jah need saidid on ka olemas, kus on kohe number ja helista. ma olin sellisel saidil paar aastat tagasi 1 päev... terve päev pommitati kõnedega, isegi siis kui vetsus oled või sööd. aga seal olid veel hullemad mehed kui siin, saadeti sõnum ,,tere tahan panna perse,vittu,suhu, tulen kohe, anna aadress.'' liiga brutaalne suhtlusstiil, väga alandav ja igasugune tuju kadus kohtumiseks. ma ei kannatanud välja seda enam. peab alles naistel närvi olema, et seal kuulutada ja saada siis selliseid kõnesid ja sõnumeid. seal käivadki need maha ja taha kohtumised, ei pea teadma mehe nägu ega iseloomu, vaid kohe peale kõne sõida mulle külla ja keeran end urvi, papp jäta kapinurgale.
ma usun et järjepidevalt selliste kohtumiste ja suhtlusstiili väljakannatamist hakkab mingi aeg mentaalsele tervisele halvasti mõjuma, hakatakse leidma leevendust alkoholismist ja narkomaaniast.
nunucheto just nimelt, ei saadagi aru et varem oli konkreetsem, tahad sponsi. enamus uued kasutajad ei saa aru mis tähendab ,,kingitus'', sest kellele ei meeldi kingitused. äkki mees ja naine teevad hoopis üksteisele kingituse, naine mehele uue käekella ja mees naisele uue ilusa kleidi... äkki saadakse nii aru. ei teatagi et ,,kink'' on ,,spons''. minu jaoks on see sõna ,,kingitus'' vale üldse kasutada siin saidil, sest kingitus on see kui sa heast südamest teedki kingi ja midagi vastu ei taha, aga siin ju peab kingi välja teenima... järelikult on see ikkagi tasu...