Foorum
2025-12-16 11:41
Kuidas teil on väljakujunenud praktika või tava ning mida soovitate?
˅ näita rohkem ˅
2025-12-16 13:36
Milleks masturbaatorit suudelda ?
˅ näita rohkem ˅
2025-12-16 13:47
Soovitame igas küsimuses marsakil oma personaalne praktika või tava välja töötada ja kasutusele võtta.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-16 14:00
Hahaa, mehed ei julge tunnistada, et nad seda teevad ja nii meeleheitel on.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-16 14:33
Miks mitte? Ma ei osta küll seksiteenust, aga kui mu enda naine pakuks teenuseid, siis muidugi ma suudleksin teda. Tõsi küll, peale tööpäeva võiks ta hambad puhtaks pesta.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-16 18:22
Ma suudleksin tasulise naise meest.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-16 18:48
Ma olen filmidest näinud, et seda otsustab ikka teenuse osutaja, kas ta suudleb või mitte.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-17 10:03
Mis filmis selline arutelu on olnud? Prostituudi suudlemine ei ole ilmselgelt ok, sest see suu on tont teab, kus käinud ja mida teinud.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-17 10:29
"Pretty Woman"
˅ näita rohkem ˅
2025-12-17 13:37
Ei taha kellegi eest rääkida, kuid tõenäoliselt ei soovi pigem prostituudid oma klientidega suudelda.

Teistpidi pole ju mingit vahet, kas on seksitöötaja või siis paljude meestega seksida armastav naine.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-17 14:39
GFE teenuse pakkujad ilmselt ka suudlevad klientidega. Kuna see on lisateenus, mille eest juurde makstakse, siis proua politsei mõttekäik ilmselt paika ei pea. Ka erootilise massaaži pakkujat muide üritatakse tihti suudelda.
Nii et paljude meeste käitumist mõjutab hetke erutus, mitte kaine arutlus naise suu eelneva võimaliku tegevuse üle😛
˅ näita rohkem ˅
2025-12-17 15:21
Ööklubis olen ise näinud, kuidas mehed kipuvad suudlema neile üsna võõraid naisi. Sageli on need naised enne teisigi mehi suudelnud.
Seksitöötajate jaoks on ilmselt oluline vältida tunnete tekkimist kliendiga. Samuti on seksitöötajad keskmisest teadlikumad igasuguste haiguste osas, ma arvan. Seetõttu nõuavad nad kondoomi kasutamist ja väldivad limaskestadega kokkupuudet.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-18 01:08
Filmides tavaliselt loetakse prostituudile sõnad peale, et ei mingit suudlemist.
Arvan, et ei ole hea mõte ka, sest on vbl tuleb otse teise kliendi juurest, kes on talle suhu lõpetanud
˅ näita rohkem ˅
2025-12-18 08:20
No siis võikski enne hambad puhtaks pesta. Suvaline ööklubis kohatud tšikk võis ka pool tundi varem kellelgi ööklubis lahti imeda. Mehed tõttavad sellest hoolimata atraktiivsemaid naisi suudlema, kui võimalu avaneb.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-18 09:32
Jutt käis tasulistest naistest ehk prostidest. Kuidas ööklubi siia puutub? Ja loomulikult ei ole olukorda, mida sa poleks näinud või ei teaks
˅ näita rohkem ˅
2025-12-20 15:06
Mis vahet seal on, kas seksib raha eest või ilma? Sa arvad, et tasuta suhu võtnud naist on kuidagi esteetilisem suudelda kui tasulist?
˅ näita rohkem ˅
2025-12-20 15:31
proua potsataja ilmselt kujutab ette, et ööklubis on naistel silt otsa ees, et kas tasuline või mitte
või usub, et prostituudid ja nende kliendid klubides üldse ei käigi.
aga genitariuse kogemused selles suhtes ilmselt ainult filmidega piirduvadki...
˅ näita rohkem ˅
2025-12-20 15:57
kas maailm on tõesti 10 aastaga nii jaburaks läinud,
et prost on hakanud otsustama, kas suudelda või mitte
pole küll personaalseid kogemusi, aga ega igat .. pea ka ise degusteerima
ja üldse, tulla selle peale, et prosti suudelda, ju siis on selliseid

ja *Mis vahet seal on, kas seksib raha eest või ilma? - taga targemaks, ka nii on võimalik arvata??!!
aga ega luuletajatest pole eriti aru ka saanud, olgu nad õnnelikud, lihtsalt ikka veel suudavad üllatada

silti pole vaja, prost tasuta ju ei paku, nagu olen aru saanud ja ega prosti tunneb ka ilma sildita ära

ju siis vastab tõele postimehe jutukas
Mis juhtub naise tervisega (ju ka mõtelmisega), kui ta jääb tükiks ajaks seksita?
˅ näita rohkem ˅
2025-12-20 16:44
Nii et kui on viimase nädala jooksul kümne mehega tasuta keppinud naine, siis võib suudelda küll. Aga kui on viimase nädala jooksul kolme mehega raha eest seksinud naine, siis suudlemiseks ei sobi ja prosti tunneb niikuinii ära ka?

No ma ei usu seda juttu. Prostituudi ja kõrge libiidoga klubitšiki erinevus võib olla ainult selles, et ühele makstakse. Ei maksa illusioone heietada, et teile voodisse tulnud naine ainult teile on oma vagiinat hoidnud.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-20 19:16
Tasulise naise meeste valimis on põhjakiht.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-21 07:32
Capril on õigus - põhimõtteliselt ei ole oma elu jooksul ühtegi tasulist naist ega kumminukku pruukinud, aga ma ei ole ka millestki erilisest ilma jäänud. Pihk on etem, kui eesmärk vaid pauk kiirelt lahti saada.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-21 10:48
Peeter, jah. See suudlemise teema on mujal ka arutlusel olnud ja kuidagi on prostide tarbimises selline mittesuudlemise tava välja kujunenud. Ning tõesti, siin on täiesti otsustusõigus mõlemal poolel.

Kas seksib raha eest või mitte... Peeter, siin oli kontekst, mida sa vist ei taibanud. Kui m on suus käinud või sinna lõpetanud, siis pole suudlemise mõttes otseselt vahet, kas mingi tasu liikus või mitte.
Samas, teemaalgataja ei täpsustanud, kas ta pidas silmas suudlemise suuremat intiimsust või tinglikku suu räpasust.

roberspierre hakkab ka tasapisi sinna libisema, et lisab tavalisele keppimisele "tasuta" sildi.

Genitarius, pihk ei ole ainult kiire lahtisaamise jaoks. vt. goonimise teemat
˅ näita rohkem ˅
2025-12-21 10:54
Kindlasti. Ja kui võimalus avaneb, siis proovi keelekat ka teha
˅ näita rohkem ˅
2025-12-21 11:11
Näpukat tuleb pöidlaga teha.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-22 14:38
slave jälle närib tähti
robespierre ütles ju pmts sama asja, et suudlemisel tõesti ei peaks vahet olema, kas eelmine partner lõpetas naisele suhu tasu eest või mitte.
aga teoreetikutest netifilosoofide fantaasia teenust pakkuvast inimesest piirdub ilmselt ''nukuga'', kes ükskõik mida teeb ja ükskõik kellega
päriselus on siiski kõigil teenusepakkujatel teenuste list ja hinnakiri ning kõike tehakse eelneval kokkuleppel.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-22 16:53
Siin tekib juba küsimus, et kas vegan tohib suudelda omnivoori?
˅ näita rohkem ˅
2025-12-22 17:54
No just, jfjm....või kas kristlane tohiks paganat suudelda😛
˅ näita rohkem ˅
2025-12-22 18:16
Ei tohi ei üht ega teist varianti.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-23 12:19
"päriselus on siiski kõigil teenusepakkujatel teenuste list ja hinnakiri"

Jajah, on muidugi
Kuule superhoor, ära lase teoreetikutest netifilosoofidel ennast nii palju häirida. Omas maailmas.
Hea, kui tasulised umbes teavad, et ette on niipalju, taha on niipalju ja suhu lõpetamine võiks ka niipalju olla. "Teenuste list"
˅ näita rohkem ˅
2025-12-23 12:54
Tore, et superpihkuri kogemused teenuste tarbimisega nii mitmekesised.....ette/taha/suhu ja rohkemaks ilmselt fantaasiat ei jagu.
Pigem jätab siiski kesisevõitu mulje.... Nagu oleks ainult tuimade ja tüdinud liinitööliste juures käinud😛
Ning enamasti ka neil konveierinaistel kindel hinnakiri siiski olemas, muide.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-23 14:19
https://youtu.be/zlPtYSc8pxI?si=txBDpfMW0wBC1ajZ
˅ näita rohkem ˅
2025-12-23 22:53
<mida sa vist ei taibanud.
taipasin ja piisavalt, aga sa võid oma aravmuse juurde jääda
minu jaoks jääb lits, prost - prostiks
ja ei ole võrreldav tavalise naisega, mis iganes mõttes
jah, on ka nn labaseid naisi, kes sexivad suva kellega, need on ka kaugelt ära tuntavad, õnneks
ka nende suudlemine oleks välistatud
ja on naisi, kellele meeldib sexis nn vaheldus
siin sõltub konkreetsest
ma eelsitasin neil vahet teha aga see pole teisteel kohustus
˅ näita rohkem ˅
2025-12-23 23:27
Pets, räägi lähemalt, kuidas Sa prostil ja muidu janusel naisel visuaalsel vaatlusel vahet teed? 😂
˅ näita rohkem ˅
2025-12-23 23:33
kahjuks või õnneks pole see eriti räägitav
prosti käitumine on prostilik, paljudel erialadel on iseloomulik olek, käitumine jne
janune naine, on õitsev
˅ näita rohkem ˅
2025-12-24 00:08
Jah tänavaprostituudi võid sa tõesti ära tunda, sest neil on vaja, et kliendid neid oskaks eristada, aga neid, kes kliente netis otsivad, tühja sa tavaelus äratunned
˅ näita rohkem ˅
2025-12-24 00:15
Meil pole tänavapildis elukutselist näha olnud teab kui kaua. Kahtlustan, et ajate midagi sassi. Näiteiks stripibaari näitsikke või lihtsalt julgeid riietujaid.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-24 03:21
Tsiteerides klassikuid: "Tule taevas appi!"
Loe ja imesta...

Ma isiklikult olen nii elukauge, et välisel vaatlusel elukutset ega läbisõitu ei suuda tuvastada. Usun endiselt, et inimesed on ilusad ja head. Ning pole ka minu asi.

Teenusepakkuja suudlemine kui selline... Ma ei ole märganud ega kuulnud, et seal kindel reegel on. Kui mõlemapoolselt huvi on, siis küta terviseks. Kui juba muus mõttes kütad... Hetk on hetk. Ja mehena maksad sa alati- kas siis olemasolu ning tähelepanuga või rahas. Seega...
˅ näita rohkem ˅
2025-12-24 09:06
Sellest "prosti tunnen ma alati ära" suhtumisest kasvabki välja see "kõik naised on litsid" suhtumine.

Ma olen kunagi jälginud, kuidas kõrvalt vaadates käituks kaunis ja noor neiu, kellest ma isikliku kogemuse läbi tean, et alles tunnike varem tegi ta voodis väga ebadaamilikke asju. Midagi ei märganud. Riided on korda sätitud, uus huulepulk peal ja sama 19-aastase naiivne-uudishimulik pilk maailma vaatlemas.
Tõesti, kui naine üle põlve saabaste ja miniseelikuga tankla kõrval seisab, siis tekib kahtlus. Aga hommikul kohvikusse saabuv ujedavõitu neiu, kes oma kohvi joob ja täiesti süütu mulje jätab, võis alles eelmisel ööl kolm klienti ära teenindada.
Samal ajal veidi loppis oleku ja väljakutsuva riietusega peotšikk võib olla monogaamses suhtes korralik naine.

Mis veel hullem - eilne prost võib vabalt olla tänane korralik pereema või lugupeetud ettevõtja. Ja üle 90% meestest ei saa mitte midagi aru.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-24 14:08
robespierre teab kõikest kõike ja on kõike kogenud. Tubli poiss! Sisuliselt on tegemist elusa entsüklopeediaga
˅ näita rohkem ˅
2025-12-24 20:11
Jumal tänatud, et teab, ning ei aja tüüpilist hülge möla suust välja
˅ näita rohkem ˅
2025-12-24 20:21
Ära tee potsatajast välja.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-25 07:37
Sa mu meie küll, lugesin ja naersin. Tänan Teid, Ihalased! Parim jõulukingitus minu jaoks. Suudelda võib kõike ja seksi soovides tehakse kõik lollused ära. Oot, ma nüüd ei viska ka ka vanu kommipabereid ka ära, äkki lähevad loosi. Tänapäevane liberaalne vikerkaare maailm. Häid pühi kõigile, leidke ikka naeru väärt eluoluasju ja naerge nõrkemiseni.
˅ näita rohkem ˅