Foorum
2012-01-21 15:14
mind pole ka minu vanemad kindlustanud. poole grammi eest ka mitte (andku nad mulle see arvamus andeks). st kui asi puudutab raha, siis kunagi oli moes avada lapsele arve ja koguda sinna mingid sissemaksed ja eks praegu on ka pankadel sellised kogumisfondid olemas või siis tegutsevad need osaliselt ka kindlustuse all. kaasavaraks siis vanemate poolt. mul pidi ka olema (kogusid midagi), aga pole kunagi seda raha katsuda saanud. ei tea kas reformiti 90ndatel see olematuks või mis sellest kindlustusest sai. pole ma ka saanud kaasa korterit või kortereid ega maad või maamaja. vanavanem loovitas oma osa maast vennale ja tema perele. kui ta poleks seda teinud, oleks ehk ka midagi olnud.
ei olnud vanematel endil ka seda vara, millega ennast kindlustada. korter, milles elati, tuli riigi poolt kaasa. lahku minnes varad lahutati, aga millalgi kaotas teine vanematest sellegi korteri (rahade katteks). probleeme oli. teisalt mingi raha oli peres olemas ja suuremat puudust pole pidanud tundma. kasutati oma pead selleks, et raha teenida. kindel ma pole, aga on olemas see variant, et kasutati ka keha...
samas moraalile pandi kodus kindel alus alla. olid need vanemad mul mis nad olid - pigem vaesemad kui rikkamad - , aga raha teeniti ausalt ja mind pandi ennast austama (olgigi et selle omaduse kasvatasin ma ise endale juurde, seda kaasa ei tulnud).

muus osas ei olegi midagi vastu vaielda. olen sama meelt sinuga. st enne ma ei saanud küll aru, miks sind üksikvanemad häirivad, aga praegu saan. samas see teema on palju keerulisem. ma pakun, et vanematepoolse moraalse toe olemasolul on siin palju suurem roll kanda kui materiaalsel. kui mingi kindlus, haridus jne on lapsel olemas, siis saab ta elus hakkama ja seda potensiaali, et peaks kehaga raha teenima hakkama, ei tule kaasa. eeldatavasti.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-21 15:27
Parmaleikin, meie mõtted liikusid üsna ühes suunas. Tean mitte potensiaalset, vaid täiesti reaalset olukorda.
Tibin tegi hea partii, elasid õnnelikult, kasvatasid lapsi, ehitasid endale lossi- loomulikult laenuga. Naine käis aeg-ajalt poole kohaga tööl- seltskonna mõttes. Mehe tervis halvenes, avastati väga tõsine haigus ja mõne kuu pärast oli ta surnud.
Esialgu polnud hullu- pangaarvel raha oli, aga juurde ei tulnud. Oli laenumakse, meeletud kommunaalkulud ja firma, kus mees oli osanik olnud, läks pankrotti. Maja müüa ei õnnestunud ( pank võttis selle lõpuks ära), tööd ei leidnud, ainus sissetulek oli laste toitjakaotuspension.
Noorusel ja ilul on üks väga halb omadus- nad mõlemad kaovad.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-21 15:42
leemurike, aga mille poolest koristajana töötamine siis nüüd lamedam on kui strippamine? suhtumise asi. ise sa ütlesid just, et töö on töö. miks sa siis ise ametitel vahet teed? nt oletame nii, et see ongi poole kohaga ja ajutine tegevus, mitte peamine sissetulek. ega sinu jaoks pole see stripi tegemine ju ka peamine asi, millega sa endale raha teenid? sa teed muud ka, ma arvan. on kuulda olnud. seega nagu lisaots.
kui rahapuudus on majas ja nt laps kodus vaja kasvatada, siis pannakse iga kehaosa teenima. kelle jaoks on see pea, kelle jaoks tema jalad.
mul nt üks vanematest alustas ka kunagi selliste paaritunniste otstega, et koristas jms. öötööd tehti ka, kui vaja. peeti ka muid ameteid, et raha kodus oleks, kuni see pagas pidevalt kasvas ja tegi ennast FIE-ks ning hakkas firmat omale looma. aga selle jaoks on pead vaja. keha kulub, nagu veelturul kirjutas. mida sa teed, kui sa oled juba vana ja mehed su strippi enam vaadata ei taha?
˅ näita rohkem ˅
2012-01-21 16:57
Mõte on selles, et kui sul ei ole millestki alustada, siis alustad lihtsamatest asjadest. Näiteks keha müümisega.
Pea ei tööta, siis teevad seda käed-jalad. Oled ju kuulnud.
Utka aga kui sa nüüd lapse teed, mis sul talle siis kaasa on anda? Materjaalselt poolelt? Ainult moraalne pagas ja selline haridus mis aga suudad anda. Ning loodad näpud ristis, et endalgi hing sisse jääb? Õpetad lapsele, et tuleb rikas mees sebida ja seda tühjaks pumbata? Njah. Ka nii võib. Vaata nüüd Caribiani. On see siis hea lahendus?

Mina olen seda meelt, et töö on töö. Mees PEAB kõiki töid oskama. Mitte 100 prossa aga aimdus peab olema. Tööd ei tohi kunagi karta. Kuigi njah prostituut on ka töö. Mina ei sildistaks töö mättaotsast. Mina sildistaks oskuste järgi. Kui midagi muud teha ei oska, siis ajad lihtsalt jalad laiali ja raha tuleb.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-21 19:01
leemur. Palju siis teenid kuus?
˅ näita rohkem ˅
2012-01-21 19:09
Leidsin ise juba vastuse. Ühes teises teemas sa seletasid selle lahti juba.
Peale pekiste tolkamite ees eputamisest ja ajunussist nendega, ei teeni sa turul kapsaid müüva memmest midagi rohkemat. Kui sedagi.
Kes kellepeale siis kade on?
˅ näita rohkem ˅
2012-01-21 21:25
Barb, mina täitsa usun Lemuurikese juttu, sest ükski mees ei taha sõpradele tuttavatele tunnistada, et naist ei saa. Naise ees võib jah ka kõige suurem elumees süütukest mängida, aga meeste hulgas on teised jutud. Selline mingi tibinaga avalikkuse ette ilmumine väldib ebameeldivaid arvamisi. Eriti tundlikud on need mehed, kes kooli ajal teistepilgata on olnud.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-22 00:21
Noh ma ei tea kuidas teised aga mina igatahes lepin selle pisikese pensiga kui mittemillegagi.
Leemur aga mis sinul pensieas teha on? Vaatad netist (kui veel nett olemas on) nooruspõlve värke ja lepid sellega, et kedagi kutsutakse sukentsõnniks.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-22 10:24
Leemur, mitu korda kuus või aastas, sind firmapeole kutsutakse? See, et ükskord õnnestus näppu sita sees hoidmise eest miskit teenida, ei tähenda veel, et selline äri oleks jätkusuutlik. Pinsiga seost ma ei oska küll kuidagi näha, vaevalt et penskarina kah keegi oma rahakotiraudu avab ja vaevalt, et see ühekordne 300 pensionifondi investeerimiseks läks. Seega, turul kapsaste müümine on igal juhul jätjusuutlikum tegevus, kapsaid ostavad inimesed järgmisel ja ülejärgmisel aastal ka.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-22 11:02
parma - tead vahel on sul see süda omal kohal ka - vasakul pool, kus ta peakski olema. see jutt sul, et teed oma lapse heaks mida iganes ja pead enda kohuseks teda kaitsta, ongi see, mida ma olen meeste suust kuulda tahtnud. nii peakski tegema. oleks nii kainet suhtumist rohkem, ka lapsi kasvatavatel emadel.

tead, aga selle lapseteoga on lood nii, et ma ei tea, kas ma tahangi seda. st et ma ei tea, kas minust saaks head ema oma (st ise tehtud) lapsele. ma tean, et sellest ei saa keegi teine aru, aga nii on. olen arvanud, et äkki adopteerin endale pigem kellegi teise oma kui et kasvatan ise - nt lastekodust mingi orvu või sellise krati, kes pole hoolitsust tunda saanud ja on omadega natuke hukas. teeks sellisest inimese.
ja see tahtmine last saada või teha polegi seotud materiaalse poolega, aga emotsionaalselt ja moraalselt tunnen vastutust. ma olen endiselt seda meelt, et raha kedagi ei kasvata. seda teevad vanemad ja nad peavad lapsi saades endas kindlad olema. kui see pool on vanematel puudulik, siis pole ka lapsel midagi paremat loota.
sina ise tahad ju ka seda baasi oma lapsel tugevdada, et tal ei takiks vajadust ennast mingisse teise seisusesse alandada ja prostituut nt olla. sa tead, et mind teeb selline asi ka kurjaks, aga ma arvan seda, et kui lapsele on kodust peale sisendatud midagi, siis ta seda ei tee, olgu tal kui tahes raske. mul on selline veendumus.
kui see pool on kindel ja tegeletakse lapse harimisega, siis suudab laps ka ise hakkama saada ja raha teenida. tal on tahet ja ta on natuke leidlikum st kui teised, kes on raskes olukorras.
või pole sa minuga samal arvamusel?

ja mis minu hakkama saamisesse puutub, siis prostituudiks ma ei hakkaks. hakkan või kojameheks, kui muud varianti enam pole. ma teeks mida iganes, aga mitte seda. ma ei alanduks kunagi selleni ja oma lapsel ka ei luba hakata. ja tappa saavad minult need, kes mu last sellele teele suunata tahavad. ma kavatsen kaitsta neid, keda ma ise kasvatan.
aga mis puutub teiste ohvrite toomisesse, siis lapse heaks ja enda heaolu arvelt muidugi oleks valmis neid ka tooma ja see polekski teema, aga prostituudiks ei lase kellelgi minna. olen liialt palju pidanud pealt vaatama enda alandamist (naiste osas eriti) ja muud taolist.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-22 11:33
leemurike, ma olen lugenud su postitusi siin ja seal teemades ning oma nooruse kohta oled sa kibestunum kui peaks. minul pole viga. ma saan endaga hakkama, kui peaks raskeks minema, aga sina strippad ja show´tad edasi, sest ma saan aru, et muud sa vist teha ei taha või puuduvad sul selleks teadmised. ajupotensiaali sul tegelikult ju on ja sa saaksid seda paremini rakendada kui praegu. miks sa seda ei tee, ma ei tea. tahadki kogu elu nii elada? sa oleks justkui teised teed enda jaoks sulgenud ja leidnud, et nii ongi sulle mugavam. mugavam on kellegi teise kulul elada ja teda enda huvides kasutada kui turule „kapsamutiks“ minna.
minu arust ei ole vahet, kas sa teed strippi kaamera ees või istud kellegagi kinos või peol. sisuliselt kasutada sa teadlikult oma keha kui vahendit raha teenimiseks, see on sinu tuluallikas. kaamera ees strippamine vist ei eelda postitantsu oskusi? või mingit tehnika tundmist jne? ega ma ka ei tea.
kui nii vaadata, siis kes meist rohkem endas lugu peab? kas sina või mina?
sa kadesta parem neid noori, kes ei pea selle alaga tegelema ja suudavad ennast alandamata raha teenida.
vabanda minu arvamus, aga sul on prostituudile omane meelelaad ja ellusuhtumine.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-22 11:59
Utka. Oleneb kui kiiresti raha vaja on. Kojamees saab healjuhul 200 euri kuus. Prostituut saab 200 euri tunniga.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-22 12:10
Ah jaa. Ja kojameheks sa ei pruugigi veel saada. Mis sa arvad, et leiad sellise vaba koha tänapäeval veel?
Aga litsiks hakkamiseks piisab, vaid iha lehele logida ja ühele kuulutusele vastata. Ja voilaa..........
˅ näita rohkem ˅
2012-01-22 12:25
Tänapäeva kvalifitseeritud koristajaks saamine ei käi enam nii lihtsalt, vaja on läbida koolitused et saada kutsetunnistus.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-22 14:30
parma, sa ära ahvatle midagi alaealisi prostitutsiooniga tegelema. keegi loeb ja teeb kohe arvutused. pole vaja.
ma ei tea, kui palju kojamehed palka saavad, aga prostituudid vist 200 euri tunnis ei teeni? või on tegu teise teenindusklassi prostituudiga?
terasmees teadis siin seletada midagi ~40 eurist tunni kohta, massaazh jne. ja selle sees pidi olema pind. ta on kuulutusi vaadanud erinevates portaalides. cam´is liputamisega ei teenivat ju midagi, kui leemuri kinnitusi uskuda. sponsoreerimine on palju tulutoovam, sealt need rahad tulevad
˅ näita rohkem ˅
2012-01-22 15:35
leemurike, noor ja kena? Kelle arvates kena? Enda arvates?
˅ näita rohkem ˅
2012-01-22 16:06
No seksi tehakse tavaliselt tundaega. See kui see tibin terve päeva koos on, siis tööd(seksi) teeb ikka ju kõigest tundaega. Muu on ju niisama olemine ja seda on ta ju nagunii vahet pole siis kellega.
Kolm kallit maksab 10 euri. SEllest reaalelt kulub tööks healjuhul kolm minutit. Raha nagu maast leitud.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-22 16:14
nii et ühe ühiku eest peaks 3,3 euri pihku panema? ja komplektis on 10. odav see asi siis ju. või tegelikult polegi nii odav.. see teeb. ¼ prostituudi tunnistasust (vabandust).
ja kes kellele siis eurides maksab? kas sina maksad plikadele peale või nemad sulle selle eest, et sinult saada?
˅ näita rohkem ˅
2012-01-22 16:23
Kes saada tahab, see maksab.

Mina isiklikult olen iha mõistes üldse üks ilmne debiilik ja tahan kallit kalli pärast, ehk siis tasuta. Alles natukeaega tagasi pidin ühega kokku saama ja kalli tegema. A huli, sain ma jee midagi. Ilmselt minu inetuse juures pean selle värgi eest maksma kui tahan midagi saada.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-22 16:58
parmaleikin, selleks, et saada kalli kalli pärast on retsept lihtne: tuleb hoolida ja seda ka välja näidata. Näitlemine ei lähe arvesse, sellised trikid on läbinähtavad. Kuni seda ei ole, ei näe ma põhjust heategevuslikus korras kedagi kallima hakata.
Virisemine ja vingumine tekitab vastupidise efekti, seda meetodit ei soovita samuti kasutada.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-22 17:05
Jep foxy sa oled õigel teel. Aga kahjuks iha lehel on teistsugused inimesed või on see lehe fenomen?
˅ näita rohkem ˅
2012-01-22 17:09
Ära nüüd ikka tule, Parmaleikin, seletama, et sa ilma rahata naisi ei saa. Udu ajad.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-22 17:16
parma - mis sa muretsed, sa pole ainus selline „debiilik“.
aga ma ei saa aru, miks sa siit just pead neid saama? sa ju tead ise, mida siit saada tahetakse (kuulutustest loed). sina tahad aga palju rohkem, kui kellelgi pakkuda sulle oleks. miks sa arvad, et sa pead seda siit saama? kuna sa midagi muud eksklusiivset ei tee nendega(?), siis sinuga ei arvestata. ei usu, et inimesed nii teistsugused on.
sellega on vist nagu spa-kuulutustega. kuulub ka ekslusiivsete teenuste alla.. ja peaks tegelikult eriklassis erihinna all olema...praegu sellel tegevusele turgu pole. st isegi oleks, aga tahtjaid pole tekkinud.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-22 17:19
Volli tahad ausat vastust?
Viimati maksin seksi eest rahaga Sarajevos, kuna oli puht professionaalne huvi kohalikku naist tinistada. Hiljem sebisin muidugi tasuta varjandi ka. Sellest ma olen rääkinud.
Aga ihaga on segased lood. Puhtalt iha lehelt on ainult üks sekstutvus. (seks-seksi pärast). Jah on ka teisi kohtumisi aga need tutvused on hoopis kuskilt mujalt lehelt alguse saanud ja siis hiljem avastatud, et oi näe sul ka siin konto. Ja needki tutvused kuradavad iha kasutajaskonna üle. MA ei ole seda fenomeni veel lahti hammustanud. Ilmselt võtan selle ükspäev Utkaga arutuse alla.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-22 17:22
No see on iseasi kui pead silmas, et ihast ei saa tasuta Ma ei ole proovinud, ei oska arvata. Ausalt öeldes ei kavatse proovida ka. Aga tundub, et sulisid ja ullikesi siin ikka jagub
˅ näita rohkem ˅
2012-01-22 17:32
parmaleikin: Miks nad ihalaste üle kurdavad?
˅ näita rohkem ˅
2012-01-22 17:39
Push. Esiteks on sellel lehel prostitutsiooni maik küljes ja seda halvustatakse. Teiseks pannakse pahaks avalikult näidata paljaid genitaale. Meeste/naiste ohtraid rahapakkumisi, ning metsikus koguses düsgraafide kirjutisi.

Ainuke pluss on foorum ja selle arutelud! Ma olen seda reklaaminud ja siit näiteid toonud ja need on asjaette läinud. Koht kus "targutada" ilma, et see suguelule põntsu paneks.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-22 17:55
sind huvitas, miks ei kallistata. ma arvan, et huvipuudus polegi iseenesest probleem. tahtjaid leiduks, kui tegijaid oleks, aga ma pakun, et probleemiks on pigem intiimsus ja selle soovimine/mittesoovimine. sellega on nii, et kuidas kellelgi. st et siis kellegi arvates on see „too much too soon“. teised otsivad prostituute, sina tahad aga mida saada...?...
peetakse liiga intiimseks tegevuseks (ma ka peaksin tegelikult) ega ei osata sellega suhestuda. pole tavaks ja koht pole ka see, nagu sa aru said. ja nii vaadataksegi sind kui eksinud UFO-t.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-22 18:02
Hm Utka, et siis seks ei ole nii intiimne, kui seda on kallistamine? No jah sellesosas oma olen tegelt sinuga ühel nõul.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-22 18:31
Parmaleikin, pead siia lõunapoole kolima. Siin kallistatakse palju ja täitsa tasuta. Kallistus ei ole sugugi alati seksuaalsuse näitamiseks.
Oleme me siin emotsionaalsemad või on mu ümber lihtsalt väga toredad inimesed?
˅ näita rohkem ˅
2012-01-22 18:40
Loomulikult toredad inimesed. Kas nad on ka kõik iha lehelt?
˅ näita rohkem ˅
2012-01-22 18:51
parma - ei, mitte ka seda. mina nii ei arvagi. ma arvan, et siin portaalis (ja see pole ainult kinni selles kohas, vaid ka muutuvas ajas) on intiimsus ja selle loomine paljudele probleemiks. polda suutelised selleks enam. sulgutakse endasse. naised on sellise tegevuse osas pooldavamad, nagu sa tead, ja loomult avatumad, aga teiselt poolt nagu ei oleks ka. ma ei teagi, mingi tundetus tuleb juurde siin suheldes. ise olen ka seda tundnud..
teisalt oleneb see isikust endast. sellest, milline suhe tal intiimsusega on.
minu jaoks nt polekski sellel vahet, kumb on neist intiimsem - kas seksimine või kallistamine. või tegelikult ma isegi pakuks, et otsene suguline kontakt oleks palju intiimsem, aga see oleneb ka olukorrast, tegijatest ja tegevuse sisust jne. mul peavad need komplektis tulema. vajan nii seda kui teist.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-22 18:54
Nii. Aga huvitav, kuidas rahaeest siis see intiimsus kohe hoobilt muutub?
˅ näita rohkem ˅
2012-01-22 19:28
raha eest kuidas? mida sa silmas pead?
˅ näita rohkem ˅
2012-01-22 19:37
On ka iha lehelt, üks neist mu siia meelitaski, teistega olen tutvunud hiljem. Minul on siit ainult kaks ebameeldivat kogemust.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-22 19:49
Panin kuulutuse ja uurisin kalli hinda. Kohe sain igasugu pakkumisi. Kui kirjtasin , et tasuta. Siis ei midagi.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-22 19:52
Veelturul. Kui juba offtopikuks läks, siis mina olen kohtunud 5 inimesega. Alatest aastast 2008. 1 on puhas seks ja teised on ilgelt huvi tundnud, et kas ma ka päriselus otse asju välja ütlen. Rohkem pole ma neid kohanud
˅ näita rohkem ˅
2012-01-22 20:12
parmaleikin: Ainuld 5 inimesega?
˅ näita rohkem ˅
2012-01-22 20:19
Push. Parandan. Sobrasin mälus. 7. nelja aasta jooksul.
Kolmega neist "tädidest" suhtlen praegugi, kui linnapeal näeme. (ei seksi)
˅ näita rohkem ˅
2012-01-22 20:33
Parma ei seksi tädidega?
˅ näita rohkem ˅
2012-01-22 20:37
Need ei ole seksi tädid Need on lihtsalt toredad ja lahedad tädid.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-22 20:37
Ja ongi nii? Mehed ei saa seksi-portaalist seksi? Kurb lugu.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-22 20:41
Vat ma ei oska teiste eest rääkida. Rahaeest saaks kindlasti, nii et vähe ei oleks.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-22 20:42
Sellega on nii,et ühiskond ei pea heaks tavaks seda,kui naisterahval on olnud palju sekspartnereid.naist,kes paljudele niisama lõbu pärast seksi välja jagab ei võeta tõsiselt.Ta on liiga kättesaadav ja seega ebahuvitav.Isegi,kui ta on ilus ja osav.Ikkagi ei sobi.
Teine põhjus on see,et naine ei viitsi niisama higistada.Kiire näpukas annab sama tulemuse ja ilma vaevata.
99% naistest rahuldavad end tegelikult ise.Avalikult ei hakata seda välja hõikama.Meest hakatakse tahtma alles umbjoobes olles,kainelt ei taheta.See selleks.
Lihtne järeldus,et meest on mõistlik pidada raha teenimiseks.Lehma peetakse piima saamiseks,lammast villa saamiseks ja kanad munevad mune.mees teenib raha.Naine pakub selle raha eest seksi.Toimub stabiilne ja pidev ahel.
Kana muneb muna,lehm annab piima ja naine teeb mehele omleti,et see läheks raha teenima.Õhtul ootab see omleti teinud naine meest lambavillast valmistatud vaibal ja kasseerib teenitud raha sisse.Kõik on omavahel seotud ja kõik teevad tööd.
Lehm punnitab piima toota,kana pressib muna välja ja lammas kasvatab villa.Naine teeb omletti ja pakub seksi.Mees teenib raha,et eelnevaid tegevusi tarbida.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-22 20:51
Näpukas näpukaks aga kas sa chokolat siis ei tunne vahest puudust inimlikust lähedusest, kellestki kes lihtsalt kaissu võtaks ja hoiaks, käib ju ka seksi juurde?
˅ näita rohkem ˅
2012-01-22 20:56
Kaissu võtmiseks ja hellitamiseks sobib oma laps ja armsad,karvased koduloomad.Need on siirad.nad ei kaisuta sind mingi seksi eesmärgil.Nad kaisutavad siiralt.
Kaisutamisel pole miskit viga,aga kahjuks mehed mõistavad seda valesti.Kaisutus on tasuta,seks ei ole.Sellest ei saada aru.
Hea äriidee.Peaks elureeglistiku välja andma.Taskuteatmiku formaadis.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-22 20:57
chocolat. Mees, saab selles ahelas, kõige rohkem asju tarbida. Mehel on vedanud.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-22 21:01
Just nimelt!Kõik ju töötavad mehe heaks.Seda ma tahtsingi selgeks teha.Kõik pakuvad mehele teeneid ja mees vingub,kui peab natuke cashi välja käima.Megaprole igatahes.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-22 21:03
chocolat - vaata, ma küsisin tegelikult sinult ühe küsimuse. veidi eespool. leidsid?
2012-01-21 12:13:13 - vaata selle alt.
tegelikult võin ka korrata. see oleks siis teemaga ka seotud.
asi selles, et sa rääkisid enne mingitest sinu poolt sponsoreeritavatest naistest ja ärist, mille pealt saab kasu teenida. et rahvusvaheline jne. ütlesid, et need, kellele sa seda teenust pakud, peavad saavutama teatud eesmärgi. milles nende eesmärk seisneb? kas selleks on abielutehning või mingite kindlate kontaktide loomine või mingi muu tegu nende poolt? ehk siis mind huvitab see, milliste tegude pealt sa teenid?
ja teine küsimus ka sulle - kuidas neid seltskonda sulandunud naisi ametlikult kutsutakse? on neil mingi vastav nimi ka?
˅ näita rohkem ˅
2012-01-22 21:06
shoco aga miks siis naised vinguvad, et neile on vaja armastust ja hingelisust, kui kõik käib rahapärast? Saavad nutsu ja olgu vait, ning praadigu mune.
˅ näita rohkem ˅