Foorum
1
2
2026-08-07 12:59
kui keegi enam raha ei pakuks siin, kaoks ka müük- väga lihtne.
nii et mis mõtet on süüdistada saiti või naisi. kui enamus mehi just tulebki siia eesmärgiga kiirelt kerget meelelahutust leida.
ja mis selles halba on kui täiskasvanud inimesed sel viisil lõõgastust naudivad?
suhtlust postkastis või meilis keegi nagunii dikteerida ei saa.
mis avalikult ära keelata, kolib nö põranda alla ja jätkub veel suurema hooga.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-07 13:01
Ma kardan et need kes kurdavad siia püsti löödud turuplatsi üle, vaevalt nende unistuste tipp on olla mõne prostituudi lemmik.
Ja kiisukese arvamused ei ole nüüd küll eriti tõsiseltvõetavad, lolliks tegi enda jälle siin teemas, sai ta üldse pihta, mida slave rääkis? Kahtlen.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-07 13:04
mis sinu unistuste tipp oleks, rott?
süütu nunna lemmikuks saada?
minu arvamus on sama kui kiisukesel ja Karolinal, et iga naist on võimaik tasuta saada....kui piisavalt mees oled
˅ näita rohkem ˅
2026-08-07 13:21
Mitte et see väide ise vale oleks, aga lihtsalt ei tooks nimeliselt välja kedagi, kes väitluses nii haledalt läbi kukkub.

Ei, nunnad on juba oma valiku teinud.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-07 15:05
Ott, vana sigudik, ajasid mul jälle kõvaks...
˅ näita rohkem ˅
2026-08-07 16:17
Olen ka mujal postitustes ammu öelnud, te mehed ise tekitasite siia saidile teenusepakkumise. Aastatel 2015 juba olid rahapakkumised päris ulmelised nüüd selliseid summasid enam ei pakuta inflatsioon on oma töö teinud , seepärast kurdetakse nüüd teenuspakkujate üle.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-07 16:22
Kiisukesele pakkusin juba siis 2 000.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-07 16:24
Enamus osalejaid on tegelikult siin jõudnud üksteisemõistmiseni, aga isikutevahelised vastuolud ei lase seda tunnistada. Seega käib vaidflus vaidluse pärast juba.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-07 16:25
Dragu, alles oli sul tabletti vaja ja nüüd juba sellised mured
˅ näita rohkem ˅
2026-08-07 16:26
1000 panid kapi peale kui riide panin. Tra, ma ei tahtnudki raha , ainult seksi🤣
˅ näita rohkem ˅
2026-08-07 17:42
Raha on kõigest raha. Mõtle, kui peaks seksi eest midagi väärtuslikku ära andma. Kott kartuleid või väikese näpu või liitri verd loovutama või on kõvaks minemise arv piiratud või .... veel midagi. Vot see paneks mõtlema küll ja kõvasti valima. Aga raha eest. See on puhta tasuta ja muidu saadud.

Ps küsijad ja pakkujad peavad mõlemad lahkuma.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-07 19:38
Aeg on raha, oli vist söuke ütlemine.

Majandaks siis ainult ajaga? Mul näiteks väga kallis aeg ei ole. 30 minuti eest saab täpselt pool tundi moda iganes. Ettevalmistused ja järeltöötlus on juba hinna sees. Erisoovide eest saab tasuda sügiseti seente ja öuntega.
Tuhlist ei taha, lihakraam tuleb metsast ka kalasaadused merest.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-07 20:06
Korralik seks kestab ikka mitu tundi, et ka naine rahuldust saaks.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-07 20:17
Ainult maod ja putukad naudivad tunde kestvaid armumänge.Imetajad teevad kähku ära.Vastus on lühikokkuvõte AI koostatust.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-07 22:15
Naine võib samuti loetud paari minutiga saada. Kiisu vajab 2h tuima nühkimist nagu nüüd selgus🙂
Et kui naine soovib paar tundi seksida on nautlemine aga kui mees soovib siis on tuim nühkimine.🙂 Iha foorumist kokkuvõte.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-07 22:38
Selles on sul õigus.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-07 23:12
Jällelahus pole oma ohmu mõttelaadiga veel aru saanud see teema pole minust.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-08 01:01
Kui seksist rääkida, siis on kestvused ilmselgelt teised. Minutitega enam mööta ei saa. Kontroll-ühikuks saab siis päev. Ei alga ju seks siis, kui käsi püksis vöi keel körvas ega löppe siis kui viimane piisk torust väljas.
Ettevalmistav osa vöib kesta nädalaid ja järeltöötlus aastaid (olenevalt toimingu tulemusest), sest mönel juhul tuleb tagajäjele nimi panna, kasvatada/koolitada ja oma elu peale aidata...
˅ näita rohkem ˅
2026-08-08 07:38
Naine võib paari minutiga saada küll, aga siis peab olema korralikult eelhäälestatud ja selleks läheb reeglina aega. Samas nühkida pole mõtet, keskmine naine minu meelest küll sama rutiinset tegevust kaua tehes ei erutu.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-08 07:57
Kas sa oled ka selline mees, kellel läheb paari minutiga pauk lahti?
˅ näita rohkem ˅
2026-08-08 09:01
Poose nagu üldse ei muuda kui seksite? Rutiinselt nühkimist ainult teate. Siis polegi ime miks ainult teenusepakkujaid kasutate.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-08 10:37
Kiisukesega vahetame paarkümmend korda ühe akti ajal poose.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-08 10:55
Kiisuke75 - sa võtsid mul sõnad suust😆 Täiesti kümnesse vastus.
Need kes mu ankeeti lugenud küsivad pidevalt, et mida ma teen 2-3 tundi. See on nii ajuvaba, ma ei oska isegi vastata sellele 😅 Ja kui on hea seks, siis max 30-40% üldse mäletan mis seal täpselt toimus, sest muu aeg on nö. kosmos.
Viimane ulmehea seks oli selline, et kell 22 alustasime ja kui lõpetasime ja kella küsisin oli 1.20 😂
Sellepärast ma ei tahagi kellegagi koos elada, et kooselus mis argirutiinist läbi põimunud saab sellist loomaliku kirega pikka raundi üliharva kui üldse.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-08 13:34
Ma ei kujuta ette ühtegi inimest peale prostituudi või armukese, kes jälgib alustamisaega ning lõpetamisaega. Enamikule on seks spontaanne tegevus, kus kella ei vaadata.
Pooside vahetamine ei muuda fakti, et konkreetselt peenise vagiinas liigutamine mitu tundi on nühkimine. Kas vahepeal on naine peal, mees taga või tavaline misjonär, ei ole tähtis. Et pool tundi paneb ühes poosis, pool tundi teises ja pool tundi kolmandas?
Seks sisaldab rääkimist, hellitamist, naljatamist, võib-olla vahepeal joomist-söömist, muidugi ka penetratsiooni, suuseksi jne. Ehk siis koosolemise intiimset nautimist.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-08 14:12
No näed, saad aru küll. . Üks korralik akt kestab ikka tunde
˅ näita rohkem ˅
2026-08-08 14:18
Eks inimesed ole erinevad - ühed jälgivad/märkavad aeg-ajalt kella, teised mitte. Mina vaatan küll enne magamaminekut ja öösel vetsus käimise ajal kella. Aega saad ka orienteeruvalt arvestada - näiteks lähed pärast AK-d voodisse, aga voodis tuli midagi vahele ja kui pärast pesema minnes märkad kella, siis üllatud, kuidas aeg lendas. Ei ole oma sooritust kunagi stopperiga mõõtnud, kuigi vahel olen mõelnud, et huvitav oleks spordikell selleks ajaks külge panna, et näha südametööd ja kalorikulu
Siiani pole taibanud seda nalja veel teha. Selleks tuleks ilmselt spordikella ja pulsivööd öökapil valmis hoida, et neid nähes ja asjani jõudes taipaks mõõteriistad jooksvalt külge panna.
Mis ajast rääkimine, söömine ja joomine kuulub seksi alla?
Kindlasti leidub neid, kes saavad söömisest suurema rahulduse kui seksist, aga räägime asjadest ikka õigete nimedega
˅ näita rohkem ˅
2026-08-08 15:20
No kardan iha meestel söömist juurde ei jõua tulla, see teenus jätaks nälga ja täiskõhuga võib infarkti saada🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2026-08-08 15:44
Siin Capichosalgi oli üks tore vahukoorega pilt hiljuti. Ma ise vahukoort pole vist kasutanud, aga marju jms on suudluste käigus ikka jagada saanud, šokolaadist rääkimata.
Aga see polnud point. Ma tahtsin öelda, et mitu tundi ainult üht- või teistpidi penetreerimine läheb igavaks ning seda harrastavad ilmselt väga vähesed. Kusagilt lugesin, et keskmisele naisele piisab 8 minutist penetreerivast seksist korraga (päeva jooksul võib muidugi mitu akti olla).
˅ näita rohkem ˅
2026-08-08 15:49
Nokk kinni saba lahti. Kas teha kiire rahaline kohting või leida keegi kellega ühised huvid nautida neid ning pärast seksida. Iha lehelised saavad mitu korda ennem pihku taguda kui leiavad selle naise on huvi juba kadunud.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-08 19:19
Robespierre - ruut on ees mõtlemisel - ainult prostituut või armuke. Muud varianti pole? Et äkki oli kokku lepitud mis kellaks inimene tuleb, tuli nö õigel ajal ja kohe ukse juures lendasid riided seljast?
˅ näita rohkem ˅
2026-08-08 20:53
robespierre, näita mulle üht keskmist naist.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-08 22:54
kiisuke on ju täitsa küla-keskmine...
˅ näita rohkem ˅
2026-08-08 23:27
Keskmine on statistiline termin ja ütleb meile seda, millised numbrid on tavalised, millised ebatavalised ja millised ebatõenäolised.

Täiesti võimalik, et on inimesi, kes oma seksiseiklusi ning kohtumisi kellaajalise täpsusega mäletavad, aga ma arvan, et nad on väga haruldased. Mina oma pika elu jooksul pole ühtegi sellist aega meelde jätnud. 🙂
Aga mul pole kunagi olnud vaja planeerida, et seksida saab ainult selle ja selle kellaaja vahel.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-09 08:15
Kui sul on kindel partner siis ilmselt ei jää meelde, fakt naised mäletavad igat meest kui ta on ühekordne.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-09 08:40
Huvitav väide. Ma pole sellist varem kuulnud.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-10 00:20
Eiottegarott - kuidagi üldse ei häiri su norimine, räägi ja mõtle mida tahad. Ei viitsi vaielda ega seletada.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-10 00:46
mu meelest rott üldse ei norinud. hoopis kiitis nn päevikut
ja tegelikult oleks ilmselt paljudel huvitav teada, et kuidas see seksi alguse ja lõpu fikseerimine lumehelgil tavaliselt käib.
see võrdlus sõduri äratusega oli rotil ju päris naljakas
loomaliku kirega suguaktidest tavaliselt siiski ei mäletata kellaaegu vaid naudingulainetel hõljumise ja kosmilise mõnuplahvatuse tunnet. kui aeg ja ruum muutub tähtsusetuks, kes seda kella ikka viitsib vahtida.....muidugi teenusepakkuja juures ei saa kella unustada. muidu võib järgmine orgasmimasin juba ukse taha kolistama tulla, lootuses nõrkemiseni läbi tõmmatud saada- nagu lumehelk siin lahkelt lubadusi jaganud on
˅ näita rohkem ˅
2026-08-10 08:44
naine teatab mehele et seksiks läheb igal õhtul täpselt 22.00 ja ise tead kas oled selleks ajaks kodus või mitte.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-10 17:13
Ma ei ütleks, et kähkukas maratonist oluliselt huvitavam oleks, aga kui sul jäi mingi huvitav asi tänu ootamatule seksile pooleli, siis võib isegi olla huvitavam, sest siis saad kohe huvitava asjaga edasi tegeleda
Seks peaks olema nauding, mitte seiklus. Kui sul on ikka silmad mõnust pahupidi, siis mõnu kestvus on ju ainult boonuseks ja vaevalt kellelgi sellises seisundis igav on.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-10 17:13
Capri mulle meeldivad väga su killud, ütlen seda täitsa siiralt 😆 Kui piltlikult koertega võrrelda (mitte halvas mõttes, koerad on mul lemmikud), siis Karolins on nagu nunnu väike väsimatu klähvits, aga sina pigem suur vaikne võitluskoer, kes ei haugu, aga tuleb rebib kohe kintsust tüki välja 👌
Mõlemad meeldite. Ilma teieta oleks igav 😘
˅ näita rohkem ˅
2026-08-10 17:42
Malekell – Vikipeedia https://share.google/ucyWVS2LwKhfKepNj
˅ näita rohkem ˅
2026-08-24 06:34
Kuidagi väga mannetult läheb IHA adminnidel nende kuulutuste eemaldamisega, mis juhtus ?
˅ näita rohkem ˅
2026-08-25 07:27
Aga see ongi nali ju iha.ee poolt😄
˅ näita rohkem ˅
2026-08-28 21:37
Kuidas sa räägid siin daamidega? Jäid keelekast ilma või?
˅ näita rohkem ˅
2026-08-28 22:10
see ropu suuga kibestunud onkel ootab pigem meestelt keelekat. seepärast ka seeliku selga tõmbas. ja naisi näeb loomulikult oma rivaalidena
˅ näita rohkem ˅
2026-08-29 00:29
Hea nali, caprichosa ja daam😂😂😂 sel juhul on pool euroopat selliseid daame täis😂😂😂 aga mõni astub ka lauda uksest sisse ja arvab et on hotellis 😂😂😂
˅ näita rohkem ˅
2026-08-29 09:04
Härrasmees kohtleb kõiki naisi daamidena, kuni naine vastupidist pole tõestanud. Daami iseloomustavad viisakus, heade kommete tundmine, sobilik riietus ja üldse oskus seltskonnas käituda nii, et seltskonda sobitutakse.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-29 14:52
Newone ühte ei saa kahjuks käsitleda ei härra ega daamina.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-29 18:40
robespierre- "ten points"
˅ näita rohkem ˅
1
2