Vastan viisakalt siis berglandi pöördumisele, kuna teistel pole lubatud.
Minu arusaam on ka selline, et kui avalikus foorumis sõna võtta, siis on see kõigile lugemiseks ja ka kommneteerimiseks. Mõned küsimused ja vastused võivad olla rohkem personaliseeritud, aga see ei tähenda, et need ainult selle inimese omanduses on. Tore muidugi, et minu mõtetele nii isikliku vastuse annad, aga Sul on see küsimustele vastamine ka suhteliselt valikuline.
Selleks, et Sinu mõttemaailmast teatavat ülevaadet saada, ei pea üldse selgeltnägija võimetega olema. Piisab ainult tähelepanelikust lugemisest, analüüsivõimest ja meeldejätmisest.
Seda, et Sul grupiseksi huvi on, ei ole vaja kuidagi eriliselt meeles pidada, see on Su ankeedis märgitud. Mul on foorumis suheldes nimelt tavaks kasutajate ankeetidega tutvuda. Võin kinnitada, et Sa ei ole eriline väljavalitu. Kõik saavad võrdse kohtlemise osaliseks.
Minu naiselikku ego kõditavad hoopis muud nüansid, aga ma ei arvagi, et Sa peaksid neid tabama. Foorumis käin aeg-ajalt mõtteid jagamas ja teiste omasid lugemas, nii nagu ankeedis olen öelnud. Minu ankeedis puudub indikatsioon, et seksi otsin, grupisekist rääkimata.
Mina ei näe, et siin teemas koerakari Sul kallal on. Kui avalikus foorumis sõna võtta ja mõtteid avaldada, siis võiks väärika mehena vastulaused ära kuulata ja meile võimalusel oponeerida ja suuta oma seisukohtade eest siis seista, mitte solvunult kaevelda liigategemise pärast.
Ma arvan, et see teema on suhteliselt ammendunud, aga küllap tuleb mõni uus teema, kus jälle mõtteid vahetame.