Foorum
2023-08-02 00:29
Kuidagi nutuseks läinud siin Ihas. Kutsud naisterahva ujuma ja sööma, esimene vastus tuleb küsimusega, palju kingitus on?
˅ näita rohkem ˅
2023-08-02 06:05
Võib-olla kartis neiu uputamist ja isegi mürgitamist ning tahtis juba matuseraha koguda?
˅ näita rohkem ˅
2023-08-02 17:27
Minu juurde võivad daamid tulla ka ilma kingita - kedagi ei aeta ära.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-02 20:25
milles probleem, härrased?
kas kohe kuidagi ei õnnestu ühelegi naisele veenvalt selgeks teha, et te ise oma särava seksapiilist nõretava isiksusega oletegi naissoo jaoks õnnistus ja kingitus?
˅ näita rohkem ˅
2023-08-02 21:35
Eile kohtusin täitsa ilma kingituseta. Restoran, vein, merevaade, kõik jutud. Täpsustan, et naisega.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-02 21:57
Mina olen terve elu kingitusteta kohtunud, aga ma ei seksi, see vist jälle ei kõlba?
˅ näita rohkem ˅
2023-08-02 23:45
Siin juba vähemalt 10a nutune olnud
Selles võib tänada härrasmehi, kes alustavad vestlust numbrite ja ärijutuga. Paljud normaalsed naised põgenevad siit ära, kuna neid koheldakse kui proste.
Vanasti sai Maaja jutukas või Hot.ee seksitoas kergemini jutu peale kui siin. Paraku kõik, kes liimile tulid, olid abielunaised, mis lõppes vallalise mehe jaoks sageli mõttetute armupiinadega. Vabad naised jällegi pipardavad, aga sellepärast nad ilmselt ongi vabad, et valik on suur ja ei suuda ära otsustada.
Tänapäeval nagu polegi enam eriti mingit head kohta, kust kaaslast otsida. Mul Tinderis pole kunagi jopanud. Ühe jaoks polnud piisavalt sädet ja teine kadus lihtsalt midagi ütlemata ära või tegi ajakirjanduslikku eksperimenti. Mõni nägi võimalust tasuta õhtusöögiks jne.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-02 23:49
Teen naistele tasuta nikku raha pakkujad blokeerin
˅ näita rohkem ˅
2023-08-02 23:53
Tasuta võid siin ainult Pihu-Pillet ja Kämbla-Katit nikkuda
Naised blokeerivad su ise ära, kui näevad, et ei saa kergelt raha kätte.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-03 00:13
See on huvitav fenomen, et nooremad on väga agaralt raha pakkumas ja solvuvad, kui ütlen ära. Samas minu huvigruppi oma vanuse poolest kuuluvad mehed jälle kiidavad moraali eest, kui neile ütlen ei, aitäh pakutavale kingitusele.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-03 01:44
kui kingituse aktsepteerimist justkui amoraalseks käitumiseks peetakse mõnede poolt, kuidas siis tuleks rahapakkujatesse suhtuda?
ja on taoline sait moraalijüngritele üldse sobivaim pesitsuspaik?
˅ näita rohkem ˅
2023-08-03 01:48
Ealised iseärasused. Noored ongi kahjuks harjunud vaid sellega, et raha on üks ja ainus universaalne keel, mida kõik ilmtingimata peaksid valdama.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-03 01:57
noh, mõned vanahärrad usuvad samuti, et oma soovide täitmiseks piisab vaid rahapataka väljakäimisest...nagu elu on näidanud
ja samas paljud noored mehed käituvad üliviisakalt ning meeldivalt. lausa aristokraatlikult kui nüüd päriselu suhtluse kohta väikest statistikat teha.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-03 09:26
Peamised kehamüüjaid on vanadaamid,pensioni ealised kellel nigel majanduslik seis.Viimases ahastuses üritavad mehi oma lōksu püüda nii valede kui ka peturlusega.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-03 10:21
kanakodu, võta raha vastu ja saada mulle edasi - ma ei ütle iial ära
˅ näita rohkem ˅
2023-08-03 10:24
Ja mulle transfeeritasu? Eks...
Iha teeb minust nii veel ettevõtja :-D
˅ näita rohkem ˅
2023-08-03 10:25
Genitarius, ega sa kursis pole, kas nood abielunaised endiselt figureerivad seal. Mul nimelt hiljaaegu tekkis mitmeid kodumajapidamislikke küsimusi mida oleks vaja arutada.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-03 10:41
No kontrollime seda raha asja paikapidavust. Vaatan, kes on online ja kutsun ta samuti ujuma ja sööma. Varsti tagasi.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-03 12:11
Puhmavaht, Hot.ee ei eksisteeri enam ja Maaja koduleht viskas ka jutuka oma kodulehelt välja. Põhjuseks tõenäoliselt Java applet, mille peal jutukas jooksis ja mida turvakaalutlustel enam ei kasutata. Kunagi passisin armastusesaalis ka, see on ainus headest jututubadest, mis veel alles.

Irw... et rahapakkujad on capri silmis lausa aristokraatlikud?
Eriti, kui on kuu lõpp ja oma viimased pennid talle annetab... milline žest!
Nii kaua, kuni naistel veel välimust, on tore ja lõbus ilma hariduseta hõlptulu teenida - aja aga jalad laiali ja pappi tuleb! Aga mis siis saab, kui kaubanduslik välimus kaob? Pole ädist pensionit ka oodata, kuna pole riigile makse maksnud.

Kellips läheb kinni, kui Kodukana hakkab talle vahendustasu saatma

Ihaprooton, mulle tundub just vastupidi, et suurem osa on siiski noored neiud, kes hõlptulu peal väljas. Kes pakub ihurenti, kes müüb pilte/pesu, kes tegeleb pettusega jne. Olen suust suhu juttegi kuulnud, kuidas ühe või teise ühikakaaslane on õhtuti autokohtingutel taskuraha teenimas käinud. See on tänapäeva noorte (peamiselt tudengite), seas ülimalt pop ja noortepärane ja nad isegi ei teadvusta omale, et nad tegelevad prostitutsiooniga.
Mind sageli üllatab, kui üle 40a ikka veel siin kerjavad, kes peaks olema juba ammu jalad alla saanud. Veelgi imelikum, kui nad käituvad nagu lapsed vanasti rate.ee keskkonnas.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-03 12:18
kas vesi ujumiseks liiga külm pole? kui sa just mullivannis ei uju, puhmas
muide, enamus mu sõbrannasid ja naistuttavaid on suht negatiivselt meelestatud meeste suhtes, kes esimesel kohtumisel ujuma, randa jalutama, spaasse jms üritavad minna....
et jätab justkui mulje koonrist, kes kohe naise kehavõlude paljastamist loodab näha
kindlasti mõni naine arvab teistmoodi ja heameelega läheb kasvõi nudistide randa esmakohtingule......
aga selliseid naisi pole vist väga lihtne leida, muidu seda teemat siin ei eksisteeriks
˅ näita rohkem ˅
2023-08-03 12:37
lugupeetud genitarius,
minu postituse mõte oli, et mõningad isendid usuvad, et raha pakkudes võivad endale kõike lubada ja unustavad sealjuures elementaarse viisakuse- vanus siin eriti rolli ei mängi. seega rahapakiga lehvitamine matsi aristokraadiks ei muuda
kuu lõpus pennide lugejad ilmselgelt minu juurde ei satu......nende jaoks on teised lõbud. või tasuta iseteenindus
aga paljud külalised tõesti lausa sulatavad südame oma galantse käitumisega

minuteada enamikel massaaži pakkujatel puudub vajadus jalgade laiali ajamiseks. no kes vähegi oskab ja viitsib masseerida
ning seda teenust pakuvad edukalt isegi 60+ vanuses daamid nii et kõik kliendid ei eelda, et teenindaja on vanuses 20+ ja missivälimusega.
vähegi mõtlemisvõimelisemad omavad ka teisi sissetuleku allikaid ning investeerivad piisavalt, et ei peaks tulevikus mingitest sentidest elatuma, mida pensioni nime all riigi poolt annetatakse. aga kena, et muret tunned, genitarius...
empaatiavõime on seksikas
˅ näita rohkem ˅
2023-08-03 14:46
Ha ha ha,seda kirjutab pensionieas investeerija kes pole elu sees midagi investeerinud veel enam tööl käinud.galantseks daamiks teda pidada ei saa,reaalis on kole mõuk nende tuunitud piltidega võrreldes.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-03 16:57
ohohhooo, kas pensionieas on investeerimine kuidagi keelatud või tabu või mis ihaprooton.mis puutub teemasse tööl käimine,ma olen seni ikka arusaanud , et tööd tehakse ja selleeest ka makstakse ,pelgalt käimise eest vast enam ei maksta aga kes teab äkki veel on selliseid töökohti. investeerimine pole pelgalt aktsiatega börsil mängimine vaid kõik on investeerimine mis toob rahalist kasu ja neid kohti kuhu investeerida on palju aa kui hoiad oma raha kontol pangas siis see pole investeerimine vaid raha põletamine .
˅ näita rohkem ˅
2023-08-03 17:19
kommar, pool elu trellide taga veetnud ja oma eluga peppu kukkunud pepuvennal on muidugi raske leppida sellega, et teistele inimestele rohkem mõistust ja õnne jagatud. kibestumus nii suur, et suvalistes teemades kohe peab laimama hakkama sellest õppust ei võtnud, et tema tainapeakese konto ja veel hunnik teisi räuskamise eest kinni pandi

aga huvitav, kas puhmas viidi juba ujuma või ujutab ise oma vanniparti tänasel sensuaalsel õhtul...
˅ näita rohkem ˅
2023-08-03 17:25
ähh .tegelt see pidev mingite kingituste siin nurumine ja samas teisite jälle selle kirumine on tüütav. kuidagi mannetu see siin,
˅ näita rohkem ˅
2023-08-03 18:24
Ahoi ristirahvas! Eesti naiste au on päästetud. Mitte üks naine kellega täna ühendust võtsin ei nurunud raha, isegi mitte need, kes on end selgelt teenusepakkujana positsioneerinud.
Enamik ei vastanud üldse midagi ja need kes vastasid, ei olnud kellelgi huvi tänase sombuse ilmaga ujuma minna. Küll aga polnud neil miskit vestluse ja osal juhul ka sööma minemise vastu.
Nii, et paistabb, et teemaalgataja haukus lihtsalt vale puu all.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-03 20:12
caprichosa, kõik ei peagi loomulikult nautima täiskuuvalgel metsajärves ujumist ja eelistavad vb kuskil spaas vannis liguneda...

Käisin lõpuks üksi, sest siit ei leidnud kedagi, kes poleks esimese asjana kingitusi küsinud.

Kunagi oli siin suhtlusportaal... suhtlesid ja kui tundus, et energiad klapivad, siis liiguti edasi.

Lihtsalt huvitav, kuhu kõik need neiud/naised jäänud on... vist mehele läinud, sest head tüdrukud kaua üksi ei püsi?

Aga see selleks, minu point oli selles, et kuulutusele vastati, mitte ei kirjutanud ma suvaliselt ise ja ei pakkunud ujumist...

Ja kui mu kuulutuses oli kirjas, et kutsun ujuma ja sööma?

Siis selle eest veel eraldi mingi rahaline nõue tekitada on suht imelik...

Ja neid kirju tuli mitu, mitte vaid üks

Igatahes, kui mõni Trt/L-Eesti neiu eelistab puhast loodust ja kannatab ära nii 22-23 kraadise metsajärve vee....

Siis on tema kirjad alati oodatud
˅ näita rohkem ˅
2023-08-03 20:26
Puhma litsidel olid vitud pestud juba seega polnud ujumine aktuaalne, aga vat pärast kõva öist keppi kõhud kindlasti tühjad
˅ näita rohkem ˅
2023-08-03 20:41
@andkemonuga Nojah, siis on lugu pisut teine. Tundud mõistlik mees olevat. Proovi seda minu varianti, võib-olla pole ikka asi nii hull siin kui sa arvad. Eks need, kelle jaoks raha on esmatähtis, vaatavadki ilmselt mn kuulutuste rubriiki hoopis teistsuguse, turuuuringusliku pilguga. Tavaline naine, mulle tundub, on pigem hõivatud oma postkasti armukeeriste lahtiharutamisega.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-03 22:59
andkemonuga,
usu või mitte, aga suhtlusportaal toimib siiani. ka lihtsalt suhtlemise eesmärgil....
seda võiks sulle kinnitada nt mõni foorumiski figureerinud härrasmees, kes täitsa tasuta minuga kohtunud. kuna olid ühised huvid. või energiad klappisid
kui sa pole neid viimasel ajal klappima saanud, egas selles portaal süüdi pole.

aga muide.....kui nüüd veidi empaatiat arendada, kas sina naisena läheksid võhivõõraga öösel kuskile metsa kondama ja ujuma? kes isegi oma pilte pole siin avalikustanud.
enamus naisi eelistab siiski vast turvalisemat situatsiooni esmakohtumiseks....
spaa oleks ses suhtes parem variant. aga nagu juba mainisin, siis rannas või spaas kohtuda üritav mees jätab mulje koonrist, kes kohe ja kiirelt naise kehavõlude peale kõvatada tahaks
˅ näita rohkem ˅
2023-08-03 23:10
Enne kellegi kusagile kutsumist tasuks esmalt teada teise inimese eelistustest ja soovidest.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-03 23:36
puhma jutus on point. kuna näiteks ma kui täitsa tavaline naine mitte kunagi meeste kuulutusi lappamas ei käi.....postkasti kirjade laviini kõrvalt selleks aega ei jääkski.
pigem vast mingid petised reageerivad usinalt meeste kuulutustele, lootuses kedagi õnge otsa saada oma ettemaksu juttudega jms.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-04 00:02
Mina küll loen kuulutusi ja muudkui imestan. Üsna hariv rubriik ju. Tänu nendele olen hakanud poodide proovikabiine ja kaubanduskeskuste parklaid hoopis teise pilguga vaatama
˅ näita rohkem ˅
2023-08-04 09:00
mina ka pean raha küsima, aga minu ja teiste erinevus on see, et ma ei küsi seda endale
˅ näita rohkem ˅
2023-08-06 05:12
Kolm kuud oli vaikust ,nüüd hoorCaprichosa) tõstab jälle pead et mehi tembeldada pepuvendadeks ja vanglas istunuteks...Seda on see vananev prost ibatanud aastaid iga mehe kohta kes ta välja praagib.Seda kirjutab inimene kellel pole kindlat elukohta,ametit,sissetulekut.Laimufantaasiad on tema fetish.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-06 06:09
Ihaprooton, on ikka vaja kõiki teemasid läbustada? Tee omale selleks ise teema, kui teisiti ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-06 08:04
Ja caprichosa võib läbustada ja tatti pritsida lampi mida sülg suhu toob?
˅ näita rohkem ˅
2023-08-06 09:20
Tainapeake, Prillitoosi vaata sa.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-06 14:30
Jälle huvitav teema. Olles ka nüüd ise sellistele pakkumistele eksponeeritud ja kuigi ma ei ole neile avatud, olen jäänud siiski mõtisklema, et kuidas mõista siinses keskkonnas pakutud kingitust? Konkreetse rahasumma osas küsimusi ei teki. Küll aga tuleb täiesti omaette läheneda teemale siis, kui kõige lihtsamalt sõnastatuna on lihtsalt märgitud "kink". See võib siis olla kinkija äranägemise järgi mis iganes?
Küll läheb aga veel keerulisemaks, kui kinki on iseloomustatud järgmiste lisadega - hea kink, väike kink, püsiv kink, hea suur kink, suurepärane kink, kingituse võimalus, kink vajadusel, väärikas kink, viisakas kink, mõnus kink ja võiks jätkata.Variandid, mis korduvalt erinevaid postitusi läbivad, on vägagi varieeruvad. Minul küsimusi palju. Et kelle vaates see kingi nö lisaväärtus peaks olema - kinkija vaates või kingi saaja? Ja kuidas on standarditega - kust alates on kink väärikas, suur, millist kinki saame vaadelda kui väikest jne? Mis saab siis, kui kingi saajale kingitus ei meeldi? Kuidas määratletakse seda, kas kingitus on vajalik või mitte? Või kuidas tekib võimalus kingi saamiseks?
Kui mõelda kingitusele kõige traditsioonilisemas mõttes, siis võiks see kingi saajale meeldida, olema just talle mõeldes valitud või siis on sisus eelnevalt kokku lepitud. Kas siin jõutakse nendes nüanssides selgusele?
˅ näita rohkem ˅
2023-08-06 16:12
Siin saidil defineeritakse kinki kui rahalist pakkumist. Nimetada võib asju erinevate nimedega, ent sisu ja mõte jäävad samaks.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-06 18:07
Hüva, kui rahaline, siis miks mitte pannagi summa, mida ollakse valmis maksma? Milleks kõik need erinevad sõnalised suurused, mida ei ole võimalik üheselt mõista? Lisaks, see mis võib kingi pakkujale olla väärikas või viisakas, ei pruugi seda mitte olla kingi saajale.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-06 19:25
Mina maksan 5 rupla rohkem ei raatsi
˅ näita rohkem ˅
2023-08-06 19:25
andkemonuga
2023-08-02 00:29
Kuidagi nutuseks läinud siin Ihas. Kutsud naisterahva ujuma ja sööma, esimene vastus tuleb küsimusega, palju kingitus on?

--------------------------------------

See on neist väga inetu sedasi kohe kingitust nuruda või selle all raha vaid silmas pidada. Tegemist oli ikka ju suht süütu õhtuse ajaviitega palava suvepäeva puhul.
Nii või teisiti ega sellistega pole mõtet tegemist teha, kui sellise küsimuse peale juba näkku hüpatakse. Seda enam et kui juba nende peale kulutatud aeg on veel kallim.

Kuid võta asja huumoriga -- ega siis sina ei pea teadma et raha peetakse silmas.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-06 19:39
Jah ja kui naine on järve ääres juba paljas siis palud üllatus seksi
˅ näita rohkem ˅
2023-08-06 20:27
"Jah ja kui naine on järve ääres juba paljas siis palud üllatus seksi"

Siin on areng toimunud! Kui enne pakuti aina keelekat, siis nüüd massaaži. Täiesti süütut sellist, lihtsalt päris massaaži. Iga kord mõtlen, et jah, seal sa siis lamad, ihualasti võõra mehega samas toas ja ... ma olen täiesti kindel, et mitte keegi ei tee ühtegi intiimset liigutust ja sellised soovid puuduvad tegelikult ka. On keegi naiivne proovimas käinud juba?
˅ näita rohkem ˅
2023-08-06 20:31
Ükskord olen proovinud. Tehti minetti.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-06 20:43
Mina ei teinud.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-06 22:26
jutt oli täiskuuvalgel öisest ujumisest esimesel kohtumisel, kui õigesti aru sain.
võimalik tõesti, et absoluutselt süütu platoonilise ettevõtmisena mõeldud. aga empaatiavõimeline, vähegi naist respekteeriv mees ilmselt ei eelda, et endast ja oma turvalisusest hooliv naine võõra mehega paljalt kuskile keset metsa roniks.
üsna inetu on hakata halvustama naisi, kuna keegi sellise aktsiooniga kaasa ei läinud.
mis puutub igasugu ettemaksu küsijatesse, siis need on nagunii petised, kes kellegagi kunagi kohtuda ei kavatsegi.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-07 01:03
ülikoolid, kutsekad, gümaasiumid alustavad hooaega ja nii algab ka kingituste hooaeg siin ihas, kanepi -420 kerjamine, kelmused sagedamini, valed kontod - paljusus jne. Kõik nagu tavaline, iga aastane
˅ näita rohkem ˅
2023-08-07 11:19
Transfeer, varem oli kingituse asemel sponsorlus, mida oli kergem mõista. Sponsorlus maskeeriti kingituste eest kohtumiseks, kuna ankeedil ja kuulutustes on seksteenuste reklaam näiliselt keelatud. See ka põhjus, miks kingi suurust aina vähem on hakatud numbrites välja tooma. Kauplemine algab alles kirjavahetuses ning eravestlust ei saa ühegi seaduse järgi piirata, kuna see on juba 2 täiskasvanud inimese omavaheline asi.
˅ näita rohkem ˅