Foorum
1
2
2025-04-20 23:13
Kas sööte liha või peate leppima makaronide ja konservidega?
˅ näita rohkem ˅
2025-04-21 00:45
Kas lihakonservis liha polegi?
˅ näita rohkem ˅
2025-04-21 01:11
Miks mitte maasikaid süüa? Liha ja makaronid kõige odavam toit.
˅ näita rohkem ˅
2025-04-21 07:10
Tänapäeval ei ole see mitte elatustaseme, vaid veganluse küsimus. Mina olen omnivoor.
˅ näita rohkem ˅
2025-04-21 08:35
Kel siiski elatis olemas peaks kõike sööma. Pole toidulaud muutunud , kalapäev ikka neljapäeval, hommikuti pudrud või võileivad.
˅ näita rohkem ˅
2025-04-21 10:24
sööme fantaasiaid
˅ näita rohkem ˅
2025-04-21 11:13
just nii ongi, robespierre. oleks naiivne arvata, et veganid söövad taimetoitu, kuna liha(konserve) ei jaksa osta.
˅ näita rohkem ˅
2025-04-21 11:47
Ega menüü ei pruugi olla mingi elatustaseme näitaja. On tõesti neid, kes toidupoes sente loevad, aga on ka palju neid, kelle menüü sõltub ajast ja viitsimisest.
˅ näita rohkem ˅
2025-04-21 11:57
Siinse rahva elatustase: kui vaadata ja ka LUGEDA kuulutusi siis...see pole ju tõsi aga nii paistab välja, et suurem osa siinsest rahavst elab "süvavaesuses" või lausa kerjuse tasemel, sest...kuidas muidu mõista, "tehke mind VIP-iks, ja seda nii naised kui ka PAARID??? Kuulge, olgem nüüd realistlikud! VIP staatus maksab siin alla 3eur...!!! Kui isegi seda raha peab kerjama, kas natuke häbi ei ole? Toidupoes maksab WC paberi 6pk ka rohkem ja selle raha ju ometi ei kerjata? Teiseks: mis kuramuse komme on siin tekkinud, paaridel, nt oma naist kupeldada...ehk raha eest siis välja pakkuda...loe: "kingituse ees/naisele KINK"...see teema peaks TEENUSTE alla olema...aga kus, ega ma mõni prostituut ei ole...ja ometi seksin raha eest???

Selle lehe algne mõte on ammu kadunud ja muutunud tõeliseks "lihaletiks"...kus rumalate meeste nö rahaliselt üle pakutud hinnad, aina nooremaid naisi ahvatlevad oma keha müüma ja summad ajanud taevasse-ulmeks kätte ära! No öelge armsad naised, kes te küsite autosekis eest 200-300eur ja isegi siis lunite kondoomi raha ehk see peab ka kliendil olema(, et jumala eest ühtegi kulutust ei teeks...apteegis maksab kõige odavam kondoom 0,65 senti), et kas sellise hinnaga on "vitt" kullast...või on risti jalgade vahel või...kuidas selline hind põhjendatud on? Aga noh, miks mitte vastu võtta kui mehed maksavad ja veel üks-teist rahaliselt üle trumpavad ja nii naised ahneks ja ülbeks muudavad, laske käia.

Üks näide: see juhtus küll RUS...ja mõni aasta tagasi aga, tegu oli piltilusa küpse naisega, nooo u 30/35+...kontskingad, ilus kostüüm, parfüüm meeldiv, kaine...ja kui üleriided seljast, sukad, ilus ühes värvis pitspesu komplekt. Temal oli ka korras ja hubane pind, kus sai pesta, puhtad käterätid, puhas voodipesu...mahe valgus ja vaikne muusika, öökapil kondoomid-libesti...ja mis ka üli oluline, sõbralik ja meeldiv olemine, stopper ei läinud nö kohe käima...ja mõnus pikkvastastikune eelmäng ja tavaseks kondoomiga...
Nii, nüüd jätan siit jutu katki ja lugejate arvata...palju ta minu käest küsis...ja noh päris 40eur see summa ei olnud...aga...???
˅ näita rohkem ˅
2025-04-21 12:09
Ilmselt on ka neid kelle ainuke toitumus on hotdog mis meeste poolt välja tehakse.
˅ näita rohkem ˅
2025-04-21 12:20
kiisuke sulle ei tehta ju sedagi
˅ näita rohkem ˅
2025-04-21 12:28
Minu pekihunnik nõuab ikka seapraadi ja grilli ja seda saan alati🤣🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2025-04-21 19:13
Konserve sööb meil rahandusminister.
˅ näita rohkem ˅
2025-04-21 22:22
kiisuke75, et sinu kepist loobuda võin moosipurgi ka ära anda
˅ näita rohkem ˅
2025-04-22 03:16
Siis loobu kaua nuiad saja kontoga.
˅ näita rohkem ˅
2025-04-22 06:22
See VIPi nurumine vist viitab sellele, et annab esmase tõendi, et kohtuda soovija ihne pole.
˅ näita rohkem ˅
2025-04-22 06:49
Ses osas peab nõustuma kingpooliga et kui kunagi sai siin kohtutud ja tundsid et kuna seksi soov oli mõlemal ja ei pakutud teenust siis nautis ka neiu. Täna aga ega see siin ei erine väga palju voodi lehest ehk meenutab pigem lõbumaja lehte. Jah on ka erandeid aga tundub et siia on kogunenud enamjaolt need kes mujal kohati ka olemas on. Lihtsam on leida partnerit kes suhtlust ja reallselt seksi soovib mitte raha ei taha teenida pigem privaattutvuse ja mahajataha lehtedelt, erandd lihtsalt kinnitavad reeglit. Ja võiks siis juba lehe haldajad panna sinna kingituste alla ka muudatuse, kuna konkreetne raha ootsamine pole see et kingitused meeldivad. Üks neiu kes siin erandina on ütles mulle ilusti: ma ei tee seda raha eest sest siis on mehel õigus mind käsutada kuna ta maksab. Lihtsalt kurb on see mida aeg inimestega on teinud selles maailmas
˅ näita rohkem ˅
2025-04-22 09:04
Selline kena illusioon on jah paljudel, et peale kingituse või raha vastuvõtmist oleks naine justkui kohustatud tegema ükskõik mida, ka kõige ebameeldivamaid asju.
Tegelikult siiski lepitakse eelnevalt kokku, mida kohtumine sisaldab ja mis on keelatud. Nii et valides meeldiva kliendi, võib kogu tegevus vägagi nauditavaks kujuneda😉
Kurb on see kui mingil põhjusel peab valimatult kõik soovijad vastu võtma. Konveieritöös oma naudingule ilmselt ruumi ei jää...
Muide, on mehi, kes maksavad selle eest, et hoopis neid käsutatakse ja kasutatakse. Loomulikult ikka eelnevalt kokku lepitud tingimustel.
˅ näita rohkem ˅
2025-04-22 10:36
No minu elu on nagu kuninga kassil.
˅ näita rohkem ˅
2025-04-22 12:48
Tõde teab vaid see, kes järgib esivanemate tarkust. Tark inimene sööb kala mitte liha ja kui on selleks kohustatud siis öögib endast välja. Nali naljaks aga tuletame meelde esivanemate elu, siga tapeti sügisel, soolati liha, hiljem oli paastuaeg.
˅ näita rohkem ˅
2025-04-22 13:07
Esivanemad elasid ka keskmiselt 20 aastat lühema elu. 😉
˅ näita rohkem ˅
2025-04-22 13:08
Nüüd on lihtsalt liha jaoks sügavkülmikud. Odavamalt elamiseks tehakse toit ise ja kui võimalik käib poti-aiakasvatus..
˅ näita rohkem ˅
2025-04-22 14:03
Mina võtan netist lõunapakkumised lahti ja söön seda, mis isutab. Poes ei pea ka kalkuleerima, mida ostukorvi panna, pigem on teistpidi mure, et tahaks osta, aga ei ole midagi vaja
Ja lolluste peale põhimõtteliselt raha ei raiska. Kui söögiga ei ole muret, siis kinnisvara hinnad jooksevad küll lootusetult eest ära ja tuleb leppida sellega mis on ning pensionirahad põlevad fondides kõrge leegiga.
Vaadates küsimuse püstitust, siis ma haistan sealt järjekordset lihahimu. Ma ei ole kunagi lihahimust aru saanud, eriti meestel, kellel hemoglobiin korras ja pole seda nii palju tarvis nagu naistel, kes kaotavad iga kuu verd. Mehed söövad omal vere lihast paksuks ja siis on insult siin ja infarkt seal. Lisaks pidi punane liha olema kantserogeenne, kui seda liiga palju süüa. Kala ja mereannid on kasulikumad ning talale pidavat ka hästi mõjuma
˅ näita rohkem ˅
2025-04-22 14:28
Miks ei ole metsas ülekaalulisi loomi? Aga sellepärast, et seal pole toitumisnõustajaid.
˅ näita rohkem ˅
2025-04-22 15:10
Pigem sellepärast, et nad liiguvad ise ega söö s*tta.
˅ näita rohkem ˅
2025-04-22 16:33
Karuott on vana rasvakuhi ja metsloom. Seega jfjm enne hari ennast kui igalpool sõna võtad.
˅ näita rohkem ˅
2025-04-22 16:44
Karud magavad 3 kuud
˅ näita rohkem ˅
2025-04-22 17:40
Biomeditsiini professor ja toitumisteadlane Mihkel Zilmer on inimene, kelle mõtteid ja teadmisi tasub tõsiselt võtta. Kui tahate sisukat/teadmistel põhinevat infot omandada ja mitte lihtsalt tühja müra ja möla kuulata-lugeda, siis vaadake tema poole.
˅ näita rohkem ˅
2025-04-22 17:56
Ei vaata.
˅ näita rohkem ˅
2025-04-22 18:14
Polegi vaja kusagile vaadata. Noorus on ilus aeg ja kui oled nii loll ning teadmisi ei kogu, ehk siis kogemusi ka esivanematelt siis sured täislollina. Ainuke pädev inimene siin foorumis on Dragunov, midagi ta mõikab. Üllatavalt palju isegi, au ja kiitus mehele.
˅ näita rohkem ˅
2025-04-22 19:13
Üks retariina paneb muidugi paika,kui pädev keegi on ja tema on jumal ja tema on sõna ja kirjutatu on alati kõige õigem ja pädevam.
˅ näita rohkem ˅
2025-04-22 19:57
Dragunov on pussy.
˅ näita rohkem ˅
2025-04-22 20:39
Radaris ju näitas, et TalTeh teeb pirukaid ja muud snäkki saepurust, vana lause, sitast ikka saia saa aga ennäe saab ikka küll, kui oled osav keemik.
˅ näita rohkem ˅
2025-04-22 22:46
Mina ei tee endale süüa mitte seetõttu, et odavamalt elada, vaid põhjusel, et mulle lihtsalt maitseb enda valmistatud söök kõige rohkem. Ise süüa valmistades on mul kõige suurem vabadus teha valikuid just sellest lähtuvalt, mida mu keha parasjagu kõige rohkem vajab.
Poti-aiandust ei arenda ma samuti odavalt läbiajamise eesmärgil, vaid põhjusel, et on lihtsalt nii mõnus suvel maakodus olles korviga aias saagi järel käia. See töö ja kulutatud aeg muudab selle pigem eksklusiivseks ettevõtmiseks kui et rahasäästu annab.
Aga see ainult minu vaade
Tervitades,
Transfeer
˅ näita rohkem ˅
2025-04-22 22:58
Tavalised maakad vast mõtlevad odavusele
˅ näita rohkem ˅
2025-04-22 23:10
Oh, ma sain naerda! See sullemulle9 on ikka viimase peal, annaks Jumal selliseid humoriste veel.
˅ näita rohkem ˅
2025-04-23 07:29
Tänapäeva kerjuseid vaadates, need ei oskagi ise süüa teha.
˅ näita rohkem ˅
2025-04-23 09:26
Kiirnuudleid ikka oskavad teha.
˅ näita rohkem ˅
2025-04-23 09:30
Krõbistavad niisama🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2025-04-23 11:39
Retariina,aga loll naerabki kõigepeale ju🙂 ega loll adu millal õige aeg naermiseks.
˅ näita rohkem ˅
2025-04-23 19:56
Kiisu, millised need ebatavalised maakad on, kas need kes restos kaaviari ja muud sellist ebatavalist tarbivad? Ma maakana ei saa aru....
˅ näita rohkem ˅
2025-04-24 08:45
Maainimene ilmselt noaotsa kaaviari pärast restosse ei lähe kuid kindlasti on ta seda elus korra teinud. 😄😄
˅ näita rohkem ˅
2025-04-24 19:30
Ma lähen küll, kui pealinna trehvan, restosse, maakal äge vahest suurlinna kultuuriga ka tutvuda.
˅ näita rohkem ˅
2025-04-24 19:56
Kui mina suvel Tallinna külastan, lähen loomaaeda ja kohvikusse.
˅ näita rohkem ˅
2025-04-25 18:21
Ja lähed loomade vanglat külastama ?
˅ näita rohkem ˅
2025-04-25 19:27
no krt! Kahjuks ei saa laiki kommidele panna
˅ näita rohkem ˅
2025-04-27 08:00
Munad .🤣
˅ näita rohkem ˅
2025-04-27 10:25
Eks iga interneti virtuaalse kogukonna läbilõige on suures pildis sarnane ühiskonna läbilõikega. Muidugist väikeste erisustega. Siin ilmselgelt on rohkem seksi huvilisi, kui keskmiselt ja tsikli foorumis on ilmselgelt protsentuaalselt rohkem mootorrattureid, kui mujal.
Seega ka siinse rahva seas esineb erinevaid inimesi. Alustades siis kerjustest, kes VIP kontot kerjavad või siis ennast ja oma naist kupeldavad ja lõpetades edukate ettevõtjatega ning klubiomanikega. Ilmselgelt ka söögilaud on erinev. On veeganeid, taimetoitlasi, omnivoore. On neid, kes kuu lõpus ainult kiirnuudlitest toituvad, kui ka neid, kes ka kuu lõpus kallimat restorani suudavad külastada.
Huvitav on pigem, et mis ajendas sellist küsimust küsima? Kas on kõht tühi ja väike uurimus, et kelle juurde söögilaua taha ennast sokutada? Või hoopis plaan iha kerjustele supiköök avada?
˅ näita rohkem ˅
2025-04-27 10:41
nunuchento, ma olen eriarvamusel. Siin näiteks on omasoodu kujunenud keskkond ja väärtused, mis ei peegelda tegelikkust.
˅ näita rohkem ˅
2025-04-27 11:29
Aga mis on tegelikkus? Kas riigikogulased ja ministrid teavad, palju maksab päts leiba või liiter piima? Mina ka ei tea. Ma lihtsalt ei uuri poes hinnasilte, mida vaja seda ostan. Arvan et selliseid on palju. Probleemid tekivad siis, kui hing väga ihkab midagi, aga raha ei jätku. Loomulikult on siis süüdi valitsus ja kaupmehed, kes tahavad rikkaks saada, mitte see, et ostjal raha vähe. Probleem võib tekkida ka siis kui seda raha liiga palju.
Sellepeale tuli meelde lugu vene uusrikkast, kes ujulast minema aeti, sest ta kuses basseini....Kõik ju kusevad???....Võibolla tõesti, aga teised ei tee seda hüppetornist.
˅ näita rohkem ˅
1
2