Foorum
2011-02-20 12:08
Huvitav, mis probleem neil naistel on kes siin kõlguvad!? Tõsi, neid on küll kordades vähem kui neid nn. rahatuid mehi aga ikkagi huvitav, mispärast nad siis nii meeleheitlikult, siit rahatute seast omale sponsorit leida loodavad!?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 12:13
Ma ei usu,et keegi päris tõsimeeli siit sponsorit otsib...ikka rohkem võimaluse väljapakkumine...ei oska muidugi arvata,mis toimub 18-22-aastaste neiukeste peakestes...
Reaalset sponsorit siit leida polegi ju võimalik ja ilmselt teavad seda enamik.
Mina aktiveerisin enda konto igavusest..taastun operatsioonist ja suurt tegevust peale netis istumise hetkel ei saa ette võtta.
Vaatan ka ilusaid naiste pilte ja kaklen foorumis.Siit mingit meest otsida on rohkem ulmevaldkond.
Endal unelmate mees leitud ja mitte interneti vahendusel.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 12:21
No nii naiivne ei maksaks küll olla! Asjaolu, et oled naine ja ei puutu sellega eriti kokku pole mingi argument. Ma ei oska öelda kui paljud siinsetest naiskasutajatest on otseselt sponsori jahil kuid ma olen korduvalt komistanud ka selliste otsa kes ei tee seda päris avalikult. Muidugi kõiki ühte patta panna ei saa ja nagu me kõik juba väga hästi teame siis ongi mehe ainsam eesmärk siin elus oma naisele raha teenida Ja kui ta sellega hakkama ei saa siis kätel käija laskma!
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 12:24
Mida nimetada üldse sponsori otsimiseks?
Miks peaks keegi naine siit portaalist pakkuma seksi esmakohtumisel(tasuta),eeldusel,et rohkem ei kohtuta...seda võib teha hea raha eest,siis ei tunne naine end pärast odavalt.enesetunde küsimus.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 12:33
Sellele ma vastata ei oska. Üldiselt on see kahe inimese omavaheline asi, võib-olla teil mehega käib kõik kodus nagu vorst-vorsti vastu. Eks ütleb vanasõna ka, et kes kokka ei n...ku see süüa ei saa Mina nii odavalt end ei müü ja kui mu eksnaine kukkus ka kodus mingeid ultimaatumeid esitama, et täna süüa ei saa enne kui... siis ma ei lasknud end sellest eriti häirida ja leidsin kiirelt koha kus sain nii kõhu täis kui muudki
Aga see kui odavalt või kallilt keegi end tunneb peale esmavahekorda on puhtalt sisetunde küsimus, kuidas keegi end hindab.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 12:38
Keskpärane või alla selle naine ei saa väga kõvasti jalgu trampida ja ultimaatumeid esitada...
See ikka rohkem ilusate naiste mängumaa....räägivad mehed,mis räägivad,aga lähenemiskatseid tehakse ikkagi naistele,kes on säravad,vööümbermõõduga 60cm ,ilusate hammaste ja kaunite juustega....maitsekas riietus ja vaoshoitud liigutused lisavad väärtust.
Päris äpu sellisele naisele ei lähenegi....küll aga kuraasikas mees,kes loodab heale õnnele,saab nina pihta ja siis pritsib tatti...
Igale on oma "kast"
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 12:47
Tea... mulle on küll jäänud mulje, et läheneb neid ikka igat masti! Mõni targem hoiab esialgu distantsi ja teeb seda nii, et ninapihta saamise võimalus oleks olematu... ja kui saabki siis tatti küll ei hakka pritsima
Siin kehtib reegel, et alati on võimalik leida veel parem naine! Alati!
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 12:53
ossa kus sa demi nüüd end haibid väga odav kuidagi
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 14:26
Kullake ma ei räägi ju endast....ma lihtsalt kirjeldasin ilusat naist...
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 14:31
aaaaaa, sa siis ise natuke kole ja nagu sa ütlesid igale mehele oma kast. kui see meheke ilusa naise juures ninanipsu saab siis tuleb sinujuurde
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 14:46
Siinkohal oponeerin Demile.
Olen peavoolu poolt vaadates keskpärane või pigem inetu ja ütlen just, et sellisel naisel tuleb igal juhul väga hoolikalt oma väärikus üle vaadata. Meesterahvas pöördubki sagedasti just nö mitte tähelepanu vääriva naise poole, kuna tollel peaks olema ükskõik, peaasi, et keegigi vaatab. Aga, vaat, ei ole nii. Selg sirgu ja pipramaale sellised sellid.
Mis see teema meil üldse oli?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 15:01
Siin pole enam teemaalgatajatki! Kes see ikka sind austab kui mitte sina ise. Lugupeetud naisterahvad on nüüd meessoost maalinud sellise pildi, nagu oleks mees mingi algeline, primitiivne amööb kes kohe hommikul ärgates hakkab meeleheitlikult otsima võimalust kuhu ta saaks ära susata! Ma ei saa küll kogu meessoo nimel sõna võtta aga vabandage väga, ma ei ole küll kunagi seda üritanud toppida sinna kuhu mulle ei meeldiks seda panna! On väga vale arvata, et mehed kangesti mingit lohutust otsivad... eriti veel, nagu otsiks nad seda ükskõik kust.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 15:15
Tänane hommik on näidanud,et meeste esimene mõte on kuhu toppida.Mu konto on nii lakooniline,kui üldse võimalik ja usun,et igale on selge,et ma ei tutvu....aga...saaks kokku ja teeks keppi ettepanekud ummistavad postkasti...
Parimad prindin välja saab huumorinurgas kasutada
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 15:27
Sa saad ju postkasti ära blokeerida kui need kirjad häirivad. Selle 2-30 mehe põhjal ei saa ju otsustada kogu meessoo üle! Neid kes Sulle ei kirjutanud on ju kordades rohkem. Think about it
Pealegi, Sinu missioon oli ju naisi harida! Mis neist meestest, tühjadest siin ikka siunata.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 16:39
Eks ma blokin varsti jälle konto....seni aga naudin tõelisi pärle....sünnipäev tulekul ja külalistele naljanurka sobivad mõned üllitised imehästi.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-20 22:36
Ei tea kas see ikka sobib... mul on sellest mehest natuke kahju! Kusagil teises teemas ma juba seletasin, et naine peaks seltskonnas, ikka daamina käituma ja voodis... ja mitte vastupidi
˅ näita rohkem ˅
2011-02-22 12:58
pushup: vbl sa leidis just kuna sa ei reklaaminud oma otsimist. kui naine paneb "otsin sponsorit" siis hüpatakse temast naks üle. aga need kes ei reklaami vaid sujuvalt hiljem asja sedasi suunavad on võidumehed, muidugi kui nad tahavad sellist asja.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-22 13:44
Pushup- ma arvan, et siinkohal sa natuke eksid. asi ei ole selles, et keegi ennast viltsaks peaks ja enam kohtuda ei tahaks.
ma saan Demist aru nii, et ta tahtis vihjata suhetele, millest on ette teada, et neid rohkem tulemas ei ole. ma arvan, et ta pidas silmas üheöösuhteid. tema jätaks selle otsuse, kas peaks tasuma taolise suhte eest või mitte, naise teha.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-22 14:31
Püha lihtsameelsus! Pigem on siin raske leida naist kes sellest poleks endale teinud mingisugust elatusallikat... ja kui leiadki, selgub, et tal on mingi kehakaalukompleks... või kogub ta selebreitide telefoninumbreid ja praalib sellega avalikult :$ Või on tal mingi muu jama... Miks ma jälle seda foorumit küll lugesin!?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-22 14:41
Pusup- ma arvan et on ikka neid. sponsorite otsijad nt? ja mitte ainult nemad.
arvata, et selliseid naisi siin ei ole, on sama, mis eeldada meestelt, et nemad siit pikemat suhet naisega ei otsigi ja ongi ainult üheks korraks.
samas saan ma sinust ka aru. muidugi, kui tead ette, et enam ei kohtuta ja kui nt teine sulle ka meeldib ja oleksid huvitatud sellest, mis sa siis teed? kas kohtuksid ikkagi, arvates, et ehk ta tahab sinuga ka teist korda suhelda jne või otsustaksid eitavalt vastata?
dilemma onju.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-22 14:52
manmachine: Mida sa hüppad? Milleks ronida naiste kontole kus on selgesõnaliselt kirjas: volüümikas? Mida mõtet on tulla, torkida ja nämmutada. Mees, tee endale selgeks mida see sõna tähendab!
˅ näita rohkem ˅
2011-02-22 17:13
Peaksin ma sinult luba küsima või!? Hüppan seal kus tahan ja sinna kuhu tahan. Oma maitseeelistused jätan enda teada ja arutlusi volüümi üle võid sa nõia intsuga pidada, kuigi ma kahtlen, et see teda eriti huvitab. Wannabe
˅ näita rohkem ˅
2011-02-22 17:30
Kle meesmasin, annab ikka selle peale tulla et naiste kontodel aru pärimas käia et kui paks sa siis oled kui volüümikas kirjas? On see mingi meeste uus moodus tutvusi loomas käia või millega sellist käitumist põhjendada? Kui sinu enda kontol olevate kirjelduste ( keda, mida jne sa otsid ) peale sulle eitav vastus anda, tuled ja hakkad siin ärapanema.
Mida see Ints sulle koguaeg ette jääb, sissevõetud oled we?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-22 17:42
Aga sa loe korra veel üle! Viisakalt ei öelda jõudsin ma vahetult enne seda kui sa mulle bänni panid! Sõna võtma ajendasid mind sootuks teised tegurid. Ma taandan end sellest mõttetust arutelust.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-28 20:53
sa push up ära saada mulle oma meeleheitlikke kirju,ma ei viitsi neid enam lugeda.kirjutan siia,kuna sa saadad solvanguid ja siis ise blokid.milleks sa ise siin oled.ega sa palgaline troll järsku ole???
˅ näita rohkem ˅
2011-03-28 21:14
Asjade selgituseks: sai eile kuulutus postitatud. Kasutaja schaakal tuli tutvuma, olles eelnevalt kursis mis vanusepiiriga tutvumisest huvitatud ollakse. Tutvudes tema ankeediga ( millel oli tema vanus kajastatud ), oli minu vastus talle selgelt mõistetav, eesti keelne " EI ". Pärast vastuse saamist tuli inimene ja hakkas minu olemust, minu ankeeti ja sellel kajastatavat kritiseerima, soovitades ennast blokeerida ( mida ma ka tegin kuna elu on näidanud et sellised haavunud isikud kes ei taha mõista naisterahva " ei´ d ", tulevad ka hiljem kaikaid kodaratesse loopima ). Saatsin selle peale endapoolse selgitava kirja ja lisaks veel hiljem meenunud mõned lisa scriptumid, mille peale antud isik mind blokkis. Ei saa aru, kas tõesti on see naise " ei " nii raskesti seeditav et on vaja tulla torkima? Enne korvi saamist oli ju kõik sobiv, milles siis pärast probleem?
˅ näita rohkem ˅
2011-03-29 19:31
teine planeeris, kujutas ette, unistas, nägi unes, kiitles sõprade ees ja nüüd sina ütlesid EI
˅ näita rohkem ˅
2011-03-29 21:20
Eks nii nagu mehed teevad valikuid, teevad seda ka naised. Ei maksa igast " ei " ´ st poleemikat tekitada, veelgi enam, tulla foorumisse oma pahameelt avaldama.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-29 21:28
mõistmatu inimene oled push up.mind ei heiduta su ei,vaat parem ,kuidas sa ennast üleval pead-pole ime ,et mehed sulle sedasi kirjutavad.Lihtsalt ära saada mulle neid tobedaid ennest õigustavaid kirju,samuti ära esine siin.ma lihtsalt vastasin sulle,sest oled ju tuntud blokkija peale seda kui oled inimesi sõimanud.ja poleemikat tekitad ise
˅ näita rohkem ˅
2011-03-29 22:09
Igaüks on saanud sellise vastuse, mille ta on ära teeninud Blokin harva ja enamasti põhjusega. Inimesed kes suhtuvad minusse lugupidavalt, saavad sama suhtumise vastu. Sind ei sõimanud ma mingilgi määral, vaid selgitasin sinu etteheidete peale miks on minu nägemused sellised ja mis põhjustel nii ( oma kontol ) toimin. Saan aru et oled kibestunud ja tulid siia kättemaksuks intriigitsema.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-30 00:06
ma arvan kibestunud oled sa ise,ja oma intriige mõtled sa ise välja.ma ei saa aru mida sa tahad,sa hakkad juba ära tüütama.
˅ näita rohkem ˅
2011-04-05 11:29
Olen tähele pannud, et veel suurama laksu egole saavad naised, kes mehelt seda "EI" -d kuulevad!!!!
˅ näita rohkem ˅
2011-04-05 21:37
arvan,et push up on päris palju neid lakse saanud ja oma pahameelt väljendab ta ikka igal pool
˅ näita rohkem ˅
2011-04-06 00:06
kõigil oma arvamus mis ei peagi kellegi teise arvamusega ühtima? miks vaja lasta end häirida?
˅ näita rohkem ˅
2011-04-06 08:37
Mina olen PushUp-iga nõus! EI-koha pealt on mehed väga õrnakesed! Vähesed saavad aru ja aktsepteerivad.
˅ näita rohkem ˅
2011-04-06 08:47
Lihtsalt naljanumber. Üks tuttav kirjutas,kuidas tegi uue konto ja need copy-paste kirjad hakkasid tulema ning keeldumise peale tulnud sõimukiri oli ka copi-paste
˅ näita rohkem ˅
2011-04-06 09:43
Ega aega pole raisata! Ruttu maha ja ..... ja kui ei saa siis sõimukiri ja jälle uuele ringile!
Kurb on see, et mõni ei viitsi isegi kirja alustada "Tere!-ga"
˅ näita rohkem ˅
2011-04-07 10:37
Nu aga vaat kui ikka tõsine plaan püüda , jõuad sa siis igale uutkirja välja mõelda, üks ehk suudetakse ja arvatakse et ju see ikka hea ja siis nii see kopitakse võimalikult paljudele. Nagu kalapüügilgi ju et kui ei püüa siis pole lootustki saada
˅ näita rohkem ˅
2011-04-07 10:46
oli ma olen vist halb. mulle saadeti mitu ilusat ja viisakat terega kirja ja mina ei teinud nendest väljagi. peale seda tuli veel paar teret, kuni ma vihastasin ja saatsin kirjutaja kuradile. tema aga arvas, et ma olen hullunud. ehk olengi, kui ma "sellistest" viisakustest lugu pidada pole osanud. vat, ärge te nii tehke
˅ näita rohkem ˅
2011-04-07 12:00
pole siis ime,kui ka viisakal tere ütlejal kops üle maksa läheb.võiks siis ju kohe viisakalt vatstata,et pole huvi.
˅ näita rohkem ˅
2011-04-07 12:57
muide ma olen ka olnud see lollakas, kes nendele vastu midagi saadab. teengi selgeks, et no pole huvitatud.
ma olen proovinud nendega nii ja naa, on omad kogemused nendega olnud. enamasti terest edasi nad ei saagi.
ma ei tea, mis rahuldust see teretamine neile siis pakub. saab korraks tähelepanu?
ma olen uurinud ka neilt vastu, et mida nad siis soovivad, aga ei midagi. selle peale tuleb teine „tere“. no krt. mis nendega teha siis?
blokeerima ka ei taha hakata. ootan, et ehk rahunevad ise ja enam ei kirjuta. segased inimesed on vahel huvitavad, aga osadest ma ei saa aru.
˅ näita rohkem ˅
2011-04-08 08:54
Teemast pisut mööda aga-mis point selle VIPiga on,miks paljud nuruvad et tehke mind VIPiks...
˅ näita rohkem ˅
2011-04-08 13:58
nu ju nad tahavad siis vip-iks saada aga ise ei raatsi raha kulutada, tahavadehk neid roosasid pilte kommenteerida, mis seal ikka muud olla saab
˅ näita rohkem ˅
2011-04-08 14:05
minu meelest on vip-iks tegemine mõttetu. kui tahad kommenteerida või öelda teisele midagi, siis saab ju ka kirjutada. ja teiseks - kas enamus ei näe siis nendest mummudest läbi? ma näen kogu aeg. miks peaks peale maksma selle eest, et paar mummu vähem oleks
˅ näita rohkem ˅
2011-04-09 08:33
Utha, pole olemas mõtetuid tegevusi,pigem ühele ei sobi mis teisele huvi,rahuldust pakub?
Sina juba oma pilguga eemaldad need mummud? Osadele piltidele võiksid jääda küll need mummud.
˅ näita rohkem ˅
2011-04-09 15:09
risto. pead sa alati nii salliv iga asja suhtes olema ole vahel teistsugusel arvamusel ka. vaidle nt vastu
muidugi on see mõttetu. või on kellelgi nägemine korrast ära? no kui muidu mingeid klippe või videosid vahtida ei oska ja hindeid on vaja panna, siis jah.
˅ näita rohkem ˅
2011-04-09 19:36
Utha, vaata oled tubli.Ilma vip kasutajata on head videod samuti nähtamatud.
peame olema rohkem sallivamad teiste suhtes.
˅ näita rohkem ˅
2011-04-09 20:22
risto, ega sa kunagi jutlustaja olla pole proovinud? või nt tahtnud mingi missiooniga tegeda? sa oled nii usutav oma kirjutistes, sul on kogu aeg midagi öelda
sul oleks arvatavasti palju kuulajaid igal pool ja see muide polnud halvasti öeldud.
˅ näita rohkem ˅
2011-04-09 21:38
Utha, muideks jah ega sa mööda ka väga ei põruta. olen tegelenud koolitustega.
˅ näita rohkem ˅
2011-04-11 15:41
Risto vt selles suhtes on ju hea et need mummud peal siis ei näe juhuslikult igasuguseid asju , näed ainult neid mida tahad näha..
˅ näita rohkem ˅