Foorum
2025-10-09 23:26
Võib olla on see teema siit läbi käinud . Kuna puudub võimalus kasutada otsingut, siis kõiki teemasid läbi vaadata ei viitsi.
Küsimus - kumba eelistavad mehed, naised muidugi ka . Kas topless või bottomless? On jäänud mulje, et meestele meeldib kui naistel on tissid paljad. Minule meeldib paljas tagumik. Ideaalis nii, et seljas on väike särgike, jalas kontsad ja sukad aga pepu on paljas. Ja see ei ole mitte sellepärast, et siis on lihtsam ligi pääseda. Nii on seksikam. Maitse asi.
Miks minuga nii on, ma täpselt ei tea. Olin kunagi hetk mil elu mängis mulle kätte olukorra, kus minu ees seisis naine ja oli dilemma ees - kas võtta ära seljas olev T särk või püksikud. Kõõlus ukse vahel ja otsustas, et võtab püksikud ära .... Pagan kui seksikas see oli. Ehk ongi sealt jäänud mulle see kiiks.
Loodaks siit pisut asjalikumat arutelu. Ehk suudate end talitseda seltsimehed foorumi raudvarad ....
˅ näita rohkem ˅
2025-10-09 23:50
Pulli ei huvita üldse, milline udar lehmal on. Teda huvitab vaid see, millised lõhnad lehmal saba alt tulevad.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-10 00:08
Minu jaoks on kõik suhteline...oleneb rindadest, tagumikest, püksikutest, sukkadest ja paljudest muudest teguritest. Iga olukord ja inimene on ju erinevad, niisamuti on ka eelistused igaühe osas varieeruvad. See, mis võib ühe inimese puhul köita, ei pruugi kellegi teise osas kehtida.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-10 08:47
15-aastase jaoks on ka ehituspoe torutööde osakonna põlveriiul täis inspireerivat vaadet, niiet asi on väga suhteline.

Üldiselt isegi kui fookus on ühe peal, siis teise võlu võimendab esimest. Naise keha vormelirajaga võrreldes on kurvid ägedad siis, kui sirged on ka head!
˅ näita rohkem ˅
2025-10-10 09:06
Pepu, puusade ja alakeha seksuaalsus tundub kuidagi ürgsem. Metsikutes suguharudes kuskil džunglis lippavad naised siiani paljaste rindadega ringi.... Ilmselt see meestel erektsiooni ei tekita.
Samas alakeha on tavaliselt siivsalt palmilehtedest seelikuga kaetud 🙂
Bi-huviga mehi enamasti huvitavad naiste puhul tagumikud. Või siis ebaloomulikult suured rinnad, mis meenutavad tagumikku😁
Ikvergil, see vormeliraja võrdlus oli päris hea😉
˅ näita rohkem ˅
2025-10-10 09:09
Pea 30-aastase staažiga femmeoloog ikkagi ju
˅ näita rohkem ˅
2025-10-11 21:13
Sinu maailma vaade oleks absoluutselt teine, kui oleksid näinud 30 cm kauguselt, valgust vilkuvas või hämaras toas erutavat, hea lõhnaga tussut.
seda nimetatakse poosiks 69.
Kui nii lähedale pole pääsenud, siis on tervik tähtis. Ehk nägu, rinnad. pepu, jalad, kõndimine, suhtlus ... jne
˅ näita rohkem ˅
2025-10-18 01:34
Pigem midagi sellist mis ei paljasta liiga palju(jätab ruumi fantaasiale)
Sellised on kõige paremad pildid.
Kui oled juba ennist kõike näinud, siis pole enam huvitav, see nö "jahimoment" kaob ära.
Ja lõpuks ütleks et ikka nägu on kõige olulisem
˅ näita rohkem ˅
2025-10-18 16:15
Mõlemad. Aga kõige olulisem on naiselikkus. Selline pehme, alistuv, meest ihaldav naiselikkus.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-19 21:40
aga domineeriv, meest kui naudinguvahendit ihaldav naiselikkus?
või on naise alistumine siiski oluline, et mees saaks maksimaalselt tunnetada oma mehelikkust?😉
˅ näita rohkem ˅
2025-10-20 16:24
Küsimus kõlab nagu: mees või naine?
˅ näita rohkem ˅
2025-10-20 17:10
Vot see domineerimine on kahe otsaga asi ja äärmused pole just eriti erutavad. Surnud meritäht võib küll asja ära ajada, aga see nagu tunnitöö tegemine. Samas võib tõrge tekkida ka siis, kui naine liiga konkreetselt nõuab. Samas flirt enda kehavõlude näitamise ja pakkumisega, on väga ok. Vähemalt minu jaoks.
Kui nüüd teemasse, siis mitte et mul tisside vastu midagi oleks, aga rohkem tahaks näha, mis pükste all peidus.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-20 20:52
jott sul laudas ajas ka meritäht ära
˅ näita rohkem ˅
2025-10-21 09:03
Caprichosa
Naiselik domineerimine on mingi piirini erutav, aga kui naine tuleb "meest võtma", siis ma ei taha olla alistuvas rollis.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-21 09:33
Domineeriv naine on seksikas naine. Kahju,et reaalses elus on nad maksimaalselt domineerivat rolli mängivad,kui sedagi
˅ näita rohkem ˅
2025-10-21 10:38
Teema on pisut laienenud.
Domineeriv naine on kindlasti seksikas kui ta oskab dom. olla. Olen elu jooksul kolme erineva sellise naisega kohtunud. Mõnega korduvalt. Tõsi üks neist oli tasuline. Leppisime eelnevalt kokku, mida teeme ja kus on piirid. Kõik oli tore, aga kuklas siiski tunne, et teeb seda rohkem raha pärast.
Teised kaks on selle keskkonna saak. Või noh olid. Enam nad siin ei figureeri. Särtsakam neis oli selline "pühapäevadom". Talle meeldis. Meil oli oma märksõna, kui ta sellises tujus juhtus olema ja kui see sõna postituses kirjas oli, pidin esimesel võimalusel minema. Ehhhh.... olid ajad. Ja kui nüüd teema alguse juurde tulla, siis talle oli teada, et mulle meeldivad tagumikud. Sukad, kontsad, liibuv särgike ja paljas pepu .....
˅ näita rohkem ˅
2025-10-21 14:28
Jah, seotud, olen sinuga täiesti päri. Ka pepu osas
Kirjale vastamiseks oled oma postkasti blokeerinud kahjuks.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-21 19:06
Mõlemad
Sõltuvalt olukorrast ja tujust!
˅ näita rohkem ˅
2025-10-31 09:35
robespierre,
kas alistuv roll tunduks kuidagi ebamehelik? või oleks kontrolli kaotamine hirmutav?
˅ näita rohkem ˅
2025-10-31 10:14
Küsimus polnud küll minule, aga...
Asjad peavad juhtuma mingit kindlat rada pidi. Alguses on ikka flirt ja kiimlemine ning on väga erutav, kui naine aktiivselt pakub ennast. Kui aga naine tuleb lihtsalt juurde ja käratab: "kepi mind", siis ei tea kuidas alustada.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-31 10:46
Ei tea kuidas alustada? Siis kepid Teda! Paned oma kõvastunud noku talle tussusse või suhu ja kepite, nii et on kohe kepitud.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-31 12:28
Caprichosa
Jah, mind häiriks see, kui peaksin end naisena tundma. St naine tuleks domineeriva ja jõulisena mind keppima. Mull emeeldib, kui naine on kiimas, aga ma eelistan ise olla see, kes on suurem, tugevam ja domineerivam.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-31 20:45
Meelasingel on domina kes vägistab , capri pidi lihtsalt oma suure tussu ja pepu näkku kinni istuma kui lahti peksab. Üks transa teadis rääkida kuna käis nende juures.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-31 23:10
Mulle meeldivad lihtsalt paljad naised
˅ näita rohkem ˅
2025-11-01 23:29
Olen ka pepu austaja. Olgu tissid nii ilusad kui tahes, pepu on seksikam. No muidugi mitte igasugune pepu. Ikka ilus pepu!
˅ näita rohkem ˅
2025-11-02 07:41
Mehi on ka kenam tagant vaadata😍😍
˅ näita rohkem ˅