Foorum
2026-04-05 22:37
Ma sain läbi, hostinne! Ma otsustasin kergema vastupanu teed minna ja magatasin omale paberi taskusse!
˅ näita rohkem ˅
2026-04-05 22:40
Päris vahva, kui eksamit vastuvõttev õppejõud oli mees
˅ näita rohkem ˅
2026-04-07 14:50
üks prokurör ütles kunagi sarkastiliselt, naised ärge nüüd Teie nüüd töötust küll kurtma tulge
˅ näita rohkem ˅
2026-04-07 16:43
Ilmselt see prokurör oli siis aktiivne prostituutide klient ja tassis kogu oma palga lõbusate naiste juurde😛
˅ näita rohkem ˅
2026-04-07 16:49
Ütlejaks oli nais prokurör🙂. Vaevalt ta oma raha viis " lõbusate" naiste juurde.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-07 17:13
Kas prokuröridel on lesbilised suhted keelatud? Või oli sarkasm tingitud sellest, et proua prokuröri meespool lõbusaid naisi külastas?
Nii palju põnevaid küsimusi tekkis nüüd😄
˅ näita rohkem ˅
2026-04-07 17:34
Ka prokurör võib palgalisa teenida.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-07 23:19
Bergland, kas väidetav prokurör ütles seda prokurörina, st tööaja vahemikus ja kontekstis, mõne kaasusega seoses?
˅ näita rohkem ˅
2026-04-08 00:34
JE, see on lugu mis käis rahvasuus ringi ja ütlejaks oli mingi tuntud prokurör. Aga ma ei tea konteksti.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-08 06:10
Ehk et mitte "üks prokurör kunagi ütles" vaid naised saunas rääkisid, et vist olevat öelnud... ja prokurör saunapingil on lihtsalt üks sauna-Ants, mitte prokurör, nii nagu kohtunik koduaias on kodanik x, mitte kohtunik.
"Kui mu tööpäev läbi saab, pole ma enam ei jurist, psühholoog, projektijuht, ortodont ega ega keeviaja vaid lihtsalt kodanik x, omaenda arvamusega..." 😂
˅ näita rohkem ˅
2026-04-08 07:10
Tont teab, tõenäoliselt.

Samas oli see "kõlakas" nii konkreetselt inimeselt kui konkreetse "tsitaadina" öeldult säilinud, et võis vabalt nii ka juhtunud olla. See, et seda prokurör võis öelda, ei tähenda muidugi öeldu õigsust ja ma võin mürki võtta, et kui see ka päriselt juhtus, siis kontekst oli hoopis teine kui see "tsitaat" võiks väita.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-08 08:24
Kui see pole juriidiliselt allkirjastatud , on kõik mis loete ja kuulete tavaline möla.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-08 08:43
""Kui mu tööpäev läbi saab, pole ma enam ei jurist, psühholoog, projektijuht, ortodont ega ega keeviaja vaid lihtsalt kodanik x, omaenda arvamusega..."
Siis ta esineb küll kodanik x-na oma arvamust avaldades, kuid see ei vähenda arvamuse väärtust, kui see põhineb infol, mis tal on spetsialistina.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-08 08:43
That's the point... kui pole dokumenteeritud mõne protsessi käigus, et "prokurör lausus", pole see mitte et "üks prokurör ütles" vaid et keegi kuskil ütles... ja see, mis ametit ütleja kaheksast poole viieni peab, ei oma tähtsust - külajutt on külajutt... 😂
˅ näita rohkem ˅
2026-04-08 08:45
Avaldati ühe laiapõhjalise ja erinevaid kultuure hõlmava uuringu tulemus, millest järeldus et naiste jaoks on kõige atraktiivsem, kui mehe keha rasvaprotsent on 12-16.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-08 08:51
Ei-ei, siis tuleb seda kirjapildis esitleda kui: "väitis mees/naine, kes töötab prokurörina", mitte et prokurör ütles...
Juriidiliselt oli see väide sõelapõhi juba enne, kui viimane täht foorumipinda puudutas... 😉
˅ näita rohkem ˅
2026-04-08 09:06
tegemist oli meesprokuröriga ja selle nn tarkuse ütles ta välja õppejõuna loengu käigus, kui üks naisõpilane kurtis mehi eelistakse töö saamisel naistele
˅ näita rohkem ˅
2026-04-08 09:22
Tehisaru ütleb, et seda ütles Savisaar 😂

Aga ma mäletan seda kuskil 2000ndate algusest ning minu mäletamist mööda oli see tõesti naisprokurör.

Kõik viitab kõlakale vist. Ja väide üsna tõenäoliselt ei ole seotud ametikohaga, st mitte seisukohaga mida justkui kinnistab või valideerib ametikoht.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-08 09:23
Niisiis jõudsimegi tuumani, kus ütlejaks siiski polnud mitte prokurör vaid oli hoopis õppejõud. 😂
˅ näita rohkem ˅
2026-04-08 09:26
Kui täpselt teada tahate, siis ta oli ta kunagine ENSV peaprokurör ja ta nimi on Priit Männik.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-08 09:27
kas savisaar oli õppejõud?
˅ näita rohkem ˅
2026-04-08 09:31
Mul on tunne, et seda on lihtsalt öelnud väga paljud inimesed, sest see on asi mida keegi võib sõltuvalt kontekstist sarkastiliselt öelda ka ilma kellegi või millegi peale toetumata.

Naised, prostitutsioon, iizim elu, jne.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-08 09:35
ka mina arvan, et see ütlus on sarkasm aga igas sarkasmis on terake tõtt
˅ näita rohkem ˅
2026-04-08 10:04
Ma ei ütleks seda oma naissoost lähedastele. Peenise amputatsioon ilma tuimestuseta pidavat veidi ebamugav olema.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-08 10:55
ta ütles seda veel ajal, kui naised olid enamuses pereemad või siis tahtsid selleks saada, teist moodi leiva teenimine ole ka sel ajal naiste seas veel suht tabu, kindlasti oli ka erandeid. Ilmselt ka need naised kes nn armukese staatuses olid oskasid tsiviliseeritult suhelda ja peeniseamputatsioon ilmselt ei tulnud ka neile mõttessegi
˅ näita rohkem ˅
2026-04-08 11:46
Kas meil pole mitte NL ajast saadik "pereema" kontseptsioon veidi mööda? Ma äkki mäletan valesti, aga kolhoosis töötasid pea kõik? Peale laste, pensionäride?

Pigem on muutunud hoiakud vist. Aga need muutuvad pidevalt.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-08 11:55
Isegi lapsed töötasid .
˅ näita rohkem ˅
2026-04-08 12:06
Kurat, õigust räägid. Ma ei mäleta, kas põllult kive korjamise eest mulle palka maksti ja oma kodumajapidamis- ja põllutööde eest oli palgaks peksa mittesaamine, niiet töö mõiste on minu jaoks hägune 🤭
˅ näita rohkem ˅
2026-04-08 12:37
aga iga naine tahtis ilmtingimata mehele saada, ilma meheta naine kartis nn. ühiskordlikku hukkamõistu, seda ilmselt tänapäeval ei suudeta mõista
˅ näita rohkem ˅
2026-04-08 13:13
Ole nüüd, surve on endiselt peal.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-08 13:17
Jumal tänatud nüüd on tänapäev ja igaüks võib oma peaga mõelda ning enda eest seista .
˅ näita rohkem ˅
2026-04-08 13:30
Kas mõela ülemise või alumise peaga?
˅ näita rohkem ˅
2026-04-08 14:17
Koormust tuleb jaotada vastavalt olukorrale!
˅ näita rohkem ˅
2026-04-10 23:41
kuidas teile tundub? kas siin arvamust avaldada ja niisama lobiseda peaks tohtima ainult mingi kindla elukutse esindajad?
keegi riina avaldas kuskil ajuvabas teemas imestust, et teenusepakkujad räägivad orgasmist ja armastusest.
sellest saan veel kuidagi aru, et mõned kibestunud pihurüütlid loodavad, et teenusepakkujatel igasugune eraelu ja inimlikud tunded puuduvad.
aga naise poolt suht veider selline suhtumine.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-10 23:46
Sa ei pea ju sellele reageerima? Isegi kui tahaks?
˅ näita rohkem ˅
2026-04-10 23:50
millelegi ei pea reageerima, tegelikult.
aga parandamatu romantikuna siiski mainiks, et teenuste tarbimine või pakkumine absoluutselt ei välista kõike ilusat elus
˅ näita rohkem ˅
2026-04-10 23:54
Siis on Sul valida, kas elad inimesele kaasa ja loodad, et ta kogeb elus midagi või kedagi mis ta suhtumist muudab või lepid sellega, et ta pole veel sinna jõudnud. Alternatiiv on enda tuju rikkumine. 😉
˅ näita rohkem ˅
2026-04-11 00:15
tuju oli täna juba enne veidi rikutud, ega riina polnudki selles süüdi
väike virisemine siis ikka abiks
ja no mitte ei taha leppida igasugu jamaga
˅ näita rohkem ˅
2026-04-11 09:44
Arvestades seda, kui stigmatiseeritud seksitöö on läbi sajandite olnud, siis ongi ju pisut naiivne oodata, et üleöö seda austama hakatakse. Meil siin on kasvõi sõna "lits" üle kõvasti vaidlemist olnud. Võiks ju olla kompliment, et naine tahab mehi ja julgeb ennast nautida, aga on hoopis sõimusõna.

Riina on selles mõttes hästi konservatiivne, et tal on tugevasti vanakooli seisukohad (suur riist on hea, keskealine mees on jobu, seksitöötaja on õnnetu, jne). Aga ma väidaksin, Caprichosa, et Sa teed täitsa head tööd seksitöö rehabiliteerimises. Kirjuta raamat.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-12 23:18
et litsid on stigmatiseeritud ja naudivad - mida, raha
ja sex ja prost on ikka kaks väga eri teemat
rehabiliteeri kuidas tahad, aga ...
˅ näita rohkem ˅
2026-04-12 23:55
kui mehes miskit ilusat ja erutavat pole ning naisele ka füüsiliselt naudingut ei suuda pakkuda, siis loomulikult saabki ainult tema raha nautida sel juhul pole erilist vahet, kas tegu mõistuseabielu või teenuse pakkumisega.

oma kogemuste põhjal arvamuse avaldamine on rehabiliteerimine?
samas paljude seisukohad siin põhinevad statistikal, kuskilt kuuldud või loetud lugudel jms.
veidi praktiku mõtteid vahelduseks ei tee ju paha
˅ näita rohkem ˅
2026-04-13 13:57
kui mehes miskit ilusat ja erutavat pole ........, siis loomulikult saabki ainult tema raha nautida

meestel on ses suhtes lihtsam, lihtsalt ei tõuse peletise peale
˅ näita rohkem ˅
2026-04-14 10:09
huvitav tähelepanek.... et mida vanem, koledam ja üksildasem mees, seda suurema tõenäosusega nimetab naisi litsideks, peletisteks jms.
ilusad, vitaalsed ja kuumad noored mehed seevastu on alati üliviisakad, nii netis suheldes kui kohtudes

ja 75 aastaselt nagunii hiljavõitu gigolo karjääri alustamiseks, peeter. teatud vanuses ei tõuse ka 50 aastat noorema modelli peale, gravitatsioon teeb oma töö.
aga igal juhul on süüdi selles naine, loomulikult
˅ näita rohkem ˅
2026-04-14 10:20
Et standardites püsida, tuleb vist sõnavara muuta
˅ näita rohkem ˅
2026-04-14 10:25
jfjm, see loomulikult ei kehti kõigi küpses eas meeste kohta. sina näiteks suudad ilma kibestumiseta/halvustamata naistest rääkida ja nendega suhelda.
aga enamus naisi sõimavaid mehi miskipärast erilised naistemagnetid pole jah
˅ näita rohkem ˅
2026-04-14 11:01
Teenusepakkujad, kas Teil sedasi ka on olnud, et Teie siinsete tuunitud piltide peale mehed lähevad õnge? Suure hädaga kasutavad teenuse ära , aga rohkem ei tule.
Ma tegelt tean juba vastust, kõik tulevad tagasi.😆
Tegelikkus on aga kurvemast kurvem.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-14 11:30
Ma küll ise teenustepakkuja pole, kuid järelikult peab ikka Eesti rahva ja meeste arv jube suur olema, et peale esimest teenusepakkuja külastust rohkem teda ei külasta😝😆.
Kuna isegi, kui vaadata tänast Meelasingli ülesse pandud töögraafikut, siis kõik ajad täis…🤭😃
Edu muidugi Milfmilfi taolistele sapipritsijatele!😉
˅ näita rohkem ˅
2026-04-14 11:36
Sapipritsija? Ma esitasin küsimuse. Tahtsin seda protsenti teada. Kui Te pole ise teenusepakkuja, mis siis üldse vastate.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-14 11:42
Milfmilf, Sinu postitus teenustepakkujate aadressil oli ju ilmselgelt irooniat ja sappi läbinisti täis😉
Ja mida minna õnge, kui nii ankeetide, kui andmete poolest selgelt näha, et tegemist pole 20+ vanuses naisterahvastega, seega kuidas saab kohtumisel pettuda, et vastu vaatab küpsemas eas ja kogenum naisterahvas?
Mehed ikka ju teavad kelle juurde nad lähevad!🤪
Kuid nii, nagu iga juuksur ja lõige ei pruugi sobida, nii võib juhtuda ka teenustepakkuja juures, et pole hea omavaheline energia ning siis loomulikult rohkem ei külastata.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-14 11:46
Karolina, selline mõtteväänamine ja sapi-väljend on väga omased ühele teisele tegelasele siin.

Jutt ei käinud ju üldse kõigist teenusepakkujatest vaid ainult neist, kes oma pilte on üle mõistuse tuuninud. Selles mõttes ei ole üldse arusaadav, mis kivi sind tabas.
˅ näita rohkem ˅