Foorum
2010-02-16 18:57
Vaatan ankeeti ja muigan mida tüdrukud kirjutavad:
Kui keegi minus huvi pakub !!!!!
Ma ei tulnud siia kedagi otsima !!!!
Lugege minu ankeeti ja vastan siis kui viitsin!!!!
Otsin sponsorit !!!!!
Kõik se kuidagi tekitab kerget muiet ja paneb soovima et need emased jääksidki üksi või siis viimases hädas et isastega toime ei tule hakkavad teist emast himustama ja unistab seal juurers, kui suur ja jäme riist tema sees soperdab kui saarmas
Otsitakse sponsorit ja jäetakse oma näolapp varju, samal ajal presenteerides oma tisse ja keha osi - tülgastav mis ?
Kui vaadata seda väikest vene küla nimega eesti kus vaid 1,3 miljonit inimest ja ainuüksi siin eestiski on juba 100 000 naist rohkem kui mehi. Tekib küsimus mida naad pirtsutavad, pooled neist meestest on joodikud ja A sotsiaalist tänavakuningad - need ei kõlba, jahivad ikka korralikumat. Kuid kõik koralikud on juba reepeale tõmmatud ja need kes sooviksid minna teisele ringile või tahavad rahaeest tüdrukut - ehk siis seda kes sponsorit otsib ja mida te arvate kas naad leiavad, muidugi mitte ja nii kordub.
Miks isaste eest hästi seisan, sest ookean on kalu täis, kus enamus on naisi - huvitav kas need ennast täis ja ülehinnanud emased ennast kunagi muudavad või jäävadki kesksoolisteks? Keda pole kellegile vaja vaid jäävadki oma raseeritud jalguvahet presenteerima ? Se on kirjutatud heasoovilikult ja täis positiivset emotsiooni mitte kurjana või kedagi vihates.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-16 19:45
Ütleks et õiged tähelepanekud aga selline see eluke ongi
˅ näita rohkem ˅
2010-02-16 20:08
Siiski on jutt kibestumisest...., ehk siis kui ollakse vähemuses siis peaks tegama allahindlust!
Vaatab peeglisse nii silmaga, kui silmaga nähtamatut, ning kurdab uuesti.
Sry., kuid jutt tundukse sarnane tasuta seksi(lõuna) "õigustatud" õigustamisena.
Sa kas saad või mitte ja mingi hala ei aita!
˅ näita rohkem ˅
2010-02-16 20:42
See on selle portaali omapära.Eks see omapära tõmbab ka siia palju erinevaid inimtüüpe ligi.Teemaalgataja kibestunud küll ei paista olevat.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-16 20:46
Siin on üks teema "Kas siin on ilusaid mehi" või midagi sellist. Tahtsin sinna kirjjutada et, ilu kohta ei tea öelda aga "Tarku" küll ja julgeid.
Mõni on kohe nii julge ja "Tark" et, julgeb seda kohe avalikult näidata. Ei mahu kohe enda sisse ää.
Oh sa vaene meheke. Küll oled Sina ilus, kena, tore, tark ja hea. Kuda Sina sellisele saidile eksisid?
Ma annan sulle hääd nõu. Mine siit kohe minema muidu rikuvad need õutsad "Emased" su veel ää. Korralikel naistel siis peenike pihus "See oli meie viimane korralik isane"

Kah veel üks , kes peab ennast meheks.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-16 22:04
Preeriast,kui eestis võibolla ongi sadatuhat naist rohkem,siis siin portaalis on asjad teisiti.Siin on nimelt16-17 tuhat üleliigset meest.Kas tõesti on naistel vaja hinda alla lasta ja keppida korraga 4-5 mehega.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-16 22:06
Ehhhhh ma lugesin kaks korda kohe.....keegi on vit tõelise EGOlaksu saanud. Mida sa siit saidilt siis otsima tulid, väga vale koht ma arvaks. Ja nende 100 tuhande hulgas, kes sinu arvates hr. preeriast on joodikud ja mis iganes on ikka väga häid isaseid (kasutades sinu väljundit), sest nad on viitsinud õppida tundma ka naiste maailma...nende mõttemaailma....või siis tundemaailma. Sinu käest on seda ilmselt väga palju tahta....või on sul olnud väga halvad õpetajad Mnjaaaa...üldiselt jätab mind meeste välimus täiesti külmaaks, aga see jutt....ma vist hakkan nunnaks
100 ma arvan et ühinen sinuga, tegu on kibestumisega.....
˅ näita rohkem ˅
2010-02-16 22:34
ei oskagi muud öelda kui et eesti on jah väike küla..
Näiteks käies Jaapanis Nagoyas sain teada et Nagoya on Jaapanlaste mõistes kah külakoht sest seal elab kõigest 2mln elanikku
kuid teemaalgatajaga nõustuks ühes punktis .. ankeetides seisab väga palju lauseid mis on vastuolus endi ankeetidega.
Neid näiteid on veelgi kus seisab esilehel näiteks lause "Ima näoga pildita - ei suhtle" ning enda ankeedil on vaid jalgevahe platsis...
"Ei TUTVU mitte kellegagi mitte millegi eesmärgil ning ei otsi kedagi" - ning edasi ankeeti uurides seisab tutvumiseesmärgis "seks" ja allpool "Otsin sponsorit"...
Kohati jätab küll täpselt sama emotsiooni nagu teemas kirjeldatud
˅ näita rohkem ˅
2010-02-16 22:46
paarbi ei oska kommenteerida....ei loe naiste ankeete vatuolusid on muidugi meeste ankeetides ka.... ma arvan et nad ei tea mida nad tahavad või neil ei olegi mingeid tõsiseid kavatsusi....
˅ näita rohkem ˅
2010-02-16 23:14
Selle kõige üle on siin vist isegi arutatud. Eks see ankeet kirjutatakse mingis hetke emotsiooni ajel. Ja tujud ju vahelduvad kiiresti. Paljud on veel pubekad kes käivad niisama pulli tegemas. Valetavad ennast vanemaks ja eputavad niisama.
Kus sa siis suures seksituhinas oskad õieti kirjutada omi mõtteid ankeeti ja mis seal salata ega seda ei mõisteta ka välja lugeda.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-16 23:18
eks inimeste mõttemaailm, keskkond kus kasvanud, sõnakasutus jne.on täiesti eriinevad....tekivad igasugused kommunikatsiooniprobleemid
˅ näita rohkem ˅
2010-02-16 23:39
hm kas ka "keha keemia" on siis erinev?
˅ näita rohkem ˅
2010-02-16 23:43
selleks peab ankeedi staadiumist juba ikka väljas olema.....nendest ju siin juttu oli
˅ näita rohkem ˅
2010-02-16 23:47
preeria jutus on point sees. paljude ankeetide taga ilmselt ongi niisama pullitavad-lollitavad (hilis)pubekad. ise ka ei tea, mida tahavad ja mingisuguse reaalsustaju olemasolus on neid mõttetu süüdistada. iseasi, et mõni inimene ei saagi kunagi täiskasvanuks ja ehkki füüsilist vanust tuleb juurde, jääb mõttemaailm vahel pubeka tasemele. teine asi, et mingile osale naistest pole keegi kunagi küllalt hea. "unustatakse" end valima ja jäädaksegi...... võin reaalsest elust tuua mitu näidet, kus naine on lükanud tagasi suhtest tõsiselt huvitatud meeste pakkumised ja hiljem on pidanud "karistuseks" sootuks tühjade kätega jääma, või siis leppima mingisuguse "asendusega" ja siis selle kõrvale kõikvõimalikke salasuhteid soetama....
˅ näita rohkem ˅
2010-02-17 08:28
Mmmmm, milline ilus sõna naiste kohta-emased!!!! Mina 100% Aikega nõus! Teemaalgatajale! Sulle ikka jõudu olla positiivne, kui need sinu kirjeldatud naised sind oma kirjadega ja pakkumistega pommitavad!!!
˅ näita rohkem ˅
2010-02-17 09:31
Selle teksti mõte mis oli järgmine. Kui siia tuled, presenteeri ennast oma näoga. Tisse ja jalguvahet oleme me enne ka näinud või siis kui nii kangesti tahad siis postita oma kehavõlu ka sinna ülesse.
Miks ma emased ja isased sõnu kasutan siis paraku jätab osaliselt siinne portaal mulje kui lihaletist kus käiakse poeletipealt paremat lihatükki valimas.
Need kes on oma egolaksu ja lati kõrgele tõstnud ALA kirjutan siis kui viitsin ( kirjutavad vaid need kes reaalis jänni jäävad ), ei tulnud midagi otsima ( mida sa siis eputad, sind vahivad ju nikunäljas naksitrallid ja kesksoolised emased kes isastega hätta jäävad ja himustavad omasoolist ) ja ootan kuniks mõni huvi tekitab ( looda saa lihtsameelne,. seni kuniks keegi sulle huvi pakub on tal teine kala lõuguvahel ). Paraku need jäävadki kopitama.
Kui siia tullakse siis näidake kes te olete. Kibestumisest on asi kaugel nagu üks tegelastest suvatses seda märki.
Sooviks näha siin portaalis julgust, mitte kaamera ees oma kumerustega eputamist, julgust on vaja siis leitakse see mida otsitakse.
Ole mureta apelsin, mulle kirjutavad naised ( kes julgevad ka oma nägu avalikustada ) Emastele ma paraku ei suvatse vastatagi ( needd kes näo taguotsaga või rindadega segi ajavad )
˅ näita rohkem ˅
2010-02-17 09:57
Kas see portaal ei olegi siis lihaturg?
me oleme vist valesti aru saanud...
Näopilte saab ka orkutisse või twitter-isse üles panna... see siin on ikkagi seksiteemaline portaal ja mis saab olla rohkem seksiga seotud olla kui genitaalid?
˅ näita rohkem ˅
2010-02-17 10:52
Hr. preeriat on tõesti valele saidile sattunud Portaale kuhu oma näopilt üles panna on ju küll ja rohkemgi veel......
˅ näita rohkem ˅
2010-02-17 12:31
Ja vahel ju riista (mille pilt siin üleval) küljes väga super mees!!! Aga ma tahaks näha kui kaua sa oma nägu siin hoiad, kui su naine, lapsed, töökaaslased su siit saidilt seksiotsingutelt avastavad! Kardan, et pilt niuhti läinud!
˅ näita rohkem ˅
2010-02-17 12:36
Nagu öeldud, Eesti on lihtsalt üks väike küla ja kui inimene tahab oma tegemised enda teada jätta siis oma näopilti ta siia ei pane
˅ näita rohkem ˅
2010-02-17 13:06
Vaatasin teemaalgataja kommenteerimisi! Paljad naised ei lähe tõesti peale! Isegi kommentaarides selgelt välja toodud, et tore, et paljast ihu ei ole, vaid viksilt riides!
˅ näita rohkem ˅
2010-02-17 14:18
Apelsin! Mingi avastamisrõõm peaks ju kah jääma.... Ja kui see rõõm jääb kasinaks, siis....kaotatud pole ju tegelikult midagi...Kogemus on nii või teisiti saadud
˅ näita rohkem ˅
2010-02-17 16:00
Khmmm ... ja nõiajaht algas taas.
Oma kogemuste põhjal julgen kinnitada, et sarnane tõmbab sarnast; ise olen siit leidnud väga toredaid sõpru, kirjasõpru ja ehk enamatki.
Ausalt öeldes olen isegi riistapiltide ülesriputamise kohta meelt muutnud - las olla, kui tahavad. Mõnda on päris kena vaadata.
Olen veendunud, et ega need veidi sassis ankeetidega naised Sind ei tülita, milleks siis siin siunata ja üldistada?
Ja mis puudutab näo avalikustamist - siis ega see Sul siin mingi tootekataloog ole! Küll avalikustatakse ka nägu kui õige aeg ja õige inimene leitakse.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-17 16:39
Jah,ega näopilte pole tõesti hea alati välja panna.Samas ma ei mõista keda erutab see paljas riist või reitevahe nii ikka.Ju siis on neid?
˅ näita rohkem ˅
2010-02-17 19:44
Inimene kes käib siin vaid selleks et, saidil olevaid inimesi alvustamas ja nimme solvamas avalikult, peaks siinseid naisi ja mehi mõtlema panema. Kui inimene juba selliseid sõnu avalikult kasutab siis millist väljendus viisi ta reaalitis kasutab ja kuidas ennast väljendab.
On mille üle mõelda.
Pilt ei ole mulle probleemiks aga ma olen juba kusagil kirjutanud et, ma lihtsalt kardan oma pildiga pool saiti laiali hirmutada. Need kel on vaja olnud need ka näinud. Huvitav? Isegi ellu jäänud.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-17 19:51
muide üks väga hea põhjendus miks siia näoga pilte mitte panna on välja toodud kasutaja Lickkar kontol (meie meespoole eraldi konto).
˅ näita rohkem ˅
2010-02-17 22:14
Aga mina küll ei saa aru, miks ma peaks oma näopilti häbenema? Kui kellelegi ei meeldi, ärgu vaadaku. Aga kui näiteks töökaaslased näevad - mis siis? Mul on oma eraelu ja neil jälle oma.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-17 22:19
keegimees sa ilmselt elad suuremas linnas kus tihtipeale isegi naabrid ei tunne teineteist
Eestlaslik sallimatus "teistsuguste" suhtes on tegelikult jah täitsa eraldi teema.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-17 22:28
Paarbi - elan tõesti suuremas linnas. Aga ma ei tea kedagi, kelle huve ma oma pildi näitamisega kahjustaksin ja ei kujuta ka ette, mis kahju mina võiksin sellest saada. Saan muidugi aru, et avaliku elu tegelased (poliitikud, kõrged ametnikud, kultuuritegelased, need kes kuhugi kandideerivad jne) ei saa oma pilti näidata.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-17 22:35
njah .. samas on muidugi antireklaam kah reklaam
˅ näita rohkem ˅
2010-02-17 22:49
no ma ei tea, kas peaksin end kah kohe miskit "kibetunud tropiks" pidama, aga ka minul on kombeks vahel jagada inimesi nende käitumise järgi- üks sugupool on siis vastavalt "neiud-naised" ja "emased" ning teine sugupool siis vastavalt "mehed" ja "isased"
˅ näita rohkem ˅
2010-02-17 22:50
Aga - kui pilt on antireklaam, milleks siis paljud inimesed on siiski oma pildi siia pannud? Kas tõesti on tegemist mingite varjatud massohistidega?
˅ näita rohkem ˅
2010-02-17 22:57
Vaevalt, et need,kes pildi panevad kohe masohistid on, kindlasti mitte. Need, kes ei pane, neil jälle põhjus, miks ei taha ennast näidata. Kui tekib klapp ja suhlema hakata, alati võimalus inimest näha.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-17 23:06
Mariha, ma saan väga hästi aru, et osa inimesi ei pane pilti üles mingil põhjusel. Kuid neil, kes panevad, on selleks samuti mingi põhjus.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-17 23:17
Mariha, ma saan väga hästi aru, et osa inimesi ei pane pilti üles mingil põhjusel. Kuid neil, kes panevad, on selleks samuti mingi põhjus.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-18 05:26
Siin samas teemas on olemas vastus neile kes piiksuvad pidi ja pidita kasutaja üle.
Vaata teema algataja piti. Täesti normaalne inimene (väliselt), Loe aga teemat ja pilt kujuneb inimesest hoopis teine. Antud teemas täiesti negatiivne.
Jään ikkagi oma seisukoha juurde pilt ei näta midagi (vaid hetk kellegi elust). Kiri aga näitab olemuste tegelikust.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-18 10:44
Eeldame et inimesed kes siin käivad ja Su pilti näevad on heatahtlikud ja ei torma sellest kiiresti teavitam neid kes ise siia ei satu. Jah eip otsi siit miskit erilist, mis peaks pereelu segama, kuid siiski jäeti kord posti soovitus et korja nägu minema, et siin liigselt tuttavaid kes asja ei pruugi mõista ja võivad Sulle halba tahta. ja kui jutt klapib, maailmavaade ka siis leitakse ka pildid mida vahetada kus nägu ja tegu. Või siis see mis siin nägemata.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-19 00:35
Aike- ka kiri ei pruugi inimese kohta tõest infot anda....
˅ näita rohkem ˅
2010-02-19 05:35
Igal juhul rohkem kui pilt juhul muidugi kui on olemas lugemis oskus. Kirjaoskajatest kui luegmis oskuseta inimesel on muidugi suht raske aru saada.
Vaata pilti ja ta on alati sama. Kiri aga väljendab emotsioone ja seisundit.
Teeme algatajal oli see hetkel kui ta kirjutas tõeliselt halb. Ta pole muidugi esimene kes siia oma egolaksu tuleb avalikult välja elama.
Loodan et, tänaseks on tal ju parem olla ja kainemõistus on saavutanud stabiilsuse. Endaga suhtlema aga ta ei kutsu enam kaua kedagi kes on seda teemat lugenud. Kahju mis muud.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-19 20:19
Aike: Ka kirjapilt nagu foto on hetk emotsioonist ja elust. Loe vanat kirja ja vaata fotot palju tahad, midagi ei muutu.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-20 08:15
Ma avaldasin oma subjektiivset arvamust. See ei kehti kellegi teise kohta.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-28 15:15
Virtuaalmaailm. Saad olla see kes sa olla tahad ja kuidas tahad. Ilus ja roosa maailm nagu ka lehe värvid seda näitavad. Keegi ei pea ju reaalselt kohtuma.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-28 15:56
Parmaleikin kas see "olla see kes tahad ja kuidas tahad" ei ole mitte oma põhimõttelt valetamine?
Viimasel ajal jääbki mulje et valetamine on nagu moes ja seda kohati isegi kiidetakse takka.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-28 16:50
Valetamine on ta sellel juhul kui seda olekut eitatakse.
NÄIDE: Tänaval keegi küsib. "Kas sina oled Parmaleikin?" Ei see ei ole mina. Kuigi tegelikult olen.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-28 19:34
Tegelikulton ju ka meie igapäeva elus tohutu hulk valesid.Valetamiseks peetakse neid valesid mida me teadlikult räägime teistele.Aga kui palju me valetame iseendile?Ilma nende valedeta oleksime sama igavad kui robotid.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-28 20:34
jfjm et kas siis valed on edasiviiv jõud???
˅ näita rohkem ˅
2010-02-28 21:51
Kui jutu alguses öelda "Nüüd ma valetan" ja jutus tõesti valetad, siis räägid ju tõtt!
Kui jutu alguses öelda "Nüüd ma valetan" ja rääkida tõtt, siis on see valetamine.
Kui endale piisavalt palju valetada, siis lõpuks jääd ise ka uskuma, et see ongi nii ja muudmoodi ei olegi võimalik ja see muutubki tõeks.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-28 21:53
Mitte just seda.aga on ju autot palju huvitavam juhtida,kui rongi.Mul poeg võtab autol veojõukontrolli maha,et roolis mitte magamajääda.
˅ näita rohkem ˅
2010-03-03 00:06
Vastan lühidalt

Kui keegi minus huvi pakub !!!!!
Ma ei tulnud siia kedagi otsima !!!!
Lugege minu ankeeti ja vastan siis kui viitsin!!!!
Otsin sponsorit !!!!!

1. 90% siinsetest meestest ei paku meis huvi kuna tegemist on mühakate, labase käitumisviisiga, igavate, suhtes olevate meestega. Iga ilus naine on väärtus. Vuntsidega mees ei ole IN

2. Me ei otsi punkt 1 kirjeldatuid mehi. Need mehed kleebivad ise meile külge. Meie ilusad naised ei kirjuta neile, nemad kirjutavad meile ja eitava vastupuhul solvuvad.

3. Täpipealt, loe, loe ja veelkord loe ankeeti. Ära kirjuta kirja millele sa isegi ei viitsiks vastata.

4. Kui mees kutsub mind kohvile, siis mina ei maksa tema kohvi kinni. Kes kutsub kellegi välja, see kannab kulud, nii on viisakas käitumine mehed. Meid ei huvita väga millise unistuste autoga sõidad, meid huvitab sinu olmeline hakkama saamine ja koonerlus meile ei meeldi. Kui sul ei ole raha kohviks, palun ära paku end välja. Me pole palunud sul kirjutada!

˅ näita rohkem ˅
2010-03-03 01:15
sa, punanekuts, ole nüüd täiesti arhulik- 90% nendest meestest, kes ei ole "mühakad, labase käitumisviisiga, igavad, suhtes olevad jne.", ei huvitu ka sinusugustest isehakanud "printsessidest". mis sa arvad, milliseid naisi mehed tegelikult kõige rohkem austavad ja imetlevad? kas neid kes end pretensioonikalt maailma nabaks peavad või neid, kes ka kõrvalseisjaid märkavad. ilu on vaatja silmades ja aastatega võib see tihtipeale hajuda. ja mis siis järgi jääb? tänitav ja virisev "meeleheitel koduperenaine"? mees võib ju ilusale naisele järgi vaadata, iseasi aga, kas ta sellele iludusele ka reaalselt järgi minna tahab. ja kui ta sind vaid ilu pärast ihaldab, siis on üsna reaalne, et sind ka varsti "uuema mudeli" vastu vahetatakse. seega ei maksa selle iluga nii väga eputada. printsessiks peetakse ikka seda naist, kelle olemuses ka midagi tõeliselt ilusat on. sellise naise puhul hoiavad tihtipeale isegi nõmetsejad end tagasi. kas pretensioonikus ja pirtsutamine just printsessilikkuse juurde kuuluvad- no ehk suudad selle enesele ise selgeks teha.
˅ näita rohkem ˅