Foorum
2025-11-25 13:02
Kuidas selles teemas siis lood on? On mõtteid , kogemusi selles teemas?
˅ näita rohkem ˅
2025-11-26 00:07
Peab ikka päris vana olema, kui ainult noort naist tahad. Samas, kas noor naine ikka tahab vana meest?
˅ näita rohkem ˅
2025-11-26 00:21
Vanemad mehed ei tea enam mida- keda nad tahavad ja kas üldse midagi veel tahavad
˅ näita rohkem ˅
2025-11-26 00:34
See vist käib kõigi kohta, sõltumata soost, et mida vanemaks muutud, seda vähem midagi enam tahad. See on see iga, kus soovitakse sünnipäevadel õnne asemel rohkem tervist ja jõudu. Vist kuskil 60+ ma arvan.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-26 01:18
Meie meeste kohta see algab juba 50 alates
˅ näita rohkem ˅
2025-11-26 08:18
See teema on täiesti mõttetu, kui pole vana ja noore definitsioone.
80+ vanuses mees ei taha sageli enam mingit naist, v.a hooldajad.
Teismelised tüdrukud kohe kindlasti ei vaata vanaisasid ihaldava pilguga.
Aga muidu kõik mehed vaatavad noori naisi, sest noorus on ilus ja elu täis. Iseasi, kas kooseluks sobib.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-26 13:06
iga asja kohta vaja definitsooni ja seadust?!
loll on loll, lits on l, ja pätt on p, ja vana on vana
mõne meie 54-se jaoks on 50-ne vana - on ikka sõpru
16-selt oli mul 18a pruut nii vana, et pelgasin sõpradele teda näidata

ja nii armas on, et mõned kohe kindlalt teavad, mida teised ihaldava pilguga vaatavad
või et kõik mehed noori naisi vaatavad,
samas 80-sel vaevalt noor hooldaja on
kui ta just piisavalt jõukas pole ka nii
et 80+ sageli ei taha, see juba palju parem - see arvamine meeldis eriti
üks tähelepanek ka - kui mees restos vaatab enne menüüd kui ettekandja sääri,
siis
˅ näita rohkem ˅
2025-11-26 14:48
Definitsioon tähendab lihtsalt seda, et küik vaidlejad saavad ühtmoodi aru, mille üle nad vaidlevad. Mitte et üks räägib 45-aastasest, teine 65-aastasest ja kolmas 85-aastasest ning siis raiub üks, et pension on väike, teine aga teatab, et vanad ei saagi pensionit.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-14 14:54
Tahavad normaalseid naisi.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-31 23:58
Tekkib kùsimus - miks noor ja ilus naine peaks vana nässi tahtma ?
Iga vana näss ei ole rikkur , iga rikkur ei ole helde käega ja raha pakiga sa ju voodisse ei lähe .
Ikka see sama haisva suuga ronib voidisse ja paneb hambaid vee klaasi
˅ näita rohkem ˅
2026-01-01 09:25
Muidugi mehed peavad varjama oma "erutust" ilusat naist nähes ja igas vanuses.
Samas haisev suu, veeklaas, vana näss on nagu väga must nägemine mehi.
˅ näita rohkem ˅
2026-01-01 14:12
Kahjuks siiski nii ei ole
Paljudel on korralik igemepõletik see tõttu suu haiseb nii et meetri kaugusel tekkib õhu puudus
See et tema lapsed ja eksabikaasa ei öelnud selle kohta midagi on arusaadav sest nähtavasti annab nendele raha ja mitte vähe .
Noh kuidas sa sellise suudled ?
Ja ma ei räägi asotsiaalidest .
Kohutav .
Võib olla prost kõva raha eest ikka suudleb aga mina siiski ei taha sest vastik.
Erandeid õnneks on aga harva
˅ näita rohkem ˅
2026-01-01 14:28
Paljudel meestel on kirjas et need nn jahutab maha halb hügieen .
Paistab et enamus naisi see ei jahuta ja ei takista aga kurb kùll et ei takista .
˅ näita rohkem ˅
2026-01-02 10:51
Pigem on vastupidine kogemus paljudel noortel naistel halb hügieen jalad haisevad higist, sokid on mustad, sest kummitallaga jalatsites ei saa jalad piisavalt õhku, porised laiad teksad vastu maad lohisemas, lisaks rasvased juuksed salkus nendest tuleb kaarega mööduda
˅ näita rohkem ˅
2026-01-02 10:58
Kas nad on farmitöölised ve?
˅ näita rohkem ˅
2026-01-02 11:05
Kust te korjate selliseid paadialuseid, kuskilt silla alt või?
˅ näita rohkem ˅
2026-01-02 11:11
kiisuke, ei ole farmis vaid kolavad linnades näiteks Tallinnas Tammsaare pargis, veelgi enam kostab kaugele ropp räuskamine
˅ näita rohkem ˅
2026-01-02 11:15
Sellised elavad ilmselt alles vanematega, kel pole aega lastega tegeleda olnud.
˅ näita rohkem ˅
2026-01-02 11:20
Bergland käib Tammsaare pargis noorte jalgu nuusutamas?
˅ näita rohkem ˅
2026-01-02 12:31
Pole jälginud mis kellegil jalas, talvisel ajal tore kui kõigil ikka saapad ja sügisel ökonoomselt niiskust kinni hoidvad jalanõud.Suvel aga õhku läbilaskvad. Kui jalad haisevad siis on jalatsid ilmselt seest märjaks saanud ja pole pärast neid pestud ja korralikult kuivatatud. Aga ei usu ,et see kõigil noortel nii on. Vaevalt neid maani lohisevaid pükse mitu päeva järjest kantakse. Ja ei usu ,et need parkides trööpavad noored kellegile seksi pakuvad, rohkem võib sealt vastu lõugu saada.
˅ näita rohkem ˅
2026-01-02 12:35
varbadliivas, vastupidi, hoian sealt eemale nagu sigade matmiskohast
˅ näita rohkem ˅
2026-01-02 13:00
Kui mina teismeline olin, pidid popp poisi püksid olema liibuvad, aga põlvest all pool laienema nii, et jalavarjud nende alt välja ei paistnud. Selleks, et püksisääred mööda maad lohisedes ära ei kuluks, oli alla äärde õmmeldud metallist tõmbelukud. Loomulikult arvas ka siis enamus vanemaid inimesi, et selline stiil ei kõlba mitte kuhugi.
˅ näita rohkem ˅
2026-01-02 13:29
jm, stiil stiiliks oluline loomulik puhtus ja keha elegants, usun seda mõistet ei pea sulle defiineerima
˅ näita rohkem ˅
2026-01-02 14:12
Kus sa siis tead, et noored mustad on ?
˅ näita rohkem ˅
2026-01-02 15:19
Härra bergland pole vist midagi kuulnud soengu vahtudest ja geelidest.
˅ näita rohkem ˅
2026-01-02 15:29
kiisuke, seda näeb tihti just ühistranspordis, jm, miks ei ole, aga neid peab oskama ka kasutada
˅ näita rohkem ˅
2026-01-02 16:02
Tule taevas appi...
˅ näita rohkem ˅
2026-01-02 18:03
Härra berglandil endal ankeedi järgi lapsi pole, siis ta ju ei saagi teada, et need samad noored tüdrukud, keda tema räpasteks nimetab, käivad tihti kolm korda päevas dušši all ja pärast iga korda panevad selga puhtad riided. Tundub uskumatu, aga see on nii.
˅ näita rohkem ˅
2026-01-05 09:59
jm, inimesi igasuguseid nii ka noori ja üldistada pole siin mõtet
˅ näita rohkem ˅
2026-01-05 11:00
Sa ju ise töid teema välja ,et noored on räpased ja näed neid ühistranspordis.Meil tramme õnneks pole kus mitmest uksest sisse saab lihtsalt astuda kuid bussidele joobareid ei lasta ja poed on õnneks tihedalt ,et neid räpaseid õnneks tõesti näha pole.
˅ näita rohkem ˅
2026-01-05 11:24
Kulla bergland, Sa kasutad üksikuid ebameeldivaid kogemusi põhjendusena noorte halvustamiseks ja antud juhul võrdub selline üldistamine lihtsustamisega, mitte argumendiga.
Sama loogika järgi võiks väita, et üle keskealised mehed haisevad suitsu, alkoholi ja higi järele, kuid ei saa pidada ju üksikuid indiviide terve grupi mõõdupuuks. Või Sinu arvates saab?
Äärmused ei esinda tervikut!
˅ näita rohkem ˅
2026-01-05 12:26
Kiisuke ja Janee. Teie vastuväited on selge vastandumine ilma argumentideta, tüüpiline naiskäitumine a la kaitsta emalikult noori halastamutu tõe eest, vastuväiteid lahmides
˅ näita rohkem ˅
2026-01-05 13:28
Sinu jutt, bergland, ei sisalda endiselt mitte ühtegi tõsiseltvõetavat argumenti vaid kahte tüüpilist loogikaviga, millest üks on üldistamine üksikjuhtumite põhjal ja teine lahmiv sildistamine (tüüpiline naiskäitumine) sisulise arutelu asemel.
Kas Sul on statistilisi andmeid või uuringuid, mis näitavad, et "paljudel noortel" on halb hügieen ja stiilitaju? Too need välja! Kui ei ole, siis ei ole see hukku kuulutav tõde vaid Sinu isiklik mulje, mida faktina esitled ja see ei jäta Sinust just mitte kõige adekvaatsema täisealise mehe muljet.
Sinu isiklikud kogemused ei muutu automaatselt üldkehtivaks tõeks, sest Sina nii arvad, pigem on just selline käitumine jabur jäärapäine vastandumine.

Selle asemel, et oma seisukohta põhjendada, asud sildistama (kust Sa võtad, et mul üldse lapsi on?) ja see selgitab päris hästi ka su järelduste ja analüüsivõime "kvaliteeti"...
˅ näita rohkem ˅
2026-01-05 13:50
Statistika andmetel pesevad käsi peale wc kasutamist just alla 30 aastased naised.100% /80%. , 30a- 50a.= 50-50 ja 50+ , = 100%/30%.
Ja riideid vahetavad noored tõesti tihedamini kui vanemad sest nad määrivad end kergesti kuna liigutused on kiired ja ühesama pluusiga , pükstega ei kannata neil kohe mitte olla . Tuleks kohe hukkamõist , kas sul pole rohkem riideid. Miskipärast vanemad käivad aga nii kodus kui väljas ühtede ja samade riietega suisa päevi. Keegi ei kobise.
˅ näita rohkem ˅
2026-01-05 13:54
Janee ma räägin ju oma tõde, eks igal ühel erinev sõltuvalt isiklikest kogmustest. Olen maailmas mõnda aega elanud ja seega on võrdlusmoment olemas, olen näinud teistsuguseid nn esteetilisi noori ja eks neid on ka tänapäeval. Paraku domineeriv pilt on lodevus, ükskõisus teiste arvamuste suhes a la teen olen milline tahan ja teen mis tahan, mis see teiste asi. See juba näitabki suhtumist mina ja muu maailm. Muide näiteks kuulnud ema ütleb pojale nii sellise välimusega küll ei kõlba teiste ette minna ( sellest juba aega tagasi). Egas mul pole nüüd midagi noorte vastu las nad olla nagu on. Kadunud esteetika elemnetaarne viisakus ( tere ja head aega, neil ainult sõna sõna mhh, kui pea nutist tõuseb)
˅ näita rohkem ˅
2026-01-05 14:06
Sinu jutus on sel korral omajagu tõde, kuid siin ka mõttekoht: bergland, kas Sa ei arva, et see on just sinuealise generatsiooni tegemata kodutöö, kui tänased noored on elementaarsest viisakusest võõrdunud?
Kas Sa ei leia, et siin on koht, kus sinuealiste generatsioon peaks seisatama ja peeglisse vaatama...
˅ näita rohkem ˅
2026-01-05 14:23
Janee, eks kõik tuleb lastetoast ehk kuidas on lapsi vanemate poolt kasvatatud. Süüdi on üldpildis ka vanemate ükskõiksus, eks siis kandub ka lastele üle. Vanemad ajavad taga ainult heaolu ja rikkust, kõik muu tagaplaanil ja laste jaoks aega ei jää seda eelkõige vaimise poole pealt, kus peaks lastele näiteks muinasjutte lugema jaolukordi lahti seletama.Selle asemel friikartul ketsupiga ja jõhker multikas, siis juba nuti. Siit algab elementaarne viisakuse defitsiit. Olen näinud lapsevanemat kes hommikul tõuseb üles viskab jope selga ja autosse mitte sõnagi lausumata, kus see laps seda elementaarset viisakust õpib. Ma ei arva et ma peaks selle generatsiooniga samastuma. Mul on sõber elab Austrias ka seal on kõigil generastioonidel head kombed alles ka neil kes on ultramooselt riides
˅ näita rohkem ˅
2026-01-05 14:27
Nüüd, bergland, Sa taas üldistad ja vaatad mööda faktidest.
˅ näita rohkem ˅
2026-01-05 14:35
Janee ..ega ilma üldistamata ei saagi ühtki teemat käsitleda, aga fakt on see, et on olemas põhjuslik seos ja tagajärg
˅ näita rohkem ˅
2026-01-05 15:05
Kui juba üldistamise peale läks, siis noorus on alati hukas olnud. Rääkimata sellest, et vanasti oli muru rohelisem ja taevas sinisem.
˅ näita rohkem ˅
2026-01-05 15:28
jm. see klizee olukorda ei muuda ega arenguid ei toeta, samas iseloomustab inimest kellel lihtsalt puudub analüütline mõtlmine
˅ näita rohkem ˅
2026-01-05 16:11
Bergland, ega see klizee pole tekkinud tühjale kohale.
Muide ka analüütiline mõtlemine peab ajaga sammu pidama.
˅ näita rohkem ˅
2026-01-05 16:14
Tammsaare pargis on igasuguseid ja nii mõnigi 14-16-aastane võib vahel kindlasti ka higi ning mustade sokkide järgi haiseda, aga seksi neilt küll ei saa. Seega ma ei mõista, miks neid siia näiteks tuua.
18+ vanuses naised on üldiselt väga hügieeniteadlikud. Lisaks käivad paljud neist pediküüris.
˅ näita rohkem ˅
2026-01-05 16:17
jm, ajaga sammu pidama s.t asjasse mitte süüvima ja automaatselt kõik kaasaegne omandama iriniseerides et kui üks kaasaegne ütleb sulle moodne on panna pea ahju ja sa ilmselt paned, et ajaga kaasas käija.
Analüütiline mõtlemine ei pea kunagi ajaga sammu pidama vaid tuginema ajaloolistele, kutuurilistele ja filooofilistele traditsioonidele läbi aegade.
˅ näita rohkem ˅
2026-01-05 16:23
No kui 60 aastane käib bussis või Tammsaare pargis 14-16 aastaseid nuusutamas, siis läheb see paragraafi alla.
˅ näita rohkem ˅
2026-01-05 17:03
Klišee, mitte klizee
˅ näita rohkem ˅
2026-01-05 17:06
Tallinnas arstil käies sõidan trammiga ringi, ei tea mis vanuses siis siiski ebaviisakas ja räpane on. Linna asukohti küsisin ma just 20+ noortelt, ei õhkunud sealt mingit räpasust ega ebaviisakust. Noored käituvad täpselt nii nagu nendega juttu alustatakse. Mulle meeldivad noored sest nad on mitu korda targemad kuna neil on just nuti ja liikumisvabadus.Ei ,ausalt ei kohanud rohkem kui ainult üks kindel inimene oli koguaeg teistest erinev.
˅ näita rohkem ˅
2026-01-05 17:15
Klizee on Uus Meremaa farmerite kasutatav terariist, millega vanu oinaid kastreeritakse, et nad karja oma vana seemnega ei rikuks
˅ näita rohkem ˅
2026-01-05 22:43
bergland, Sa vajad terapeuti, mitte mõttekaaslasi või vastanduvaid seisukohti seksisaidil...
˅ näita rohkem ˅
2026-01-06 09:18
ikv, tänan lugupeetud eesti keele õpetaja loodan et said mõttest ikka suutisid aru saada
Janee, sina pole mu ema kes mulle soovitusi võiks jagada.

Kokkuvõttes õige on see siin arutelu kipub minema, kas tahtlikuks vastandamiseks, seega pole arutelul mõtet või siis tühiseks tähenärimiseks ja ärapanemiseks, kas sel juhul enam arutelu ei teki
Ilmselt on see sait nagu kõik teised iseloomustav läbilõige tänasest eesti sotsiaalsest suhtlusest tervikuna, mis tõendab ütlust kaks eestlast kolm arvamust
˅ näita rohkem ˅