Foorum
2025-11-30 14:13
Avan teema heade emotsioonide, rõõmu, positiivsusete mõtete, häid tundeid tekitanud märkamiste, innustavate ideede ja muu toreda jagamiseks. Mis liigutas sügavalt ja rõõmustas siiralt? Millest unistate ja kuidas selle poole püüdlete? Milles viimati õnnestusite ja mille üle enda puhul uhkust tunnete? 
Las kõik need blokeerimised, tähenärimised, solvamised, kiun ja ving jäägu teistesse teemadesse, mida jagub siin foorumis ohtralt.

Mul pole ehitud kuuske ega susse, kuhu kinke saaks poetada, seega võin päkapikkudest ja kinkidest suu puhtaks pühkida.

Sellisest päkapikust aga ära ei ütleks 😊
https://www.youtube.com/shorts/P7xgc2tTROg

Ootan lund ja külmakraade, õdusaid vestlusi glögi ja piparkookide kõrvale. Meeldivad õhtupimeduses sädelevad kaunistused, kuu lõpus vabad päevad ja võimalus enda eelistuse kohaselt need tegevustega täita.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-30 14:20
Minul on esimesed jõulukingid juba ostetud, kuusk särab, esimese advendi küünal põleb ja isegi jõululaulude esimese playlisti kuulasin eile kuuske ehtides ära. Tingel-tangel alaku
˅ näita rohkem ˅
2025-11-30 20:14
Väha vahva teema. Ilusat advendiaega Teile @Transfeer ja @Varbadliivas 😘🎀 ning ka teistele toredadele ihalejatele! 🤗
˅ näita rohkem ˅
2025-11-30 20:28
Järgmine nädal koju, näpud püsti.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-01 10:55
Ehitud kuuse või pärja võid iga hetk endale tuua! On hämmastav millise nostalgilise, härda ja sooja miljöö loovad asjad, mille keskel me ise lapsepõlve jõulud vastu võtsime. Kõige hämmastavam on, et kuni viimase hetkeni on trots ja "ei viitsi"... ja kui siis kõik valmis, lülitad suured tuled kustu ja lased ilul läbi hämara Sinu juurde, diivanile tulla, kohvi- või glögikruusist lõhnastatult, siis see kõik on nagu soe tekk.

Keegi teine võiks veel süüa teha ja laua katta, aga kama sellega!

Kui aeg maha võtta ja ise köögis kogu ülesseatud meeleolu sees askeldada, siis tegelikult tuleb lapsepõlv meelde küll. Ja see on mõnus.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-01 13:03
Suht soe aeg, siis on hea minna pimedas metsa, istuda kännule ja teha lõke ning jälgida varje, mis lõõmav tuli heidab, tekib selline ürgne ühtekuuluvus tunne loodusega, see tunne kaalub üles kõik, side on loomulik ja ehe
˅ näita rohkem ˅
2025-12-22 10:53
Heaga te siin eriti ei priiska, ma vaatan...
Aga minul hakkas puhkus ja kavatsen vähemalt poole sellest lihtsalt molutada
Armastan 50+ iga, sest siis saab lubada endale mugavutsoonis olemist
˅ näita rohkem ˅
2025-12-23 21:39
Jagan kõigile ihalastele jõulutervitusi ja soovin rahulikku pühadeaega! 😎
˅ näita rohkem ˅
2025-12-23 22:40
Häid pööripäevi!

Meeleolukat aastavahetust!
˅ näita rohkem ˅
2025-12-24 13:45
Häid jõule! Ma siia juurde midagi ei luuleta, te teate kõik ise väga hästi millised on head jõulud!
˅ näita rohkem ˅
2025-12-24 14:10
Mõned inimesed on ikka ilusad ja head, tuleb nad lihtsalt üles leida. Küll tulevad siis ka kõik kaunid emotsioonid, mida otsime ja ootame. Mõnikord on elu veidi kaunim, kui tumedad jõuluprillid eest võtta ja naeratada. Pärast tuleb masendus tagasi, aga 2-3 päeva on kõigile maksuvabad :-)
˅ näita rohkem ˅
2025-12-30 22:35
Peagi saabuv uus aasta teeb omamoodi uue häälestuse. Tuleb uuesti seista stardijoone taha. Uued võimalused, mõtted, soovid, plaanid...Selle kõigega võib loomulikult alustada millal iganes...aga millegi pärast mõjub uus aasta paljudele inispireerivalt ja annab justkui tõuke, selle väikese abistava müksu.
Soovin teile mõnusat aasta lõppu ja indu uueks aastaks, et mõni kaua mõeldud idee saaks teoks!
˅ näita rohkem ˅
2025-12-31 11:06
Külma ja lume saite. Talvetunde saite.
Kohe tuleb värske aktsiisihüpe ka. Nautigem tasakaalu
˅ näita rohkem ˅
2025-12-31 13:33
Mind ega elutähtsaid sektoreid kumbki aktsiis kuidagi ei mõjuta.
Mina soovitan maha joodud ja suitsetatud raha eest hoopis spaas käia, eriti sellises, kus ujula ka on - pärast väga positiivne tunne, kui oled tööpinged maha laadinud - meelemürke ei olegi vaja.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-31 14:06
Sorry , mina lund ei tellinud
˅ näita rohkem ˅
2025-12-31 14:42
Plaanide õnnestumist, puhanuna ärkamist, päikesepaistelist horisonti!
˅ näita rohkem ˅
2025-12-31 14:48
Mina soovin kõigile, kes end mu sõnavõttudest solvatuna tundsid või keda ma solvasin mõnel viisil, edu endaga tegelemisel! Lihtsalt, et see uuel aastal ei korduks 🙂

Olge positiivsed
˅ näita rohkem ˅
2025-12-31 17:06
Sitkust ja jõudu !
˅ näita rohkem ˅
2025-12-31 23:50
Kuldsed sõnad , roimand
˅ näita rohkem ˅
2026-01-01 07:44
Vesi on tagasi, head uut.
˅ näita rohkem ˅