Foorum
2026-07-23 22:00
Kas teil on juhust armuda endast vanemasse mehesse. Ma ei tea kas ikka päriselt armusin, aga onu Kalev oli minu jaoks nagu mööblitükk, ja äkki vaatasin teda. Issand kui ilus mees, minust 36 aastat vanem! Ausalt öeldes ma olin üllatunud, noore mehe keha ja mitte ühtegi kortsu näos, kõigest naerukurrud. Ta ei olnud minu sugulane, ema sõbratari mees ja minu sõbratari isa. Midagi ei juhtunud meie vahel ja ma kahetsen seda.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-23 23:03
Kindel, et see ei olnud isa igatsus? Minu kõikumised on olnud ikka 10a piires
˅ näita rohkem ˅
2026-07-24 02:14
Muide, ei olnud. Aga hea küsimus, ma tänan.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-24 02:55
Mul on tore naabrimees, jumaldan teda. Ja enne seda kui ta minu jalge eest kõik halud ära korjas. Vaatas üle kustkohast minu vend käis, ei leidnud seda teed. Mulle toodi halupuud talveks, tooja viskas laiali värava taha. Murra või jalad ära. Ja see mees on tõepoolest ülim, olete naised kohanud oma elus meest. kes ei lase teil komistada?
˅ näita rohkem ˅
2026-07-24 07:22
Suhtes meest võrgutada pole viisakas. Muidu endast vanem partner on igati okei. Ma ise 30+ aastat vanemat pole vaadanud, liiga ekstreem, aga 20+ vanem naine on omal ajal muljet avaldanud küll.
Päris armumiseks vajan ma isiklikku ja intiimset suhtlemist, niikaugele pole läinud. Mu vanim partner on olnud 12 aastat vanem, aga see oli n-ö lühike suvesuhe.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-24 09:11
Sulesangar Robert - halupuude korjajat ju sinust ei ole... kui 60+ daam kirjeldab, kuidas ta äsja armus 35 aastat vanemasse mehesse, kellel oli Achilleuse keha, siis sina patune virtuaalsangviinik võiksid härdalt nutta vabiseda oma hämaras kambris. Selmet oma vallutustega kelkida. Keegi ei küsinud, keegi ei palunud... korja halge oma kallima jalge eest, sa patune eneseimetleja!
˅ näita rohkem ˅
2026-07-24 09:22
Viisakusega ei jõua kunagi väga kaugele, jääb vaid vaikne õhkamine.
Iga terve mees oleks meelitatud ja saaks enesekindlust juurde.
Elukaaslane võiks samuti olla meelitatu, et tema ainuke pole, kes seda isendit fännab.😊
˅ näita rohkem ˅
2026-07-24 09:39
Mulle tundub, et Robert sai tasuta karakterianalüüsi, kirjanduskriitika ja küttepuude majandamise konsultatsiooni ühe kommentaari hinnaga.😁

....argpüks oled emand Fistingking. Maski(de) tagant mängid kangelast. "Julge jänes"....

" Lõvi ja jänes vaidlesid metsas. Lõvi ütles oma kasutajanime valjult välja, jänes peitis end põõsasse ja karjus sealt edasi. Arva ära, kumb tegelikult julgem oli." 😀

Edu selgroo kasvatamisel!
˅ näita rohkem ˅
2026-07-24 10:55
Hosianna, sa ei saa mind kunagi, vingerda palju tahad! Minu jalakarvad ei kohtu iial su kaenlaaugu karvadega, lepi sellega ometi!
˅ näita rohkem ˅
2026-07-24 11:22
fisting,
tundub, et hostinne siiski salamisi fantaseerib taolisest karvasest kohtumisest. seepärast ka jätkuvalt kutsub sind hellitavalt emandaks ja norib tähelepanu raasukesi
vahepeal oli kuri kahtlus, et hostinne ning veel üks tegelane näevad oma märjemates unistustes Karolinat või mind sinu konto taga. seepärast ka need müstilised vihjed ''emandale''.
no paraku minul nii mahlakat ja kirjanduslikult kõrgelennulist kõnepruuki pole pakkuda kui fistingul
˅ näita rohkem ˅
2026-07-24 12:14
Fistingking - minu kasutajanimi on siiski hostinne
ja caprichosa, huvitav, kui palju energiat kulub sul selleks, et teistele fantaasiaid omistada. Kõrvalt vaadates paistab, et suurem osa loost toimub siiski sinu enda peas.

Ja muidugi Fistingkingi vastus oli nõrk. Ootasin labast, rõvedat, roppu keelekasutust. Tundub, et mingi areng on toimunud
˅ näita rohkem ˅
2026-07-24 13:00
Minu peas pole fistingu kohta mingeid fantaasiaid, siiani.
Isegi ''emandaks'' pole teda kujutlenud😛
Samas ega see hosianna pole üldse halb hellitusnimi. Kuigi hostinne erutuks ilmselt mõne ropuma nime peale😅
˅ näita rohkem ˅
2026-07-24 14:11
Iga normaalne mees vaatab selle pilguga ringi kas midagi vajab tegemist. Ei olnud need heino,kalev ja muud onud erilised. Vana,- kooli mehed lihtsalt.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-24 14:15
Capri, Hosianna sariahistab mind juba aastaid. Olen tema kinnisidee ja uhke selle üle. Ma muidugi mõistan teda - seesugune nägus noormees nagu mina... kes suudakski vastu panna?
Hosianna, mu unelmate neid! Kahju et pidid minus pettuma - ei küündi ma veel sinu tasemele labasuste ja roppuste osas. Ehk muudaks üks tagasihoidlik värsirida, mis tuleb otse armunud südamest, su tuju rõõmsamaks:
Su rindadele langeks minu spermapiisku
kui taevas jumalad ei tõmbaks enne liisku...
Su kergelt lokkis kaenlaaugu karvu
ma hellalt silitaks ja annaks neile armu-
ei ole süüd neil selles raskes taagas,
et lehk ja hais neid aina kõikjal saadab.
Mu unelmate naiseks jääb Hosianna
ka siis kui mulle keppi ta ei anna.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-24 14:45
Teema on armumisest endast tükk maad vanemasse inimesse ja jälle oskavad tähelepanunäljas igavlejad selle "vaata-vaata-vaata mind" etenduseks keerata.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-24 15:14
Fistingking nõrk 😀
Ootasin midagi krehvtisemat. Selline pluti- pluti luuletus oli kõpitsetud 😃
Sa suudad enamat!
˅ näita rohkem ˅
2026-07-24 18:40
Tundub jah. Aga palagan on kena, ei salga. Lõbus lugemine, robespierre. Muide, ma ei võrguta oma naabrimeest, tema naine on tõeline naine ja imetlen teda siiralt. Ma pean temast väga lugu ja mitte mingusugune pere lõhkumine ei tule minu puhul arvesse.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-24 22:01
Jah, Retariina, tõeline armastus on alati tegu, mitte lihtsalt sõnakõlks.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-24 23:10
no fisting ju tegi kauni luuletuse hostinne auks....ega tõelised tunded ei anna häbeneda, ka verbaalselt
˅ näita rohkem ˅
2026-07-25 11:38
Olen vanemasse mehesse armunud ja olen seda praegugi...
˅ näita rohkem ˅
2026-07-25 12:31
Minu armas sõber, Dragu, hea irvhammas oled! Oi, ma naeran südamest. Ja tee mind temaga tuttavaks, löön üle. Mitte mingisugust võimalust ei jäta Sulle!
˅ näita rohkem ˅
2026-07-25 14:25
Seda meest ei loovuta ma kellelegi, kulla Reta.🙂
˅ näita rohkem ˅
2026-07-25 17:35
Eh, see on siis mister Jott, noo olgu siis. Tegelikult olen ma veel kapis lesbi. Soovin endale lesbilist meest. Oled ju seda anektooti kuulnud.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-30 13:15
kunagi sai Londonis kohatud ca 40 aastat vanemat meest....ja peaaegu armusin ära. tema pilgus oli selline tuli, et jalad läksid nõrgaks
mu meelest vanus ei määra armumisel eriti midagi. tõelise kire puhul tavaliselt ei mõtle ju, et kas see on viisakas või sobilik...või mida naabrid arvavad.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-30 14:16
Rauk ja laps on veidi mõtlemapanevad siiski. Aga vanusevahemiku 16-69 osas olen nõus.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-30 19:39
Ega see armumine adekvaatne seisund ole, samas tasub ära.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-30 23:28
robespierre,
pidasin silmas ikka täiskasvanud inimesi, loomulikult mitte lapsi, koeri või kasse
mu eelmises postitus kirjeldatud härrasmees oli kindlasti 70+, aga sellest hoolimata rabavalt karismaatiline.
see kindla vanusepiiri seadmine on justkui tingitud soovist end ja oma tundeid mingitesse raamidesse suruda....aga milleks?
kui 69 vanus sobib, siis 70 enam mitte? isegi kui ta nt 20 aastat noorem välja näeb
˅ näita rohkem ˅
2026-07-30 23:44
Kui alampiiri (16) seab seadus, siis ülempiiriga on keerulisem. Ma ei tea ühtegi naist, kes 70+ vanuses 50 välja näeks. Aga see võib muidugi minu piiratus olla.
Umbes 70-aastaselt on inimene päriselt vana, st organism hakkab üha rohkem alt vedama. Mõni on muidugi veel 85-aastaselt kõbus, aga mälu vms ikka tõrgub kohati. Ma panin seega ülempiiri 69 peale, sest ei tahaks riskida, et partner seksi ajal loojakarja läheb või et ta aru ei saa, mida teeb.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-31 00:20
aga kui ise saad 70, kas siis endiselt usud, et selles vanuses inimene on tingimata dementne või annab seksi ajal otsad?
ilmselt muutuvad seiskohad koos vanusega, robespierre
17 aastaselt tundus mulle 4 kümbine mees ikka suht rauk juba
˅ näita rohkem ˅
2026-07-31 00:42
Ma arvan, et inimene on täpselt nii vana, kui vanana ta ennast tunneb. Tervis võib ka nooremas eas alt vedada.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-31 12:21
Ma loodan ka 90-aastaselt veel kõbus olla, aga see ei muuda fakti, et keskmine 70+ vanuses inimene on tunduvalt kehvema tervisega kui keskmine 50-aastane.
Ka statistika ütleb kenasti, et kui alla 50-aastaste seas on mehi selgelt rohkem kui naisi, siis viiekümnendates hakkab meeste arv järsult vähenema ja 70+ vanuses mehi on juba pea kaks korda vähem kui sama vanu naisi.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-31 12:25
robespierre, tundub, et sa loed kõiki maailma statistikaid. Midagi targemat ei ole teha?
˅ näita rohkem ˅
2026-07-31 12:27
Seda nimetatakse harituseks.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-31 15:07
No see nüüd küll mingit haritust ei näita, kui tulla välja tõdemusega, et viiekümnene on võimekam, kui seitsmekümnene...Võrdle oma vanemaid ja vanavanemaid...Selleks ei pea üldse koolis käima, et erinevusest aru saada...
˅ näita rohkem ˅
2026-07-31 15:45
Mu vastus käis oskuse kohta ststistilisi andmeid leida.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-02 23:47
robespierre: ''70+ vanuses mehi on juba pea kaks korda vähem kui sama vanu naisi.''
----------------------------------------------------

mis sellest järeldub? et küpsete naiste tervis on kaks korda parem kui meestel?
hoolimata statistikast, üllatab üsnagi tihti mõni vanahärra erakordse vitaalsuse, elurõõmu ning hoolitsetud välimusega.
mõni isegi seksikam ja sportlikum kui paljud 3 kümbised mehed
˅ näita rohkem ˅
2026-08-10 18:34
Arvestades tänaste noorte istuvat elustiili nutitelefoni taga - ei imesta. Minust põlvkond vanemad mehed liialdasid viina ja suitsuga, nooremad liialdavad stressi ja molutamisega. Seega minuvanused peaksid kunagi täitsa kõbusad taadid olema. 😉
˅ näita rohkem ˅
2026-08-10 18:56
Armuda võib nipsust ükskõik kellesse
˅ näita rohkem ˅
2026-08-10 19:12
Jah see onu Kalev oli siis 96 aastane. Tõestoi mitte ühtegi kortsu ja noore mehe keha. Peaks ikka alkoga piiri pidama
˅ näita rohkem ˅
2026-08-10 21:30
sa vanamees joo palju tahad,sa niikuinii peast sogane tegelane.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-11 01:35
Issake, nüüd on minu silmad küll kõike näinud. Ma olin siis 34 kui armusin. Aix, Sa ei tea elust midagi. Aga miks mitte midagi teada elust.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-11 20:57
Mäletan esimest armumist. Hõljusin pilvedes ja liblikad olid kõhus.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-11 21:04
Need olid ussid.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-15 14:46
Armumiseks pakkuda noorele naisele küpse välimusega mees, päriseks!
˅ näita rohkem ˅
2026-08-22 11:33
Miks peaks noort naist erutama mõte vana välimusega mehest?
˅ näita rohkem ˅
2026-08-22 12:50
võib ju loota, et noor naine on gerontofiil või pole tal isa😛
˅ näita rohkem ˅