Foorum
2025-12-19 20:25
no just, ikvergil.
väike vahelejäämise ärevus lisab kindlasti supile vürtsi, nii restoranis kui tasuta supiköögikohtingul
˅ näita rohkem ˅
2025-12-19 21:15
capi on oma härrasmeestega vast kohtund ja talle on vist midagi annetatud ja nüüd ei pea tasuta supiööki minema, et siin kohe praalib
˅ näita rohkem ˅
2025-12-19 21:19
Ma tuleks teema algataja postituse juurde tagasi. Lihtsalt kõrvaltvaataja erapooletu pilk.
On vajaminev teenus (antud näite puhul bj), on teenuse pakkuja ja on pakutava teenuse hind. Ilmselgelt tahetakse osta odavamalt kui müüakse. Mõlemal poolel on õigus oma tingimustele - saada teenust võimalikult odavalt või siis müüa seda hinnaga, mis tundub põhjendatud. Müüjal pole mingit põhjust enda teenust odavamalt müüa lihtsalt selle pärast, et ostja tahab seda odavamalt osta. Ta müüd sellele, kes maksab soovitud hinna. Anda hinnang, et see on mõttetu ja ülehinnatud teenus, ei aita küll ostjat soodsama hinna poole. 
Teemaalgataja pahameel ja üleolev suhtumine on minu arvates võti, miks edu ei saavutata. Võin aimata, mis sisulised need pöördumised olid, mis paari päeva jooksul kõigile kasutajatele saadeti. Olen isegi mõnigates " listides" olnud, kellele copy/paste kirju saadetakse. Mõne kasutaja puhul on märgata isegi teatavat regulaarsust - sama sisuga kiri teatud aja tagant hopsti jälle postkastis. 
Kui teemaalgatajal on endal hinnalagi, mida ta on valmis tasuma, siis võiks see selgelt kommunikeeritud olla. Oled ju tööpakkuja. Ja lisaks siis ka kriteeriumid, et milline on see kaubanduslik välimus, millele peab vastama. Ja siis võid jääda ootama, kas tuleb pakkumisi.
Aga kontakteeruda müüjaga ja avaldada nördimust, et ta müüb liiga kallilt...
˅ näita rohkem ˅
2025-12-19 21:40
Okt31

Hakkajamad muidugi õpivad ameti ise selgeks, et ei peaks teistele ülehinnatud teenuse eest maksma
˅ näita rohkem ˅
2025-12-20 00:12
Kas mõni mees ka naiselt seksi eest annetusi on saanud? Mina ka päriselt ei viitsi muidu naistega seksida kui midagi kasu ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-20 00:26
Väärt mehele ikka antakse, aga mitte sellisele, kes muidu ei viitsi.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-20 11:38
Vabal turul määrab hinna nõudlus. Siin ihas on nõudlus vähemalt teoreetiliselt väga kõrge ja see ajab loomulikult hinna üles. Miks peakski mõni neiu veetma intiimse tunni suvalise pässiga. kes paarikümne euro eest pauku lahti tahab saada? Loomulikult küsib neiu 200 või rohkemgi, kui pakkujaid on.
Ma kahtlustan, et tänastes oludes pole seksi vähema kui 100 eest mingit põhjust pakkuda. Kui tegemist on noore ja ilusa naisega, siis 200-300 on alampiiriks.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-20 11:53
kõige naljakam kui mõni suvaline päss unistab, et naised talle annetusi tegema hakkaksid. kohe kangesti tahaks päevateemat muuta fantaasiate rubriigiks
˅ näita rohkem ˅
2025-12-20 12:03
Kindlasti on naisi, kes mehele seksiteenuse eest maksaksid. Aga mehed, kes selliseid pakkumisi saavad, on tõenäoliselt 20-35-aasta vanused treenitud keha ja ilusa näoga Adonised, mitte 45+ vanuses paksu vatsaga poolkiilad onklid.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-20 12:16
no just, robespierre. mehele võib vabalt teha kingitusi nii seltskonna pakkumise kui seksi eest.....aga siis ta peab tõesti ise olema nagu kingitus. ikka selline kompvek, et teised naised klubis või restoranis hüpnotiseeritult oma pilkudega teda õgivad
mees, keda saab vaadelda nagu kunstiteost ning samas meeldivalt vestelda, väärib prae väljategemist kindlasti. ka enamat.
isegi kui pole eesmärgiks tingimata voodisse maanduda....
visuaalgurmaani tagasihoidlik seisukoht
˅ näita rohkem ˅
2025-12-20 12:38
Kuulsin, et siin räägitakse minust jälle!
˅ näita rohkem ˅
2025-12-20 14:03
Siinsel tutvumise lehel ju ilmselgelt kedagi ei huvita, kas kingitused meeldivad inimesele. Kellele ei meeldiks? Enamusele meeldivad.
Selle lahtri nimi oli algselt "pakun seksi raha eest". Lihtsalt ajad on muutunud ja juriidiliselt korrektsem on rääkida kingitusest. Aga olemus ei ole muutunud.
Kui mees tahab teenust, siis ta teeb lahti otsingu, valib näiteks "naine", määrab vanuse vahemiku, valib "kingitused meeldivad" ja kukubki kõigilt hinnainfot pärima.
Mis siin keerulist.
Ma ju ei märgi ankeedis sooks "naine" ja siis lisaks kirjelduse alla, et tegelikult olen mees ja siis kukun kõigiga pahandama, kes minu kui naise poole pöörduvad. Kuigi jah, siin on ka sellsieid
˅ näita rohkem ˅
2025-12-20 14:05
Kust teie teate kas või kui treenitud mina olen?

Caprichosa vanuseks on 87 ja see ei takista sõna võtmast ega midagi.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-20 16:16
*kas kingitused meeldivad inimesele. Kellele ei meeldiks?
oleneb mis kingituseks on, vaevalt, vähemalt varem, et armurindel raha või sokid kedagi huvitasid
et erandeid on alati olnud, aga erand ...
˅ näita rohkem ˅
2025-12-20 16:22
ka - Lihtsalt kõrvaltvaataja erapooletu pilk.
Ilmselgelt tahetakse osta odavamalt - kas tõesti?
ostad, otsid odavamat teenust, ei usu
˅ näita rohkem ˅
2025-12-21 08:53
Nii ta on jah ,et kuuluta nii palju tahad on tulemus ikka 0 siin. Mis teha kui naised&paarid ei tea mida nad tahavad või mitte. Müstika.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-21 10:00
Eks see kes midagi tahab kuulutab ise. Kui midagi ei taha suhtleb ajaviiteks niisama.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-21 10:11
@BigWhiteCock aga äkkivastupidi. Paarid teavad liigagi hästi mida nad tahavad. Lihtsalt nene tahtmised ei ühti sinu omadega.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-21 10:18
Täitsa võimalik on ka selline asi, ei vaidle selles asja üldse vastu. Kõik on tänapäeval võimalik.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-21 11:49
Minu kogemuse järgi kohtutakse pigem siis, kui pakkumine on personaalne, mitte ei hõisata seda massidesse kuulutuse näol.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-21 12:26
Hea point! Personaalsus mõjub.
Sellest ka paljude soov pigem kirja teel suhtlust alustada.

Aga kas see pole teatud mõttes illusioon?
Sest enamasti mõeldakse (ka alateadlikult) välja kriteeriumid, millele peaks suhtluskaaslane vastama ja edasi võrreldakse sobitumist sellega.
Jah, kui miski võtab jalad nõrgaks, siis sobitub kõik muu, ehkki harilikult mitte kauaks.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-21 12:31
Illusiooni on selles muidugi omajagu, aga kui ei kohtu siis illusiooni määr jääbki teadmata
Selle vastu ei ole ühtegi vahendit, mis takistaks meil mõelda juurde oma partnerile mingeid endale meeldivaid omadusi.
Seda esineb muuseas sageli ka sellistes olukordades, kus ollakse juba mõnda aega deitimise faasis.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-21 15:12
Üldiselt pidasin silmas ettemõtlemist, mitte niivõrd juurdemõtlemist.
Viimane on ka muidugi jah levinud.
˅ näita rohkem ˅