1
Kuulutamiseks saada sõnum (3.30 EUR, 160tm, 12h) sisuga
IHA TXT
sinu kuulutus
numbrile
13017
Avalehekülg
Kuulutused
Jututuba
Foorum
VIP konto
Postkast
Minu pildid
Minu videod
Minu kontaktid
Minu ankeet
Konto seaded
Vaadatud/hinnatud
Hinda pilte
Hinda Videosid
Otsi kasutajat
Seksikad jutud
Top videod
Viimased videod
Top mehed
Top naised
Top paarid
Top trans
Viimati lisatud
Moderaatorid
Foorum
Foorumi avalehele
Päevateema
|
HPV
Genitarius
2025-12-06 13:46
Viimases Täistunnis oli teemaks HPV ehk inimese papilloomviirused - https://duoplay.ee/8314/taeistund?ep=98
Kui hästi teie olite teadlikud HPV-st kui suguhaigusest? Tuleb tunnistada, et minu teadmised olid küll väga kasinad. Minule seostus papilloomviirus vaid soolatüügaste, konnasilma ja emakakaelavähiga, mis mehi justkui väga ei puudutaks, aga tuleb välja, et puudutab küll ja kuidas veel. Minu kui suure keelekafänni jaoks oli eriti šokeeriv, kui näidati HPV-st põhjustatud kõrivähki, mida seostati suuseksiga, seega suuseks polegi nii süütu nagu tundub. Tuleb olla tänulik, et keegi keelekat ei taha, sest oleksin vbl ise ka juba kõrivähki surnud, kui oleks elu jooksul saanud nii palju(dele) keelekat teha kui oleks tahtnud. Üheks lahenduseks on 150-eurone vaktsiin, aga see ei pidanud ka 100% kaitset andma. Aga turvasuuseks? Minu jaoks tundub läbi kile lakkumine veits naljakas ja veider ja ilmselt kõikidele teistele ilmakodanikele ka. Kujutan ette, milliste küsivate silmadega vaataks partner otsa, kui hakkaks turvakilega mässama nagu mingi veidrik teiselt planeedilt. Lõpuni viimine oleks ka paras väljakutse. Ma ei tea kui palju on üldse inimesi, kes on proovinud läbi kile lakkuda?
˅ näita rohkem ˅
Varbadliivas
2025-12-06 19:07
Minu teada, vaktsineeritakse selle vastu kuni täisealiseks saamiseni, vo on see seotud seksuaalelu algusega. Naistele on selle oht justkui suurem, aga mehed osalevad levitamises.
˅ näita rohkem ˅
Genitarius
2025-12-06 23:06
Kuni täisealiseks saamiseni vaktsineeritakse tasuta, hiljem pead juba ise maksma, kui vanemad otsustasid vaktsineerimata jätta. Telesaate eesmärk oli purustada müüt ja laialt levinud ekslik arvamus, et HPV ohustab ainult naisi.
˅ näita rohkem ˅
Dragunov
2025-12-07 20:03
Kas seda kilet tuleb lakkuda enne või pärast keeleka tegemist?
˅ näita rohkem ˅
easytaken
2025-12-07 21:49
Dragu- nii enne kui pärast. Peaasi et see "Genitariuse" jama külge ei hakkaks...
˅ näita rohkem ˅
Dragunov
2025-12-07 21:50
Point taken...
˅ näita rohkem ˅
Alfie5
2025-12-08 01:09
Iron Maideni solistil oli HPV tõttu kõrivähk. Fännid oletavad sama asja, kuidas tekkis.
˅ näita rohkem ˅
marsak2025
2025-12-08 16:51
Ah nüüd avastasite. Ma mingi aeg tagasi just küsisin selle kile kohta. Terve mõistusega ei tundu mõistlik neid auke lakkuda, kus polk kummita lahti on läinud.
˅ näita rohkem ˅
marsak2025
2025-12-08 16:57
Kes suudleb prostituudiga?
˅ näita rohkem ˅
marsak2025
2025-12-08 16:58
https://www.ohtuleht.ee/melu/528047/michael-douglas-minu-korivahk-tuli-suuseksist
˅ näita rohkem ˅
jfjm
2025-12-08 20:07
Vot ei tea, mida tänapäeva teadus räägib, aga paarkümmend aastat tagasi räägiti, et naistele on kõige suuremaks ohuks pesemata tilliga mehed.
Terve mõistusega inimene ei võta ka suhu munni, millega sita sees songitud.
˅ näita rohkem ˅
marsak2025
2025-12-08 20:11
Pärak pidi puhtam olema kui suu. Tunneme nüüd kõik koos hambaarstidele kaasa.
˅ näita rohkem ˅
Genitarius
2025-12-08 20:24
Kui pärakuhügieen ületab suuhügieeni, siis kindlasti
Hambaarstide ringkonnas võib vabalt selline ütlus olla, sest mõni lähebki hambaarsti juurde alles nii viletsas seisus, et kõik laguneb ja on põletikus, mistõttu haiseb ka pärast pesemist.
˅ näita rohkem ˅
Genitarius
2025-12-08 20:27
Kile teema on siin foorumis minust kuidagi mööda läinud. Viimati kuulsin turvakilest kooliajal, kui seksuaalõpetuse tunnis nendest räägiti. Tundub, et nõudluse puudumise tõttu on see kaup müügist maas - netist ei leia. Ilmselt selline nišikaup, mida tuleb apteegist või sekspoest eraldi leti alt küsida või tellida. Profimüük
Omal ajal olid päris kallid, kui neid sekspoodides veel müüdi. Vaene mees teeb toidukilest ise suuseksikile ja paneb maitseks moosi peale
Netist leiab DIY õpetusi, kuidas kondoom lõigata kaitsekileks.
https://greatist.com/health/dental-dam
˅ näita rohkem ˅
Genitarius
2025-12-09 20:37
Oraalseksi lapp
Vot sellist märksõna ma ei osanud küll välja mõelda
˅ näita rohkem ˅
ellips
2025-12-12 01:17
võta max suuruses kondoom ja tõmba üle pea
või võta naiste kondoom
.
Kunagi märkisin foorumis, et küll on siin superkujud kuulutustes , kes igapäev kordades suhu võtavad pidevalt kliente vahetades, et on juba konto algusest saadik ämbritäie neelanud, tõbised juba ? , siis pöörati see lugu naljaks... Nüüd tuleb välja, et suured elumehed pole kuulnudki, et võib ohtlik olla
˅ näita rohkem ˅
roimard
2025-12-15 15:21
Kaks senti allpool käivad ju solkmed õhku võtmas...
˅ näita rohkem ˅
Transfeer
2025-12-15 19:45
Nii huvitav, minu postitus, kus oli pandud link, kust saab kaitsevahendeid osta sugulisel teel levivate haiguste kaitseks, on teemast kustutatud. Saan aru, et reklaam, aga no kuulge...tegu on tervist hoidva tootega.
˅ näita rohkem ˅
misterJ
2025-12-15 20:15
Eks see, kes ära kustutas, on omale suguhaiguse kätte saanud.
˅ näita rohkem ˅
ikvergil
2025-12-15 20:27
Mannetu värk
˅ näita rohkem ˅
Teema
Foorumi avalehele
Päevateema
Seksikogemused
Mehed naistest
Naised meestest
Vikerkaar