Foorum
2025-12-18 16:53
üks õppejõud ütles kunagi sarkastliselt naised ärge teie rääkige et te tööd ei leia, mehed tänases eesti jah ilmselt parimas eas nn praagitakse välja ja arvatakse vanaks
˅ näita rohkem ˅
2025-12-18 17:39
KURB SEE KUI KIRJUTAD NEIULE VIISAKA KIRJA.Mitte keegi ei suvatse issgi vastata sellele.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-18 17:41
Kuna viimased 20a suht vähe koolides tehakse sporti siis alla 40a kipuvad juba kõik sandid olema sest nad ei pea füüsilise koormusega ega vaimse stressiga vastu.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-18 17:50
Just nimelt, neid viisakaid ei ole tegelikult kellelegi vaja. See on vaid naiste poos, et viisakaid ja häid mehi tahaks. Tegelikult tahaks sellist, kes Porschega täis peaga sõidaks ning teisi naisi ikka ka kargutaks.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-18 18:02
Unista marsak edasi
˅ näita rohkem ˅
2025-12-18 18:17
Mul pole põhjust sellest unistada, ma konstateerin sündinud fakte.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-18 18:39
Neile ilusatele viisakatele kirjadele ei vastata, sest need on nagu auto müügi kuulutused.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-19 06:23
No mulle sobiks vabalt mõni noor, meeleheitel koduperenaine, kes üksi lapsi kasvatab. Enamasti nad rohkem lapsi ei soovi ja ei hakka mingit abielujuttu ajama.
Aga ka neid pole enam reaalselt...
˅ näita rohkem ˅
2025-12-19 07:07
Neid on siin piisavalt.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-19 07:58
Pole veel ühtegi näpuotsa jäänud...
˅ näita rohkem ˅
2025-12-19 08:00
Ega üldjuhul perekonnaseisu ei mainita kui summa ette lüüakse.🤣
˅ näita rohkem ˅
2025-12-19 09:12
Darggo, no kurat, müstika... 😃

Piisavalt paljudel on ankeedil välja toodud lapsed ja seal järel ka kooseluseis.

Detailid on siin päris määrava tähtsusega. Mind võeti liistule triikimata särgi eest. Ma kardan, et Su märgistatud juurikal on planeeritust vastupidine mõju 😃
˅ näita rohkem ˅
2025-12-19 10:01
Munn on igal mehel püksis, nii nagu leib on iga võileiva koostises. Kui valitakse võileiba, siis ikka selle järgi, mis leiva peal on.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-19 10:58
okt31, valdav osa naisi eelistab aktiivseid mehi, loodan, et Su ootus aastate pikkuseks ei kujune 😂

P.S. Siis muidugi mitte, kui viiesajaseid luftitad 😎
˅ näita rohkem ˅
2025-12-19 11:41
Sest see siin on 1 veider koht. On alati olnud ja aina veidramaks läheb.
Paljud ei saa aru, mida tähendab ankeedil märge "kingitused meeldivad", mis varem oli "otsin sponsorit", mis veel varem kandis nime "seks raha eest".
On ju piisavalt kohti, kus päris teenusepakkujate kuulutsed üleval. Valid välja, helistad, lepid aja kokku ja lähed teenust saama. Mis seal keerulist on? Siit otsida, no ilmselgelt nauditakse siis otsimise mängu ilu rohkem, kui kohtumist ennast.

@ArmsakeTLN, aga sinuga võime ikka kohtuda Kui miskit kindlat soovid, siis kirjuta
˅ näita rohkem ˅
2025-12-19 11:56
siin on ikka kuulutavad need pigem need, kes ei suuda või taha kinki anda üritavad juttu ajada ja kujutavad seksi ette
˅ näita rohkem ˅
2025-12-19 12:32
jah need saidid on ka olemas, kus on kohe number ja helista. ma olin sellisel saidil paar aastat tagasi 1 päev... terve päev pommitati kõnedega, isegi siis kui vetsus oled või sööd. aga seal olid veel hullemad mehed kui siin, saadeti sõnum ,,tere tahan panna perse,vittu,suhu, tulen kohe, anna aadress.'' liiga brutaalne suhtlusstiil, väga alandav ja igasugune tuju kadus kohtumiseks. ma ei kannatanud välja seda enam. peab alles naistel närvi olema, et seal kuulutada ja saada siis selliseid kõnesid ja sõnumeid. seal käivadki need maha ja taha kohtumised, ei pea teadma mehe nägu ega iseloomu, vaid kohe peale kõne sõida mulle külla ja keeran end urvi, papp jäta kapinurgale.
ma usun et järjepidevalt selliste kohtumiste ja suhtlusstiili väljakannatamist hakkab mingi aeg mentaalsele tervisele halvasti mõjuma, hakatakse leidma leevendust alkoholismist ja narkomaaniast.

nunucheto just nimelt, ei saadagi aru et varem oli konkreetsem, tahad sponsi. enamus uued kasutajad ei saa aru mis tähendab ,,kingitus'', sest kellele ei meeldi kingitused. äkki mees ja naine teevad hoopis üksteisele kingituse, naine mehele uue käekella ja mees naisele uue ilusa kleidi... äkki saadakse nii aru. ei teatagi et ,,kink'' on ,,spons''. minu jaoks on see sõna ,,kingitus'' vale üldse kasutada siin saidil, sest kingitus on see kui sa heast südamest teedki kingi ja midagi vastu ei taha, aga siin ju peab kingi välja teenima... järelikult on see ikkagi tasu...
˅ näita rohkem ˅
2025-12-19 12:38
Jah, see on tasu, mitte kink.
Riigikogu võiks sellise asja legaliseerida. Kingitus ajab paljud tõepoolest segadusse, selles on Armsakesel õigus.

Mis kohtumisse puutub, siis võimalik ikka, ma arvan. Aga meeste ülekaal on siin vähemalt 20:1 ja seega kulub pikalt aega, et kellegi naise usaldus võita. Naiste jaoks on turvatunne oluline.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-19 12:49
Good luck sellise ala legaliseerimisel ning riikliku järelvalve alla saamisel.

Meil on tublisid ja vagasid konservatiivseid Gallina Blancasid ühiskonnas piisavalt, kes eneselegi teadvustamata kasutaksid (ka pere rahakoti arvelt) neidsamu hüvesid, mille vastu nad valimisel oma hääle annaksid.

Ja siinpuhul ei ole silmakirjalikkus vaid intellektuaalse hambakaape privileeg. Meil käivad ka kõige lärmakamad konservandid salaja uurimas mida Peltsebul kah pakub!
˅ näita rohkem ˅
2025-12-19 13:04
Eestis on eskort värk legaalne, aga reguleeritud. seda on keelatud vahendada ja keelatud on bordellid. seepärast ongi iha pidanud muutma ,,sponsi'' hoopis ,,kingituseks'' ja seksuaalseid tegevusi ei tohi mainida oma kontol, sest iha veebisait ei tohi olla vahendaja. mida sa vist mõtled robespierre on see, et teha eskort-töö seaduslikuks sissetulekuks, et eskortidel oleks ka haigekassa, sissetuleku allika tõestus näiteks liisingute, laenude taotlustel, samuti kui üürileandja või kinnisvara müüja küsib pangakonto väljavõtet. aga siin on üks suur AGA... enamus mehed ei soovi ülekandega kinki teha. küll naine kontrollib pangakontot, küll on endal paranoiad, ei taheta et teaksid nende nime ja identiteeti. kui see siis ,,legaliseerida'', peavad mehed ka hakkama mitte ,,mustalt'' maksma, vaid ikka ülekandega, täpselt nagu igasugusel töökohal saad palka ikka pangaarvele.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-19 13:17
Ma arvan enamus mehi on siin pereisadest koonrid või siis posiskesed kellel pole raha, rahamehed siin ei kammi, neil on paremaid variante küll ja veel
˅ näita rohkem ˅
2025-12-19 13:26
"Paremaid variante"

😂

No on võlur, ah!
˅ näita rohkem ˅
2025-12-19 13:37
Kas bergland on enamuse meestega siit kohtunud või tegeleb jätkuvalt soovmõtlemisel põhineva oletamisega😛
Erootikateenuste tarbimiseks ei pea mingi miljonär või hull rahajõmm olema, muide. Ka vaesed üliõpilased, koonritest pereisad ja majanduslikult mõtlevad üksikisad saavad endale erootilist lõõgastust lubada....kas mõne korra kuus või aastas, sõltub juba inimese vajadustest ja sissetulekust.
Ning jah, just põhiliselt siin saidil nad seda lõõgastust otsivad ...isegi kui see mõnele vanahärrale suur üllatus on😁
˅ näita rohkem ˅
2025-12-19 13:39
ArmsakeTLN, eks see klientuur ongi selline. Miks nad muidu seksi eest tasuma peavad...
Viisakamatel klientidel on omad teenindussuhted enamasti välja kujunenud. Need brutaalsed hõljuvad ringi.
Veel paremad ei pea enam maksma, kui nad just midagi erilist ei taha.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-19 13:54
capri arusaadav eks sa tead paremini, eks neile ju see teenus meeldib siis pea vaeva nägema et naist nn. normaalsel teel hankida, sest sinna mehikeste võimekus ilmselt ei küüni.
Parim oleks avalik bordell astud sisse nagu Hamburgis ja saad mida otsid, ei pea paganama saitidel kolama nn õiget välja sõeluma.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-19 13:56
Jah, armsakesel paraku õigus, et igasugune suhtlus nende brutaalsete "panen peppu/suhu/lendan kohe peale" jorssidega võib tervisele kahjulikult mõjuda, vaimselt ja füüsilises mõttes ka.
Seepärast ettevaatlikumad naised oma telefoninumbrit kunagi kuskil ei avalikustagi.
Mis muidugi ei tähenda nagu kõik erootikateenuste tarbijad ja otsijad oleksid empaatiavõimetud madala lauba ning kiimast tuhmunud ajutegevusega neandertaalid.
Ning paljud mehed maksavad, et kogeda vaheldust...kiiret lõõgastust hallis argipäevas. Mitte seepärast, et nad muidu naiste tähelepanu ei saaks. Enamusel klientidel muide naine kodus või stabiilne püsisuhe, mõnel veel mitu armukest ka😛
˅ näita rohkem ˅
2025-12-19 14:04
Bergland eksid oma arvamusega. Siin on kõiki .Riigikoguliikmetest kuni tavaliste invaliidideni.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-19 14:10
Bergland. OF-i populaarsuse üks olulisi põhjuseid on tarbija mugavus ja pakkuja turvalisus.

Sama võib kehtida ka siin.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-19 14:11
Bergland...
Kui sa korra kuus käid restoranitoitu nautimas, lihtsalt enda hellitamiseks ja mõnusa teeninduse nautimiseks, kas see tähendab tingimata, et oled nii vilets mees, kes nö normaalsel viisil kodus muna praadida ei oska?😁
Võimekusega pole siin tglt midagi pistmist.
Ma suudan ise väga ilusa pediküüri endale teha. Aga ometi käin vahel kallis ilusalongis....kuna on eriline nauding kui keegi teine mu varvastega tegeleb.
Samuti on piisavalt kena välimusega mehi, kellega olen suhtes olnud, reisinud jne ...või kes mulle massaaži eest maksavad.
Aga võin vabalt maksta noorele modellivälimusega eskordile, kui tahan erilist silmarõõmu nautida. Ning seepärast ei tunne end küll kuidagi halvemana.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-19 14:16
bergland sama hästi võib öelda, et naised ka ei pea siin saidil olema et saada ellu intiimsust, naine saab enda eraelus tutvusi ja intiimsust küll ja veel
˅ näita rohkem ˅
2025-12-19 14:18
kui sa viid naise kohtingule, tuled autoga järgi (maksad bensiini eest), siis sa maksad ka pileti kuskile, oleneb kuhu minnakse. kasvõi restoranis praad ja vein ja õhtu lõppeb intiimsete tegevustega. mu point on see, et siis sa maksad ka. nii et vali kas maksad naist välja viies või eskortile. ega raha sul kotti jää 😄
˅ näita rohkem ˅
2025-12-19 14:24
No bergland võib-olla unistab, et naine teeks kohtingul talle prae välja ning maksaks kõik piletid ja bensiini kinni....nii et saaks kotid tühjaks ja raha jääks kotti😁
˅ näita rohkem ˅
2025-12-19 14:43
Ju siis nii on nagu arvate ei vaidle vastu, eks meil tänases riigis on seda lõõgastust iga päev vaja.. Riigikogu liige endale kuluhüvitise ka seksi lubada kui ta on nn õiges parteis. Ma olen omal ajal mõnes sellises asutuses juhtunud pooljuhuslikult käima ja oskan võrrelda tänapäevaga siis vhe ikka suur Kõige rohkem hakkab silma tänapäeva naiste puhul teesklust on rohkem. Nüüdseks on see juba läbikäidud tee mis enam emotsioone ei paku
˅ näita rohkem ˅
2025-12-19 15:21
Kas taksoga ei võigi järgi tulla? Mees peab siis vett jooma prae kõrvale?
˅ näita rohkem ˅
2025-12-19 15:24
Ärge suppi unustage!
˅ näita rohkem ˅
2025-12-19 15:29
Miks supi peale aega raisata? Ega seksitöötajaga ei minda sööki/jooki nautima. Seal peab kiirelt ära sööma ja kõige kehvema majaveini võtma, et saaks kiirelt teenust nautida ja siis minna uuesti restoraani , aga oma naisega. Siis naudid sööki, jooki, muusikat ja kogu melu.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-19 15:47
Supp tuuakse kiiremini lauda, kallis amatöör! 😂
˅ näita rohkem ˅
2025-12-19 16:04
ei tahaks amatööride diipi vestlust häirida....aga remargi korras mainin, et seksitöötajatega käiakse nii reisil, spaas, restoranis kui ööklubis. see privileeg on tavaliselt pigem meeldivatel püsiklientidel, mitte igal juhuslikul kutsujal, kes postkasti kirjakese saadab.
milfmilfi illusoorset ettekujutust omavad ilmselt paljud naiivsed abielunaised....ning see aitab vast mõnelgi abielul koos püsida.
ise olen peale erootilise massaaži seanssi kliendiga nii teatris, spaas kui gurmeerestoranis käinud.....nö naudingute täispakett
ja mõne eriti armsa härrasmehega on ka fantastilistel reisidel aega veedetud.
nii et üldistused nagu kõik kliendid oleks võimalikult kiire ja odava ''torutühjendamise'' peal väljas, tunduvad suht eluvõõrad.
aga jätkake nüüd oletuste ja soovmõtlemisega, ärge laske end praktikutest segada
˅ näita rohkem ˅
2025-12-19 16:10
capri vist ka see variant võimalik mõnel spermatootmine aeglane, siis torutühjendamine pole nr 1 vaid visuaalis ennast nn käia tõmbama, siis pn arusaadav läheb retsos ja spaades aega
˅ näita rohkem ˅
2025-12-19 16:17
bergland....sa vist kiiruga ei suutnud teksti süveneda.
mainisin just, et PEALE erootilist seanssi on toimunud need teatri- ja restoranikülastused. vähemalt minu kogemuse põhjal.
enamusel siiski see erutumine liigagi kiire
järelikult on ka teisi põhjuseid, miks tasulise naisega soovitakse vaba aega koos veeta.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-19 16:27
capri ,selge tänulikkus
˅ näita rohkem ˅
2025-12-19 16:31
jah! on neid kes tahavad nö girlfriend experience saada ja viivad välja, kultuuriüritustele, käiakse spaas ja reisidel. ei ole midagi et ainult keppimiseks on naine.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-19 16:42
just, eriti siis omal naine kaua puudub või äsja jalga lasknud, siis vajab mees girlfriendi sooja kätt
˅ näita rohkem ˅
2025-12-19 16:43
talvel pigem külma kätt (krae vahele)
˅ näita rohkem ˅
2025-12-19 17:00
veel kord mainin siis, et enamus kliente (ca 80%) on abielus või püsisuhtes. ning siiski soovivad vahel tasulise naisega kontserdile, spaasse või reisile minna.
jah, leidub ka lahutatud või üksikuid mehi, aga need pigem vähemuses.
mõni abielumees kurdab, et oma naist pole mitu aastat puudutanudki, muust intiimsusest rääkimata.
ja on ka neid, kellel kodus ilus nümfomaanist naine, kes pidevalt seksida tahab.
mõnel mehel superkena vabameelne naine, kellega käiakse koos swingerite pidudel jms....aga siiski hiilitakse vahel salaja tasulise naise juurde.
seega näiteid on seinast seina ja pole mingit kindlat reeglit, et milline mees ja mis põhjusel teenust tarbib.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-19 17:04
Ei, tegelikult on siiski supp teema!
˅ näita rohkem ˅
2025-12-19 17:29
Capri, kas ma eksin kui eeldan, et neile teatris, restos ja reisil käimistele eelnes veidi pikem tutvus, kui kaks kirja postkastis?
˅ näita rohkem ˅
2025-12-19 18:06
ei eksi, jfjm.
tavaliselt eelnes mitu meeldivat kohtumist või isegi mitu aastat kohtumisi kuumadel seanssidel

aga ehk nüüd härrased jagaksid kogemusi, millises supiköögis kõige paremat suppi pakutakse?
et saaks kohe täitsa tasuta naise kohtingule viia
˅ näita rohkem ˅
2025-12-19 18:37
Kõige paremat suppi teeb abielumees kes oma naisele Sul külas käimisega vahele jääb, sest ta peab selle kõik ise ära sööma! 😂
˅ näita rohkem ˅
2025-12-19 20:01
Kus need võõrad on? Me kõik oleme ju ligimesed
Aitäh tervise ja suurte... eest
˅ näita rohkem ˅