Foorum
1
2
3
...
7
8
9
2010-08-31 22:53
Ajendatuna hetkel kuulutusterubriigis "Naine otsib Meest" alanud arutelust...

http://www.iha.ee/index.php?mode=ads&ad=2

...mõtlesin, et teeks foorumisse teema, kus seda va sponsorlust siis käsitleda.

vahetaks niisama kogemusi ja küllap saaks ka algajatele sponsori otsijatele nõu anda, et mis ja kuidas täpselt.

Huvitav teema paljudele igal juhul.

Jutuotsa ülesvõtmiseks küsiks -- mees, mis on sinu meelest normaalne summa tunniseksi eest Tallinnas?
(Vastuse võib ka kategooriatesse jagada...)
˅ näita rohkem ˅
2010-08-31 23:07
minu loogika on järgmine
koolis õpitakse ja suviti natuke tööl, palk väike aga abiks ikkagi. peale koole ja juba tööl saadakse palka vastavalt haridusele/oskustele. ilus noor inimene ilma peata kaugele ei jõuaks ikkagi.
miks peaks vähese oskusega teenusepakkujale maksma sama, mida korralikult oma tööd tegevale? ma arvan, et enamus maksavad ikkagi asja pärast, mitte nooruse pärast. ja pole mõtet ütelda, et nad ei ole teenusepakkujad... on ikka, lõbu pärast teevad seda vähesed ja neid on võimalik selekteerida.
lõpetuseks - miks peaks olema teenusepakkujal teenistus olema suurem, kui ostjal? a'la 2000..3000 öö, kui esimese 10min-ga saab tibil energia otsa ja ülejäänud aja lebab nagu surnu.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-31 23:15
selle kohta ütleks, et raske on üldsust mõjutada, sest leidub ikka keegi segane kes tunnikese kepi eest paar kilo välja käib.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-31 23:17
muidugi on ka üksikuid erandeid kus tips on tõesti väär ala 1000 kohtumise eest aga selliseid on vähe. Ja kui on siis varsti on neil sama moodi nina püsti ja arvavad et neil vitt kulda väärt ning hind lüüakse paugust lakke.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-31 23:42
Mingi aeg jäi silma kuulutus, kus neiu otsis sponsorit, kes maksaks 15000 kuus ja võimaldaks ka igapäevase auto kasutamise. No ma nüüd ei tea kas..... Kui näeks, siis küsiks," et neiu, kui suur see vigastus Teil on ? "
˅ näita rohkem ˅
2010-08-31 23:54
Mingi aeg jäi silma kuulutus, kus neiu otsis sponsorit, kes maksaks 15000 kuus ja võimaldaks ka igapäevase auto kasutamise. No ma nüüd ei tea kas..... Kui näeks, siis küsiks," et neiu, kui suur see vigastus Teil on ? "
˅ näita rohkem ˅
2010-09-01 00:37
noh kui raha oleks ja oleks vaja eksklusiivset kaaslannat pidevalt... miks mitte. muidugi siis ei ole enam seks niivõrd prioriteet. aga üldiselt selline naine kellele sellist raha maksta, peaks juba jumeka sisuga olema. sellist summat sooviv neiu pole kindlasti smart ja ei näe kunagi sellist raha
˅ näita rohkem ˅
2010-09-01 00:44
Naisi kes otsivad sponsorit ca 140 vajaolev raha ca 4000 kr nädalas ehk 560 000. Osutatavate teenuste arv 490x (3,5x)
Mehi kes on nõus sponsoreerima ca 390 vaba raha 2000 kr nädalas ehk 780 000, nõudlus teenuse järele 585x (1,5x)
Järeldus: vaba raha turul 220 000 ja teenuse defitsiit 95x.
Nii kurb kui see ka ei ole vaatamata sellele, et mehel on 2000 kr jääb nädalas ilma 60 meest.
Siit võib leida ka vastuse madalale kvaliteedile. Defitsiit on alati põhjustanud ka kvaliteedi languse.
Kuna raha on turul oluliselt rohkem kui on nõudlus selle järele, võib arvata, et hinnad ei ole jõudnud veel tippu.

Loodusel on põhiomadus, saavutada minimaalse vaevaga maksimaalne tulemus. Sellest tulenevalt üritavad naised võimalikult väikese teenuse arvuga nädalas läbi saada, vähendades seda vastavalt hindade tõusuga. Mis omakorda tekitab defitsiiti.

Ettepanek on tuua raha turult ära, mille tulemusena peab paranema oluliselt kvaliteet ja hinnad muutuma mõistlikuks.

Andmed pärinevad ihast ja minu subjektiivsel arvamusel.

Arvamused ja parandused on oodatud
˅ näita rohkem ˅
2010-09-01 00:50
tony, siis võtad naise endale. natuke seksi vast saad ja ilma rahata. ma usun et väike kook kohvikus ja pudel veini pärast tuleb ehk odavam kui naise peopeale 1000 laduda.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-01 01:55
KENA TÜTARLAPS KIRJUTAB:

What am I doing wrong?

Okay, I’m tired of beating around the bush. I’m a beautiful (spectacularly beautiful) 25 year old girl. I’m articulate and classy. I’m not from New York. I’m looking to get married to a guy who makes at least half a million a year. I know how that sounds, but keep in mind that a million a year is middle class in New York City, so I don’t think I’m overreaching at all.

Are there any guys who make 500K or more on this board? Any wives? Could you send me some tips? I dated a business man who makes average around 200 – 250. But that’s where I seem to hit a roadblock. 250,000 won’t get me to central park west. I know a woman in my yoga class who was married to an investment banker and lives in Tribeca, and she’s not as pretty as

I am, nor is she a great genius. So what is she doing right? How do I get to her level?

Here are my questions specifically:

- Where do you single rich men hang out? Give me specifics- bars, restaurants, gyms
- What are you looking for in a mate? Be honest guys, you won’t hurt my feelings
- Is there an age range I should be targeting (I’m 25)?
- Why are some of the women living lavish lifestyles on the upper east side so plain? I’ve seen really ‘plain jane’ boring types who have nothing to offer married to incredibly wealthy guys. I’ve seen drop dead gorgeous girls in singles bars in the east village. What’s the story there?
- Jobs I should look out for? Everyone knows – lawyer, investment banker, doctor. How much do those guys really make? And where do they hang out? Where do the hedge fund guys hang out?
- How you decide marriage vs. just a girlfriend? I am looking for MARRIAGE ONLY

Please hold your insults – I’m putting myself out there in an honest way. Most beautiful women are superficial; at least I’m being up front about it. I wouldn’t be searching for these kind of guys if I wasn’t able to match them – in looks, culture, sophistication, and keeping a nice home and hearth.

ÄRIMEES VASTAB:

THE ANSWER:

Dear Pers-431649184:

I read your posting with great interest and have thought meaningfully about your dilemma. I offer the following analysis of your predicament. Firstly, I’m not wasting your time, I qualify as a guy who fits your bill; that is I make more than $500K per year. That said here’s how I see it.

Your offer, from the prospective of a guy like me, is plain and simple a crappy business deal. Here’s why. Cutting through all the B.S., what you suggest is a simple trade: you bring your looks to the party and I bring my money. Fine, simple. But here’s the rub, your looks will fade and my money will likely continue into perpetuity…in fact, it is very likely that my income increases but it is an absolute certainty that you won’t be getting any more beautiful!

So, in economic terms you are a depreciating asset and I am an earning asset. Not only are you a depreciating asset, your depreciation accelerates! Let me explain, you’re 25 now and will likely stay pretty hot for the next 5 years, but less so each year. Then the fade begins in earnest. By 35 stick a fork in you!

So in Wall Street terms, we would call you a trading position, not a buy and hold…hence the rub…marriage. It doesn’t make good business sense to “buy you” (which is what you’re asking) so I’d rather lease. In case you think I’m being cruel, I would say the following. If my money were to go away, so would you, so when your beauty fades I need an out. It’s as simple as that. So a deal that makes sense is dating, not marriage.

Separately, I was taught early in my career about efficient markets. So, I wonder why a girl as “articulate, classy and spectacularly beautiful” as you has been unable to find your sugar daddy. I find it hard to believe that if you are as gorgeous as you say you are that the $500K hasn’t found you, if not only for a tryout.

By the way, you could always find a way to make your own money and then we wouldn’t need to have this difficult conversation.

With all that said, I must say you’re going about it the right way. Classic “pump and dump.” I hope this is helpful, and if you want to enter into some sort of lease, let me know.




Keegi võiks selle tüdrukute jaoks eesti keelde ka tõlkida...
˅ näita rohkem ˅
2010-09-01 10:03
Naise igapäevane ülalpidamine läheks ehk kallimaks? Niisama, hea sõbranna pidamine ehk jah tähendaks aeg - ajalt pudelit veini ja väikest kooki kui sedagi
˅ näita rohkem ˅
2010-09-01 10:51
Ajalugu on näidanud, et nii naise pidamine kui armukese pidamine on mõlemad kallid. Armukese kasuks räägib olmemurede puudumine, mis oma naisega paratamatult tekivad. Oma naise kasuks räägib fakt, et kui juhuslikult peaks ta tööl hakkama käima, siis polegi ta ülalpidamine väga kallis. Kahjuks seniajani on sattunud mulle töötud eksemplarid
˅ näita rohkem ˅
2010-09-01 11:10
Ega kooselugi ole alati meelakkumine. Arvatakse et kui elad mehega koos, on elu lill. Ega ikka pole. On mehe raha ja SINU raha. Või siis vaid sinu raha, millest elatakse. Öeldakse et sul raha on, sina maksad, mina hakkan panustama siis kui mul selleks võimalused tekivad. Leidub ka selliseid mehi
˅ näita rohkem ˅
2010-09-01 12:23
no aga alati võib valida sellise naise kes peab end ise üleval. aga sellised naised üldjuhul ei käi ööklubides, neid tuleb kusagilt mujalt otsida
˅ näita rohkem ˅
2010-09-01 12:25
uman: Huvitav kust siis?
˅ näita rohkem ˅
2010-09-01 12:27
kas nad ei ööklubitagi? ehk on nad seal R-P ja peale seda E-R töötavad (muide, ei ole ka klubidest huvitatud olnud)
˅ näita rohkem ˅
2010-09-01 12:27
näiteks pargis jalutamas mingi töötav stereotüüp on siin kindlasti olemas.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-01 12:47
Aga kuipaljukest meist loovad parkides tutvusi? Vähemalt mina pole küll kunagi Seega, parkides võib kohata majanduslikult sõltumatuid naisi Mehed, ruttu parki jalutama!
˅ näita rohkem ˅
2010-09-01 12:49
seal on ka vankritega naisi
˅ näita rohkem ˅
2010-09-01 13:03
Kas mitte nemad ise abi ei vaja? No leidab ka neid vankritega, hästi äraelavaid.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-01 13:16
Barb, seda minagi sellega ütelda tahtsin
˅ näita rohkem ˅
2010-09-01 13:18
Kas siin ihas ikka on keegi iseendaga toimetulev naine
˅ näita rohkem ˅
2010-09-01 13:19
Mina olin, nüüd vajaks juba ise abi No tglt ei kurda aga ei tao enam rinnule
˅ näita rohkem ˅
2010-09-01 13:45
elmar- miks see siin teisiti peaks olema?
˅ näita rohkem ˅
2010-09-01 14:05
Mina saan ka hakkama, aga nagu ma ka ankeeti kirjutasin, raha võtan vastu alati!!!
˅ näita rohkem ˅
2010-09-01 15:25
miks pargis just... lapsevankritega naisi on seal tõesti, aga tibid keda huvitab ainult raha, no temal pole pargis aega oma aega kulutada. tal ju vaja mukkida, kuulutusi trükkida, 100 portaalis oma kontot hallata... (see on nüüd minu arvamus, aga sponsoriotsijad istuvad tavaliselt kodus sest nende elu on nii igav ja saamatu, seepärast neil ongi vaja kedagi kes neid sponsoreeriks. inimesel kellel pole igav, tema läheb tööle näiteks...)

vot aga kui sa näed pargis raamatut lugevat naist siis võid hoopis midagi muud avastada.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-01 15:46
hm. kunagi oli ka nii, et olin mingis peatuses pingil ja raamatuga nt. ja siis peale saades ma muidugi ei peatunud ja sealgi uurisin raamatut. seda sai teha peamiselt siis, kui ma olin puhanud ja kui oli mingi teine marsruut. ülikoolis olles on ka seda tehtud. kui muidu ei saanud raamatuga olla (tuli midagi muud teha), siis seal, kuhu minna sai, seal ka oli raamat (nt maximas riiulite vahel)
˅ näita rohkem ˅
2010-09-02 00:10
Minu pisike ja mannetu arvamus räägib nii: Seda kuulutuste teemat võtan nagu huumori teemat. Ei ole võimalik et mingi vananenud mudel küsib oma veninud keha eest nii palju raha. Ptüi , ma ei käi nagu ka niisama selliste vananenud naiste voodist läbi, eriti siis veel maksta, katsutud on ja ei kõlba. Noored jah võib kingitusi teha ja kalleid, aga seda ka siis kui ikka näha on et tydo kirega asja kallal on. Samas mingeid vereimejaid oma rahakotiga imetada ka ei taha. Saamatud loomad minge tööle, erinevat tööd on alati teha, iseasi kas ego kannatab, ma arvan et kuskil firmas koristada on ka parem kui siin lihas oma lahkliha üritada parseldada. Enamik on ka tegelt suht mitte pandavad. JA pappi soovitakse oma vaimustava ja ülendava kullast tussi eest ikka selliseid numbreid et naera puruks. Loodrid!
Mõttetud mehed maksavad kepi eest sest nad on lisaks ka saamatud.
Samas olen pidanud valvearmukesi, teine teema. Teed mingi vahva ja asjaliku kingituse ja preili hüppab lustiga asja kallale. mitte vingus ninaga ja numberid ja nulle kokku lahku arvutades.
See kuulutuste rida tuleks lahutada kaheks. Naised kes soovivad tutvuda et elu huvitavamaks teha ja need kes tahavad keppida raha eest. LIHA:EE
˅ näita rohkem ˅
2010-09-02 10:02
silentbob,selliseid asjalikke arvamusi tahaks veel meeste käest kuulda.Ega suurt lisada polegi.Ise olen ikka seda meellt..kui maksta kepi eest juba siis olgu vastupakkumine ka midagi väärt.Kehtib ikka ütlus,kes maksab tellib muusika
˅ näita rohkem ˅
2010-09-02 11:07
Veel üks mannetu arvamuse lisa. Ega hea naine peagi oma lahkliha pakkuma. Tal on järjekord ukse taga ja valib selle keda tahavb või kellega on muretum koos olla. Aga kui lugeda neid lisainfosid siin lehel siis on aru saada et siin liha.ee turul on suuremas enamuses kibestunud ja kurjad ning kompleksidega naised. Eriti kehtib see ala 27 pluss vanuses. Lapsega üksi, mees on ära läinud( vb ise selles ka süüdi) elu on raske , palk on väike, ülemus kepib ajusid, tselluliit ka iga päevaga läheb hullemaks.... Siis tehake geniaalne avastus et tal on sularaha automaat jalge vahel ja tekibki õhtul pisike infomull lehel iha.ee , Tahaks sponssi 2500 eeksi.(keegi ju ehk ikka tahaks.) Tegelt tahaks öelda et elage reaalsemat elu ja tarbige vähem mõttetuid luksusi, käige väljas tehke vabas õhus tervisesporti, tehke oma lotendma kipppuv raam korda ja seadke oma mõistuses ka kord majja, küll siis ka mehed tahtma hakkavad. Hea tujulist ja kirglikku ning toimekat ja töökat naist tahab iga mees, laiska ning juhmi ja ahnet naist aga mitte keegi. Pinguta oma elus ise ja sa ei pea siin liha.ee s oma lahkliha müüma igasugustele. NB Kui lugeda siis kumab läbi et kõik mehed on sead, nagunii on, kuid kui see siga saab hea tuju ja natuke head keppi siis ta ka pingutab teie eest siin elus ja saate elatud normaalselt. Kes elab kroonika ulmetes kinni ja unistab luksasjadest ja luks elust ise endale aru andmata et ta ei kuulu sellesse klassi, see on loll lahklihaga kaubitseja ja talle kulubki ära see lollitamine ja kepitamine. Ahnus ja juhmus on naisele kaks kõige õnnetumat kaaslast siin elus. Buumi ajal poputati ära ja nüüd ei oska elada ilma liigse tarbimiseta. Minge tööle krt!, ma ütlen...
˅ näita rohkem ˅
2010-09-02 11:27
BTW Seni kuni on olemas ametlikult pakkujad ala kindlate aadressidega ja igapäeva töölistena, kindla tunni hindega seni võivadki igast kurjad pihvid siin oma tuhandeid küsima jääda. Teisalt eeldan et suuremalt jaolt on tegu ka petturitega. Kogemust pole ei tea rääkida aga tundub... Ise ei maksaks küll tuhandeid kellegile, absurd. Ma tahaks nii lolli mees näha kes omale tuhandete eest vaid tarbimispuuki ostab. Regulaarsed töölisd teevad selle osavalt keskeltläbi 500 eeksu tunniga ka ju ära. Mida seal keskmise eesti mehel terve öö veel oleks teha tuhandete eest: Kas kalli hinnaline pihv oskaks tsiteerida ja lahata ntx Meister ja margarita raamatu sügavamaid tõdesid? Ma arvan et mitte! Ja kui tahaks öösel ntx 5 või 6 korda põrutada siis on teisel korral juba virin taga et ma rohkem ei saa, auk kulub nii ära... Tegelt vahva kild on selle naiste vananemise kohta. Mitte hiir pole väike vaid hiireauk on suureks kulunud. Kadunud sõbra nali.
Lisaks on ka naljakas lugeda et ala volüümikas tädi otsib sponsorit: pigem peaks kirjutama et vormist välja tädi otsib sponsorit. oleks ausam. Ning vahva on vaadata et kui siin on pildid vaid tissidest üleval mis on suhteliselt suured siis jagab iga mee raas ära et tagument on vahemalt kaks korda suurem kui need tissid. On ka erandeid aga vähe! Sellistele veel kepi eest raha anda? Ma küsiks tegelt pealegi!
˅ näita rohkem ˅
2010-09-02 11:52
peab tunnistama jah, et mannetu oli, kuid see ei olnudki ju peamine. peamine on see, et naised on raamidesse raamitud ja rääkimised
räägitud.
juuksur tahaks siletbob-ilt midagi uurida. ma tahtsin teada saada, mis see lahkliha on ja mida sellega tehakse. et kellele müüakse ja milleks. peale teiste lihahindade peaks teadma ju, millised on lahkliha hinnad jms. peale selle ma uuriks, et kas sulle on ka seda müügiks pakutud ja mida sina sellega teinud oled? tänan
˅ näita rohkem ˅
2010-09-02 13:14
Vaata sis kuulutuste rubriiki. Naine otsib meest. sealt saab liha, ka seda millel parim enne on juba ca 10a tagasi möödas.
Lahkliha on see koht kust jalad kaheks lähevad ja sellel kohal on naisisendistel selline pagana asi kus liha lahkneb ja paljastab selle suure kulllast ja muust väärtusliku universumi jõu mille ümber kogu me tants ja trall käib siin liha.ee s
Tegelt see väljend jäi mulle kõrva kuskilt pärnukandist. Selline parem väljend kui öelda V..t või P..ts, mingid pehmikute häbet ma siin ei kasuta, see pole algkool. Või mis iganes. Kui häirib siis ära loe
˅ näita rohkem ˅
2010-09-02 13:29
haritud inimene. Pärnu mehed on muidugi tuntud mehed. nende pealt on näha olnud seda, et nad teavad, millest nad räägivad. nad ei ole mingid muidumehed.
tänan. muud ma teada ei tahtnudki
˅ näita rohkem ˅
2010-09-02 14:00
Oi,kuidas see jutt siin võib mõned naised vihale ajada Õnneks või kahjuks nii see on.Keegi vähemalt julgeb seda kuulutuste rubriiki kommenteerida.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-02 14:31
elmar - kes need julged siin siis on?
˅ näita rohkem ˅
2010-09-02 15:11
Mina ei saa aga sellest aru kui mõni tõesti äärmiselt kaunis naine ennast müütab. Vaatad et on nii nägu kui ka tegu, saaks ju kuidagi teisiti ka hakkama et miks nagu sellisele teele minnakse. silentbob: Ka suurema tagumikuga naine võib olla ju ahvatlev, õnneks leidub palju mehi kellele ka laiema puusaga naised meeldivad Et kui sinule nemad meeltmööda pole siis ära ikka nii ka alaväärista.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-02 15:31
mina jällegi ei ole aru saanud nendest "härradest", kes arvavad, et nemad väärivad midagi muud kui nad saanud on.
iga mats leiab kunagi endale oma matsiplika. sellega peaks olema kõik öeldud
˅ näita rohkem ˅
2010-09-02 16:09
Välimus pole oma teha..nii naistel kui ka meestel ja asi pole ka leidmises,kes?kus?Kas?Asi ikka rohkem nendes tobedates kuulutustes ja summadest,mida pakuvad mehed ja küsivad naised
˅ näita rohkem ˅
2010-09-02 16:15
elmar, ma ütlsin lihtsalt välja ühe põhitõe ja püüdku keegi sellele vastu vaielda ja ütelda, et see nii ei ole
˅ näita rohkem ˅
2010-09-02 16:25
Juuksur,kui on tegu ostmisest siis sel puhul pole tegemist leidmisest.Kui "härra" maksab kinni teenuse siis pole oluline,milline ta ise välja näeb vaid see,keda ta endale ostab.Muidu on see sama kui visata raha kusagile prügikasti kui ta midagi selle vastu ei saa
˅ näita rohkem ˅
2010-09-02 16:26
elmar59- inimene saab palju teha enda välimuses. Asi pigem tahtmises?Ühtedele võivad tunduda kuulutused ja summad tobedatena ,teistele on see kõik normaalne ja vastuvõetav. Elu on elamiseks ja naudingute saamiseks ,kuid tee peab iga inimene ise leidma.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-02 16:31
Risto18,kui need kuulutused ka reaalselt peaksid toimima siis mina ütlen,et Eesti on juba viie rikkama riigi hulgas
˅ näita rohkem ˅
2010-09-02 16:48
elmar59- toimivad, toimivad. Me oleme ju rikkad.Naudime seda mis on.
Küsi ka Juuksuri arvamust.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-10 23:14
Võtaks ka sõna siis, sest endalgi oli vahepeal üleval sponsori otsinug kuulutus.Miks mina selle kuulutuse panin? Sest kui keegi vastas siis tahtsin näha mis tingimusi ja kui heaks sponsoriks siis mehed end kuulutavad. Huvitav et alati on süüdi naised, kes otsivad sponsorlust aga mitte kunagi pole süüdi mehed, kes tegelikult otsivad meeleheitlikult taga naisi kes nendega raha eest midagi teeks.
Mina olen endast lugupidav naisterahvas, ja ennast odavaks ma ei pea ja seega nimetasin enda "õhtu hinnaks" 4000 krooni - ja uskuge enamus mehi see hind eriti ei heidutanud. Kui hakkasin rääkima et ala 500.- ma kuskil autos küll suhu ei võta siis sõimati mind libuks jne.

Ühesõnaga, kui naine kes otsib viimases hädas endale rahateenimisvõimalust, siis uskuge kui naine pole varem sellist varianti kasutanud sis naine lööb araks ja ta siiski jätab selle vahele ja ei maga raha eest mehega...Aga meestel sellist kahtlust ja loobumist ei teki.
Ma pole ühegi mehega kokku saanud, kellega siis jõudsime järelduseni et ta siiski võib mulle sponsoriks olla. Minu puhul oli pigem katse paljud mehed siis tegelikult oleks valmis võhivõõrast neidist ka niisama aitama.

Aga mis teeb meele kurvaks, et see portaal on pannud arvama ka noori poisse,et seks peab raudselt olema ja kui sa oled ainuke süütu mees seltskonnas siis on see häbiväärne, ja kui mingi 20 aastane käib noori naisi portaalist palumas et need temaga raha eest magaksid, siis andke andeks aga see näitab et noorus on hukas. Hukas seepärast et vanem generatsioon näitab halba eeskuju.
Sponsorlused, seks raha eest. Jaburus ju.
Ok teema valgus laiali aga minu seisukoht.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 23:05
Sponsorluse otsijad on pahatihti nagu tööta töölised kes ei taha uut ametit õppida.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-20 09:31
No õelda ikka võidakse et ok. Maksan sulle 4t õhtu eest..aga jutt pole reaalsus. Ihas ju 90% rahvast jutumehed. Samas huvitav aga endal k6ik suhted olnud naistega kel tasuv töö ja oma elamine..v6i pole lihtsalt kohanud neid laisku, vingatseid.AGA tõesti eks enamus hindab end üle. Mida see sponsori otsija suudaks siis mulle selle 2t eest pak. Näiteks? Usun et mitte midagi. Pigem VASTIKUSTUNDE sest kui arvata 10neid mehi mis tema alt läbi käivad..sellist naist ei tahaks end katsuma isegi,,SPONSI otsijad minge tööle,vastik teie kerjamist näha..ja kui teie lapsed,mehed ,sõbrad seda teaksid.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-20 13:00
Ei saa mina ka nendest tasulistest aru. Kui omadega hakkama ei saada, siis selleks on riigiabi, millega mõnda aega elus hoitud saab. Parem minge ja arendage ennast ( koolitused jne ), et hiljem kergem oleks. Enda viitsimatus ja lohakus on see mis naisi ennast müüma paneb. Eks ta kerge raha ju ole ( niivõrd kuivõrd ) aga lasta selle nimel pärdikuid endast üle sõitma... Wäkk.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-20 15:39
Minu arvates ühtemoodi õnnetud on mõlemad,need,kes maksavad ja need,kes raha sexi eest lunivad ja saavadki...ainult erinevatel aegadel on see üürike heaolu neil
˅ näita rohkem ˅
2010-11-20 15:59
See nii läbinäritud teema...ikka jälle otsast peale...kes tahab,see maksab,kes tahab see küsib...nii lihtne see ongi!
kes tahab,pakub niisama,kes tahab,annab niisama...väga lihtne...milleks probleeme tõstatada?
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
7
8
9