Foorum
2010-10-16 11:27
... kirjutage kolmesõnaline kiri.
... ärge jumala eest lugege enne selle naisterahva ankeeti, kellele kirjutate.
... öelge kohe, et suure riistaga mees otsib kohta, kus ta saaks ja lükkaks selle sisse.
... ärge pange pilti oma profiilile.
... pange pilt, aga jumala eest olgu seal ainult üks konkreetne kehaosa.
... vaadake, et ikka paar kirjaviga oleks ka.
... ärge kasutage suuri algustähti ja kirjavahemärgid on ju samuti liig.
... ärge olge originaalsed, eriti vältige igasugust vihjet, et teie aju suudaks mõelda muust kui seksist.

Kui järgite ülaltoodud reegleid, siis garanteerin teile vastuse puudumise. Tegelikult oleks kõigile osapooltele valutum kui jätaksite kirja kirjutamata.

Äkki peaks siin hakkama pakkuma tasulist teenust, et kuidas teha endale profiil, mis paneks naise tahtma teile vastata Turgu sellele teenusele nagu oleks
˅ näita rohkem ˅
2010-10-16 11:41
Aga Darpana: Kas sa garanteerid ka siis, et naised vastavad, sinu poolt nõustatud profiili tegijale?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-16 11:59
No 100% ei saa garanteerida kunagi - enda puhul näiteks välja saadatud kirjade puhul 10-st 8/9 saavad vastuse.

Aga väike demo teenusest sulle parmaleikin:

Ühelt poolt sinu profiil rõhub sellise viisaka naabripoisi profiilile - pilt väga viisakas, aga ilma igasuguse seksuaalse vihjeta... Lisainfo kastis minu jaoks mingi veider (vist ladina keelne) fraas ja sinu MSN. Samas ei ühtegi põhjust, miks tahaksin seda MSN lisada - puudub ka info, mida sina tahad ja otsid...

Huvide sektsioonist selgub, et sa mees, kellele meeldib seks ja arvutid - lisaks klassikaline muusika... Kuigi olen inimene, kes on elu jooksul erinevatest serveriruumidest rohkem huvitavaid mehi leidnud kui Tallinna klubidest, siis isegi miu jaoks tundub see kombinatsioon suht igav.

Kõik oleks ju korras kui see profiil toetaks lihtsalt su läbutsemist siin foorumites, kuid mitmes kohas mainid ikkagi, et otsid sekspartnerit... Seega kui mõelda, et kellele su profiil mõeldud - ma ei tea... Intelligentse naise jaoks see liiga tavaline, naise jaoks, kes siin pigem suhte otsinguil ja kes just võiks eelistada sellist viisakat ja korralikku profiili - need peletad minema oma seksijutuga, ja seikluseotsijate jaoks ei tundu sa antud profiiliga piisav väljakutse.

Muidugi ma usun, et siin keskkonnas on hunnik inimesi, kes ei mõtle ja lihtsalt lahmivad, kuid sellesse seltskonda sulandumiseks on su profiil liiga viisakas.

Need siis minu esmased mõtted sinu profiili vaadates... Muidugi sõltub ka su esimesest kirjast, et kui palju vastuseid saad, aga lihtsalt antud profiiliga pead tunduvalt rohkem sõnade sättimisele kulutama

Kui saladus pole siis kui suur vastamise % on sinu kirjadel?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-16 12:11
Sanctus perversum- püha perverssus, veidi väänatud ladina keel
˅ näita rohkem ˅
2010-10-16 12:12
Kas sa mõtled üldse vastamist või positiivseid vastamisi? Kui neid esimesi siis kõik kellele kirjutanud olen ja tagasisidet oodanud neilt, need on ka vastanud. Positiivselt on enamus vastanud, st et on asjast asja saanud. (ma ei räägi sponsoriotsijatest)

Väidan, et profiili nii väga ei vaadata. Kui siis vanust ja pilti ja võibolla ka midagi silmatorkavat, kui on või mis tähelepanu juhib. Selle äriga sa ei teeni midagi. va juhul kui sul just tagant taskust neid hunnikus naisi võtta oleks.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-16 12:19
See huvitav fakt... Ise näiteks suudan/tahan vastata max. 20% kirjadest - lihtsalt peale seekordset piltide ülespanekut tuli mul 24h jooksul ca 200 kirja ja eks see mind ajendas ka antud postitust kirjutama. Paar kuud tagasi siin keegi optimist hääletas mind päeva VIP-ks - peale seda kui 1h jooksul tuli üle 50 kirja siis võtsin üldse pildid maha ja nullisin info ära.

Seetõttu ei usu, et siin kõik naisterahvad jõuavad kõigiga suhelda, kes nendele kirjutavad Aga veel täpsustuseks - ja vastus oodatud kõigilt meestelt, kes siin postitust loevad... Mille põhjal te valite, kellele kirjutada?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-16 12:22
aga tee proovi, võta üks igav profiil, nõusta seda, ja vaata kas saad siis mõne profiiliomaniku jaoks ihaldusväärse naisega kirjavahetuse toimima, pärast kasuta seda juhust reklaamiks ja edasi uuri välja, kui palju selle eest oldaks nõus maksma. Müüa saab ju tegelikult mida iganes, kui suudad sellest äri teha, oled investeerimata rahapaja leidnud
˅ näita rohkem ˅
2010-10-16 12:26
Äkki tuled katsejäneseks Sinu profiili puhul on ka potensiaali vägagi palju - reklaaminduse vana tõde, et kõige kergem parandada toote müüki, kui hetkel mure selles, et toode hea, aga pakend ja reklaam kehvad
˅ näita rohkem ˅
2010-10-16 12:33
katsejäneseks ma ei tule, mul on üks värk siin foorumis, et ma ei muuda oma profiilis präegu midagi, aga näitena võid mu profiili kasutada muidugi. Olekski huvitav teada mis sa ette võtaks.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-16 12:34
kuidas te viitsite kirjutada. mina ei viitsiks. mitu kirja sa siis saad muidu, Darpana? ma sain aru, et 24 tunniga tegid ca 40 tk (kui ca 200 saanud oled ja max 20% oleks neid, millele sa vastama hakkad)?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-16 12:34
ma hulluks, kui ma peaks nii tegema
˅ näita rohkem ˅
2010-10-16 12:47
Darpana. Hea toode läheb loosi ka ilma reklaami ja ilusa pakendita.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-16 13:08
sellise arvamuse jagamise pärast on maailmas mitmeid kümneid kui mitte sadu miljonäre vähem
˅ näita rohkem ˅
2010-10-16 13:17
Aga Darpana. Ole eeskujuks ja tee enda profiil näituseks korda. Kuida sa toodet müüd kui endal reklaam vildakas.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-16 13:27
No mis minu profiilil viga - 1 päevaga leitud 10+ intelligentset, hea huumorisoonega ja huvitavat meesterahvast Paar päeva veel siin hoian postkasti avatuna ja siis lõpetan antud korraks ürituse - pole eesmärk siin virtuaalset suhtlust pikalt arendada vaid ikka reaalselt inimestega tutvuda

Ja juuksur - pigem eelistangi päev kaks panna rohkem aega siia ja siis edasi juba suhtluse iha.ee eemale viia - ja kahjuks nii osav ma ei ole, et siinsete nappide andmete põhjal kohe otsustada, kas jah või ei - nendest 20% kellele vastan omakorda 75% kipub olema, kellega suhtlus ikka käima ei lähe või ei teki tunnet, et tahaks telefoni jagama hakata või kohtuda.

Samas võtame nii, et ega klubides ju näiteks sama valim inimestest - aga seal oleks selline eelselektsioon ikka palju keerulisem... Seega tasub iha.ee kulutatud aeg ära, kui seda mõtestatult teha
˅ näita rohkem ˅
2010-10-16 13:36
Nooh ülejäänud iha naised!! Saamatud olete!! Jätsite 10+ noormeest ripakile siia ja iis vingute, et mehed on nõmemedad ja ei oska kirjutada jne..

Darpana. Pool saagist meile, et aitasime sind siin reklaamida.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-16 13:39
To Mikhan:

Esimene küsimus - miks sa siia pilti ei pane... Niikuinii see rate.ee link ju kogu info annab, aga nagu siit teemast välja tuleb siis ilma pildita ei pruugi inimene viitsida su profiili isegi vaadata.

Teiseks vähemalt enda tutvusringkonna naised väldivad mehi, kellel 43 aastasena konto rate.ee - see kuidagi lapsik tundub.

Seksuaalsuse kast ikka väga napp - no kujutan ette, et meesterahvana siin nende sponsoriotsijatega jama, aga nemad suure tõeäosusega teevad sama massspämmi mis ilma IQ numbrita meesisikud. Hetkel tundub, et sa siin ajaviiteks ja seks ei ole eesmärk???

Keelte valik ülbe - kui sa tõesti kõiki neid valdad, siis müts maha Samas see transpordivahendite hulk natuke tobe - nagu kehv katse nalja visata... Kui sa vahepeal tegelikult ka mootorrattaga liikled (mida ma eeldan su rate.ee konto järgi) siis jätagi see Ma ei tea ühtegi naist, kelle jaoks oleks mootorratas miinuseks

Samuti kasuta neid lisainfo kaste - pane sinna kasvõi mõni ilus aforism kui muud tarka ei oska öelda. Vana tõde, et mehed armastavad silmadega ja naised kõrvadega.

Rate.ee pildivalik lai, aga ei oskagi soovitada, millist neist tasub siia tuua... Võibolla see mootorrattaga, kus telgid taga - see kõige rohkem tekitab tunnet, et tahaks ka seal pildi peal olla

˅ näita rohkem ˅
2010-10-16 13:46
noh jah. mida mina ka sellest "lantimisest" tean. ma ei ole viitsinud tegeleda sellega. ju ma vana selleks või ma ei tea mis
˅ näita rohkem ˅
2010-10-16 13:47
hea, et ma ilus ei ole
˅ näita rohkem ˅
2010-10-16 13:55
To juuksur : selliseid mehi, keda sina otsid on tegelikult väga vähe... Kahjuks tundub, et mehed on pehmeks muutunud

Ja no ega ma ka enam 18 ei ole Mis see vanus siia puutub? Pigem sisemine soov, kas on vajadust või ei ole...
˅ näita rohkem ˅
2010-10-16 14:06
milliseid selliseid mehi? ma ei ole siit kedagi tahtnud sa viitad minu ankeedile või millele?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-16 14:13
darpana: mehed on tõesti pehmeks muutund, aga mis antud rate.ee kontot puudutab siis, parem kui mees veidi lapsik on kui, et neljakümneselt infarkti saab.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-16 14:22
To juuksur: pidasin silmas jah su teksti profiilil...

Ja ma ei ütlegi, et lapsikus ei ole hea... Kuid lihtsalt lapsik saab olla armsal moel ja ka rumalal moel... Ja samas söltub taas sihtgrupist, kellele profiil suunatud - kui jahtida noori neide, siis ei pruugi rate.ee konto olla miinuseks... Seetöttu ka see demo tagasiside - kuni ma ei tea, mis profiiliomaniku soov siis niikaua ei oska ka väga konkreetseid soovitusi anda.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-16 14:24
tänks, darpana, kui kunagi peaksin siin tõsisema jahi ette võtma, siis võtan su näpunäidetest kindlasti midagi ka arvesse. Igal juhul on su see näidisnõuanne selgelt formuleeritud, algmaterjali ka süvenetud niipalju kui selle maht võimaldab ja nõrgad kohad asjalikult välja toodud. Kui keegi vajab nõuannet, olen kahel käel nõus sind soovitama
˅ näita rohkem ˅
2010-10-16 14:24
Minu profiil täiesti täitmata..teadlikult...ja saan stabiilselt ~150 kirja päevas...
Postikorraldus...kolme sõna sisaldavad kustutan kohe,siis hakkan lugema järelejäänud kolmekümmet kirja...
kustutan need,kelle profiilis kirjas,et suhtes...jääb järele 10...siis vaatan pildi ja profiili kooslust...järele jääb heal juhul 1,kui sedagi..
hetkel suhtlen igapäevaselt siin lehel 4 inimesega,kes ongi intelligentsed,hea välimusega ja kelle eesmärk pole kindlasti siit mingit odavat seksi otsida...nad saavad seda soovi korral kõikjalt....lihtsalt meelelahutus-ajaviide
˅ näita rohkem ˅
2010-10-16 14:53
demi. Aga kirjuta siis profiili ka, et sa ei paku odavat seksi vaid meelelahutust-ajaviidet. Vaata kas kirjade hulk väheneb.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-16 14:57
Wow Demi... Sul on ikka väga uhked pildid siin!!! Ütleme nii, et 150 kirja tundub loogiline ja isegi alahinnatud.

Aga profiili sisu juures vaidlen vastu - minu kõige paremad leiud siin on oma esimeses kirjas osanud just profiilis olnud infot ära kasutada ja kirjutanud väga huvitavaid kirju... Hetkel sinu puhul on vägagi raske originaalset kirja kirjutada - pimedalt pakkudes arvan, et 30% kirjadest algavad fraasidega "Ilusad pildid..." või midagi muud säärast... Ja siis kahjuks juhtubki nii, et need, kes siin masspüüki ei tee - naudivad küll su pilte, kuid kuna aru ei saa, mida sa otsid ning arvatavasti kardetakse ka seda sponsorluse osa, siis jääb kiri kirjutamata...

Lihtsalt kui sa ise ütled, et su üheks olulisemaks kriteeriumiks profiili ja pildi kooslus, siis miks peaks normaalsed mehed teistsugused olema Lihtsalt mis naudingut pakub see kirjade kustutamine kui leide nii vähe - usun, et profiili täiendades leiaksid päevas vähemalt 3-7 kirja postkastist, mis on väärt vastamist

Aga taaskord - see minu arvamus ja igasugune meeste poolne tagasiside oleks huvitav. Lihtsalt tundub, et siin ihas kaks eri seltskonda - see suurem mass, kelle jaoks labasus on norm ning kes on tekitanud sellele portaalile maine, mille pärast ma ise eelistan anonüümsust... Ning siis tunduvalt väiksem osa, kelle jaoks on see lihtsalt üks paljudest kohtadest, kus võib uusi, huvitavaid ja intelligentseid inimesi kohata
˅ näita rohkem ˅
2010-10-16 15:10
Profiili koha pealt sul kindlasti õigus...ma teagi,mida sinna kirjutada...seega jätsin lahtiseks...eks ma ikka tutvun,kui peaks midagi tõeliselt meelepärast leidma...hetkel pigem show..väike liputamine
Minu konto on tõesti natuke vist "liiga ülbeks"aetud...paljud kirjad algavad.."kas oleks kuidagi võimalik sinuga tutvuda"...ebakindlus...mulle ei meeldi ebakindlad mehed...
˅ näita rohkem ˅
2010-10-16 15:17
Kellele meeldiks ebakindlad mehed... Samas fraas, et saame kokku ja seksime on nüüd minu jaoks kohe kindlasti esimeseks fraasiks liiga otsene ja konkreetne ja liiga kindel tundub mees liiga kindel

Kusjuures üks tutvus, mis on pakkunud mitu nauditavat ööd oli hoopis selline, et kirjutasin ühele noormehele siin, et looking for sex... Aga tegin seda ca. 10 realise kirja näol ja pakendasin soovi korralikult ära - ja asi oli ajakulu väärt

Kusjuures kui palju siin naised ise kirjutavad?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-16 15:18
Kes oskab nüüd vastata,mis hetkest või rahanumbrist on sex odav ja millisest kallis või sobiv
˅ näita rohkem ˅
2010-10-16 15:20
demi- ma ei saa aru. mis selles ülbet on?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-16 15:21
Kui jutt juba rahanumbritele läheb, siis tegu odava seksiga... Odav on samuti seks, kus sa oled nii kiimas, et esimene suvaline naine, kes ei pruugi sulle mingil moel huvi pakkuda, kuid kes on nõus webcam seksiga, võetakse rajalt maha...

Ja odav ja labane on panna oma riist suurelt pildile ja siis hakata igale naisterahvale kirju, et seksiks vä...
˅ näita rohkem ˅
2010-10-16 15:25
Aga demi - mis su konto mõte siin siis tegelikult on? Sest hetkel tundub küll mingi kerge fetish see projekt olevat - minul vähemalt konkreetne eesmärk... Nädala jooksul võimalikult palju huvitavaid inimesi välja selekteerida ja siis läheb konto nii kinni, et kirju saavad saata vaid sõbralisti liikmed
˅ näita rohkem ˅
2010-10-16 15:28
Darpana. Sul on odavad plaanid.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-16 15:31
nädalaga? on sul sellega kuidagi kiire vm?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-16 15:34
No mingi piiri peab seadma - sest muidu jäädki siia istuma ja neid kirju kustutama... Ja kui peaks juhtuma, et siiski suhtlus ei edene nendega, kellega muud kontaktid jagatud siis alati saab siin ju uuesti konto aktiveerida
˅ näita rohkem ˅
2010-10-16 15:37
hea projekt. sihipärane
˅ näita rohkem ˅
2010-10-16 15:38
no Juuksur arvuta nüüd natukene. 24h ja 200 kirja. Nädalaga 7x200 on 1400 kirja. Lisaks veel reklaam, kuulutused ja veel paar poolpaljast pilti, profiili kirjelduset ei räägigi ja siis peaks see oodatav kirjade kogus kahekordistuma. Seda annab ikka läbi närida ja see nõel sealt heinakuhjast ülesse leida.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-16 15:51
tunnen kaasa
˅ näita rohkem ˅
2010-10-16 16:13
ja kui tahtagi selline maksimalist olla, siis peaks keegi hakkama assisterima seda tegevust. nt peaks kellegiga vaheldumisi tegema seda vastamist jms. saab teised tuttavad ka panna tegutsema, et neilgi huvitavam oleks. vahetustega
˅ näita rohkem ˅
2010-10-16 16:46
ma siiski väidaks et 200 kirja võib tulla esimese tunni jooksul, edasi peaks hakkama vähenema, kirjutajad saavad ju ka otsa ükskord
˅ näita rohkem ˅
2010-10-16 16:58
Darpana ma vaatasin nüüd sinu profiili ka, ma ei tea küll, millist meest sa otsid, aga nii tagasisideks, peaksid siiski võibolla üle vaatama oma profiili. Kui sa poleks siin foorumis kirjutanud ja oma selgete mõtetega seda muljet juba ette vääranud, siis isiklikult minul su profiili peale ei tuleks mõttessegi suhtlust otsida, see teatraalsus, inglis keel, need kõnekujundid tekitavad visiooni sellisest imelike lausetega vigurdavast ja silmi pööritades abitult koketeerivast edevast plikast, kellega suhtlemine väsitab esimese veerand tunni jooksul. Kindlasti juba esimese kirjaga see mulje muutuks hetkega, aga mõni väärt kiri jällegi võib sul saamata jääda...
˅ näita rohkem ˅
2010-10-16 17:15
"Odav sex"on see,kui mees arvab,et naine peaks ta endale külla kutsuma...peale paari kirja vahetamist ..kandma kallist pesu jne...ja mees küsib ,kas anaalseksi ka saab ...ma ei kujuta ette,kas selliste soovidega ükski naine kaasa läheb...
"Sobiv sex"on siis,kui mees viib naise teatrisse,jalutama,õhtusöökidele..kohad,kuhu viia ja mida teha polegi nii olulised..kingib naisele lilli,üllatab teda näiteks parfüümiga ja kui ta soovib,et naine kannaks ilusat pesu,siis kingib talle selle...see mees jääb kindlasti rahule ja nii saab arendada vastastikku meeldivat suhtlust.
"kallis sex"on see,kui mees kingib naisele näiteks korraliku auto....ju siis naine ja sex on ka samast klassist.
Minu tagasihoidlik arvamus..kuidas asjad käivad..
˅ näita rohkem ˅
2010-10-16 17:17
Tänud Mikhan. Kuna hetkel ei otsi midagi tõsist vaid just seda kergelt pinnapealset meesolevust, kellel oleks sisu, kuid kes samas pigem otsib mängu kui reaalsust siis antud profiil tundub just sobiv... Inglise keel ka taotluslik - tahaks inimest, kes suudan seda keelt hoomata nagu emakeelt - ehk siis kes oleks piisavalt palju ka väljaspool Eestit viibinud... Ise olen mustlashing ja hinda inimesi, kes on samuti palju maailma peal seiklemas käinud
˅ näita rohkem ˅
2010-10-16 17:35
Võta heaks. sul on kindlasti oma visioon ja taotlused, ei tahtnud sind õpetada. Mis ei tähenda seda, et taotluste saavutamisel jääksin teise koolkonna esindajaks
˅ näita rohkem ˅
2010-10-16 17:43
Minu tagasihoidlik arvamus ei kattu demi omaga üheski punktis, kõik kolm meest tunduvad seal erakordselt lollid, oleks ma naine siis minu käest jääks seks saamata kõigil kolmel. st võibolla ei jääks aga siis hoopis mingitel muudel põhjustel.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-16 18:02
Aaa kallis seks on siis kui mees kingib vaesele naisele kõik vidinad ja asjad ja siis see naine teeb anaalseksi.
demi sul on kõik need ilusad asjad olemas juba või on ikka veel puudu midagi?

mikhan. Näedsa sinul on kehva reklaam aga sisu hea. Aga mõne teise kasutaja sisu on natuke kahtlase väärtusega. Reklaam juba viitab sellele.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-16 18:17
Kui mees kingib naisele auto, korteri ja miskit veel ning naine on voodis kehva ja inimesena ka mitte huvitav, siis küllap mees o veel nutusemas olukorras... Seega paras paar Aga kui naine piisavalt hea nii voodis kui ka väljaspool seda ja mees tahab naise eest hoolitseda ning saab kallite kinkide tegemist lubada - no mis selles siis halba?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-16 18:25
odavam on vist litsile maksta....
˅ näita rohkem ˅
2010-10-16 18:29
seksi eest tasutakse, ja seksi eest kingitakse ainult ühte asja- seksi. Kes arvab et jäi midagi täiendavalt veel võlgu, on idioot ja kahjudega kaupleja, aga oma isiklik asi muidugi. Kingitusi tehakse lihtsalt selle pärast et tuli tahtmine seda teha, ja kingituse idee ongi see, et sa lihtsalt kingid, sa ei pea seda tegema, aga tahad. Kui seda oodatakse või lausa eeldatakse, siis no way. siin peitub jälle üks paradoks, naiselt, kes meeleldi pakuks seda kallist seksi, võtaks ainult seda odavat, ja sellele kes pakuks seda odavat, võibolla tõesti tahakski kinkida seda kallist või sobivat, kui neid demi definitsioone järgida
˅ näita rohkem ˅