Foorum
2025-06-25 11:15
Oli selline reklaam, et kumm on seks . Siin lehel vaatame , et pannakse kõiki ja ilma kummita. Hirm pidi olema see mis mehe araks teeb, aga sugutung pidi olema suurem kui hirm. Karm on vaadata, nn massöörid istuvad otsas ilma kummita, panomeeste pildid,kus eri naised saavad ilma kummita... Julged on need eesti mehed või siis on mõlemad pooled väga sinisilmsed. Avalda enda arvamust.
˅ näita rohkem ˅
2025-06-25 11:38
Kirjades küsitakse tihti kas sisse võib lõpetada, vastus kummi sisse alati.🥰
˅ näita rohkem ˅
2025-06-25 12:11
Inimene kes ennast armastab hoolib endast. Mullegi kirjutatakse lakkamatult sooviga seksida kondoomita.
Kust ma tean, et siinsed Mendelejevi tabelit kaasas ei kanna.
Seega kindel EI. Olen hästi mõistuseinimene, õnneks.
Mind kirehood ei murra.😀

Kondoomita seksisin ainult oma abikaasaga, aga tegelikult see oli risk. Mees, keda teised naised pidevalt taga ajasid ( jälle raha teema!!!) võis ju libastuda, kust ma tean.
Kontrollisin end iga poole aasta tagant korra.
˅ näita rohkem ˅
2025-06-25 12:12
Tõmmake omale kummid pähe ka, siis on kindlam.
˅ näita rohkem ˅
2025-06-25 12:44
Egas jah, igas augus ei tohiks sonkimas käia. Aga tuleb jantida.
˅ näita rohkem ˅
2025-06-25 13:41
Kummiga on sama tunnetus kui kummikindaga, pool emotisooni jääb saamata
˅ näita rohkem ˅
2025-06-25 14:55
Seksida võib vaid nendega, kel testid tehtud.
˅ näita rohkem ˅
2025-06-25 20:32
Enda mehega koguaeg.
˅ näita rohkem ˅
2025-06-25 20:54
Selle ajaga, kui tulemused teada, on teine pool juba kolmes uues kohas käinud, andnud kümpa ekstra ja põrutanud auku, mida kümned teisedki kummita, sest vaid kümpa eest saad "tõelise elamuse".
Ma olen jätkuvalt eetilise prostitutsiooni poolt, kus ka rõõmu valmistav inimene võtab vastutuse. Mehi saab 100% süüdistada selles,et see kumm pealt lendab, aga need n+kümpased naised ka julgustavad seda ja pole grammigi meestest paremad.
Kumm on 100% seks, kummita saad teha vaid usaldusväärse inimesega ja siit teda vaevalt leiab (once a cheater, always a cheater - ütleb ta, endale tuhka pähe raputades).
˅ näita rohkem ˅
2025-06-25 21:35
Sa kah veel seksid?
˅ näita rohkem ˅
2025-06-25 22:30
Tädid tõmbavad dildole ka kummi peale ja let’s go.
Kumm ju sex
˅ näita rohkem ˅
2025-06-30 00:15
Kumm on seks, hiv kiirtestid on olemas, kasutage prepi ja palju turvalisem.
˅ näita rohkem ˅
2025-06-30 02:36
Kui niisama pilti teha kui ots on sees, siis tripper ei nakka, ta teab, pilti tehakse.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-01 09:50
Tegelikult ei takista kondoom ei emotsiooni ega naudingut- kui peenis on maksimaalselt erekteerunud.
Mõnel vajub juba ainuüksi kondoomipaki nägemisest poolpehmeks ning loomulikult ei paku siis ka vahekord õiget mõnu. Probleem on enamasti psüühiline, tegelikult.
Robespierre,
testid ei kaitse nakatumise eest. Teatud letaalsete haiguste peiteperiood on 3 kuud kuni aasta.....Test ei pruugi veel midagi näidata, aga nakatumine toimub täie hooga. Kõige ohtlikumad ongi tegelased, kes väidavad, et on "puhtad" ja testid tehtud....ning enamasti üritavad kondoomi kasutamisest kõrvale hiilida.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-01 17:32
see pidi ikka hea vitt olema baabal, kes 1000 meest teenindas ja kondoomiga või kasutas ta hoopis ise naiste kondoomi ? Ajaliselt pidi ööpäevaseks seikluseks olema vähemasti korraga 5 meest aukudes , kondoomiga ?
˅ näita rohkem ˅
2025-07-01 17:44
ellips unistab ilmselt selle meesnaise asemel olemisest ja tuhande mehe teenindamisest
˅ näita rohkem ˅
2025-07-01 17:46
vahet pole selles arvus ja millisest soost tegelikkuses. Üle 3 korra päevas on kõikidel nimetaja -ämber. Ja kondoomi kasutamine üle selle arvuliselt muutub ilmselt koormavaks kõikidele osapooltele. Naiste kondoom ilmselt leevendab pisut arvu suurust aga voolav püreemass lõpuks ei ole ilmselt kellelegi meeldiv. Võimalik, et suurusjärgul võib olla nagu nõudepesu masinaga- peseb haigusvabaks
˅ näita rohkem ˅
2025-07-01 17:48
Kuna naised kondoomi ise ei kasuta (kuigi need on olemas), siis raske hinnata kuidas naistel endal ära asi vajuma hakkab kui nad kasutama hakkavad.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-01 17:51
caprichosa - käib sügelemas siin , kuuluta omale kasvõi 100 mehe teenindus korraga , ei kadetse ja isegi mind ei huvita , mis tunne sul oli või millest sa tegelikult unistasid. See tähendab, et pole sinu isikuga seost ja teadmist , samas on küll siinses foorumis - et sina tead kõigi eest paremini. Kui see rahuldab sind , siis naudi seda ja ära pidevalt serverisse koormaks kirjuta - IT alased töötajad nimetavad seda saastamiseks ja see on ka üks Eesti elektrikulu suurimaid tarbijaid
˅ näita rohkem ˅
2025-07-01 18:26
misasi see naistel peaks ära vajuma, ufoman?
iga oma tervisest vähegi hooliv naine kasutab vahekorras olles kondoomi, kui tegemist abieluvälise suhtega. ilmselt mõnelgi on see ka käekotis kaasas, igaks juhuks.
naisena võin öelda, et iha ja erutus ei kao kuskile kui mees turvaseksi harrastab...pigem vastupidi. kondoomi kasutav mees tekitab usaldust. naine saab end vabaks lasta ning ka suurema seksinaudingu kui ei pea võimalike tagajärgede pärast muretsema.
paraku testid jah ei anna mingit garantiid nakatumise vastu nagu juba eelpool mainitud sai.
ning erilist vahet pole, kas hankida kuri haigus endale ühe või kümne öö suhtes. paljud mehed ilmselt ei tea, et osad suguhaigused kulgevad neil sümptomiteta....pealtnäha kõik ilus ja tore, aga nakatatud naistel tekitavad need haigused suuri vaevusi ja isegi viljatust.
eks igaüks otsustab ise, kas olulisem on hetke emotsioon või enda ja partneri tervisest hoolimine.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-01 18:37
caprichosa, kas sa kasutad naistekondoomi?
˅ näita rohkem ˅
2025-07-01 20:24
pole vahet, mida mina isiklikult kasutan. oluline, et ma ei loo illusioone justkui testide tegemine asendaks elementaarsete kaitsevahendite kasutamist.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-01 21:46
Ühesõnaga sa siis ei kasuta, turvaseks on sul meeste peale ehitatud. Kui sa ise peaksid iga seksi alguses endale naiste kondoomi paigaldama, siis vajuks sul ka vahest ära. Aga kuna sa kondoomi ei kasuta, siis jah...
˅ näita rohkem ˅
2025-07-01 22:30
Mis sul sellest.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-02 14:47
Ma kasutan kondoomi küll my size 69 , väiksemat peale lihtsalt alla 69 peale ei lähe, kes asjast aru saab.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-02 19:51
Minu munnile pole kondoomi saada kauplusest.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-02 19:55
Nii väike?
˅ näita rohkem ˅
2025-07-02 19:58
Pole see nii väike ühti.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-02 21:33
Olen ise näinud ja kinnitan, et on täitsa keskmine.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-03 08:12
Caprichosa
Viiruse peiteaeg tähendab seda, et sümptomid ei avaldu. Test suudab viirust tuvastada ka siis, kui sümptomeid pole. Tõsi, HIVi jms puhul võib olla mingi lühike aknaaeg, seega sajaprotsendist garantiid pole, aga aknaajal vist on nakkuse edasiandmine üsna ebatõenäoline, sest viirust on organismis veel väga vähe.
Kondoom võib ka puruneda, nii et ei anna ka absoluutset garantiid. Vajalik on kondoom juhuseksis kindlasti.
˅ näita rohkem ˅