Foorum
2013-12-31 23:06
Seks on lühike, pärast pole millestki rääkida.
Aga sõbraga on palju kiusatusi ja veidraid momente mis alatiseks meelde jäävad.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-13 18:00
Huvitav, järelikult pole vaja lühikest seksi teha ikka pikemalt
Ja minu arust muutuvad kenad naised peale head seksi veelgi kenamaks
˅ näita rohkem ˅
2014-02-13 19:29
kui momendid on sõbraga,siis oled ehk homo ?
˅ näita rohkem ˅
2014-02-13 19:34
Mõmmi pole ju kunagi seda varjanud et ta on modernselt meteroseksuaalne mees
˅ näita rohkem ˅
2014-03-29 11:29
ma mõtlesin m6mmi postituse peale ja leidsin, et tal võib õigus olla. oleneb sellest, mida keegi väärtustab. kõigile see mõte sõbraga kiusatuse tundmisest jms ei meeldi, aga ma tean seda omast käest, mida kena mehega sõber olemine mõtetega teha võib.... sellisel sõprusel on ka oma pahupool, aga siiski on see parem seis kui mehega mitte sõber olles.
˅ näita rohkem ˅
2014-03-29 12:00
Sõber oli on ja jääb pelgalt sõbraks, olgu ta nii ilus, kui tahes. Isegi ükski ajurakk ei liigu sexuaalse ahvatluse poole. Kohe nagu ei tule sellise mõtte peale, et võiks sõprust segada sexiga.

Loomulikult ei välista, et sõprusest võib väljakujuneda suur vastastikune armastus ja väga tugev suhe ning perekond. Aga siis ei ole see ju lihtsalt üks kirglik armuöö sõbraga.
˅ näita rohkem ˅
2014-03-29 12:29
Tegelikult ainuke asi mis seksi sõbraga segab on monogaamne armastus. See nõue, et tohid seksida vaid minuga ja armastada vaid mind. Aga inimestel, kes suudavad seksi ja armastuse lahus hoida s.t. kes suudavad nautida seksi ka ilma sügavate tunnete ja omamiskireta, on see täitsa võimalik. Lihtsalt mõnus olemine, sina tahad, mina tahan ... miks siis mitte. Põhiline, et ei järgne edaspidiseid seksikohustusi. Selline ühine seksikogemus võtab sõprussuhtelt pingeid maha Lõpeb ära see sisemine kiimlemine ja iseenda vägistamine, et tahaks küll, aga ei tohi. See asendub teadmisega, et tohib küll, kui tema ka tahab.
Aga nagu ütlesin, seks ei tohi muutuda kohustuseks. Samuti ei tohi hakata teisele pealekäima.
˅ näita rohkem ˅
2014-03-29 12:46
See ei ole mitte kohustus vaid need on elulised tõekspidamised ja kui aus olla, siis jah ma näen oma sõpra, kui nägusat meest, aga no ei tule sellist tunnet, et ma tahaks temaga sexida.

Minul on sõprus ja armastus lahus. Ehk see tuleb tõesti monogaamsest armastusest. Aga kui on sõber siis ma ei näe seda inimest seksuaalselt ahvatlevana. Ta on tore seltsiline ja vahva kamraad ja ei midagi enamat. Inimene kellega saab kõigest ja kõigist rääkida, kes tuleb sulle appi, kui sul on abi vaja ja keda aitan ma ise, kui tema peaks abi vajama.
˅ näita rohkem ˅
2014-03-29 13:02
Kõige sagedamini vägistavad inimesed ennast enda niinimetatud tõekspidamistega.
Aga Sheeba, kui sul ei tekki mingit soovi sõbraga seksida, siis ju ei peagi. Ma pidasin silmas seda, kui ikka mõlemal on soov, et siis ei tohiks mingi loll põhimõte segada.
˅ näita rohkem ˅
2014-03-29 13:11
sheeba, kas sul on elus ainult üks nägus sõber olnud? mul on neid olnud mitu palju.
võtta meest sõbrana on mulle tavaline.
sa mõtle, mis saab sõprusest siis, kui ka teine näeb sind nägusana, aga tahab sinuga enamat kui sõber olla. sa ei tea alati seda ette, millised mõtted sõbral võivad tekkida ja olla. selle teadmine muudab kohe suhtlemist. ja kui mõtted sõpradel teineteisest kokku ka ei lähe, on peale seda suhe natuke aega „terav“ ja tegu tundliku teemaga, millest väga rääkida ei taheta. oleneb inimestest.
˅ näita rohkem ˅
2014-03-29 13:20
aga keerame asja korraks kergelt tagurpidi. kui mõni sõber ongi selline, keda reeglina väga meelsasti sõbraks võetakse, kelle õla najal nutta ja kurta jne., aga, oh üllatust, sellel sõbralgi tegelikult võivad teatavad vajadused olla. aga noh, viisaka inimesena... ongi ta vaid hea sõber
eriti pull on see siis, kui alles aastaid hiljem, mil eluteed on lahku viinud ja siis taas kokku saadakse, sõbranna ja sõber vestlevad ja selgub, et jah, teinegi poole oleks ju kah tahtnud, aga sõber oli nii...kodune, et ei tihanudki
˅ näita rohkem ˅
2014-03-29 13:24
Utha, sõbral ei tekki mõtteid ja tundeid, need on tal olemas ning kui on olemas, siis varem või hiljem see sõprus hääbub, sest sõber leiab endale uue "sõbra".
˅ näita rohkem ˅
2014-03-29 13:25
tuletan meelde teema: Kena naine on sõbrana parem igast iludusest voodis

minu arust rääkis m6mmi hoopis muust. minu arust rääkis ta lihtsast sümpaatiast sõbrast naise vastu, temaga meeldivast suhtlemisest (miks mitte ka temaga enama unistamusest) versus seks lihtsalt ilusa naisega, kellega ei ole millestki rääkida. midagi ei seo. räägitakse sõprusest kui ühest suhte väärtustajast, selle ühest nn moodulist ning seda sõpruse, mitte seksi (kui mingi selle lisandi) kasuks.
ei toonitatud seksi. m6mmi (kuigi ma ei saa tema eest rääkida, aga mulle tundus) väärtustas naisega sõber olemist kui omaette suhet, mis tekkiva vaimse läheduse tõttu näiteks rohkem teda „üles kütab“ kui lihtsalt üks seks ühe naisega.
ehk siis see on midagi sellist, millest minagi räägin - parem on saada enne sõbraks naisega ja omada palju naistest sõpru kui omada palju seksi ja vähe sõpru. mina arvan nii.
vanas eas ei ole siis peale seksi (kes viitsiks seda kuni surivoodini teha) sul enam lähedasigi. oledki üksi, üksi oma mälestustega partneritest, kes sul on olnud.
˅ näita rohkem ˅
2014-03-29 13:29
kasti läheme me niikuinii üksi. pole neist sängiserval ulujatest kah suuremat tolku. elades peaks siiski elamisele mõtlema.
˅ näita rohkem ˅
2014-03-29 13:36
Mina seletaks Mõmmi mõtet nii: Naine olgu mehele eelkõige sõbraks, mitte vaid tibi, keda tahaks panna.
˅ näita rohkem ˅
2014-03-29 14:00
Utha, sõbral ei tekki mõtteid ja tundeid, need on tal olemas ning kui on olemas, siis varem või hiljem see sõprus hääbub, sest sõber leiab endale uue "sõbra".

miks sa arvad, et hääbub? milles seisneb sellise sõpruse väärtus siis üldse, kui see on määratud mingite mõtete ja tunnete tõttu hääbuma? tunded ongi see proovikivi, mida tuleb ületada siis, kui mees ja naine sõbrustavad. see on normaalne.
˅ näita rohkem ˅
2014-03-29 14:04
ainult et iga sõprussuhe ei pea sellisele tunneproovile vastu. ja kui ei pea ning sõprus selle koha peal lõppeb, siis võib öelda endale, et sõprust polnudki kohe algusest peale. ihaldav sõber ei saa samaaegselt sõbrana väga hea olla. pinged tekiksid niikuinii.
˅ näita rohkem ˅
2014-03-29 14:04
tunneteproovile, parandan
˅ näita rohkem ˅
2014-03-29 14:10
Tahtsin öelda seda, et mehel võivad olla juba tunded ja sõprus on vaid võimalus sinu lähedal viibimiseks ja teatud määral olukorra kontrollimiseks. Seks vaid päästaks need tunded vabaks. Kuskil maal on piir, kui mees tunnistab olukorra lootusetuks ja hakkab otsima uut ihaldusobjekti. Leidnud selle, siis ei jätku tal sinu jaoks lihtsalt enam aega.
˅ näita rohkem ˅
2014-03-29 14:24
nõus. võib hakata otsima uut ihaldusobjekti, aga mitte uut sõpra. juhul, kui sõprust naisega veel ikka väärtustatakse.
aga see, et oma sõbra jaoks ei leiaks enam aega? võib mitte leida, aga see sõprust sisuliselt ju ei muuda. sa rääkisid sõpruse hääbumisest. võib-olla sa mõtlesidki seda hääbumist nii, et kui ühel aega sõbra jaoks enam ei jätku, siis nagu hääbub see suhe ära vms. ma ei arva nii. side jääb. valikuid tehakse oma elus kogu aeg, aga sõbrad on minu arust valik kogu eluks. üldiselt, minu arusaam sellest. kui täna või homme või kuu aja või aasta pärast ei saa ja kontakt enam nii sage pole, siis tehakse see aeg hiljem suheldes tasa. üks etapp elust lihtsalt keskendutakse muule.
˅ näita rohkem ˅
2014-03-29 14:33
Ma rääkisin juhust, kui mehel on tunded. Kui aga on vaid sõratunded, siis oleks seks ehk ainult meeldiv ühistegevus. Samasugune, kui koos kinos või kalalkäimine.
˅ näita rohkem ˅
2014-03-29 14:35
pidage nüüd hoogu. tahate väita, et kui naissõbra meessõber leiab kellegi, kellega "paake tühjaks lasta", siis naissõber stseeni tegema ei hakka? hakkab, kullakesed, hakkab, kuigi ta ennast selle tegevuse kohalt sujuvalt ja osavalt välistab ikka vaja kommenteerida, milline lits tuu "tühjendaja" on jne.
˅ näita rohkem ˅
2014-03-29 14:37
Utha, ma arvan, et mul on meessoost sõprade seas väga atraktiivseid mehi, peaks mainima, et enamus. 100% neist meestest kindlasti näeb oma kujutelmades mind oma seksuaalpartnerina. Pakun, et kolmandik neist on isegi minusse armunud, aga see ei tähenda, et mina peaks tahtma nendega sexida või peaks omama romantilisi tundeid. Ma lihtsalt hoian sõbrasuhted sexsuhetest eraldi. Pean tunnistama, et isegi mu eelmise suve rulluisu kaaslase silmis märkasin ma teatud liiki huvi olemasolu. Aga arvestades sellega, et mul on mees olemas, seega ei saagi ma kellegile enamat pakkuda kui vaid sõprust.

Jah, kui kaks püsihuet mitte omavat inimest, mees ja naine hakkavad sõbrustama, siis võib see kindlasti vastastikku meeldimisel viia sexini. See on vabade inimeste puhul täiesti normaalne.
˅ näita rohkem ˅
2014-03-29 14:38
sellist mõnusad sõbraga seksimist mina ei harrasta. seks on siiski suhetes lähendaja. ma ise ei näe seda, et peale seksi sõbraga sõprus samamoodi jätkuda saaks
ma rääkisin ka tunnetest aga ka tunded on üleelatavad, usu. sõprus peab neile vastu. ma siiski ei usu, et tugeval alusel sõprus sellepärast katkeb. omavahel lävimine võib jah väheneda, kui see ühele raskem teema (ja sellele, kellel tunded esimesena tekkisid, tavaliselt on), aga vaimne side ikka ei kao ju.
˅ näita rohkem ˅
2014-03-29 14:40
see vastus oli siis sulle, jf
˅ näita rohkem ˅
2014-03-29 14:58
ei. sheeba. küsimus, mille ma sulle esitasin, pole selles ühes või enamas sõbras. küsimus ei ole ka mitte nende sõprade nägususes. kindlasti suhtled sa paljudega ja tunned rohkem mehi kui üks ja sõbrustad ka rohkematega. mõte oli selles, et neid sõber versus sõber dilemmasid peab elus rohkem läbi teinud olema, et teaks selle pealt ennustama hakata teemal, mida mõtlevad meist kindlasti meie sõbrad, mida mõleme neist meie, millal keegi sõpradest võib midagi tundma hakata jne.
mina näiteks seda ette ennustada ei ole saanud st sõprade mõtteid. sina arvad, et tead kindlalt nende mõtteid.
nagu sa siin oled arvanud -100% näeb? ok
paned tähele? enda puhul sa välistad huvi ja tunnete tekkimise, samas eeldad 100%-liselt, et kõik sinu sõbrad tunnevad sinu vastu seksuaalselt huvi või et neil on mingid tunded
ma usun, et sa liialdad.
teiseks usu mind - mind ausalt see ei huvita, mida mõni sinu sõber sinust mõtleb seda ei pea mulle deklareerima
mulle ei käi ka mu sõbrad deklareerimas seda, mida nad arvavad. ütleme siis nii, et ma ei oma sellist kontrolli nende mõtete üle ei üritagi omada.
˅ näita rohkem ˅
2014-03-29 15:23
Utha, 100% kindluse oma väidetele saan ma ikka kindlatest allikatest.

Milleks deklareerida, kui inimesed omavahel vestlevad ja arutavad. Räägivad kõigest. Mina ei hakka küll kellegi puhul tegema põhjalikku uurimustööd, lisaks ei küsitle ma neid, millised on nende tunded minu vastu. Paraku on need lihtsalt vestluste ja suhtluse käigus välja tulnud. Fakti konstanteering.

Mul ei ole kombeks liialdada, pigem vastupidi, ma oleks kordi rohkem meelitatud, kui minus nähtaks rohkem kamraadi kui sexuaalset ihalusobjekti. See viimane on mõneti väga väsitav ja väga palju probleeme tekitav.

Iga uue meestutvuse puhul on mul tavaks koheselt deklareerida oma tingimused ja kui meestuttav on nende tingimustega päri, siis võib sellest tutvusest isegi sõprus välja kujuneda. Need, kes küll alguses võtavad need tingimused omaks, kui hiljem siiski leiavad, et ei suuda ilma sexuaalse ihaluseta suhelda, siis need mehed lähevad oma teed ja leiavad endale need naised, kes neile paremini sobivad, kas siis sõbrana või sexuaalpartnerina. Mina küll ei hoia kedagi oma lõa otsas ja ei sunni oma sõprust ega suhtlust peale. Ilmas inimesi mitu miljardit.
˅ näita rohkem ˅
2014-03-29 15:55
Sheeba jõudis lõpuks suhteliselt olulise ivani- iga tuttav pole veel kohe sõber. Tuttavaid võib inimesel olla vägagi palju kuid tõelisi sõpru, kellega võib anamikest südant vaevavatest asjadest rääkida on väga vähe.
˅ näita rohkem ˅
2014-03-29 15:59
väga otsekohesed sõbrad sul siis. või vähem haritud

ma ei hakka sinu väiteid kinnitama ega ümber neist midagi lükkama, aga see, mida sa siin räägid oma suhetest või sõpradest, on küsimuseväline praegu. st et sa tilgutad omaalgatuslikult valikuliselt siia mingit infot mingite suhete kohta, mis sul on, kuigi küsinud keegi selle koha sinult ei ole kui ei küsita, siis see tähendab, et pole huvi või on tähtsamaid teemasid. mul huvi neist lugeda pole, kui sa mulle seda kirjutasid.
miks sa arvad siis, et pead neist teistele rääkima?
mis deklaratsioonidesse puutub, siis need on siin võtnud ka mingisuguse manifesti vormi, millel mõtet tegelikult poleks, aga....
püüa vähem iseendaga neid „dialooge“ pidada ja rohkem panna tähele seda, mida teised ütlevad
˅ näita rohkem ˅
2014-03-29 16:09
p.s südamesõpru on tavaliselt korraga 1-2, mitte rohkem. ülejäänud liigutuvadki tuttavateks, nn sõpruskonnaks.
seega, kui südamesõbrad oma salaunistustest räägivad, millesse ma usun, siis on see teine teema, kui sulle räägiks seda mõni muidu mõnus sõber, kellega head tuttavad ollakse. ma ei usu, et iga sõber 100% oma heale sõbrannale kõik mõtted ära rääkida tahab isegi mina ei räägi kõigist mõtetest see ongi liialdamine
see muudabki selle 100% jutu kaheldavaks.
˅ näita rohkem ˅
2014-03-29 16:14
Just- jutt käibki enamikest (kuigi ma enne kirjutasin anamikest ) asjadest oma elus. Igal inimesel on sügavale endasse peidetud asju, mida endalegi sageli ei juleta tunnistada
˅ näita rohkem ˅
2014-03-29 16:15
Utha, sa vist ei saa aru, et näiteid on võimalik tuua vaid isiklikus varasalvest. Pole lihtsalt harjumuseks ennast võõraste sulgedega ehtida ja kellegi teise näitevaral esineda.

Paraku pidin ma tooma just välja isiklikud arusaamad, sest hüpoteetiliselt väidelda teemal, kas sõbraga sexida või mitte pole eriti pointi. Sinu arvamus on sõber kõlbab sexiks juhul kui ta on atraktiivse välimusega, minul jällegi see nii ei ole. Kuidas siis, selgeks teha, keda mina defineerin enda sõbraks ja millised on sõprussuhete kriteeriumid minu jaoks. Ma ei saa ju väidelda sinu seisukohtade varal või siis sinu elukogemuste najal. Ikka saan vaid enda omasid kasutada. Seda ennekõike näitena, illustreerimaks seda mõtte olemust. Kuigi jah, mis seal salata, kindlasti oleks mul tuua ka elavaid näiteid selle kohta, kuidas ma sõbrana iialgi ei käituks.

Teiseks kuulub minu sõpruskonda eranditult selline kontingent, kelles on nii sisu kui vormi. Usu ma valin eriti hoolega neid inimesi, keda ma saan oma sõbraks pidada.
˅ näita rohkem ˅
2014-03-29 16:16
sheeba, sa võiksid tõesti vähendada oma püüdlikkust millegi tõestamise järele, püüet mulle midagi tõestada, mingite deklaratsoonidega mulle esineda jm säärasega tsirkust teha. ma ei vaja neid. see ei huvita mind
aga ma näen, et sa endiselt püüad ja see on... kuidas ma ütlen, et sind mitte solvata mõttetu on
˅ näita rohkem ˅
2014-03-29 16:21
ütle palun, kus ma olen seda väljendanud, et "sõber kõlbab sexiks juhul kui ta on atraktiivse välimusega"? kust sa sellise mõtte välja lugesid? ma pole mitte kusagil niisuguse ülesehitusega mõtet oma lauses kasutanud, rääkimata sellest, et mul üldse niisugune mõttelaad oleks. sa saad millestki väga valesti aru.
˅ näita rohkem ˅
2014-03-29 16:25
minu arust ma ei ole kuskil öelnud, isegi mitte vihjanud sellele, et ma sõbraga seksuaalsuhtesse laskun ma rääkisin mõttetasandil toimuvast. see ei pea teostuma, mis mõtetes on. nii et ma ei saa aru, kust sellised tuletised pärinevad.
˅ näita rohkem ˅
2014-03-29 16:25
kas saan nüüd õigesti aru, et sõbrale ei võigi head teha?
˅ näita rohkem ˅
2014-03-29 16:28
Sõbrale võib alati head teha- osta head veini või pakkuda tassikese kohvi
˅ näita rohkem ˅
2014-03-29 16:29
p.s U(vahemärkusena ütlen veel) kaabakatel ja muidu nahaalselt käituvatel inimestel võib ka sisu ja vorm ja mõtegi nende elul olla, aga kaabakaks jäävad nad ikkagi see oli siis vihje sellele kontingendile, keda sina "eranditult" omale sõbraks valid või oma sõpradeks pead ma ei usu, et sa selle järgi neid valid, aga nad näivad käitumiselt kaabakatena anna andeks.
˅ näita rohkem ˅
2014-03-29 16:48
Ma küll ei tea, keda sa kaabakaks pead, kuigi võin oletada.

Kummalisel kombel mina oma sõpru teiste tuttavate või sõprade ees maha ei tee, neid kaabakaks ei sõima. Alatuteks jne. See omadussõnade rida võiks olla kordi pikem veel.

Aga tuues sulle kaks erinevat näidet sõpradega suhtlemisest. Siis oli on ja jääb mulle hämmastavaks fenomeeniks see, kuidas sa hakkasid iseloomustama mulle ühte ühist kirjasõpra koheselt kui said teada, et ka mina temaga kirjutan. Ma olin nii võrd hämmingus, et ei saanud tükk aega aru, miks või milleks see kasulik on, mustata inimest, keda sa väidetavalt pead oma sõbraks. Kui inimesega pole midagi ühist või see inimene on millegipoolest vastuvõetamatu, siis ju ei otsita temaga kontakti või kui ta siiski on sõber, siis ei materdata teda seljataga kolmandatele isikutele. Sõber lihtsalt nii ei käitu.

Sama sõbra puhul, ei ole mul küll mingit probleemi sellega, et tal on ihas veel teisigi sõpru. Ei ole veel kordagi kellegi teisega sellepärast pahandusi olnud, pole keegi mulle tulnud postkasti teda taga rääkima ja mustama, ega ka mina pole seda iialgi teinud. Pigem vastupidi, seltsis segasem Ma arvan, et 99% selle inimese tutvusringkonnast ja sõprusringkonnast peab teda igati toredaks inimeseks. Samal arvamusel olen ka mina.
˅ näita rohkem ˅
2014-03-29 16:50
Nii et Uthakene, naised saavad ideaalselt ühte meest sõbrana jagada ilma, et tekiks sellest mingit draamat.
˅ näita rohkem ˅
2014-03-29 16:52
mul on hea meel nende pärast ja ütle nüüd, kuidas see minusse puutub?
˅ näita rohkem ˅
2014-03-29 17:02
ma ei saa aru, miks sa sellest kõigest aina kirjutada tahad, kirjutad ja vahutad oma teesidest uuesti ja uuesti, muudkui tõestad midagi. mis mõte sellel on? painab kogu aeg?
ütle, miks ma pean aina kellegi teise mõtlemisraskustega tegelema, kas sa omaette ei saa neid mõtteid mõelda? mida sa tüütad minust nendega pidevalt?
ma rääkisin siin ükspäeva neist, kes oma mõtetele kogu aeg publikut vajavad. sa oled üks selline.
˅ näita rohkem ˅
2014-03-29 17:18
Ma pigem näen, et sul on raskused kollektiivses suhtluses. See tuli mõni aeg tagasi väga elavalt ühes teises teemas välja. Lisaks kinnitasid sa isegi seda, et sinule peab jääma alati õigus. Väga egoistlik mõttelaad
˅ näita rohkem ˅
2014-03-29 17:21
millised raskused mis tuli välja kus millal ma seda kinnitasin?
taevas kui tüütu inimene sa oled. ja kui rumal sellele lisaks....
˅ näita rohkem ˅
2014-03-29 17:26
mind huvitab rohkem ikkagi, kas võin sõbrannale raskel ajal mõned orgasmid kinkida v ei?
˅ näita rohkem ˅
2014-03-29 17:28
Ikka võid kinkida. Ega ükski orgasm kunagi üleliiast ära anda ei ole
˅ näita rohkem ˅
2014-03-29 17:29
kannata, olehuva siin on praegu palju "tähtsamate" küsimuste arutlemine pooleli
˅ näita rohkem ˅
2014-03-29 17:33
(p.s U(vahemärkusena ütlen veel) kaabakatel ja muidu nahaalselt käituvatel inimestel võib ka sisu ja vorm ja mõtegi nende elul olla, aga kaabakaks jäävad nad ikkagi see oli siis vihje sellele kontingendile, keda sina "eranditult" omale sõbraks valid või oma sõpradeks pead ma ei usu, et sa selle järgi neid valid, aga nad näivad käitumiselt kaabakatena anna andeks. )

Selle teema jätkamiseks võtsin ma aluseks just selle sinu enda ülaltoodud kirjutise. Tuues konkreetse ja tõese näite elust enesest. Millist käitumist ma ei aktsepeeri inimeselt kes nimetab ennast sõbraks ja siis mustab seda sama sõpra.

See rumaluse teema on sinu traffaretne käitumine, kui sa tunned, et pole enam midagi muud öelda, seega ei pea ma seda eriliseks solvanguks sinu poolt, pigem vastupidi.

Äkki lisad siia juurde veel ka selle, et ma valetan
˅ näita rohkem ˅
2014-03-29 17:35
PS!

Su viimane mõte näitas selgelt välja sinu üüratut egoismi, nagu kellegil teisel ei ole õigust iha foorumis oma arvamust avaldada. Ja hoidku jumal selle eest, kui seda peaks tegema, kohe on kõik tüütud ja lollid.
˅ näita rohkem ˅
2014-03-29 17:47
näite elust enesest? kelle elust minu elust sa küll näiteid ei võtnud. sa ei tunne mind. siis kust? sinu iha-elust võid sa neid võtta küll. minu iha-elu? minu jaoks pole nendel mõtetel mingit tähtsust. ja mõttetu loota, et ma sinu jaoks mingeid tõestamisi siin teen.
milline aastanumber meil praegu ees on, sheeba? 2014? miks sul on ees ikka 2013?
sa elad kummaliselt ainult minevikus ja mis on kurb - see on sinu minevikuelamus, mitte minu oma.
˅ näita rohkem ˅