Foorum
2026-08-18 07:41
Aga endiselt jääb siis küsimus - mida sa teed seksikate inimeste kohtumise saidil, kui "kummitilullat" eelistad ja mehi hoorapurikateks pead, kes sadade naiste sabas jooksevad?

Siit ilmneb veel palju huvitavat, kuid võtame asju järjekorras...
˅ näita rohkem ˅
2026-08-18 08:02
Esiteks: valiku illusioon. Digimaailmas on nii meestel, kui naistel illusioon, et pidevalt on olemas suur valik partnereid. Sellest ka siis sadade naiste sabas jooksmine või lõputu printsiootamine koos võltsmeelituste egopaitamisega.

Teiseks: kas mehel siis polegi õigust valida, kui on sadu naisi siin?

Kolmandaks: "sabasjooksjad" on tõesti küsitava väärtusega. Ühest küljest meeldib naistele neeste pingutust näha, kui teisest küljest hindavad targemad naised enesekindlust ja siiski ka väärikust, mitte lömitamist.

Neljandaks: kas sa kiisuke tood siin välja isikliku kogemuse hoorapurikate osas? Võibolla pead vaatama peeglisse, et miks oled sellised mehed valinud, kes teiste sabas jooksevad või siis pole nad millegipärast sinu juurde pidama jäänud.

Viiendaks: passiivsus. Kui naine peab häbelikkust ja tagasihoidlikkust vooruseks, ise kontakte ei arenda, profiili info on minimaalne ja kujundab oma arvamuse meestest postkasti jõudnud hüüatuste põhjal, siis pole küll sellelt lehelt palju oodata. Tõesti, mida siin ihas siis üldse teha? Foorumit lugeda?
Muidugi on need õngitsejad, kes sulle kirjutavad (enamasti) hoorapurikad. Sind huvitava 10% meesteni aga passiivsusega ei jõua. Lõpuks pole ka selles kummitükis midagi nii halba, kui osaline rahuldus käes, kuid elavast inimesest jääb puudu.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-18 08:19
Nagu see munn oleks jube tähtis kui ise mees pole.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-18 08:24
Slave, Sinu pärismaa on BDSM, see on pisut teisiti, omad kokkulepitud reegid, eks ole ja neid järgitakse. Nii et mind ei saa veenda küll selles et keegi tahab mulle oma hõõrumist näidata ja mina olen pean selle üle õnnelik olema kuna see on seksikate inimeste kohtumispaik. Ehk võiks see omaarust seksikas minu käest ka küsida, kas ma tahan vaadata ja kas see erutab mind.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-18 08:32
Räägi nagu seinaga.

"Miks ma pean just selle ühe mehega magama kes sadade naiste järel jookseb kui mul on valik veel sadu mehi valida aga ,et suguhaigustega mitte riskida kasutame tilulkat ja meestega aega tutvuda"

EI PEA!!!
Ja sadade naiste järgi jooksevad SINU mehed, mitte kõik mehed.
Ja sinu valik on sageli illusioon.

Aga ma ei oska lihtsmalt kirjutada, et sa aru saaksid. Vabandust.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-18 08:45
Retariina, jah loomulikult kirjutame kumbki oma vaatevinklist ja see on ju täiesti ok sinu poolt välja öelda, kui sulle see ei meeldi.
Aga see ei pruugi kehtida teiste kohta. Neitsikultuse ja häbelikkuse ellistamise sunnil ei ütle paljud naised seda välja. Ka iseendale mitte. Keha tahab ja mõistus keelab. Ja siis on tasulised, kellel on munnidest juba tõesti kõrini.

BDSM on veel omaette teema ja tõesti, ehk puutun ma rohkem kokku vabameelsemate naistega, kuid ka hariliku seksi harrastajatega suheldes selgub, et üldiselt hoitakse tõrjuvat suhtumist just ebameeldivate meeste pärast ja meeldivate puhul on tegevus, kui selline päris teretulnud.

kiisuke, mulle meeldib kohutavalt vitt. No jubedat moodi meeldib. Viimasel pildil jookseb suu lausa vett... Aga kui vitu ümber on kasvanud mingi tropp isik, siis millegipärast enam üldse ei meeldi. Kas see pole mitte loomulik ja iseenesestmõistetav?
˅ näita rohkem ˅
2026-08-18 08:45
Ega me ei näe mis siin ihas toimub , eks ole, ega me üldse ei suhtle kellegagi ,eks ole. Nagu seinad seisame. Kujuta pilti iga naine ei ole polgumadrats.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-18 08:53
Jube. Mis "iga naine" ja mis "polgumadrats"?
Kuskohast selline jutt tuleb? Ja kuidas see teemaga seostub?

Kas keegi intelligentsem ei taha arutleda?
˅ näita rohkem ˅
2026-08-18 09:02
Ise tahate teada miks naised siin lehel on.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-18 09:09
Millegi mitteolemiseks on siin saidil olemine tõesti möödapääsmatu!
˅ näita rohkem ˅
2026-08-18 09:34
Kuna mehed ei saa aru naiste kontodel kirjutatust, nt minul seikluskaaslane ei ole siiski seksikaaslane . Kõik on nii sportlikud mehed aga tuhandest 1 viitsib vaid ennast liigutada. Jahutakse vahemaa pole tähtis siis halloo, seksi saan ma koputades vaid seinale ja naabrimees tuleb. Seda on paljudes saadetes räägitud, mida tahavad naised kui neil on kodus kõik olemas. No näed ka abielu naised tahavad väljas käia argielust välja minna aga oma mehel pole aega, seks ja raha on kodus olemas aga aeg leitakse vaid aastas korra puhkuse ajal .Samuti ka naiste puhul , töötav naine on õhtul väsinud sest eeldavalt peab ta ka peale tööd suurem jagu kodutöid ja lastekasvatamine tema õlul. Arvate tõesti kõik on siin vabad naised , ootavad raha jalad laiali.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-18 10:29
"Ja ärge öelge rohkem, et mina olen pervert, kui ise kummitüki peale erutute..."

Klaariks selle vibraatori asja ära. Teiste eest ei oska rääkida, räägin endast. Vibraator on lihtsalt käepikendus, abivahend eneserahuldamiseks. Erutuse loob siiski mees ja ainult mees ja mitte iga mees. Mitte ükski riist, vaid just riista omanik. Nii uskumatu, kui see ka ei tundu, aga olen kogenud, et mind võib erutada mees, kes ei kiirusta mulle kätt püksi ajama. Mees, kes võtab aega minu isiku tundmaõppimiseks ja annab kõigepealt võimaluse enda isikut tundma õppida. Koos veedetud õhtu, kultuuriüritus, õhtusöök, vestlus, silma vaatamine, embamine, null seksuaalset tegevust ja ma olen erutunud. Samas mees, kes terve õhtu üritab mind küll siit, küll sealt hõõrutada, jätab mind seksuaalses mõttes ükskõikseks.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-18 10:37
Naised otsivad tuletõrjujat vaid siis, kui kodus midagi kärsab ja seda ei juhtu just tihti. Enamasti otsitakse seda, kes ahju tule teeks.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-18 10:55
No just, sellest vaid ei piisa ,et saadetakse munni piltl ja kiidetakse ,, vaata, on ju ilus ?
˅ näita rohkem ˅
2026-08-18 11:43
Ja kui sellele ahjule tule korralikult alla saad, siis katlakütja kütab edasi. Ahi läinud, hakkad uut otsima.
Sealt need numbrid tulevad, et mitusada naist.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-18 12:05
esiteks: valik pole illusioon. netis on kindlasti palju suurem valikuvõimalus kui kuskil klubis näiteks.
igavesti printsi otsimisel siiski suurt mõtet pole. kuna teatavasti printsid tulevad just siis kui neid pingeliselt taga ei otsita

teiseks: muidugi on mehel õigus valida. aga kui ühe naise kohta siin 10 või 20 meest, siis loogiliselt naisel 20 korda suurem valikuvõimalus.

kolmandaks: enesekindlad ja väärikad mehed ei sõima naisi hooradeks ega proovi neid halvustada, kui pole oma eesmärke saavutanud. elementaarne viisakus ei võrdu lömitamisega.

neljandaks: kas 300 naisega seksinud mees võiks olla ihaldusväärne stabiilsemat suhet otsivale naisele? või liigitub mõttetuks lõdva kummiga meheks

viiendaks: hea vibraator ei paku ''osalist rahuldust'' vaid võib tekitada narkootilist sõltuvust. nii et nn kummitükki ei tasu alahinnata, eriti meeste poolt, kes nt vaginaalset orgasmi üldse naisele ei paku.....seega pakuvad ainult osalist rahuldust.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-18 12:24
Ma pole sugugi kindel, et kõigil netis suurem valik on. Mul on näost näkku kohtudes olnud valik sõna otseses mõttes seinast seina. Internetis seevastu olen jutule saanud reeglina vaid kolme-nelja gruppi liigituvate naistega.
Meeste osas ei oska kommenteerida, aga naiste valik on väljaspool netti huvitavam kui netis.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-18 12:30
Aeg oleks juba mõista, et ajastust tingituna on netis olevad isikud samad, kes päriselus. Nett ei ole ammu enam miski, mis on on kättesaadav vaid vähestele. Nett erineb päriselust vaid mooduste poolest.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-18 12:33
netis on puhtarvuliselt suurem valik tegelikult. võibolla mitte kõigil jah.....aga nt ma poleks ilmselt kohtunud sadade nii erinevate põnevate inimestega ilma selle saidita.
samas paarikuulise reisi ajal aasta alguses suutsin ka 6 korda ära armuda ....ja palju IRL tutvusi luua. aga netis on valikute tegemine lihtsam. kuna esiteks juba siinse ankeedi järgi saab tihti välistada inimesed, kellega kindlasti ei sooviks suhelda.
samuti väljendusoskus kirjakeeles ütleb palju rohkem mehe kohta kui mingid pealiskaudsed laused esmasel reaalis tutvumisel.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-18 12:34
Eh, Slave. Said ikka korraga mitu konti hambusse. Näri ja naudi. Ma pigem taandun ja jälgin mängu. Mängu ilu on võrratult kaunim kui tulemus.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-18 12:37
Varbadliivas
Päris paljud naised ei tule lihtsalt tinderisse või ihasse kontot tegema. Neil pole selleks ei huvi ega vajadust. Ma tunnen mitmeid niisuguseid, kes saavad ka väljaspool netti liiga palju tähelepanu ega soovi netist seda veel juurde saada. Ka tutvuda pole neil siin põhjust, sest sobivaid partnereid pole neil iial raskust leida olnud ka oma seltskonnast või hobide raames.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-18 12:39
Robes, mis paneb Sind arvama, et siin on isikud, kellel on raskusi päriselus tutvuste loomisega?
˅ näita rohkem ˅
2026-08-18 12:40
Caprichosa
Meestel on kübermaailmas turvalisem ja rahulikum. Aga naiste, eriti atraktiivsete naiste jaoks võib pidevalt täis postkast ning imelike ettepanekute laviin olla suht tüütud. Kui just pole huvitatud antropoloogilistest eksperimentidest.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-18 12:44
Varbadliivas
Lugedes siinset foorumit, näeb ikka väga veidraid tegelasi, kellega kokku saadakse. Ma tean, et paljud naised sellistega iial ei kohtuks.
Loogiline järeldus, et siin on naisi, kes kohtuvad peaaegu ükskõik kellega. Järelikult neil suurt valikut päriselus ei ole. Miks valida poollollakas kerjus, kui võiksid valida parimate seast?
˅ näita rohkem ˅
2026-08-18 12:48
Armastuses ja sõjas on kõik vahendid lubatud. Ei näe mingit põhjust lahterdada inimesi selle järgi, kust nad oma tutvusi otsivad. Pigem tõlgendan erinevate võimaluste kasutajad multifunktsionaalseteks.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-18 12:51
Vahet pole, kuidas neid tõlgendada. Ma kirjutasin, et meeste jaoks on siin valik suhteliselt piiratud. See pole hinnangu andmine eesmärgil netis tutvujaid halvustada. See on lihtne konstateering, et meeste jaoks on netis valik suhteliselt piiratud.
Kahtlemata on mehi, kellele see valik on täiesti piisav.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-18 12:52
robespierre,
mõni pooletoobine kavalam isend suudab netis suheldes täitsa normaalset inimest teeselda. sellest ka aeg-ajalt need kohtumised veidrate tegelastega
kõige uskumatum, et mõni jätab isegi ligi aasta aega kestnud kohtumistel meeldiva mulje ning lõpuks osutub nt omandihimuliseks armukadedaks psühhopaadiks.....või kukub mööda netti laimujutte rääkima, kui soovitud lisateenust ei saanud. aga selliseid asju võib juhtuda ka reaalis tutvudes- nagu elu on näidanud.
postkastis ma pole muide üle aasta käinud. vastan põhiliselt ainult nende kirjadele, kes viitsinud pilte kommenteerida.
seega ettepanekute laviiniga aega ei raiska ja kogu suhtlus toimub pigem telefoni teel püsikülalistega.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-18 13:05
Robes, miks peaksid mehed piirduma siinse valikuga, mitte täiendama oma valikut siin pakutavaga?
˅ näita rohkem ˅
2026-08-18 13:24
Sina oledki siin hästi kohanenud, Caprichosa. Nagu kala vees. Aga enamus naisi sama vabad ja kogenud pole.

Võib ka nii võtta, Varbadliivas, aga kui küsimus on konkreetselt siinsest keskkonnast, siis meeste valik on väike ja konkurents karm. Loogiline oleks meestel seega rahulikult võtta, aga miskipärast minnakse ülepakkumise teed.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-18 13:39
kas siis konkurents pole positiivne? see peaks ju motiveerima mehi oma taset tõstma.....
nt mitte presenteerima end kirjade/kommentaaridega stiilis ''seksi saab v'', ''rapiks sind nagu siga kotti'' jms
˅ näita rohkem ˅
2026-08-18 14:41
Kui ikka andkeedis kirjas mida soovitakse siis see ükskõik kellega kohtumine ei toimu kohe kuidagi ka suure summa eest.ei aita meelitused ega kingitused kui kindel mida tahad. See ,et tuhandetest 1 sai ei ole ükskõik kes vaid välja valitud .
˅ näita rohkem ˅
2026-08-18 14:41
Ma kardan, et osa mehi lihtsalt on siit lahkunud või ei hakka kontot tegemagi, suur osa siia jäänutest aga ongi ostjad, kes ei viitsi või ei oska paremini.
Sama ju naistega. Teatud segmendis (girlfriend material) in valik üliväikeseks muutunud. See-eest tasulisi on valikus rohkelt. Loomulikult siis kaubeldakse, mitte ei flirdita.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-18 14:55
Vanad tegelased kõik tagasi tulnud kuna tinderis ei olevat mitte lugu parem veel hullem, sest seal lükatakse profiili järgi nii naisi mehi paremale vasakule ja oledki 0 seisus . Nägu kõlbab profiil mitte või vastupidi. Siin pidavat parem olema. Paljud mehed ka muid portaale proovinud kuid ikka siin tagasi.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-18 15:28
Tinder on välismaal prostituute täis.
Eestis olen kohanud päris paljusi iha tädisi, kes siin kingitusi nuiavad ja seal on üliarmsad perenaised.
Loobusin tinderist.
Välismaal on parem red light district antud linnakohta googeldada ja saad seikluse.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-18 16:10
Ilmselgelt pole mul vaja mitmes tutvusportaalis käia, teenust ei paku , raha teenin ise . Ajaviiteks piisab ihast täielikult, kui kopa ette viskab panen konto kinni endal.ei pea seepärast uut vorpima ,et miskit jäi veel ütlemata.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-18 18:32
Teemat ajastus on suurepärane. Vastus- vot sellepärast väisan siinset keskkonda, et ehk õnnestub omakasupüüdlikult üks meeldiv tutvus luua mehega, kes järgmine kord aitab višnevski salvi määrida, kui vahatamise tagajärjel perineumi piirkonnas sissekavanud karv hakkab tekkima. Nii lihtne see elu ongi. Ei soovi peeglil kükke teha:-/
˅ näita rohkem ˅
2026-08-18 21:31
Noctrya- kui kusagil/kuidagi visnesvski salvi saab- absoluudselt käsi
˅ näita rohkem ˅
2026-08-18 21:38
Lätist saab
˅ näita rohkem ˅
2026-08-18 22:12
Vene kaupadega tegelevad apteekides on ka müüa
˅ näita rohkem ˅
2026-08-18 22:35
Retariina, sinuga on oluliselt huvitavam arutleda, kui kiisukesega, kes ei lihtsalt ei taipa ja ei loe... või Capriga, kes vägisi halvustamiseks paneb teksti ikka täiesti aiaaugust.
("aiaaugust" tähendab seda, kui keegi hakkab suvaliselt rääkima justkui kontekstis aga täiesti teisest asjast - ehk siis nagu öeldakse, üks räägib aiast ja teine aiaaugust. Capri proovib siin mingit imelikku poliitikute stiili matkida, kus küsitakse üht aga vastatakse teist ja oponendi halvustamise suunas, kuid kukub väga kodukootult välja ning pealegi on täiesti arusaamatu miks sellist stiili või kellele esinemiseks siin foorumis viljeleda).
˅ näita rohkem ˅
2026-08-18 22:43
Interneti valiku illusioon ei ole slave varahommikune idee vaid tuntud fenomen.
Lisaks sellele ei peaks lugupeetud valikunautijad unustama, et valik on kahepoolne.
Mis kasu on sellest, kui saad valida 500 mõttetu mehe (või naise) hulgast? Kas sa naine oled tõsimeeli õnnelik, kui sul on ankeedis vaid elukoht, räägitavad keeled ja liikumisvahend "auto" ja üks põlvepilt ja siis 200 meest on sellest pöörased? Mis valik see siis TEGELIKULT on?
˅ näita rohkem ˅
2026-08-18 22:55
Retariina, ma selgitan ja mitte vabandamiseks või vingerdamiseks. Tegelikult olen nõus, et lihtsalt riistapilt (või mitu) näitab ikka väga hästi ära kellega tegu. Ja ma olen ka selles osas sinuga nõus, et naised ei ole siin tutvumas munnidega vaid enne mehega ja siis ehk selle munniga, kui asjad klapivad.
Muid sinu eelistusi rohkem ei kommenteeri, sest see on meeldib-eimeeldi teema ja nii ongi.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-18 23:06
Aa, Copy. Ma ei teadnud, et kuskil on mingid napakad, kes sellise suhtlusviisi eest takka kiidavad. Tooda sitta ja pööbel plaksutab...
Aga jah, kui ta interneti valikuillusioonist aru ei saa, siis peesitabki 500 täiesti mõttetu aplodeerija imetluse käes. Neid ta vist veel "härrasmeesteks" ei nimeta?
Ja see on muidugi ka täiesti teemasse, et mida naised ihast otsivad. Tuleb välja, et ka mõttetute meeste tähelepanu on mõne jaoks väärtus omaette.
Vabandust, ma ei oska teisiti nimetada neid, kes tühja ankeedi peale erutuvad või ka sisuliselt saamatud beetad on.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-18 23:07
Aga miks ta peaks sinu arvamusest huvitatud olema kui juba 200 meest on pöörased? Piisab ehk kui 10nest mehest 1 tahab teda ja kus tead ,et need mehed on mõttetud? Seda arvustab ikka tema kes neist meestest on mõtetu.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-18 23:09
Teema kisub vist teravaks, et Copy oma postituse eemaldas?
˅ näita rohkem ˅
2026-08-18 23:11
Slave ma kustutasin kodurahu huvides vigakirja ära. See oli liiga provotseeriva loomuga. Aga said loetud, see on hea.
Samas mina ei saa nedest hindajatest aru. Päevade viisi raha raisata ja kümmneid osta. Nagu wtf.
Kas see on mingi perverrssus või? Millest ma ilma olen jäänud?
˅ näita rohkem ˅
2026-08-18 23:11
Pakkusin naisele, et tee konto siia soolona, kannaks seda seksuaalsuse teemat meil omavahel ka.
Ei tahtnud ta seda, ikka usun ta loeb mind.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-18 23:17
Vist magasin maha vahepealse, minu post täitsa väljas.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-18 23:18
Kes "tema"?
Ja kui sa pole tähele pannud, siis siin foorumis esitataksegi arvamusi ja mõned ka üldisemaid seisukohti või uurimusi.

Kui sa nüüd pidasid silmas hüpoteetilist naist minu näitest, siis .... jah. Anna minna ja see ongi sinu sihtgrupp ilmselt. Mehed, kes tahavad, kui siia oma sõrmeküüneserva pildi paned...

Selles osas on muidugi hästi, et ka mina ei huvitu naisest, kes odavast mittemillegist puhevile läheb. Win-win, kui me ei suhtle.
(kiisukesele: "win-win" tähendab situatsiooni, kus mõlemad osapooled on rahul ja niiöelda võidavad olukorrast).

Eelnevast tulenevalt on pisut ajuvaba, et ma sulle siin vastan.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-18 23:28
Pmst on see hea näide, peaaegu ideaalne!

"Aga miks ta peaks sinu arvamusest huvitatud olema kui juba 200 meest on pöörased?"

200 tühja ankeedi peale visklevat simpi (kes ei tea, siis guugelda) ja illusioon on käes!
Selle kohta on toodud veel hea võrdlus ja loodud mitmeid tabavaid karikatuure: miljonär!!! mis siis, et monopolimängus...
˅ näita rohkem ˅