Ma tuleks teema algataja postituse juurde tagasi. Lihtsalt kõrvaltvaataja erapooletu pilk.
On vajaminev teenus (antud näite puhul bj), on teenuse pakkuja ja on pakutava teenuse hind. Ilmselgelt tahetakse osta odavamalt kui müüakse. Mõlemal poolel on õigus oma tingimustele - saada teenust võimalikult odavalt või siis müüa seda hinnaga, mis tundub põhjendatud. Müüjal pole mingit põhjust enda teenust odavamalt müüa lihtsalt selle pärast, et ostja tahab seda odavamalt osta. Ta müüd sellele, kes maksab soovitud hinna. Anda hinnang, et see on mõttetu ja ülehinnatud teenus, ei aita küll ostjat soodsama hinna poole.
Teemaalgataja pahameel ja üleolev suhtumine on minu arvates võti, miks edu ei saavutata. Võin aimata, mis sisulised need pöördumised olid, mis paari päeva jooksul kõigile kasutajatele saadeti. Olen isegi mõnigates " listides" olnud, kellele copy/paste kirju saadetakse. Mõne kasutaja puhul on märgata isegi teatavat regulaarsust - sama sisuga kiri teatud aja tagant hopsti jälle postkastis.
Kui teemaalgatajal on endal hinnalagi, mida ta on valmis tasuma, siis võiks see selgelt kommunikeeritud olla. Oled ju tööpakkuja. Ja lisaks siis ka kriteeriumid, et milline on see kaubanduslik välimus, millele peab vastama. Ja siis võid jääda ootama, kas tuleb pakkumisi.
Aga kontakteeruda müüjaga ja avaldada nördimust, et ta müüb liiga kallilt...