Foorum
1
2
2024-05-05 21:07
Tasub ära mainida ka need siinsed kuulutuste postitajad, kes siit kohtumisteks suhkruissit otsivad. Ankeedil võib neil ju olla vanuseks märgitud 18, aga kes seda tegelikult kinnitab? Võin kihla vedada, et enamus nendestki kuulutajatest on alaealised ja otsivadki teadlikult ja tahtlikult endast tunduvalt vanemaid, et neid hiljem mõne paragrahviga hirmutada ja lõksu püüda.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-05 21:12
Jälle "enamus".

Küll on täpselt kõik kuulutajad ja emad jne üles loetud.

Teil seal külas kool on või?
˅ näita rohkem ˅
2024-05-05 21:13
kiisu, s.t. et laps tegi emale lapse lisaks? Juhtub teatud paikades. alaealised lapsevankritega aga vist on seetõttu et tekkinud oli tsükkel seoses lastetoetuse rahadest elamisest?? (s.t. üks neist siis muutus rahamasinaks)
˅ näita rohkem ˅
2024-05-05 21:15
Noormehed otsivad vanemaid naisi ,et leida põnevust mitte seksi kuna omavanused on igavad ja ei tea peale seksi elust midagi.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-05 21:24
Rahu nii on, vanemad ju peavad täisealiseks saamiseni oma lapsi toetama.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-05 21:25
Leedilea, ei maksa nõnda naiivne ka olla, need nn. "lapsed" teevad oma kogemustega vahel täiskasvanutelegi silmad ette ja süütud ega süütukesed pole nad ka ammuilma mitte.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-05 21:53
Keskmiselt kaotatakse Eestis süütus vist 17-18-aastaselt enam-vähem omavanusele (+- kaks aastat).
Kui 14-aastane seksib 18-aastasega, siis on see seaduse järgi okei. Aga ma arvan, et 98% ei kaota oma süütust enne 16. eluaastat. Seejärel 16-20 on massiline süütuse kaotamine.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-05 22:12
@dragunov,

jube elu küll siis et kodus ei anta piisavalt kompvekkide jaoks raha.
"Võin kihla vedada, et enamus nendestki kuulutajatest on alaealised ja otsivadki teadlikult ja tahtlikult endast tunduvalt vanemaid, et neid hiljem mõne paragrahviga hirmutada ja lõksu püüda."


novell/film "Trainspotting." et kus siis 14 aastane ütles Mark Rentonile "Kui sa minuga ei kohtu enam, siis ma teatan politseisse".


@kiisuke75, nu aga täpselt nii ongi. või siis et neil vanematel inimestel on rohkem kupli all mõistust või siis võimalusi mis oleks käeulatusest väljas, s.t. nendega oli parem läbi saada kui see tähendas et vähemalt mul lubati arvutit kasutada internetist kraami laadimiseks (1994 oli see veel siiski enamjaolt lihtsurelike jaoks kättesaamatu ressurss). See muidugist eeldas laiemat arusaamist ja ei pidanud just olema lemmik. Aga
njah ikka ikka juhtub et -- ühel päeval avastan et masina parooliks oli pandud naisel "totukene".

Ning aegadel et kui arvutid olid piiratud ja kallis ressurs siis tasus hästi läbi saada nendega kes töötas miskis institutsioonis kus oli arvuti koos internetiühendusega 90ndate alguses (oli siiski võimalik FTP serveritest laadida alla salvestada disketile kraami ja leida programme ning materjale programmeerimise osas, kus liikusid ka siis ringi SAT-TV piraatkaardi tegemise skeemid ja/v6i sisselaetavad koodid).


Ning ka kooli õpetajad tähendasid seda et oli väga hea et kui oli reaalainetes pea otsas, siis need olid kellele rohkem lubati.
See oli siis ajal et kui koolis oli alati materjali riigi poolt jagatud nii tööõpetuse kui keemia tundide jaoks....

seega... elu oli huvitav ja lahe, kuidas oleks saanud üldse sellise kireva teadmiste gamma puhul jõuda seksi teemani kõige selle juures? Polnud aega.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-05 22:29
Tasub mainida, et väiksemas kohas elades näed inimesi ja asju tunduvalt selgemalt ja kontsentreeritumalt kui kusagil linnas paiknedes; siin tunnevad ja teavad kõik kõiki ja lapsed, kellede endi vanemad on samuti lapseeas vanemaks saanud, jätkavad üldjuhul sama käitumismustrit. Osaliselt mängivad siin rolli ka toetused, nagu märkis rahu99, ja kui nõnda varases eas jäetakse ka haridustee pooleli, siis ongi need ainsateks elatusallikateks.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-05 22:31
Robespierre, tänapäeval kahjuks murdeiga ja tütarlaste areng on mitu aastat varasemaks nihkunud .Enamjaolt 14 aastased paistavad välja nagu 18
˅ näita rohkem ˅
2024-05-05 22:34
kiisuke75
2024-05-05 21:15
Noormehed otsivad vanemaid naisi ,et leida põnevust mitte seksi kuna omavanused on igavad ja ei tea peale seksi elust midagi.
-------------------------------

kiisu... vaata kui saaksid omale mootorratta (ükskõik millise!) ...siis oled Puuma mootorrattaga, ja küsid et "nii poisid, kes tahab tulla sõitma?" (ikka sõbralikul usalduslikul toonil, mitte sadulast väljaviskamise mõttega). Huvitav oleks teada et mis järjekord sulle tekiks... Ehk oled siis lausa popp naabruskonnas.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-05 22:45
Usu rahu , mul piisab vaid nina õue pista ja 20ne aastased on juba lehvitamas ning kutsuvad ise sõitma.🤣🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2024-05-05 23:05
nuvot sinul siis vot et enamvähem sama kaup, nagu minu akna alt möödasõitvad tuututavad pliksid.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-06 12:06
Kiisuke75
Välja võivad paista, aga ega nad sellepärast veel seksima hakka.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-06 22:05
muuseas pedofiil on ikka see kes ahvatleb. on telekas üks saade, üks mutt ja üks kutt koos kahe poiss-lapsega käivad mööda maailma ringi. nii ja üks neist viimastest ongi pedofiil, sest tema ju ahvatleb - oma hea välimusega. ega keskealine+ iha päss nüüd küll pedofiiliks ei saa - kes sellist tahab. neid siin virnade viisi.

ajad on edasi läinud
˅ näita rohkem ˅
2024-05-06 23:45
Ega ahvatlemine ei tee veel kellestki pedofiili. Pedofiil on see, kes kasutab neid ahvatluse õnge läinud lapsi ära. Ja hea välimus on kõige väiksemaks ahvatluseks.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-07 09:46
ahvatluse õnge läinud lapsi? päikesepiste või külmast kange? ahvatluse õnge lähed ju ikka sina vana pakspäss, mitte laps! laps ahvatleb, õigemini siinkohal oleks paslik kasutada siiski mõistet nooruk. - varateismeline. kui hea välimus ei ole ahvatlus, huvitav, kas me kõik peaks siis sind tahtma?
˅ näita rohkem ˅
2024-05-07 10:42
Pedofiilidele kõlbavad ka lasteaialapsed. Alguses polegi midagi seksuaalset. On vaid sõbralik onu, kes kommi ostab ja mis põhiline, tal on selle lapse jaoks aega. Seksuaalsus tuleb siis, kui laps on juba piisavalt sellesse toredasse onusse kiindunud.
Iha lehelt võib leida lapsprostituute, aga see on juba teine teema.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-07 11:14
Jfjmil on õigus, teismelise võrgutamisel on oluline osa selles, et tema jaoks on aega. Viitsimist teda kuulata ja temaga kaasa mõelda. See on välimusest palju tähtsam.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-07 12:15
Aga need alaealised prostituudid jahivad ise ja mitte pedofiile. Neile kõlbavad kõik. Peaasi, et raha oleks. Nende õnge langevad need, kes kepivad valimatult igasse auku, kui ka need, keda täiskasvanud ärapõlgavad.
Nendega on alati see oht, et võib järgneda väljapressimine, sest seadus ei küsi, kes keda rajalt maha võttis. Süüdi jääb ikka täiskasvanu ja siis on elu lõpuni pedofiili märk küljes.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-07 12:31
Siin ihas on neid alaealisi piisavalt ja ka neid väärastunud pedofiile.Täna see Laser saade pedofiilidest,peaks vaatama.Tegelikult võiks need pedofiilid avalikustada-Pilt ja nimi võiksid politsei lehel olla avalikuks kasutamiseks.Ühiskond on valmis samasooliste abieluks siis peaks nad juba ammu avalikuks tegema seksuaalkujategijate nimekirja.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-07 12:55
kiisuke75
2024-05-07 06:30
Pedofiil ei tahagi arenenud vormidega lapsi
-------------------------------------------------------

see ilmselt jah õige. naiselikud kehavormid tekitavad neis tunde, et tegemist omaealise "vanuriga"
ning ideaalse KMI-ga naisi nimetavad nad ülekaaluliseks, miskipärast
˅ näita rohkem ˅
2024-05-07 14:19
Pedofiile ei maksa alati otsida mitte võõraste, vaid pigem omade hulgast. Sugulased, tuttavad jne. Nendel on laste usaldus juba olemas ja nii võivad nad rahulikult aastaid tegutseda.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-07 18:26
dragu, See mida räägid on viimase aja hirmutamine. Mis tulemuseks saab, on see et inimesed on veel rohkem isolatsioonis teineteisest.
Kuid meil kõigil on lapsepõlves olnud head vanemad naabrid, tuttavad et kel on meie jaoks olnud aega, ning lihtsalt lahedad kujud olid.

ainus asi et nüüd see LKGBTvärgindus on juba veel vinti juurde keeramas -- pikemat aega miskid artiklid mis juba üritavad Overtoni akent edasi nihutada kolinal et ka siis pedofiilia normaalsuseks muuta. Tulemus on sama mis oli hiljuti et pede kui oli põlu all, siis nüüd ei tohi midagi nende kohta halba öelda... eks sama siis kõige muu osas.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-07 19:11
Sind Rahu häirib ikka väga see pedendus. Nõuka ajal polnud peded mitte vaid põlu all, nad olid lausa kriminaalid. Siis pidi igal pedel olema seaduslik naine ja sa ei kujuta ette mis elu see naistel oli. Mees ise ei tahtnud ja teistele ka ei lubanud. Tehti valmis kari lapsi, et naine ikka kodus püsiks, Siis kui piirid avanesid läksid paljud euroopa avarustesse vabamat elu nautima. See mis naisest ja lastest sai, neid ei huvitanud. Euroopas ju neil enam sellist kattevarju vaja ei olnud.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-07 19:42
jfjm, kust sa võtad et pedendus häirib? Mul pole midagi pedede vastu, pigem häirivad need aktivistid kes õhutavad --- LKGB aktivistid.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-08 02:13
üks noor kult läks vanema eide juurde ja pärast kaebas , et kutsuti .....
üks veidi vanem jalutas pargis ujukate väel ja nüüd otsib vabariik taga, kõik tahavad kommi
Pärnus ei ilmunud 2 tunni pärast üks Miraja koju ja kohe kõik otsivad aga tekstis kirjas- meeldib Pärnu muul, pildil on aga huvitav muuli ümbrus , teisel pildil aga paistaks nagu Munalaid ...
On ikka meil pidevalt siin riigis melu. Kui praktikandil jääb kohvist väheks, püüab pressida tekstiga vägistamiskatset ja lõpuks selgub, et psiih - kuidas küll selline niikaugele praktikandiks sai ?
EV hakkab juba tunda andma idiootide integreerimine teistega samasse haridusasutustesse , tulemused tulevad..... Saatuse otsustavad ka ühelpäeval samaväärsed diplomeeritud .
Eks juhtub ka teisi lugusid - läheme olümpiale riietusega , mida võinuks taaskasutuse poestki osta. Riigi nimetustki praegusel riidel pole , või vähemasti on nii väikese kirjaga - nagu oliiviõli pudelil juhend. Välja mõtles aga doktor professori auastmes....
Seega, oleme nii küllastunud oma rikkustes ja arvamustes. Silmad põlevad peas kõigil - raha ja kingitusi ning kaebamine, et veel rohkem saada...
˅ näita rohkem ˅
2024-05-08 02:29
ellips, ning ime veel et need riided taaskasutuse punktist ei tule "punase täpiga" krae peal (s.t. vanadekodust kus oli MRSA bakter vohamas), allakäik hoogustub ning lisatakse juurde, sätitakse selleks tingimused mis soodustavad. Ning see kõik muutub paariaks, madaldub olelusvõitluseks.... kui vanas euroopas on hakanud prostitutsioon lokkama seal et saada üüriarvete eest maksta, ning lapsed lähevad pesemata kooli (Suurbritannia), ning postiljon ei jagagi igale poole kirju, ning miilitsad soovitavad vägistamise ajal naistel end täis pissida hoopis (ehk siis vägistaja kaotab huvi) (Rootsis), ukrainas on lihtsalt aga lastevabrikud ja riigi paljaksvarastamine olnud, siis eestis pole vist eriti palju imestamist, sest on juba kõik see kokku varem pikemat aega toimunud ja tuletab tagasi nõuka aega tagasivajumist (kuni selleni et sooja vett tuleb seinakontaktist hoopis ja kiri reisis kuu aega, ning tallinna postkontori sorteerimise totrused )...


satiir... mis negatiivsusest ja kibestumisest siin saab juttu olla -- näed, kõik nii lõbusad -- poksivad teineteist ja väga himukalt teineteisel hinge välja söömas, et lausa kahju oleks sellest kui ei tunta rõõmu, mis sellest et vaid kahjurõõmu.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-08 08:37
suurim jama on selles, et ma pole ühtegi pede näind
˅ näita rohkem ˅
2024-05-08 09:33
Kiisuke, see on pigem erand kui reegel, et 14a näeb välja nagu 18. Enamasti on 18aastasel ka veel lapse nägu peas. Varaküpsus pole mingi tänapäeva ilming, vaid seda on esinenud ka varasemas ajaloos. Varaküpsetel on olemas isegi mingi oma termin, mis on ajakirjandusest läbi käinud, aga hetkel ei meenu. Varaküpsust esineb rohkem tüdrukutel ja enamasti kipuvad nad korpulentsema kehaehitusega olema. Raske on nimetada pedofiiliks inimest, keda erutavad küpse naise kehavormid või mehine riist (lähtudes teemast). Paraku meie seadused ei lähtu arengust, vaid numbritest, seega küsige ennem alati passi, kui kellegagi voodisse lähete
Meediast läbi käinud juhtumid näitavad, et nõusolek tuleb kirjalikult vormistada, sest vastasel juhul on võimalik esitada vägistamissüüdistus ja mis saab olla halvem üllatus kui et sa saad teada, et oled enda teadmata kedagi vägistanud ja ta oli alaealine
˅ näita rohkem ˅
2024-05-08 09:54
Kas Eestis on olnud üldse juhtumeid naispedofiilidega? Ameerika mandrilt on tulnud küll mitmeid uudiseid selle kohta, kuidas kuum noor õpetaja andis end 17aastasele poisile kätte ja tegi ta õnnelikuks ning kadedad rivaalid on selle peale kitunud ja õpetaja sai karistada. Veelgi räigem oli see juhtum, kus 17a poiss vägistas täiskasvanud naise ära ja kui naine kaebuse esitas, sai karistada hoopis tema ise, sest ta oli alaealisega vahekorras. Karjuv ülekohus! Õnneks Eesti kohtusüsteem on mõistlikum, kuigi meie õigusruum kipub rohkem pättide poolel olema, aga vähemalt ei panda kedagi ilma süüta vangi.
˅ näita rohkem ˅
1
2