Foorum
2026-08-18 23:28
Ikka peab vastama. Pead suutma rahulikus, vaoshoituks ja külmaks jääma. See on hea treening ka reaalseks eluks.
Sest mõni päev suudavad kõik lollid korraga tööle tulla. Miks nad kodukontoris ei ole?
Siis mõtled iha pilditädide peale ja rahuned, sest trenn on tehtud.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-18 23:41
Viimased 10 aastat on mõni mees foorumis nagu kodus ainus kes peaks olema eliit.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 01:32
Pidasin iseendaga aru, kas oleks mõistlik seda mõttekäiku taas jagada. Samas küsisin endalt: mida mul tegelikult kaotada on?

Selles lõimes kerkis üles küsimus, miks mina naisena üldse selles keskkonnas (Ihas) viibin? Vastus on tegelikult väga lihtne. Ma ei ole teenusepakkuja ning seetõttu lähevad igasugused ostu- ja müügipakkumised minust mööda. Kui neid siiski aeg-ajalt tehakse, siis liigun lihtsalt edasi. Olen sellest teemast korduvalt kirjutanud ning mul pole vähimatki vajadust tõestada, et oskan ja suudan elatist teenida muul viisil, sest minu jaoks ei ole töö pelgalt sissetulekuallikas. Töö tähendab väljakutset, enesearengut, pidevat õppimist ja oma piiride kompamist. See on võimalus proovile panna nii teadmisi, vastupidavust kui ka võimet keerulistes olukordades lahendusi leida. Just selline arusaam tööst on kujundanud ka minu suhtumise inimestesse ja maailma.

Aga miks ma siis siin olen?

Minu kokkupuude Ihaga sündis tõepoolest tööalase ülesande tõttu. Olin siin algselt kindlal eesmärgil, kuid jäin palju kauemaks, kui oleks olnud vajalik. Mitte keskkonna enda pärast, vaid inimeste pärast.
Ja mitte nende kurikuulsate „härrasmeeste“ pärast, kellest sageli räägitakse, vaid täiesti tavaliste Eesti inimeste pärast.

Siin võib keset ööd sattuda arutama kõrgemat matemaatikat. Siin võib püüda veenda inimest, kes on kaotanud lootuse, et tema elu on siiski väärt elamist. Siin võib vestelda mõne siira ja maaeluga seotud inimesega looduse rütmidest, armastusest, inimeseks olemisest või küsimustest, mille kõrval meie igapäevased mured tunduvad korraga väiksemad.

Need kogemused on meenutanud mulle, kui mitmekesine ja vastuoluline on inimloomus ning kui palju huvitavat peitub pealispinna all.

Mõnikord paneb mind siiski imestama mõningate inimeste, eriti mõnede naiste, kalduvus taandada kogu maailm lihtsustatud kategooriateks nagu „alfad“ ja „beetad“. Samuti hämmastab mind kergekäeline ironiseerimine usu ja vaimsete väärtuste üle. Nunnaksolemine, usk või religioossus ei ole tingimata märk kitsarinnalisusest või maailmast eemaldumisest. Vastupidi, sageli on just vaimsed väärtused need, mis aitavad inimestel säilitada moraalset kompassi ning näha endast kaugemale.

Muide, täiesti võimalik, et Eesti tulevaseks presidendiks saab lähitulevikus Ülle Madise, kes on samuti kristlane. See näitab ilmekalt, et usk ja kõrge intellektuaalne võimekus ei välista teineteist. Pigem võivad need teatud juhtudel teineteist täiendada.

Vahel tasub küsida, milliseks kujuneks maailm ilma nende inimesteta, kes kannavad edasi vaimseid, eetilisi ja kultuurilisi väärtusi. Ilma inimesteta, kes usuvad, et elus on midagi enamat kui ainult materiaalne kasu või vahetu enesehuvi.
Ja just selliseid inimesi leidub ka siin.
Võib-olla mitte alati kõige nähtavamal kohal, võib-olla mitte kõige valjuhäälsematena. Kuid nad on olemas. Ning suuresti nende inimeste pärast käingi mina siin endiselt.

Tänan tähelepanu eest! Iluund magama ei lähe, mina seda ei vaja.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 02:24
Hostinne, see koht siin ei ole kindlasti mitte see- kus püüda rääkida presidentidest, eetikast ja kultuurist.
Neid foorumeid, kus arutleda nendel teemadel on küllaldaselt.
Siin on keskkonna nimi "IHA"- mitte poliitika iha
Sinu arutelud on toredad, kuid paraku vales kohas.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 06:41
Skydance- ei hullu, et vales kohas.( Ei hullu on noorte hulgas hetkel popp termin.)

.....mõnikord, küll harva, aga isegi Sinul, tasuks korraks aeg maha võtta ihalemisest ja mõtiskleda minu kirjutatu üle.
Ja siis edasi ihaleda!

Edu!
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 08:14
See foorum on küll positiivsuse põuas. Ja mitte võltspositiivsuse.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 08:19
Slave kirjutas hästi, et kui tühja naisankeedi peale 200 meest reageerivad, sest palja põlve pilt pandi, siis jätab see küsitava mulje naisest, kes neid mehi asjalikeks mehekandidaatideks peavad. Ajaviitena ja mänguna okei, kui tõesti midagi teha pole oma eluga, aga kas keegi tõesti tahaks selliste meestega oma elu jagada?

Muidugi leiab siit igasugust rahvast, sealhulgas romantikuid, filosoofe, koomikuid ja kunstnikke, aga paraku fakt on see, et nemad naiste postkaste ei ummista. Igapäevareaalsus on siiski pärlite otsimine mudast.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 08:23
See kümnete teema on ka naljakas. Vaatasin, et Ingkris on praegu 75 kümnega esimene, Lumehelk 31 kümnega teine. Rahapõletamine käib täistuuridel ning kell on alles 8 läbi hommikul.
Tõepoolest - mida need mehed saada loodavad, kes hulgi kümneid ostavad ja laiali jagavad?
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 08:28
hostinne on aru saanud, et siin tõesti nö seinast seina rahvast. Mitte ainult mõttetud mehed ja pööbel😛 Ning see on tore.
Kahju ainult, et vaimseid väärtusi ülistav hostinne presidendiks kandideerida ei saa.....Kuna keegi võiks tema "madalal saidil" eksponeeritud sadomaso orgiate pildilingid iha arhiivist avalikustada.
Ning olekski lõpp hostinne poliitikukarjääril, enne kui see alatagi jõuaks. Ka mõned siivsamad emad kataksid ilmselt šokeeritult laste silmad kinni......nii nagu hostinne on soovitanud seda nt Pärnu naisterannas teha😁
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 08:42
robespierre, aga kuidas sa nii täpselt tead, millised mehed naiste postkaste ummistavad? Oled ise siin naisekontoga seksperimenteerinud?😁
Tegelikult hostinne kirjeldas päris hästi, milliseid inimesi siin võib kohata. Minu 10 aastane kogemus on isegi veidi kirjum ja seda mitte halvas mõttes.
Need romantikud/filosoofid/kunstnikud on vahelduva eduga postkasti ummistanud. Aga kuna mu eesmärk pole mehekandidaadi leidmine, siis paljud toredad kirjavahetused on pooleli jäänud, ajanappuse või minupoolse laiskuse tõttu.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 08:48
Aeg-ajalt saab lugeda, kuidas suur osa kirjadest on kas seksuaalse sisuga emoji, paar sõna, nilbe ettepanek vms. Kuuldavasti korraliku kirjaga suurem osa aega raisata ei viitsi.
Tõsi, ma ise kunagi rohkem kui ühe kontoga siin ei ole ja eksperimenti teha ei viitsi.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 08:52
Kümnetega hinnatakse tavaliselt meeldivat pilti. Nagu sinagi oled seda teinud, robespierre 🙂
Hulgi kümnete ladujad loodavad saada mingit erikohtlemist...no näiteks kohtuda naisega, kes kohtub üliharva või siis üldse mitte😛
Mõned püsikülalised kingivad ka päris usinalt kümneid....enne või peale meeldivat kohtumist.
Sinu poolt mainitud ingkrisile ladus muide kümneid kodanik, kes hiljuti foorumis aastaid tagasi daamile kingitud veinipudelit taga nuttis😁 Nii et see mees loodab kindlasti oma kümnete eest midagi vastu saada, mõnda kolevideot või sekskohtumist nt😂
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 08:53
Vestlused siin kujunevad veidralt. Kui avaldada arvamust, väänab oma auditooriumile esinev Capri su mõtet, kasutades harilikult sõnu "iga", "mõni" "kõik", "ainult", "peab", "halab", "nukrutseb" jms ja siis peaks nagu uuesti selgitama hakkama.

Ma ei too välja protsente, kuid tasulise seksi hankimise võimalus on tõesti siia tassinud suures koguses mõttetuid ja pööblit, kes paistavad aktiivsusega välja. Kuid see pole "ainult", tee nüüd vahet, eks?

roberspierre, tõepoolest. See mittemillestkierutuv kaader ilmselt kujutab ette, et annab oma panuse kohalikku hierarhilisse mängu, millesse osalejad on ise uskuma hakanud.
Endiselt imestan, miks naistele mõjub ka nende jaoks mõttetute meeste tähelepanu ja kuidas see mäng tasapisi nende ego võltsilt toidab. Klapib hästi ka arusaamaga, et nende jaoks tuleb seltskonna eest tasuda.

Tegelikult on see käidud rada ühes teises skeenes, kus võimu vahekord on taotluslik ja kus on aru saadud ning välja kujunenud mõned võtted, et osalejad päris reaalselt lappama ei läheks. See on nagu mentaalne enesehügieen, mis siinses mänguhierarhias on tundmatu.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 09:08
robespierre, eks sõltub vast ka naisest ja kontost, kas enamus tema postkasti laekunud kirjadest koosneb emotikonidest ja nilbustest....või on need pigem tõrvatilkadeks toredate kirjade meepotis😛
Mulle on tunnistatud, et ikka pingutatakse halle ajurakke kirjutades🙂

Jalafetišist erutub varvaste peale. Paljud heteromehed lähevad vagiinapiltidest pöördesse. Mis selles siis nii imelikku kui ka põlvepilt kedagi erutab😁
Igal juhul suure varba selfiga või pilditul naisel on siin kindlasti suurem valik kui vägeva fotogaleriiga slavel. Eks selline ebaõiglus võib meele mõruks teha küll😛
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 09:15
Ära punnita. Sa said aru küll, mida silmas peeti.
Stiil "kas sa oled hommikuse konjakijoomise juba lõpetanud" pole ka mingi geniaalne lahendus siin suhtlemiseks.
Et siis ei ole mu meel mõru.
Järgmine totter eeldus või süüdistus, palun!
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 09:22
robespierre:
Aeg-ajalt saab lugeda, kuidas suur osa kirjadest on kas seksuaalse sisuga emoji, paar sõna, nilbe ettepanek vms. Kuuldavasti korraliku kirjaga suurem osa aega raisata ei viitsi.

Just nii ongi.
Seega ei maksa grammigi võtta tõsiselt Hostinne öist postitust😉😁.
Loomulikult on siin seinast seina mehi koos, kuid nad ei tule sinuga arutama, ei usust ega ka kõrgemast matemaatikast.
Pigem on see Hostinne soovunelm, et see nii oleks!
Kuna mõelge nüüd natukene loogiliselt ka eksole…Hostinnel oli väga pikka aega enda ankeeti märgitud ainsasks tutvumise eesmärgiks-SEKS..
Selle põhjal võib vabalt väita, et 99% talle saabunud kirjadest olid hoopiski stiilis, millal kohtume..millal seksi saab..no ja osad võisid siis ka uurida, et kas saab niisama seksi v peab selleks ka rahakotti kergitama..
Mul nt oli vahepeal ankeedis tutvumise eesmärgiks lisatud: seks, sõprus, kirjavahetus, kooselu, reisile minek.
Ja kas te arvate, et mehi huvitasid minu teised tutvumise eesmärgid, peale seksi ka v?🙈😂
Õige vastus on, EI huvitanud, sain pigem sugeda, et aga milleks mul kirjas seks, mui sekskohtumistega ei tegelegi.😉

Usust tuleb juttu aga ainult jõulukuul, kuna ma ise olen kristlane ja ristitud ning siis on nagu olnud passlik küsida, et kas mõni jõululaupäeval kirikus ka käib…
Ja nende küsitluste põhjal julgen väita, et neid mehi on ikkagi väga vähe.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 09:29
Dragunov on siin üritanud filosoofiadiskussiooni tekitada, aga ei õnnestu hästi. Teoloogiateemat pole kahjuks keegi isegi alustanud. Muidu Piibli seisukohad seksi, homoseksuaalsuse, abielu jms osas oleksid huvitavad küll.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 09:33
slave vist ei saanud aru, mida silmas peeti.
olenemata piltide mõttekusest või nende olemasolust saavad naised siin sada korda rohkem meestest tähelepanu. seega loogiliselt peavad mehed rohkem pingutama.
eks igaüks teeb seda vastavalt oma võimekusele. kes pakub kingitusi, kes saadab vaimsusest nõretavaid või romantilisi kirju.
siinkohal tekib küsimus, et millega nt slave üritab konkurentsis püsida? peale pideva nokunäppimise, mida peenutsevalt goonerluseks nimetab😁
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 09:59
robespierre:
See kümnete teema on ka naljakas. Vaatasin, et Ingkris on praegu 75 kümnega esimene, Lumehelk 31 kümnega teine. Rahapõletamine käib täistuuridel ning kell on alles 8 läbi hommikul.
Tõepoolest - mida need mehed saada loodavad, kes hulgi kümneid ostavad ja laiali jagavad?

Eks hindamine sõltub ka sellest, et kuidas sa ennast turundad..
Usun, et oled minuga nõus, kui väidan, et Lumehelk oskab seda vägagi hästi teha..
Tihedad piltide lisamised, päeviku pidamine, ankeeti lisatud info, et otsin väga head sekspartnerit, kui ka sõpru-sõbrannasid..
Kõik see ju tõmbabki hindajaid ligi ja see on täiesti okei.

Ja eks Ingkris lubas oma suurhindajale mõnda mahlast videot selle eest saata😛.
Ning teiseks suureks püsihindajaks on ta oma mees, teise kontoga Kuniling69.
Kes siis lihtsalt püüab teha läbi hindamiste reklaami oma naisele, et ehk siis kiimas mehed hulluvad ta naise peale ja liituksid nende teise tasulise platvormiga.😉😁

Turundus mängib ihas päris suurt rolli.🙂
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 10:57
Ilmselt siia teemasse saaksid kirjutada vaid värskelt teinud naised, miks nad siia lehele tulid sest vanad olijad lihtsalt juba on kuna neil omad sõbrad, tuttavad , kliendid tekkinud. Abielu ja kaaslastega inimestele privaatne keskkond kus luua suhteid , mitte ainult sekssuhteid. Siis otsitakse kõike, absoluutselt kõike. Igaüks sorteerib välja endale vajaliku. Oma esimese pildi järel olid tol aegsed staarid mul poskasti uudistamas kuidas ma julgesin pildi panna, moderaatorid kiitsid lõpuks julgevad ka teised pilte panna. Järelikult põlvega pilt neiul on algus, ilmselgelt on ta postkast kirju täis , millal tissi ja tussi näeb jne. Kui andkeet on täitmata , siis ta ei taha äkki end demoda ja võimalikult end privaatsena hoida kirjutab vastustega ehk endast.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 12:28
Usk on lihtne asi. Seal ei olegi pikalt kirjutada.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 12:35
kiisuke75-
väga tubli postitus, super hästi paikka pandud, kõik korralikult riiulitel
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 14:04
Oli vist ütelus, et ära kommenteeri mehe usku ja tema naist.
Tänasel päeval, kui elu vabam pole ok ka naiste olemises kahelda ja eriti valikuliselt. Kunagi üks poliitik rääkis ikka kallutatud jõududest. Skydance ega sa ei ole kallutatud?
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 14:32
impala76- olen küll kallutatud.
Enda arvamuse suunas.
Mul pole sellist puhvrit aju ja keele(hetkel sõrnede vahel)- mis mõttes- see kirjas.
Ei ilusta, ei muuda.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 14:34
Kunagiseid poliitikuid on lademes, keda tsiteerida. Paraku on suurem osa neist põrunud. Ühel või teisel moel.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 14:36
Nagu sinagi.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 17:14
"siinkohal tekib küsimus, et millega nt slave üritab konkurentsis püsida?"

Järgnevat goonerluse halvustust (ilma milleta sa ei saa) kõrvale jättes saan aru küll, et teeb meele mõruks, kui kellegi (näiteks minu) eesmärk ei olegi üldse siin mingis konkurentsis püsida ja seetõttu on arvamused vabad ning pole ka manipuleeritavad.

On ju nii Capri, et nendega, kellega sa manipuleerida ei saa ja kes su järgi ei kooguta, lähed sa varem või hiljem konflikti.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 18:04
Slave mis sa Capriga tegemata jätsid?
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 18:11
Vaene Slave, ta ei saa aru, kuidas Capri temaga manipuleerib.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 22:15
jfjm,
kui ta sellest aru saaks, poleks mul pooltki nii lõbus. siiani on slave oma tasuta lõbumehe rolli kohusetundlikult täitnud...
ainult kiidusõnad minu poolt
˅ näita rohkem ˅
2026-08-20 00:18
Copy, ma ei viitsi sellest rääkida, kuigi ma pole"härrasmees". Eriti sellest, mis ma tegemata jätsin. Lihtsalt vestlesime, seega tegemata jätmine on lõpmatus.

Teemasse tagasi tulles viiksin kokku turunduse ja matemaatika, sest need tunduvad mõnele siin postitanule võõrad.
Jah, turundustegevuses mõõdetakse klikke ja unikaalseid klikke, kuid rohkem kõnetavad turundustegelasi väärtuslikud klikid.
Seega, kui kliki (200 pöörase, kuid tühise mehe) väärtus on 0, siis korruta see kasvõi 1000ga ja 1000x0 on ikka 0.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-20 01:09
Slave, aga kui sa seda nulli ei korrutagi, võib matemaatika sinu loogikale vimka sisse visata, sest 0⁰ = 1. Seda küll kokkuleppeliselt, aga ikkagi...
˅ näita rohkem ˅
2026-08-20 02:00
Minule õpetati küll Tallinna Reaalkoolis, et iga arv astmes 0 võrdub ühega, kuid 0 astmes 0 on määramatus. Seega legendaarne reaalkooli õpetaja Andres Talts eksis ? 🤔Sama loogikat kasutas Tartu Ülikooli õppejõud kõrgemat matti õpetades....
Ihalased on targad....isegi reaalkoolikatele ja Tartu Ülinooli teadlastele teevad silmad ette.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-20 02:56
Hostinne, ka mulle õpetati koolis, et null astmel null on määramatu, aga targad teadusemehed pole selles päris üksmeelele jõudnud. Kui tegemist täisarvudega, tundub asi lihtne, aga murdarvude puhul muutub null sama hüpoteetiliseks suuruseks nagu lõpmatuski. Sellele võib läheneda, aga mitte kunagi saavutada.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-20 03:09
Seega tuleb siin alustada defineerimisel juba sellest, kas 0 on naturaalarv?
˅ näita rohkem ˅
2026-08-20 12:04
Slave aga millest te rääkisite siis ja miks asju ei teinud?
˅ näita rohkem ˅