Foorum
2026-01-09 11:37
Bergland, milleks seda 80- 90 aastate aega sisse oli vaja tuua. Praegused noored on eesti vabakasvatuse noored . Sa ei saa neilt nõuda vaikimist ja viisakalt noogutamist ju mingi vanamees tuleb irisema. Meil on sõnavabadus ja iga inimene on nüüd omaette indiviid kes peab alluma seadustele aga mitte teiste tahtmistele.
˅ näita rohkem ˅
2026-01-09 12:24
Bergland, loe nüüd oma viimane tekst läbi ja mõtle kuivõrd Sa selles ennast kirjeldad. Tulid noori maha tegema lootuses, et kõik kooris Sulle kaasa laulavad? Mina sellega ühineda ei kavatse, minu elus on selleks liiga palju ägedaid noori.
Kui laual seisab pool klaasi vett, siis osad inimesed näevad seda pooltäis klaasina ehk võimalusena veel pool klaasi vett juua ja teised näevad seda pooltühjana ehk nutavad taga tode poolt, mis juba joodud on...
See, kumbasse osasse Sina kuulud, on alati Sinu enda valida.
Noorus oma möllumeelsuses on alati elu edasi viinud, viib ka täna ja teeb seda ka homme. See on ka põhjus, miks vanemad vahel tahavad nooremaid, ikka selleks eks seisvast veest välja saada. Mis ei tähenda muidugi, et vanem generatsioon ise oma vett liigutada ei võiks.
˅ näita rohkem ˅
2026-01-09 12:36
Selge vaba kasvatatus ehk kasvatamatus see üks ja sama. Maha pole noori teinud vaid mõningaid hügeenipuudusi märganud, seda ainult mõnel üksikul neistm, eks neid igas eas inimeste kellel teised inimesed kama. Ma soovin teada, kas teie midagi sellist märgnud,selle asemel sain isikuvastase rünnaku
˅ näita rohkem ˅
2026-01-09 12:57
Bergland, minul puudub igasugune mentaalne vajadus Sind solvata. Labaselt isiklikuks ka ei lähe.
Pisut kriitiline oled tänaste noorte suhtes, näe puude taga metsa.
Iga laps tuleb oma kodust. Loomulikult on igasuguseid noori, nagu on igasuguseid täiskasvanuid.
Mina näiteks absoluutselt mõistan neid täskasvanuid, kes kasvõi nui neljaks üritavad oma last nn eliitkoolidesse sisse saada. See ongi sellepärast nii, et nad tahavad ümbritseda end ja oma perekondi omasugustega, et laps ei peaks klassis taluma õpilast, kelle vanemad on oma lapse täiesti unarusse jätnud. Ja siis see laps ei ela ise ega lase teistel rahulikult elada, sest äng tema sees on väga suur. Aga neid lapsi on sellisteks aidanud kujuneda nende vanemad.
Elu polegi ideaalne. Kõik me proovime saada oma perele parimad kaardid edasiseks. See ongi vanemate kohustus ja töö.
Ära noori selles niiväga hukka mõista. Pigem katsu neid lapseohtu täiskasvanuid mõista.

Edu ihasõdalased!
˅ näita rohkem ˅
2026-01-09 15:56
Kle, Bergland, kas see saun, kuhu Sa tänaseks naiskaaslast otsisid kahe mehe vahele, natuke rohkem rahvast ei mahutaks? Äkki pesed need Tammsaare pargi noored ka juba ühe soojaga puhtaks? Selline win-win olukord. Sul parem vaadata(loe: nuusutada), ühiskond ka võidab puhtamate noorte näol ja no lõbu oleks ka laialt seal saunas, ma usun...
˅ näita rohkem ˅
2026-01-09 16:33
Varbadliivas, ma esitan Sind Lutsu huumoripreemia 2026 nominendiks, raudselt! Seitse laiki Sinu filigraansele ideele! 😂
Jääb vaid loota, et berg Sind kuulda võtab! 😂😂😂
˅ näita rohkem ˅
2026-01-09 17:08
Aiiii Te olete vahvad...aga see pole minu mure... Külm kaanetas, lumi kattis ja loodus on jälle rööpas...
˅ näita rohkem ˅
2026-01-09 17:13
JaneeEyree, mis selle konkurssi auhind muidu on? Head seksi saama või?
˅ näita rohkem ˅
2026-01-09 17:24
Pole küll peensusteni kursis, mis täpselt auhinnapaketti kuulub, aga koos nominendiks esitamisega sean tingimuseks ka võidu korral premeerida hea seksiga. 😂
˅ näita rohkem ˅
2026-01-09 20:31
Viga

Suur viga

Nüüd lendab laivi terve trobikond anekdoodivestjaid, kes meistritiitlit endale tahavad, koos piletiga linade vahele.

Edu blokkimisel, aga parimad naljad palun siia üles riputada!
˅ näita rohkem ˅
2026-01-09 20:58
Ikvergil, aitäh muretsemast, aga eks me oleme siin selles kastmes juba mõnda aega marineerinud ja kõik trikid on meile teada.
Lisaks sugugi mitte väikese kaaluga oli seal omadussõna "hea". 😎
˅ näita rohkem ˅
2026-01-09 21:03
Ikvergil, Sinul pole lubatud arvamust avaldada enne, kui oled lubanud oma särgi ära triikida... 😡😂😂
˅ näita rohkem ˅
2026-01-09 21:07
Mind ausalt öeldes huvitab, et miks Ikvergil üldse pipardab sellega? Kas ta on mingi mõistliku vabanduse üldse letti ladunud?
˅ näita rohkem ˅
2026-01-09 21:08
Hea seksi olemasolu korral ei oma särk just märkimisväärset tähtsust...kui just aktsiooni läbi viies külm ei hakka...🙄
˅ näita rohkem ˅
2026-01-09 21:23
Mis mõttes, Dragunov? Särgi järgi otsustataksegi, kas seks tuleb või läheb.
˅ näita rohkem ˅
2026-01-09 21:27
Voorusesärk toimib!
˅ näita rohkem ˅
2026-01-09 21:30
Ikvergil, Sa kardad seksi ja kaitsed triikimata säriga ennast selle eest? 😂
˅ näita rohkem ˅
2026-01-09 21:34
Näete, ma olin ettenägelik ja tulin pildile ilma särgita
˅ näita rohkem ˅
2026-01-09 21:44
Näete, mina ka ainult lipsu väel 😂
˅ näita rohkem ˅
2026-01-09 21:55
Ja mina, lammas, unustasin särgi selga... Nüüd mõistan probleemi keset... 🥲😂
˅ näita rohkem ˅
2026-01-09 22:00
Kui nüüd teid kolme järjest vaadata, siis on piltidel isegi loogiline jada!
˅ näita rohkem ˅
2026-01-09 22:01
😂😂
Viska jah särk seljast, Ikvergil kraabib siis kohe triikimata särk näpus ukse taga ja triikraua võtab ka ise kaasa😂
Hommikuks olgu uus pilt olla...
˅ näita rohkem ˅
2026-01-09 22:28
Aga te hullusärki pole proovinud? Saab kasutada erinevaid sidumistehnikaid.
˅ näita rohkem ˅
2026-01-09 22:29
Ma kusjuures üldse ei vaidle vastu sellele särgi äraviskamise ideele, JE! 🤭
˅ näita rohkem ˅
2026-01-09 22:46
Ikvergil, see särk on paraku kogu täiega selga õmmeldud- varjamaks parketisobimatuid pööblikke mõtteid... 🥲
˅ näita rohkem ˅
2026-01-09 23:25
Seks tuleb ja läheb, aga omaenese käed jäävad ikka külge. 😊
˅ näita rohkem ˅
2026-01-09 23:29
Ei ole demineerija ega saeraamivenna vanasõna
˅ näita rohkem ˅
2026-01-09 23:39
See on rohkem rekajuhi või maasikakorjaja vanasõna.
˅ näita rohkem ˅