Foorum
2025-07-03 12:50
Olere tähele pannud, et siin 10 nuiajad ja blokkijate pildid erinevad sellest mis oli isegi paar a tagasi.
Ikka väsinud ja ära vajunud kehaga, aga arvavad ikka, et on kobedad.
Kurb see naiste elu nii ruttu vananeda.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-03 13:31
no aga sa ise ju sama, nii väsind et pole midagi järgi
˅ näita rohkem ˅
2025-07-03 16:42
Meelstel on mingi vananemisvastane kromosoom avastatud?
˅ näita rohkem ˅
2025-07-03 17:16
Vanasti öeldi, et 70 aastasel naisel on elu täis ootamatusi ja 70 aastasel mehel kaks kotitäit mälestusi.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-08 18:02
Eesti ühiskond vananeb ja paratamatult näeb üha rohkem väsimust nii eraisikute, ettevõtete kui riigi tasandil. Ka ihalejad siin on üha sagedamini vanemas keskeas. Kui ma kunagi 16 aastat tagasi esmakordselt siia sattusin, siis olid kahekümnendates noored tavalised. Täna on tavaline nelja-viiekümnendates kasutaja ning isegi 30-aastast vaadatakse kui lapseohtu saaki.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-08 18:53
Kui juba kiiresti vananemist kritiseeritakse naiste puhul siis vastaks samaga meeste puhul. Peale 35-ndat eluaastat kipuvad munandid lõtvuma ja riistad kortsu minema. Ole siis välimuselt milline alfonso tahes.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-08 20:02
Minul on kõik riistad kenasti kombes.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-08 22:51
kiisuke75 vaatab meestel kõigepealt kotte ja munni. Nii saab vanuse teada.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-08 23:23
Kusjuures mina ei ole tähele pannud. Aga ma obsessiivselt seda ka ei jälgi - pigem tegelen iseenda tervise, välimuse ja hea enestundega. Sellest võiks iga inimene alustada, selle asemel et teisi takseerida.

Tervitades,
Transfeer
˅ näita rohkem ˅
2025-07-09 10:51
Eks väsinud ja vajunud kehaga naine vajab ka tunnustust. Kes oma ilu hoiab ja selle nimel vaeva näeb, saab tunnustust ka ilma nuiamata. See on muidugi hea, et teise kehasid kritiseerib inimene, kes enda keha ei julgegi näidata
Kiisuke pole vist mehe riista elukulgu piisavalt jälginud, et suguelundi oleku ja vanuse vahel seoseid loob
Riist läheb kortsu külmast, mitte vanusest
Ja ega kotid ei ole tissid, mis vanaduse ja rasvumisega kasvavad ja oma koormuse all välja venivad
Munandite olek sõltub temperatuurist - külmaga tõmbuvad kokku ja palavaga ripuvad.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-16 18:54
Tühja see keha, aga vot vaimult on need blokkijad ja kümnete nurujad ikka samal tasemel kui 10..20a tagasi - oma mõttes 21 aastased kaunitarid keda iga mees ihaldab 😁
Võiks ju eeldada, et vahepeal on reaalsustaju kohale jõudnud ja enesekindlus oma tänase keha suhtes kasvanud.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-16 18:56
Kiisukesel ka jälle konto blokkis, kuigi alles seletas siin 😂
˅ näita rohkem ˅
2025-07-31 02:10
Aga kulunud mehed ?
˅ näita rohkem ˅
2025-07-31 11:14
Mehed kuluvad tõesti, nii vaimselt kui füüsiliselt. Eestis on 50+ vanuses mees kohati päris kurb nähtus. Aga ma väidaksin, et sageli kulutavad naised mehe ära.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-31 14:06
Kuna enne hiir kulunud on?Ikka hiireauk.😀
˅ näita rohkem ˅
2025-07-31 21:19
Ja lonkab küürus hiir on alati noor …aga ainult hinges
˅ näita rohkem ˅
2025-07-31 21:38
Roomeks, kulunud hiirest ei tea, aga ega ka hiired igavesti noored ole...
˅ näita rohkem ˅
2025-08-01 00:03
Riina,kui hing on noor siis on kõik korras.Ei maksa kibestuda vana nalja peale.
Vabandust kui kuidagi riivasin.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-01 00:52
Olgu see hiireauk kui tahes suureks kulunud, aga kui see kinni pannakse on hiir hädas.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-01 01:50
O , siin leidub viisakaid inimesi !
roomeks , sa oled üllatusi täis
😘
˅ näita rohkem ˅
2025-10-12 22:46
Härra on väga endast väljas, tead, et mehed hakkavad väsima peale 55, aga naised hakkavad peale 50 õitsema. Sellest jääb arusaamatuks, miks sinna sajani nii vähesed jõuavad. Teema püstitajale nii palju, et tal on võimalus end tõestada. Löö end üles ja võta noor naine, kui abielu randa ei trügi, siis mõneks tunniks ikka jätkub raha. Aga vanemate soove peab austama, kui ei meeldi, siis mine edasi.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-13 07:16
Sa ikka tead sõna "õitsema" tähendust? Vilja kantakse pärast, mitte enne õitsemist. 😄
˅ näita rohkem ˅
2025-10-13 16:35
Ma heidan kinda 40+ naistele, et nad võrdleks oma sekselu 20mne aastasena ja nüüd.
Ma ei vahetaks seda küll millegi vastu. Aeg, tahtmine ja võimekus keskenduda, mis kaasneb praeguse seksiga..halloo, kosmos, ma ütlen. Ma olen kogenud totaalset seksuaalset revolutsiooni ja kuigi olin noorena mässu- ja vabameelne, siis see, kuidas ja mida nüüd enda kohta tean - priceless!
Täna just arutlesin kellegagi, et kas parem iga, kui 40+ , naisel üldse on ja vastus - kui, siis 50+ 😃
Ma julgen arvata, et kümne aasta pärast murravad poisid jätkuvalt ja mitte mingit põhjust pole arvata, et 70mne aastanegi armukest ei leiaks 🥰🥰🥰 Khmm, naine siis 😉
˅ näita rohkem ˅
2025-10-13 17:31
Mingi Pihlakodu teema?
˅ näita rohkem ˅
2025-10-13 18:22
Kirjutan alla, Ussideuss. Naistel on kombeks ajas areneda. Kui lapsed jõuavad teismeikka ja ei soovi enam nii palju vanemate tähelepanu, siis tekib aega ka ennast paremini tundma õppida. Mida paremini ennast tunned, seda enesekindlam oled ja seda kergem on nihutada piire.

@Robespierre, on olemas ka õisi, mis ei kanna vilju
˅ näita rohkem ˅
2025-10-13 18:32
No õitseaja mõte on siiski viljastumine. Selle sõna kasutamine 40+ või 50+ vanuses naiste või meeste puhul on veider, jätab imala pugemismulje.
Sellega ma olen muidu nõus, et paljude naiste jaoks võib 40+ vanus olla elu parim.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-13 20:09
kas 40+ vanuses inimesed on siis kõik viljatud, robespierre?
üks mu tuttav sünnitas 54 aastaselt kena priske poisslapse, muide😛
õitsev välimus tähendab tervist ja rõõmu, mu meelest.
kui inimene on särav ja hoolitsetud, naudib seksi ja elu, võib see õitsemine tänapäeval suht kaua kesta.....ka siis kui pidevat viljastumist ei toimu.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-14 07:22
Eks mõni taim õitseb hilisel aastaajal ka, aga "õitsev pensionär" kõlaks kummaliselt. Naise õitseaeg on vanuses 16-38 umbes (vanasti 14-28).
Ma ei mõista, miks hirmsasti tahetakse mingeid mõisteid kõikidele kleepida, nagu hiljuti siin ka igaüht nartsissistiks püüti teha. Mis järgmiseks, et igaüks on natuke pedofiil (sest esimene armumine oli ikka enne 16. sünnipäeva) ja natuke loll?
˅ näita rohkem ˅
2025-10-14 11:18
Veelgi kummalisem kui 16 aastaseid alaealisi liigitatakse viljastamiseks sobilike alla....Kuna nn õitsemist peaks tingimata seostama soo jätkamisega, sinu teooria järgi, robespierre.
Nartsissism on vist pigem nagu diagnoos siiski?
Ja vaevalt et keegi 10 aastase lapse armumisi käsitleks perverssusena. Pedofiilia tähendab täisealise haiglast huvi laste vastu, teatavasti.
Aga ju mõni tunnebki end peale 38. eluaastat pensionärina....nagu robespierre😛
Eluenergiat pole paraku kõigile võrdväärselt antud.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-14 12:32
Õitsemine (ka õitseng) on õistaimede õite arenemine õienuppude (avanemata õis) puhkemisest kuni tolmlemise lõppemiseni (Eesti Entsüklopeedia). Seda saab ülekantud tähenduses kasutada n-ö prime time kohta.

Eesti Vabariigis on seksuaalse enesemääratlemise algus 16-aastaselt, sellest mu vanusevaliku algus. Muidu ajalooliselt on neidusid mehele pandud peale menstruatsiooni algust, seega sageli ka 13-14-aastaselt.
Mu näidete mõte oli see, et ei pea nui neljaks iga sõna kasutama kõigi kohta. Õitseaja termini kasutamine 40+ ja vanemate kohta mõjub koomiliselt.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-14 13:07
nn ''tolmlemine' ei lõpe siiski 38 aastaselt, paraku. mõni naine saab sellesse kõrgesse ikka jõudes esimese vaginaalse orgasmi....seega õige seksi nautimine ja õilmitsemine alles algab
samas mõni vinniline kompleksides pubekas ei ole isegi veel avastanud oma seksuaalsust ning mõte viljastamisest tekitab ilmselt õudu....ja lükatakse edasi kuskile 35+ vanusesse. kuna paljud naised siiski naudivad vabadust, maailma avastamist ja karjääri tegemist tänapäeval, just selles kõige viljakamas eas.
ajalooliselt on kindlasti palju lapsi vägistatud. teatud riikides sunnitakse tänapäevalgi 11-aastaseid tüdrukuid vanameestega abielluma. ju siis mõnedele vanaisadele tunduvad lapselapse vanused ''õitsvatena'' ja viljastamiseks sobilikena
iseasi, kas arenenud riikides peaks seepärast koolilaste viljakust kiitma...
või meeldiks mõnele lugupeetud issile kui nende 16 aastane tütar neid kogemata vanaisaks teeks?
˅ näita rohkem ˅
2025-10-14 15:49
Sina räägid sotsiaalsest, mina bioloogilisest normist, Caprichosa. 🙂
Aga isegi sotsiaalse normi mõõtmes on ühel hetkel õitseajast rääkimine pisut kummaline. Miks me lihtsalt kuldsest keskeast rääkida ei või? Miks peab vanaemaeas naine neiu nimetust kandma?
˅ näita rohkem ˅
2025-10-14 16:15
Vii naisele kodus lilli ja vahest välja , näed kuidas õitsema hakkab.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-14 17:27
Ma isiklikult eelistan samuti vähemalt juba sünnitanud naist ikka naiseks nimetada, mitte neiuks. Samas, siin keskkonnas on üsna sage see, et 40+ mees ennast noormeheks nimetab, miks siis 40+ naine ei või neiu olla?
˅ näita rohkem ˅
2025-10-14 19:25
Oh, ma lausa jahmusin kui keegi oma kirjas märkis vanuseks 38 ja staatuseks noormees, ning tema pidavat oma seksuaalsete võimetega lausa meestele silmad tegema. Nojah, mina ei usu halli hundi hullu juttu, ka pole ka Katariina Suur, kes laseb oma õuedaamidel potentsiaalse "kosilase" testida. Kurb küll, jäin ilma järjekordselt. Millisest vanusest algab meheiga?
˅ näita rohkem ˅
2025-10-14 20:33
Mina ka 40+ ja naudin seksi praegu tunduvalt rohkem, kui kahekümnendates. Tundub, et varem saamata jäänud orgasmid tulevad nüüd justkui mõningase viitega tagantjärele . Ja varsti olen 50+, niiet aitäh, Ussideuss, et on mida oodata!

Tervitades,
Transfeer
˅ näita rohkem ˅
2025-10-14 20:36
Ingkrisi meespool on ka kuidagi järsku vanaks jäänud, kasutaja tulekaissu kes väitis om vanuseks 32??
Vaadates pilti 54 pluss kui mitte vanem..
Et siis pole neil naistel midagi viga.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-26 03:47
Mehed ju ei vanane !
Noh mis siis et selg o küüris , hambaid ei ole ja nägu nagu rosin , ikka noormees !
Aga vaimsest poolest on parem üldse mitte mainida .
Nii raske adekvaatse 50+ meest leida !
˅ näita rohkem ˅
2025-10-26 07:47
Siis peab nooremaid vaatama 😁
˅ näita rohkem ˅
2025-10-26 12:54
Riina võiks rohkem peeglisse vaadata. Kes peaks tahtma vanamutti, kes väidetava keskerihariduse juures suudab ka igas lihtlauses teha kaks viga.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-26 17:17
Kui väga aus olla mul on raske kurta - juuksed on veel peas , hambad suus , selg ei ole küürus , tissid on veel õige koha peal ja rosina disaini ei pea veel järgi tegema .
Minu vanuse kohta päris hea tulemus .
Ja ma ei oota et kohe kõik hakkavad mind tahtma , eriti kibestunud 50+ mehed nagu railbaltica keda keegi ilma rahata ei taha .
Lonka minust mööda , palun , ja veel suure kaarega
˅ näita rohkem ˅
2025-10-26 22:26
Kui issi- või õllekõht tekib ette ja juuksed kaovad, no siis vanaks hakkab küll minema
˅ näita rohkem ˅
2025-10-27 09:22
robespierre,
bioloogiliselt võib vanaemaks saada ka nt 35 aastaselt või veelgi varem. kui see vanaema juhtumisi 15 aastat noorem välja näeb, miks teda siis neiuks ei võiks nimetada? ega sa ju ei suuda nagunii tänaval vastutulijate välimuse põhjal kindlaks teha, kas keegi on sünnitanud või mitte.
aga 16 aastaselt või nooremalt sünnitamist siiski normiks pidada ei saa, ka mitte bioloogiliselt. isegi kui mõnele mehele alaealised soojätkamiseks väga sobilikud tunduvad....
ku sa ise oleksid 18 aastaselt sünnitanud, siis ilmselt mõistaksid, mida silmas pean.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-27 12:30
Antiik- ja keskajal abiellusid kõrgemast soost neiud 12-14-aastaselt, madalamast klassist inimesed 16-20-aastaselt. Põhjamaades küpsesid inimesed aeglasemalt kui lõunamaades, aga normina abielluti enne 22. sünnipäeva kõikjal. 35-aastaselt oli suur osa inimesi juba surnud.
Ma ei tea,, mida Sa "bioloogilise" all mõtled, aga rasestumine on võimalik peale menstruatsiooni algust, see ongi bioloogiline.

Eks me võime neid sõnu muuta muidugi, aga mingist hetkest ei tähenda need midagi. Sa ei saa võidelda aja paratamatusega sõnadele uue tähenduse andmise abil.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-27 13:49
Raske elu Riinakene,olen ka varasemalt öelnud, et ära otsi vanadekodust jätkuvalt mehi.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-31 04:18
Capri on väga väsinud näoga , meelasingel on ilusam ja meelas teeb paremat massaaži kuigi nad on ühevanused prouad.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-01 10:55
unistajatyyp alias ingkris, kas viinamarjad on hapud???? Aastaid Capri järele õhkamist ja ei saanud sa temaga kohtingule. Haledad nuuksatused sinu poolt nii oma kontol kui pildikommentaarides.
Muide su oma proua ju kah sama aastakäik mis meelasingel.
˅ näita rohkem ˅