Foorum
2012-09-05 22:03
miks küll ? Kui oled juba pildi üles pannud, võiksid ju kannatada ka kriitikat mitte ainult neid ilastajaid pildi all ylistavaid kommentaare ladudes ykskõik kui ilus või kole see pilt siis on.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-05 22:31
milles asi? sul on kahju, et su kommentaarid ära kustutatakse?
pildi omanikul on see õigus olemas ja sa ei saa kasutajana sinna midagi teha, v.a siis, kui sa oled moderaatori või administraatori õigused omandanud. sa võid ju veel kirjutada pildi alla midagi, aga ikka kustub. parem lepi sellega. milleks sellest üldse endale probleemi teha? tahate oma kommentaare imetleda??
˅ näita rohkem ˅
2012-09-05 22:53
ei ma ei taha ei enda ega kellgi teise kommentaare imetleda ja sinul on alati vaja igalepoole kohe vastu kirjutada, oma elu ka ikka on ?
Lihtsalt kui ei ole kriitikataluvust siis ära pane pilte üles. Kõigile kõik ei saagi meeldida. Või siis tehakse uus konto, blokeeritakse, saadetakse postkasti sõimavaid kirju jne. Kurb kui siinne virtuaalne elu nii enda seest välja viib ja magada ei lase
Näiteks pinklipstick kes kes aina teeb uusi kontosi, solvub, blokeerib ja ikka ja jälle tuleb oma korduvate piltidega tagasi. Ja neid tasulisi on veel kes mitme kontoga ja siis hakatakse n.ö sõbrannat kaitsma küll postkastis, foorumis või hinnates ühtedega.
Kahju et see koht oma olemust kaotamas on, kunagi oli täitsa lahe koht suht normaalsete ja mõistlike inimestega.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-05 23:00
minuarust on sellistel kasutajatel, nii naistel kui ka meestel või paaridel, mingi psüühiline kiiks
ei talu kriitikat või erinevat arvamust.
kui päris aus olla siis see pidev ülistamine iga naise, k.a. ka eba atraktiivsete naiste, juures muutub väga humoorikaks ja kui antud pildi omanik ausat arvamust või siis veidi erinevat arvamust taluda ei suuda, siis on see märk vaimse tervise probleemidest - soovitaks psühholoogi juurde pöörduda
˅ näita rohkem ˅
2012-09-05 23:20
tehke vahet - kas te tahate kellelegi ära panna või tahate kirjutada kellegi piltide alla ausa, aga kriitilise arvamuse? minu arvate on neil kahel tegevusel vahe sees. mulle tundub, et paljud tegelevadki täiesti teadlikult ärapanemisega ja siis imestavad, et nende kommentaarid kustutakse. aga miks peab neid taluma? jalaga persse. kui endal on sama suhtumine, siis saab samaga vastatud ka ,aga veidi viisakamalt -kustutatakse kommentaar ära.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-05 23:31
tegelikult jäi noormehe probleem arusaamatuks, kui sulle kullake ei meeldi mu pildid ,ära vaata ja kui ei meeldi teiste kommentaarid ära loe.lihtne.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-06 00:37
kui mul oleks siin pilt, ma kustutaks ka kõik kriitilised kommentaarid ära, pistke persse oma targutused, miks ma neid targutusi lugeda peaks tahtma. Panin siia pildi, siis imetlemiseks, peaks kriitika huvitama, panen kuskile, kus kriitikal ka mingi mõte oleks.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-06 01:46
Veel lihtsam. Kes kommentaare ei kannata ja neid kustutavad on nõrgad ja laushaledikud!!!! -------ja ei vaidle siin vastu, eeeeeeeeet tegelikult on hoopis........ jne. ---------tark mees on öelnud ja nii on!!!!!
˅ näita rohkem ˅
2012-09-06 07:31
miks haledikud? Mu meelest on hale oma kommentaare taga nutta, enamus sellest kriitikast siin on puhas pask niikuinii, kirjutasid oma pabula, kannata siis ka ära, et seda kriitiliselt hinnatakse ja väärtusetuks tunnistatakse ja loomulikult siis ka kõrvaldatakse.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-06 08:41
lõpetage see jauramine , mis kriiitikast te räägite noormehe kommentaar oli, mitte midagi erilist, miks te mehed ilastate siisn , see oli suunatud meestele ,kes mulle kommentaare panevad mind t6esti ei kõiguta kui kellegile mu pildid ei meeldi aga inimesi kes raikavad raha ja 10 panevad v kirjutavad ilusa kommentaari ,miks ma peaks mingisugusel laskma neid oma kontol mõnitada? loomulikult kustutan ära
˅ näita rohkem ˅
2012-09-06 08:42
Kui kodanik riputab oma pildi selleks, et endast mõningast visualiseeritud aimdust anda, siis pole kommentaaridel mingit tähtsust ja nad võib Mykhanit tsiteerides, "persse pista" aga kui pildi omaniku eesmärgiks on klikke koguda, ehk et jõuda mingisse tipptoppi, et sealt põlastusega alla vaadata ja mõne junnigi alumistele kaela kukutada, siis on loomulik, et ebasobivad kommentaarid hävitatakse, mille ainsamaks eesmärgiks on jätta endale endast mulje, kui kõige kaunimast olevusest maailmas.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-06 08:46
pinklipstick, kuidas sina siis aru ei saa ? Sina oled ju yx neist ebastabiilsetest, kes vahetab kontosi tihedamini kui mõni pesu või blokeerib konto ning kustutab ära kommentaare. Ja kui sa mu blocisid siis palun ära risusta mu postkasti.
Ma ei nuta taga oma kommentaare, ja ei pane ka kellegile ära. Seda lihtsalt märkab ja ei käi minu kommentaaride kohta ainult vaid yleyldse kommentaaride, minu omi on suht minimaalselt ja ja pole ka leitud üldiselt põhjust kustutamiseks.
Kui ei kannata siis võiks ju kustutada inimeste kommentaarid kes ei meeldi, või meeste hinnangud meeste piltide all ja naised vastupidi. Et äkki keegi märkab ja arvab veel minust teab mida ( kellega suhtlen, et äkki olen gay jne).
Uskumatu kui oluline on siinses virtuaalmaailmas teiste arvamus, mis te siis veel reaalses elus teete?
Aga las koerad hauguvad, karavan veereb ikka edasi ja õnneks ei ole normaalsed inimesed siiski päris otsa saanud
˅ näita rohkem ˅
2012-09-06 09:15
Julm jah näe tegin uue konto, on ka asi mida sa ketrad siin , arvad , et püüad selle lahmimisega tähelepanu . Haha kui positiivset ei saa kõlbab ka negatiivne aga edu . Nõme mees, kes ei talu et teda eemale tõugati ja siis lahmima kukub nõrk mis muud ja t6esta siis, et oled selline tase ja palun jää vait . iga su järgmine vastus t6estab aind kui loll mees oled just eks veere edasi ja muidugi ma blokin su ära , vb kui sul järgminekord kibestumishoob peal kirjutad jälle midagi nõmedat. Keegi siin kirjutas , et yritab ära teha lugege ta vastuseid , mida muud see vaeseke siin siis hetkel teeb. Sry ei huvita saa yle ja aja mees selg sirgu , tead vanasti kasutati harjavart, et mõtle siis ise mida sa sellega teed
˅ näita rohkem ˅
2012-09-06 10:13
No kurat, kas mina olen kustutanud ära enda kohta tulnud nõmedaid komme?! Ei ole ju vaadake, mingi "nokuga tüdruk" kirjutas lausilusti, et olen rõve mees. No ja siis ????------tema arvamus ja las tal siis olla selline arvamus minust!!!! Öelge kaunitarid, kellel teist on veel selgroogu ja laseb enda kohta tulnud rõvedal kommil(muide minul selle kommijaga isiklik kirjavahetus puudub!!!) varsti pea aasta rahus ülal rippuda!!!!
˅ näita rohkem ˅
2012-09-06 10:41
stiwe kirjutab: "Uskumatu kui oluline on siinses virtuaalmaailmas teiste arvamus, mis te siis veel reaalses elus teete?"

esita see küsimus nüüd iseendale ja siis püüa sellele ka ausalt vastata. mis vastuseks saad? kas sa ikka saad lugeda end piisavalt pohhuistiks, et siin oma pohhuistlikku maailmavaadet deklareerida? mille peale sa üldse ärritusid? kas selle peale, et sind blokeeriti või kommentaari kustutamise peale?
vehid siin kätega. kas sellest kasu ka on?
kui te olete üliärrituvad ja stressis, siis kelle probleem see on?
˅ näita rohkem ˅
2012-09-06 10:54
Depressioonist ja stressist on tänases Päevalehes artikkel, soovitan soojalt
Üks lõik artiklist:
Tänapäeval on inimene üha enam isolatsioonis ja siin on suuresti roll ka virtuaalmaailmal. Kõrvaltubades istuvad inimesed eelistavad isiklikule suhtlemisele kontaktide pidamist Facebooki, Twitteri ja kes teab mis sotsiaalvõrgustike kaudu. Mitmed meie olulistest meelesüsteemidest, mida me suhtlemisel kasutame, lihtsalt jäävad mängust välja. Me maksame paratamatult lõivu tehnoloogilise arengu eest.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-06 10:55
väga hea, aikon. ma olen täielikult selle mõttega nõus
˅ näita rohkem ˅
2012-09-06 11:30
samas tahaks küsida mis põhjustab meeste sellise käitumise, näiteks jäetakse mingi naist alavääristav ja kohatu kommentaar ja seda tingimata pildi alla kuigi sellised asjad võiks ka postkastis läbi arutada, sellest järeldus et mees teeb seda sihilikult ning sooviks on konkreetset isikut siis kõigi ees häbistada, maha teha kui nüüd konto omanik isiku kohatu kommentaari kustutab, mis ju õigustatud, miks peaks jääma seda taluma ja pahatahtliku mehe blokeerib, kah õigustatult sest elu on näidanud et selline isik tuleb ka edaspidigi su kontole laamendama, leiab meeskodanik koheselt tee foorumini ja asub tolle naise rünnakule, luues jaburaid teemasi, viidetega temale jne. enamasti on selle ajendiks see et mees tunneb ennast tõrjutuna, näiteks on käinud tutvumisesoovidega pinda kuid pole naise maitse, siis kättemaksuks üritabki mees teda ärapanna, näiteks mis mõttega pidi teemaalgataja konkreetse nime välja tooma, oleks võinud jätta asja üldiseks aga ei, sellest järeldus et nüüd oli vaja kuidagi ära teha ja naisele käkki keerata.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-06 12:20
Samahästi võiks igasugu kiidusõnad ainult postkasti saata, sest muidu äkki tahab noormees neiut, teiste ees kiita ja kasutajale ei pruugi see meeldida.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-06 12:36
enamus kiidusõnu saadetaksegi postkasti piltide all vaid väike osa neist, näiteks saadetakse postkasti sõnum " viimane pilt on nii ilus " kuigi võiks vabalt ju otse pildi alla jätta.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-06 12:45
See viimane pit on see kolmas küsimärk?
˅ näita rohkem ˅
2012-09-06 13:45
aikon, see kehtib 100%. kui sind pole lõustaraamatus siis pole sind olemas ja kui sa pole iha topis siis oled sa looser
ehk et paljude jaoks ongi fb või iha elu
utha kullake vaadates sinu sõnavõtte ihas, siis jääb küll selline mulje et sellega nõusolek on väga kahepalgeline avaldus

aga teemaalgatajale, get real, igat eite ei peagi kommenteerima ja kui hiljem see kustutati siis ju häiris see pildi omanikku, lepi sellega. pildi omanikele aga sooviks palju õnne, tolerantse ja vabameelse mõttemaailma saavutamise puhul, julged pildi panna siis lepi ka kriitikaga.

kahju et reaalses maailmas ei saa mittemeeldivaid inimesi ära blokeerida, nii et sa kunagi enam temaga kokku ei sattu või ennast ainult sõbralistile nähtavaks teha, ning ka mittesobivaid kommentaare ära kustutada
see oleks ikka dreamworld kui saaks palmpadiga tänaval liikuda ja koledaid inimesi ära blokkida, peale mida nad justkui haihtuvad õhku, ainult ilusad ja kaunid naised jääksid
˅ näita rohkem ˅
2012-09-06 14:06
Luukera, mina pole küll kaunitar, aga minu pildi alt võib lugeda nii mõndagi ja see on seal varsti aasta juba rippunud.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-06 14:44
Nature, ma ei usu, et ma oleks siin teemas üldse sinu poole pöördunud. sinu nõusolekut pole ma vajanud. võin öelda seda, mida arvan.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-06 15:12
ärge tähtsustage oma kommentaare üle. kui olete seda teinud ja teid ärritas kellegi käitumine (nt kustutati teie „heatahtlik ja viisakas“ kommentaar) või peate seda enda suhtes lausa ähvadavaks, siis tunnistage seda. käituge mehena, käituge vastutustundlikult ja suhtuge teistesse samasuguse austusega, nagu te ise loodate, et teisse suhtutakse.
erutatud teismelise kombel siin karelda, et see ei meeldi ja teine asi ei meeldi ning mingi suhteliselt pehme vastureaktsiooni peale arvata, et naised teevad ennast tähtsaks ja süüdistada neid teistes meelde tulnud„pattudes“ („mis te siis panete pilte“ jne), pole kuigi mehelik. out out....
sama teema on blokeerimistega. osad on täiesti endast väljas, kui keegi neid blokeerib ega oska edasi kuidagi elada. no elage. õppige kellegi pealt, kui ise ei oska. utha nt oskab ja pole kunagi paremini end tundnud
˅ näita rohkem ˅
2012-09-06 20:13
pinklipstick ma pole ju üritanudki su tähelepanu võita ja sa ei ole mulle ka ära öelnud, mis jutt ? Pigem üritad sina siin tähelepanu ja kaastunnet võita nagu tavaliselt. Ei ole huvitatud inimesest kes igal kümnel juhul üritab end külge kleepida. Samuti ei öelnud ma konkreetselt sulle midagi pahast. Nii et katsu olla. Ja ma ei mõelnud ka konkreetselt oma kommentaare kui teema tegin vaid sellest on juttu olnud ja seekord siis jah tõesti kustutai ka minu üks kommentaar. Niiet siiski väga üldistav.
Sinu kontode kohta aga ma arvan, et ei jaksa keegi arvstustki pidada, vaevalt sa isegi tead palju sul neid on
Stressi mul pole ja ärritunud ka mitte ning sõnavõtt on kõigil lubatud . Lahe vaadata kuidas aga enamus kõik ärrituvad
˅ näita rohkem ˅
2012-09-06 20:43
tegelikult negatiivsed kommentaarid võivad eesmärgile lähemale viia isegi kiiremini kui ainult positiivsed kommentaarid. ega inimesed ei ole ju lollid, kõik kes loevad kommentaare, saavad ju negatiivsusest aru ja ei suhesta seda üldse kommenteeritavaga kui pole põhjust. näiteks just läbi negatiivse kommentaari võib mõni kolmas tore inimene lohutama tulla ja sellest võib midagi enamat areneda ehk siis tekkis teema millega saab suhelda.

aga inimene kes tahab endast ainult head muljet jätta, tekitab sellega hoopis umbusaldust. inimesed saavad ju hästi aru mis on punnitatud püüdlus ja mis tõelisus ja inimesed ei salli fake inimesi.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-06 20:47
aga sellega olen täiesti päri, et on tekkinud mingi omaette neti inimesed, kes elavadki netis oma välimuse najal. sellised inimesed ei oskagi enam ise teistmoodi suhelda kui sõimeldes. ihas on selliseid naisi jah omajagu, iga teema on neile nagu õudusunenägu ja põhjustab mingi kummalise hüsteerilise vihapurske.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-06 20:51
noku. räägi sellest negatiivsete kommentaaride eesmärgist. sellest tõotatud maast, kuhu kõik jõuda tahavad. mida sellega siis taodeldakse? ja ma siis loen ja mõistan sind
˅ näita rohkem ˅
2012-09-06 20:57
tead, sinuga pole pointi millegist rääkida, sa ju niisama veedad aega netis ehk sinuga suhtlemine ei arenda eriti silmaringi.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-06 21:00
vasta nüüd küsimusele ja räägi sellest eesmärgist. ära ole nii salapärane. see ju puudutabki netisuhtlust või oled sa mujal veel kohanud sama totakat solvumist ja viha kellegi kommentaaride vastu?
˅ näita rohkem ˅
2012-10-11 15:01
"miks küll ? Kui oled juba pildi üles pannud, võiksid ju kannatada ka kriitikat, mitte ainult neid ilastajaid pildi all ylistavaid kommentaare ladudes ykskõik kui ilus või kole see pilt siis on."

Heh, olen minagi sama mõelnud (kõneleb persoon, kes küll harva kommib, kuid kelle 75 % kommi u. ;D kustutatakse (tean juba kommides ette, et nii saab olema/juhtub = mind see ei heiduta; siinsete "liputajate" enesehinnagu /puudujäägi/ tõttu on selline reaktsioon loomulik) ja lisaks lendab blokk peale! Samas pole kunagi pahatahtlik olnud või naervääristav, pigem nagu vihjeid andnud, või nii...
Natuke õli ka tulle ;p Viimase bloki sain push..mis ta nd oligi..-lt Hehee! Nojah, pikemalt sel teemal ei peatuks Nii tagasihoidlik "märkus", ja kus tädi vihastas ;p Icc
˅ näita rohkem ˅
2012-10-11 15:05
Unustasin... Tõesti oleks palju lahedam, huvitavam ja mitmekesisem lugeda komme seinast seina... Kui puuduks kustutamise võimalus...
Mõni põeb halvasti ütlemist. Noo, eks oleneb suuresti ka öeldust- pigem saab selle põhjal ütleja enda kohta nii mõndagi välja lugeda.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-11 15:21
Jah, vastab tõele minult sa tõepoolest ka bloki said ja 100% tõenäosusega oli ka oodata lüke foorumisse, nii nagu siin tavaks käib Sinu nn " märkuse " peale sai sulle ka tagasiside antud, tõsi seda juba isiklikult sulle, piltide all sellist jama kommenteerima ei hakka. Kuna oma pildialusel kommentaaril sa ise oma oletatava järgneva blokeerimise üles võtsid ehk siis avaldasid arvamust et saad bloki, siis jah, tulles sulle vastu selle ka said
˅ näita rohkem ˅
2012-10-11 15:33
Ma küsiks hoopis, et mis motivatsioon peaks olema need kommentaarid alles jätta, mõne pildi all 10 lehekülge. Panin pildi, tuli idioot ja kommenteeris, lugesin läbi, ahah ja goodbye, mis see mulle andma peaks , kui seda veelkord näen. Debiilik, kes ette kujutab, et ta pabulad nii väärtuslikud on, et nende kustutamist nii valusalt üle elab, võib ju neid oma pildi alla vorpida, kuni ruumi jätkub, ja mis see üldse minu mure peaks olema
˅ näita rohkem ˅
2012-10-11 15:41

Foorumi lugemine tekkis küll juhuslikult, ja juba on sul paranoaid Midagi sa mulle kribasid, tõesti, kuid kahjuks on see kusagile juhtmetesse kadunud, et üle kaeda. Ju oli sisutühi ning mittemidagiütlev postitus. Sa oled selline "imekaunis" figuur (enda arvates?), kuid pool aastat juba aktiivselt kuulutad..ja ikka tühjad pihud!? Hämming! Et et et... a ju tõ esti ei jõua kohale...
No et tõsimeeli otsid saidilt, kus avalikult liputad, tõsist suhet? Või normaalse mehega lävimist? Ikka omasugused järelikult võtavad vaid ühendust, et nii pikalt kuulutuste rubriigis "murelaulu" tuleb laulda Õpetuseks teistele!
P.s. olen pelgalt kõrvaltvaataja Aga oi kui kuri Otsekohene (mitte lipitseja) pealekauba
˅ näita rohkem ˅
2012-10-11 16:07
sisalik: Kas tõesti sai sinuga oma figuuri üle arutletud? Tõsi ka w, ise küll ei mäleta. Tulid minu kontole uut pilti kommenteerima, sulle jäid ette minu silmad ja nendealused, miski nendes sulle ei meeldinud, selle jama peale sai sulle vastatud et tore et minu säravad silmad ka sinu meeli on hellitamas ning et tänu neile leidsid tee kontole jne, mille järgselt sai sind blokitud nagu ka ise selleks soovi avaldasid
Kuna minu kuulutamine näib paeluvat lisaks sinule ka teisigi kodanikke ( Natureboy vist võttis mõni aeg tagasi sellekohaselt sõna ) ning jätkuvalt tuntakse erutavat huvi minu suhte staatuse võimalikkuste kohta siis tõe huvides ja avalikkuse uudishimu rahuldamiseks avaldan et: JAH, ma olen leidnud enda jaoks otsitava ( d ), tõepoolest kuulutasin pikalt ja otsisin toredaid tutvusi, tahtsin leida normaalseid inimesi enda ellu kellega annaks ka muud peale sugutegemise ette võtta. Need 2 inimest ka leidsin , nüüdseks mõlemiga korduvalt kohtunud, reisimas, kinos, kohvitamas ja söömas käinud-lühikese ajaga niipalju jõudnud Mõlemiga suhtlus kestab ja näib jätkuvat Seega jah, kinnitan et saidilt kus avalikult liputad ON võimalik leida vahvaid ja toredaid tutvusi kes sinus ka muud kui lihakeha näevad. Loodetavasti sai kasutaja sisalik321 oma uudishimu rahuldatud
˅ näita rohkem ˅
2012-10-11 16:21
Oi, aitäh nii põhjaliku ülevaate eest! Mul on sinu üle siiralt hea meel! Kui väljapaisatu muidugi ka paika peab, tõele vastab... Eks aeg annab arutust. Ma vahest ikka satutan end sinna, va huumorirubriiki, "kuulutusi" lugema. Nii neid, kus M otsib N, ja vastupidi.
Isegi olen seal mõned korrad nalja teinud. Siis on küll tegevust (kirjades sobramist) mitmeteks nädalateks jagunud. Seetõttu nende sarikuulutajate üle imestangi.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-11 16:37
kas sisalik321 on mees vä?
˅ näita rohkem ˅
2012-10-11 16:53
Kuna siin nõutatakse juba mingitlaadi tõestusi, siis postitan veel täna õhtul kontole Soome reisi laupäevased pildid mis sai ette võetud ihast leitud toreda inimesega
˅ näita rohkem ˅
2012-10-11 17:05
"icc" tundus kangesti tuttav kirjapilt kuidagi. on endal ka olnud kergemaid kokkupuuteid paari isikuga, kes samamoodi naeru kihistama hakkavad ja oma „icc“-e igale poole vahele pikivad. tobedalt. kummastav ja debiilne tundub lihtsalt, aga who knows, mida see tegijale annab.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-11 17:59
http://www.youtube.com/watch?v=d4cEqIQUf9w

˅ näita rohkem ˅
2012-10-12 01:01
Ja jälle huvitav, et teemas mölisevad kaasa ka ise pilditud!!!!!
˅ näita rohkem ˅
2012-10-12 10:03
No mis sa nende argadega teed, ei julge pilte panna, häbenevad aga kus lõugavad Ma alati muigan kui keegi hüppab kontole ja hakkab laia suuga pildi all laamendama, tavaliselt ikka siis kui uus ning ilus pilt üleval. Leiab siis tegelane kohe sinus 100 erinevat viga ja pasundab rõõmsalt. Tavaliselt saab selline jura eemaldatud ja kasutajale blokk peale, on juhuseid kus pole seda teinud ehk siis olen eemaldanud kommentaari w suisa ta jätnud koos omapoolse tagasisidega ning ühtlasi jätnud ka tee kasutajal konto uuestikülastuseks, seda ka usinasti tehakse-käiakse vist huvi pärast ülepiilumas et mis ka vastatud ja kuidas on vastatud, teinekord tuleb selline norija uuesti kontole ja üritab teemat edasi vedada, seekord küll kuidagi pehmemalt ja nö vabandavamas vormis, mõni käib postkastis ülevabandamas et kommenteeris vist mitte kõige viisakamalt ning jutud saab selgeks aetud, iga kommentaari pärast tõmblema ei hakka ja mõistan kui keegi hetkeemotsioonidest ajendatuna soovib ennast välja elada.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-12 10:20
Huvitav oleks teada siinsete aktiivsete blokeerijate blokilistis olevate inimeste arvu. lihtsalt numbrit. sinnasattumise mehhanisme on siin juba üsna palju tutvustatud. teinekord ei pea selleks isegi kommenteerima ega kirjutama. piisab olemasolemisest ja mõnele kontole sattumisest.
huvitav oleks teada kui palju on, näiteks PushUp, su listis blokeeritud inimesi?
˅ näita rohkem ˅
2012-10-12 10:23
26 lehte blokeerituid, 9 lehte on mind blokkinud.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-12 10:26
ma ei kuulu just nende aktiivsemate kilda, aga praegu tegin kindlaks, et blokeerituid on 11 lehe jagu kogunenud. ei ole viitsinud neid kokku arvutada
˅ näita rohkem ˅
2012-10-12 10:35
tänan. mu uudishimu sai rahuldatud
˅ näita rohkem ˅
2012-10-12 11:35
Mingi kõõlumisena tundub, mõnele ei istuks.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-12 15:21
Välimus siiski ei tohi olla määravaks argumendiks, seega kui latti alla lasta saaks palju huvitavamat keppi.
˅ näita rohkem ˅