Foorum
2012-10-25 18:28
Fredy38: Terve eesti on täis kritiseerijaid. Mine vaata mõnda välismaa saiti ja no tõesti väga vähe kritiseeritakse. Ükskõik milline on pilt või inimene, öeldakse talle siiski head. Alati saab minna mööda inimestest kes ei meeldi või ei paelu.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-31 11:11
pussu kisas fredy alt oma tati pinklipsticki peale välja, nüüd läks hingusele. ja enamik jäidki uskuma, et mingi kuri onu tibi elust. see ju ammu teatud tõde, et pussu ajab infi kokku nii palju kui jaksab teiste elust. võib ju ta siin räusata, kuidas lausa 3 meest olemas, komöödia kuninganna. Et sa oskad isaste, emaste nahka pugeda ja suht usutavalt, tubli, aga su fredy ila liialt sinulik ja turueidelik, mehest asi väga kaugel.
Ja jälle lürbid klubi sitamajas oma sissetoodud alki, see keelatud.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-31 11:25
Lizzell, paraku oled sa väga valel arvamusel. Fredy ei ole kohe kindlalt Puhup i varikas ma olen 1000% selles kindel.

Aga eksimine on inimlik. Samas tean ma ka põhjust, miks selline teema ja miks nii negatiivne suhtumine ühte siinse keskkonna top i tibisse. Ära võta seda isiklikult.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-31 14:55
Usun siiski, ainult töötud ja teenuseosutajad viitsivad siin omada sadu varikontosid, sest milline tööinmene küll jaksaks hommikust õhtuni s.t enne tööd, lõunalpausid ja veel peale tööd siin foorumis kedagi laimata?
Lizzell nähtavasti on üks neist, kellel tõesti muuks aega jää, kui istuda arvutis ja krõbistada klaviatuuri, millest väljuvad vaid "kuntstiteosed".

Käekirja tuvastamine polegi nii keeruline, tuleb osata jälgida kirjavigu, sõnakasutust, üht koma teist on veel ja sisuliselt on pilt selge, kas on variks või on tõesti mõni uus , või vana, kelle konto parool ja/või maili aadress ununenud. Nagu minul .
Satun siia vahelduva eduga, intervell erinev, vahest üle poole aasta aga vahest aasta tagant ja täiesti erinevatel põhjustel

Sovanguid saavad hinge võtta vaid need kodanikud, kelle elu siin kulgebi, kes peavad seda keskkonda oma teiseks koduks. ja kes ikka kannatab, kui keegi võõras kodus räuskab või solvab.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-31 16:48
Lizzell'ile on vist ämber jala külge kasvanud
˅ näita rohkem ˅
2012-10-31 19:04
Puhtalt minu isiklik arvamus sellest, miks oma näoga siin iha lehel mitte olla. Kui riputada näoga pilt endast, kus kõrval ka enda ihu paljastavad pildid , või veel hullem, kui paljastav pilt on koos näoga, sisuliselt see inimene määrab kogu oma ülejäänu elu.
Mitte keegi meist ei tea, praeguses hetkes, milliseid suunamuutusi me oma elus teha võime :aasta,kahe või viie pärast.Onju? Mitte keegi meist ,hetkel vähemalt ei suuda isegi ette kujutada, mida tähendab tegelikul internett. See ajastu on veel liiga noor.
Keegi ei tea, kas on olemas kohe sellised programme või skripte, mis talletavad kõik need pildid, mis üles laetud, kuhugi? IT mehed räägivad ikkka, internett ei unusta mitte midagi. Lihtne näide, googlda märksõnu ja kui kannatust varuda, leidas ka selle, mida otsisid. Aga kes oskab, oskab kasutada natuke paremaid tarkvarasid ja otsingumootoreid.
Teame palju juhtumeid , kes nooruse rumalusest on ronitud kuhugi saatesse või avaldanud endast mõned siivutu pildi kuskil saidil, tagajärjele mõtlemata. Aastad lähevad ja suunad muutuvad, eluvaated ja tõekspidamised samuti, vahepeal on koolid lõpetatud , ka kõrgkoolid. Aeg hakata tegusid tegema. Elu on nagu lill, ronida saab ka karjääriredelil kõvasti ja siis kui ühel hetkel, oled juba saanud kellekski, hakatakse sinu vastu kõvasti huvi tundma. Tööle hakkavad "nuhid" , kes kõikvõimalikku infot välja kaevavad. Ja usu, leitakse.
Mina siin vaatangi neid inimesi just sellise pilguga, kellel till/tuss ja nägu ühel pildil, et sisuliselt on ronimised ronitud ja elu on kaotand mõtte eksisteerida . Tänaval võiks päikeseprille kanda.
No oletame, isegi kui hariduskäik koos CV lubaks kandideerida kuhugi organisatsiooni, erakonda jne , on luukere , mis piduri peale tõmbab.
Ei peagi ronima erakonda, äkki armud mõnda kõge positsiooniga inimesse, kõik nagu sujub aga takistuseks saabki pilt või maine, mis siit kogutud.
Uskuge, Eesti on väike ja siin on teatud kogukond, kes suhtelb oma vahel ja infot jagab.
Seega, pushUp, mõtle, kas sa sooviksid, kui mõni pervert näiteks, laeb sinu pilte enda arvutisse, igaks elujuhtumiks ja kui sa kunagi emaks saad või kaasa leiad, neile kunagi saadab?
Nimetame seda nii, et kurjategija siin sellest ei räägiks, ta toimetaks vaikselt .Olen saanud vastava koolituse- mis on internett ja mis ohud seal valitsevad.
Seadus meid ei kaitse, pole sellele küll mõtet loota, kui ikka ise omast vabast soovist on pildid "tänavale loobitud", kõigile vaatamiseks siis iga üks võib neid üles noppida ja taskusse toppida.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-31 19:26
Tsiteerin eelkõneleja kommentaarist üht lõiku: "No oletame, isegi kui hariduskäik koos CV lubaks kandideerida kuhugi organisatsiooni, erakonda jne ....."
Minu isiklik arvamus on selline, et.. kandideerimine erakonda on iseenesest plekk kogu edasisele elukäigule.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-31 19:41
just aikon. Riputa till siia üles, et sellist mõtetki pähe ei tuleks. Ja kui mina ükskord erakonna teen, ma ei võta sinna ühtki inimest, kelle paljastavad pildidl pole ihas üleval olnud. Niiet, mõelge, pilditud, pildi mittepanemine võib muuta teie kogu ülejäänud elu. Või mis elu see on.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-31 20:24
No see oli esimene näide, mis pähe tuli . OKOK, parem näide: aastaid tagasi TÜ õppides, poleks küll võtnud tõiselt mõnda õppejõudu, kes tilliga kuskil olnud.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-31 20:27
sitt näide. Kedagi ei koti, kas miski ihas ilatsev fredi kedagi tõsiselt võtab või ei pane paremaks, järgmine näide?
˅ näita rohkem ˅
2012-10-31 20:30
Näide, et... ühe Tallinna maineka lütseumi direktor on aastaid tagasi TV-s palja tilliga end eksponeerinud Hmm, ma väidan, et tema maine pole sellest langenud, till on till ja selles pole midagi taunimisväärset, igal mehel on selline riistapuu olemas
˅ näita rohkem ˅
2012-10-31 20:39
Eesti on võike ja eestlased väiklased, aga Prantsuse president näe abiellus endise aktimodelliga ja tuntud pornostaar oli Itaalias parlamendi saadik.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-31 20:47
Seepsee ongi, et eestlase maiuspala on teine eestlane ja ärapanemine meie rahvuslik spordiala ja mida sügavamale mutta teise tambid, seda "kõvem" tegelane oled (iseenda arvates)
˅ näita rohkem ˅
2012-10-31 21:04
paraku on teie kõigi arvamustes oma tõetera sees
˅ näita rohkem ˅
2012-10-31 21:07
mykham! kas ma saan erakonda, kui ma möne paljastava pildi yles riputan? Saaks hea pensioni..Soomest ka midagi, aga poliitikuna rohkem vast
˅ näita rohkem ˅
2012-11-01 03:10
jfjm: Mis teha, kiizuka-mutil jälle kaks pitsi hinge taga siis pole ju muud kui netti räuskama
˅ näita rohkem ˅
2012-11-01 03:17
Fredy38: Tänan muretsemast Esiteks, ema olen juba ammusest ajast ja see pole siin enam uudiseks Minul pole midagi häbeneda, kenad soft-erootilised pildid, jalgevahet ei näita, siivutusi ei tee seega põdemiseks pole nagu põhjust, ei leia et enda isikut w tegevust häbenema peaksin, vastupidi. Miks arvad et igasugust enesenäitamist nii hirmsasti tulevikus häbenema peab, kõik ei pea elama kottis, kartma ja elama üle mida ja kunas tulevik toob, loeb siiski olevik ja see mis on hetkel ja vahest ehk on väiksemad asjad tee millegi suuremani
˅ näita rohkem ˅
2012-11-01 23:34
naised kes kommentaare kustutavad pole veel midagi
mõni poeb siin modedele päris püksi, kui lausa teemasid kustutatakse
˅ näita rohkem ˅
2012-11-01 23:39
Mis teha, kui inimesed ei tunne piire
˅ näita rohkem ˅
2012-11-01 23:43
natureboy.
püksid jäävad modedele teinekord jalga, aga kui sulle pakub pinget avalikus ruumis nilbusi lugeda, siis otsi mõni teine sait.
see teema mida sa silmas pidasid, läks nii käest ära, et sealt ei saanud enam päris saasta vahelt välja noppida. ja ma tahaks mainida, et see oli üle võlli lastud eri osapoolte pealt.

kui sa näed siin vandenõu, siis palun.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-01 23:58
ei tea just mis nilbusi seal oli, ei hoidnud viimasel ajal sel silma peal aga midagi räiget seal küll ei olnud. siin palju räigemaid teemasid olnud.

pigem huvitaks et kes on see kes siis piire ei tundnud ja miks? probleemidele leitakse lahendus, mitte ei mängita lasteaeda või ei peideta pead liiva alla.
sama ka nende teemade kustutamisega, kes täpsemalt siis seda õigust omab ja miks mulle on silma jäänud siin mõned võrdsemast võrdsemad?
sanuk kallike, sa oled siin varemgi pinklipistiku eest mode õigusi kasutanud, kas tasu tuleb alati natuuras
˅ näita rohkem ˅
2012-11-02 00:07
natureboy, ma ei tea, et sul oleks põhjust mind kallikeseks nimetada.
millist lahendust leiad sina situatsioonis, kus mingid osapooled sõimelvad valimatult vaatamata mõistlike kasutajate korduvatele palvetele hoogu maha võtta?
vaat ma ei tea, milliseid teemasid peaks kustutama ja milliseid mitte. aga sa võid proovida ja provotseerida.

tänan, et hoolitsed mu modetöö tasustamise eest. kahjuks ei ole mul seni au pinklipstiku isiklikult tunda. kuid nagu ma mainisin, ei olnud ka tema käitumine siin eriti mõistlik.
ehk võiks selle eelmise teema nämmutamise lukku panna.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-02 00:15
anna andeks kullake, ma lihtsalt harjunud õrnemaid hingesid hellitavalt kutsuma
kui on probleem siis lahkad selle algosadeks ja otsid probleemi tekkepõhjust, täiskasvanud inimestel peaks see ju olema selge nagu seebivesi
ma piisavalt provotseerinud aga kui tahad veel mõnd teemat kustustada, siis võiks selle ka siin maha tõmmata ja eks nüüd tulevikus teab kelle poole pöörduda
foorum selleks ongi et kõike nämmutada, no ja loomulikult selleks ka et seosetut ila ajada
˅ näita rohkem ˅
2012-11-02 12:45
http://www.youtube.com/watch?v=jN1-Pn3xSNg
Vot nii!
˅ näita rohkem ˅
2012-11-02 13:59
Käi p...e ka Sina Utha, kes Sa oma kõnetiraadidega meid päevast päeva kostitad, lahates iga viimsegi kodaniku molekulideks!
PS. Ära võta südamesse
˅ näita rohkem ˅
2012-12-01 15:02
mõned kommenteerivad siis kustutavad enda kommantaari
Põhjused on ... tont seda teab.
Saaks reaalsuses kah nii, et öeldud sõnad saad hiljem ära kustutada
Siis ehk ei mõtleks enne nende väljaütlemist nii palju ...
Aga õnneks või kahjuks ei saa.
˅ näita rohkem ˅