Kui on väga palju kirju ja tuju ei ole, siis ei ole ka tuju vastata. Lisan pikema jutuajamise siia, sest ma ammu tahtnud neid asju öelda.
Paar aastat tagasi oli kuidagi kergem ihas. Ilma pikema mölata saadi kokku, mingi kohvile, räägiti kokku saades ka sobitakse või ei, siis mindi edasi kas intiimseks või siis laiali. Nüüd on vaja justkui pidada päevade pikkuseid kirjavahetusi mis lõppude lõpuks mitte kuskile ei vii. Küll on neid, kes soovivad kohtuda kohe, aga siis logivad kohe välja ja enam ei tulegi tagasi. Siis on paranoiad, et naine saab teada ja, küll ei saa autoga tulla kuskile, sest naine näeb GPSi järgi mehe liikumist. Mees ei saa kinki anda, naine vaatab pangaarvet ja kohe küsib:,,Kuhu see raha läks?''. Ma ütleks kohe, et suhtes meestel ei ole üldse asja kohtuda, ainult siis kui kohtutakse paarina. Ja ma ei taha kuidagi uskuda et täiskasvanud inimeste suhe on täis kontrollimist, armukadedust jne. Naine kontrollib meest nagu last... ei taha uskuda.
Küll on siin niisama ajaveetjaid, kes tahavad et rohkem pilte saadaksid, et siis mastrubeerida. Mida saan mina sellest?
Ja kõige hullem minu jaoks üldse, mida varasematel aastatel mul ei ole kordagi olnud, on see et kondoomita tegevuste harrastamist on aina rohkem. Aina rohkem on mehi, kes soovivad kõike kondoomita teha. Teste pole teinud, näidata ei ole. Minu mõistus ei võta, kuidas saab võõras mees ja mingi eskort teha kondoomita tegevusi. Tervist enam keegi ei pea tähtsaks? Küll on kirju et:,,Aga too naine küll tegi kummita, miks sina ei ole nõus?''. Küll öeldakse: ,,Aga mine rasestusvastase vahendi peale.'', kuigi mul oli ja mul olid katastroofilised kõrvalnähud. Mingi iha mehega kummita seksimise jaoks ei pane tervist ohtu, eksole. Sama ju ka rasedusega. Mehed ütlevad, aga võta plaan B tabletti. Kui oledki järjepidev kohtuja siis hakka plaan B sööma nagu lõunasööki iga päev või?
Ma arvan et on omad põhjused, miks paljud naised siit on pesumüüjad, veebijad, massöörid või tahavad põhjalikult tutvuda enne kui üldse voodini asi jõuab. Sest naised ei taha oma tervist suuseksi/ seksi pärast ohtu panna....
bergland, vastan sulle nüüd. Aga siis ei saagi ma aru, miks leppida kohtumist kokku, kus ollakse ajaga arvestanud ja siis tuleb mehel ,,sotsiaalne kartus''. Ma olen siit saidilt suhelnud nii mõnegi crossdresseriga ja naisega, kõigil sama kogemus. Jutu järgi mees on voodis tõeline loom ja tahab kokku saada, hakkab lausa sõitmagi juba, aga kohale kunagi ei jõua. Kui palju aega, kosmeetikat ja närve peame meie ka kulutama, ses meestel tuleb ,,sotsiaalne kartus''.