Foorum
2025-11-17 00:24
Naised pahandavad, et mehed tahavad ainult ühte asja või teevad nalja ühe asja ümber, siis minu meelest naine otsib meest kuulutused on veel hullemad. Hullemad kõigest. Pakutava sisu on täiesti ajuvaba ja igav. Nendele võivad liimile minna ilmselt küll ainult ajupuudega mehed. Iga kord kui naised profiilil või foorumis pahandavad meeste üle, tuleks näidata naine otsib meest kuulutusi ja küsida, mida naistest arvata. Naistele polevat Eestis väärilisi mehi leida. Tõepoolest nii tühiseid mehi, keda otsitakse, on raske leida. Tuleb kusagile Venemaale ja Ukraina rindele vist soovitada vaadata.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-17 01:09
Oh sind vaesekest küll!
Kuidas see lugu pahurast põrsast oligi ... Kord kärss kärnas, kord maa külmunud.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-17 08:28
Pole kuulutuste lugeja kuid eile on seal on täielikult teenuse pakkumised üles laetud.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-17 18:45
Antud teemas on Marsakil paraku õigus. Naine - Meest kuulutused on eemalepeletavad.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-17 19:05
See rubriik on ammu ainult kingi eest kohtujaid täis. Usun, et seal polekski kuulutusi kui neil oleks valik ainult kuulutada teenuste rubriigis. Isegi need kellel pole sõnagi märgitud kingitus kontole, tuleb vestluse käigus välja. Või need kellel konto täis "ära kirjuta nii ja naa", " saad kohe blocki kui ei pane 10 või ei tee vipiks"...
˅ näita rohkem ˅
2025-11-17 22:16
Sellega paraku on jah nii, et tutvumise kuulutust lisades tunned ennast kui must lammas. Vajab julgust. Ma mõned korrad olen proovinud.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-17 23:53
Valget lammast on meeldivam .
˅ näita rohkem ˅
2025-11-18 00:41
robespierre,
pole ju kohustust lapata eemalepeletavaid kuulutusi. on ka palju meeldivamaid variante tutvumiseks. kui muidugi üldse eksisteerib reaalse suhtluse soov...
korraks vaatasin eksperimendi mõttes Mees-Naist kuulutusi. ja ega sealgi miskit meeliülendavalt ligitõmbavat ei leidunud
mida/keda siis otsitakse?
alluvat libu, armukest, rimmingut, bj ilusa lõpuga musisse, süütut noort neiut...riista imejat, kellele sperma sisse lasta. aetakse taga suurema ahtriga naisi, soovitakse süütuse võtjat ja kuulekat naist, keda huvitab meditsiini teema.....alluvat naist, kes valmis kõiki soove täitma, samuti deepthroati tegijat, veebi, HJ, sekskohtumist autos, kohtumist KOHE (enamasti öösel).
valik on lai....
aga kui oleksid naine, kes soovib tõelist intiimsust, kvaliteetsuhet ja sügavamat suhtlust, siis suht nutune mulje, eksole
jah, oli ka mõni üksik sümpaatsena mõjuv kuulutus meeste poolt. aga enamus siiski jätsid mulje teenuseotsijatest, kes oma erinevaid fantaasiaid realiseerida loodavad.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-18 00:58
Sinu kuulutused pakatavad fantaasiatest ja kui ei meeldi miski, siis vingud siin foorumis.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-21 14:41
Capril õigus. Mees-naist kuulutused on masendust tekitavad.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-26 00:35
Meeste kuulutused - a la annan suhu , kepin tagumiku , otsin keppi sest naine ei anna
Väga harva miski huvitavat
˅ näita rohkem ˅
2025-11-26 20:37
Riina aga kohe teada mida oodata. ei mingeid jalutuskäike, päikseloojangud. Konkreetne Pakkumine konkreetsetelt meestelt.Nendelt kes korraliku keppi romantikaga solkima ei hakka
˅ näita rohkem ˅
2025-11-26 23:04
Kui ma paneks, et intellektuaalne vestlus päevakajalistel teemadel ning jalutuskäik Jaapani aias, siis siinsetele naistele poleks see vähemalgi määral huvitav. Ei raha, ei keppi, ei kiimaajavat riivatust. Mees peab kõigepealt silma paistma ja tähelepanu saama. Igavusega silma paista ei suuda. Kas pakkumine nohikuga jalutada või eksvangiga avalikus kohas seksida saab rohkem vastuseid?
˅ näita rohkem ˅
2025-11-26 23:16
Jaapani aias on täitsa tore ka üksi jalutada, ma ikka aeg-ajalt teen seda, just kevadeti. Täitsa huvitav on.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-26 23:26
mis see huvitav siis oleks
mind see enam ei aita, aga noorematele tarkuseks

pariisi tänavatel on ka väga tore jalutada
aga rohkem meeldib männimetsas
˅ näita rohkem ˅
2025-11-27 08:47
Jah naiste kuulutused on huvitavad , saadad kirja ja on vaikus 0. Isegi naised ei tea mida või keda nad üldse tahavad ja miks, milleks.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-27 09:02
Ikka teavad. Kui igale kuulutusele tuleb 250 vastust, siis tegemist on tõsise konkurentsiga.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-27 11:27
BigWhiteCock, saadate ikka nendele kuulutustele kirju, kes tahavad alluvarollis olla. Mind küll ei kõnetaks mees, kes alluvana tahab võtta. Rõve lausa.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-27 11:59
Milfmilf37 ma olen katsetanud ja maitse kes mida tahab olla seks mängudes. Kui sinu jaoks KÕIK rõve on siis palun lahku siit portaalist , saab vähemaks peast soojadest naistest.
Seda naised aru ei saa ,et mehi on vähem kui naisi , mehed valivad teid mitte vastu pidi. Sõdige ise omavahel nii ,et kulub selle pärast.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-27 12:11
Ma ei öelnud, et KÕIK on rõve. Ärge lisage sõnu!
Meie saame ideaalselt siit grupiseksi kaaslasi.
Naised lahkuvad, siis peate varsti mehi alluvaks sebima hakkama.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-27 12:19
@Milfmilf37
Nad ju seda teevadki, valivad mehi kuna algselt valitud naised keeravad selja.
Mehi on küll vähem kui naisi kuid see eest mehed tragid jõuavad mitmekümne naise juurde ja jälle rist seinal ,,pandud''🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2025-11-27 12:43
Jou jou jou, raffas! Iga vestlus ei pea sõneluseks minema!
˅ näita rohkem ˅
2025-11-27 17:31
Aga võiks ju ikka.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-27 18:03
Oot-oot, ma sain vist millestki valesti aru. "Mehi on vähem, kui naisi"???
˅ näita rohkem ˅
2025-11-27 18:18
See on päeva parim nali lihtsalt, jfjm, Sa said õigesti aru
˅ näita rohkem ˅
2025-11-27 18:28
Kui transad, paarid ja naistekontodega huiajad kokku panna siis peaks küll mehi iga naise kohta vähemalt 10 olema kui mitte rohkem.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-27 18:45
jott ja kiisuke sobiksid ilusti kokku. ainult jottil tuleb teha eritellimusel kõva raud voodi, mis kiisukese 75 all ikka vastu peab
˅ näita rohkem ˅
2025-11-27 18:55
Kui voodi nõrgavõitu on, siis võib ju alati põrandal seksida...
˅ näita rohkem ˅
2025-11-27 18:58
Opakas loodab enda voodit mulle müüa.
Sorry, ma ei vaja seda.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-27 18:59
Eks oki12 tea kuidas spicegirl ta voodit lõhkunud on.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-27 19:28
kas on kademeel või, et sind vaala ei lõhuta
˅ näita rohkem ˅
2025-12-02 22:22
Vaatasin, mis täna rubriigis toimub. Kõik ikka vanaviisi. Mis muidugi ilmtingimata ei tähenda, et maailm on järjekordselt hukas. Ju see on loomulik areng. Ja ennetamaks, et jutt keerataks vormi, aga meeste rubriigis ka, siis jah teil on õigus meeste rubriigis ka, aga see pole ju praegu teemaks.
Aga tahtsin hoopis tuua paar tänast näidet kuidas kuulutada, enam vähem sama asja......ja arutlemiseks, kas siis on hästi või halvasti?
.........................................................
Kui sul täna igavaks kisub ja tahaks veidi vürtsi juurde… üks üsna ohtlikult armas tüdruk ootab su ‘hi’. TG: @......bootywagon
..........................................................
Hey! Kas tahaksid virtuaal valdkonnas kogeda päris virtuaalset mitte saada persevahele?
Kirjuta mulle
Whatsapp 5370....
Telegram .....bexoxo
˅ näita rohkem ˅