Foorum
2022-01-22 17:24
Prostituut ei kao kuhugi pole vahet mis soost või sootu, pole kadunudki.. lihtsalt antud ajahetkel on selle ameti esindajad muutunud nahhaalsemaks, sest elu kallinemine pigistab kinni kõike kraane... Kui aasta kaks tagasi hõiskas ka meie variteetne esihoor, et see on kõigest massaaž, siis nüüd on hoor suisa auasi olla, kui lugeda vanaldase selle ameti esindaja lugulaule igas teemas 🤗 ja tavainimene, eriti vanaemad ja vanaisad 🤗 on suisa kriminaalne grupeering.. noored ,vabad ja vallatud🙃 ja kindlasti on ka neid hädalisi kes rahaga lehvitavad🤗 see on paratamatus aga koomiline on vaadata silikoonist vanuri ponnistusi antud keskkonnas 🙃
˅ näita rohkem ˅
2022-01-22 18:05
prostid ei peagi kaduma, lihtsalt nad ei peaks siin lehel avalikult olema. kes teenust pakub, see võiks seda mujal teha või siis võiks olla silt juures - teenusepakkuja. veider on ka vaadata neid masseerijaid kes väidevalt kliendiga ei seksi, ometi on tal ihas alasti pildid ja siis hinnakiri kõrval.
˅ näita rohkem ˅
2022-01-22 18:24
Tarts on kolm sotti isegi maksnud seksieest massoonile.
˅ näita rohkem ˅
2022-01-22 19:06
tõesti "veider", et seksuaalse suunitlusega saidil on paljastatud kehadega pildid
aga veel veidram, et mehikesed, keda naiste kingisoovid ja alastipildid justkui häirivad, käivad siiski pingsalt neid vaatlemas.........ning pärast kurdavad, et miks tasuta kohtuda ei taheta.
enamasti sellised mehed oma suurepäraseid fotosid näidata ei julge. ning ilmselt eeldavad, et naised peaks pilditu ja ilma viisaka enesetutvustuseta mehe kohe seksima kutsuma. mehe panuseks oleks sel juhul mis? erekteerunud peenis, heal juhul eksole

ahjaa. muide alastiolek ei tähenda automaatselt, et peaks iga suvalisega vahekorda astuma.
või ootab mõni mees, et nudistide rannas ka kõik naised tema riista otsa hüppaksid? kuna nad ometigi on ju alasti
˅ näita rohkem ˅
2022-01-22 19:27
Meeste ja naiste nudistide rannad on eraldi ja nendest reeglitest mitte kinnipidamine tähendab kiiret külastust lähimasse politseiasutusse vat sulle seda otsa hüppamist
˅ näita rohkem ˅
2022-01-22 19:30
Laps, ära lalise
˅ näita rohkem ˅
2022-01-22 20:58
kasutaja: caprichosa

Sinu jutt, argumendid ja ka solvangud on kõik kehtetud ega oma mingit kaalu, sest sina oled üks neist PROSTITUUTIDEST, kes ju kaotaks oma äri siin lehel, kui sellised kontod IHA ära keelustaks, seega kogu sinu jutt tuleb VIHAST ja HIRMUST .

VIHA, et ma tõstatasin teema, mis ohustab sinu äri.
HIRM, et tõesti IHA võtabki midagi ette ja su PROSTITUTSIOONI äri peab kaduma siit lehelt.

Seega ma ei võta midagi tõsiselt mida sa kirjutad. Need on kõik meeleheitel isiku mõtlematud paanika kommentaarid mida sa postitad.

Ausalt öeldes peale labaste 15 aastase teismelise plika tasemel olevaid solvanguid sa ei oskagi tegelikult midagi erilist öelda.

Kunagi noorena vaatasin ühte saadet Saksa kanali Pro 7 - pealt ja seal saates, mulle jäi meelde, kuidas üks mees ütles ühele naisele, kes propageeris ringi hooramist või midagi sellist... ja ta ütles, et KAS SA TEAD, ET LIIGA PALJU MEHI TEEB LOLLIKS?

JA sina oled ehtne naide.
˅ näita rohkem ˅
2022-01-22 21:08
Kasutaja: massoon

Teemaks on PROSTITUTSIOONI eemaldamine siit lehelt ja sina tuled teema algatajat sõimama " pedepunnid võiks siit lehelt kaduda Need oskavad ainult mehi rahuldada. "

Järjekordne näide ebaloogilisest, sellisest lampi öeldud solvangust, millel pole ei loogilist seost ega loogilist põhjendust. Ja mille peale naeravad sarnased lamemaalased.

Tuleb aga ära mainida, et psühholoogias on selline nähtus, et tihti ( MITTE ALATI, aga tihti ) inimesed, kes teistele omistavad mingeid iseloomujooni või käitumist, et tihti on nad ise tegelikult sellised või praktiseerivad sellist käitumist mida nad teisele etteheidavad.

https://en.wikipedia.org/wiki/Psychological_projection

Seega palju õnne, tundub et SUL meeldib mehi rahuldada ja sa oled homo. Pole hullu lihtsalt ole aus endaga ja oma riista imemis ja tagumikku saamis tahtmistega ja ära omista neid teistele.
˅ näita rohkem ˅
2022-01-22 21:29
Seda võin ma nentida, et 10+ aastat tagasi siin taolist äritsemist tõepoolest ei toimunud.
˅ näita rohkem ˅
2022-01-22 21:40
@yle40
Jah, ma ei eitan. Keskmine naine ei rahulda kunagi kolme meest järjest, ta pühendub ühele korraga.
See, et paljud mehed ei suuda isegi ühte naist viia orgasmini, räägib vaid nende meeste seksuaalsest harimatusest ja saamatusest. Naisi see küll kuidagi halba valgusesse ei sea.

@onuMuhe repliigi peale ei oska ma muud öelda, kui: 🤣🤣🤣................ ja naised tulevad enda rahuldamisega suurepäraselt toime, kui nad seda soovivad ise teha. Paljud lihtsalt loodavad seda kingitust meestelt saada.

Oma kommentaaridega tasub olla ettevaatlik, sest need räägivad tihti rohkem kommenteerija kohta, kui kommenteeritavate kohta.
˅ näita rohkem ˅
2022-01-22 21:54
Dragu,
nentida võib palju. aga vaadates korraks 12 aastat tagasi foorumis laineid löönud teemasid, jäi paari minuti jooksul silma täpselt samas stiilis hädaldamine kui naiste prostituutideks sõimaja käesolevas teemas on algatanud.
vaata ja loe, kui ei usu
˅ näita rohkem ˅
2022-01-22 21:56
varbad liivas: ma ju tean seda et saate alati hakkama, seepärast ka väidan et mees ei pea põdema kui te ei saanud. kehvasti seksisite siis, sest mees oli osav ja sai. lootus pidi olema lollide lohutus, ei vaidle vastu. mida minu kommentaarid siis ikka mu kohta räägivad? et mul on 7 cm noku, kõik ju teavad ja ma ei eita seda, on veel mingeid paljastavaid argumente?
˅ näita rohkem ˅
2022-01-22 22:10
Loomulikult et oli, Capri, ja tuleb ka edaspidi, ent nüüd on need arvud tunduvalt kasvanud.
˅ näita rohkem ˅
2022-01-22 22:22
varbad liivas, su kontol kirjutatud info: Humoorikat, aktiivset, laia silmaringiga vabat meesisendit teatava regulaarsusega jalutamiseks, trippimiseks, matkamiseks, kinno minemiseks, vahel niisama koos olemiseks.
Leibu ühte kappi panema ei kipu, üheöösuhted ja pooletunnised tonksutamised ei ole samuti minu teemad.

mina kui turundaja, analüüsin su soove: sa pole humoorikas, sest kui oleksid, siis naeraksid kõige üle ja oleksid lihtsalt seksikas. okei, tahad meest laia silmaringiga, aga milleks, sa ju tahad sellelt mehelt ainult ühte, enesekiitust sest oled ülekaaluline, kas pole nii? sa paned sellega mehe kahvlisse, sest isegi kui talle meeldiks sinuga suhelda, siis peaks ta pidevalt jälgima sinu weakspotte, see ei võimalda head suhet. mees peaks minema sinuga kinno, matkama, st mees peaks sulle selle kõik välja tegema... okei hea plaan aga mida pakud mehele vastu??? ainult nõudmisi. leibu ka ühte kappi ei taha panna, st investeering sinusse on ajaraiskamine. tonksutada ka ei taha, mida sa tegelikult siis tahad?????? leida mingi loll kes sind ülal peab eks, vähemalt ihas selliseid lolle pole. ära solvu, aga mida toodad ise, saad samuti vastu.
˅ näita rohkem ˅
2022-01-22 22:25
Nightcrow - on õigus ja lisada võib siia - et ka need suured kuulutajad ja tingimuste ladujad, nad polegi tegelikult midagi soovivad , kiimlevad niisama ja piltideta või siis nagu lihapoes - raieskeemilt - tükk kaela ja päike , pildil . Pildid ei ole saidile vastavad. Rääkimata varastatud piltidest.
Hulgim on üle "õige" aja seisvaid kontosid - millegipärast ei kao ..... Vahet pole mida kontol reklaamib , sama kordab kuulutuses ja suhelda ikka ei taha.
˅ näita rohkem ˅
2022-01-22 22:26
Jutt käib prostitutsiooni viljelemisest ,mitte mõne tohlakast mehepoja sõimust naiste suunas Peenisevenitaja 🤗 .. kõik naised ei tegele antud ametiga mis sinu leiva lauale toob isegi siin keskkonnas, rabeled meeletult, et tõestada mida?
˅ näita rohkem ˅
2022-01-22 22:27
Alguses tundub juu huvitav uue inimesega tutvust teha, naisele välja teha jne. Aga pikemal ajal muutub ühekülgseks kui eesmärk on vaid niisama suhtlus. Eks igaüks otsib oma ja ehk leiab sinapeal sõbra.
˅ näita rohkem ˅
2022-01-22 22:32
- ma ei saa aru, miks caprichosa venitas selle teema algatamise järgi , kohe jälgede segamiseks , vanad teemad siia Päevateemasse . Need on samasisuga , vahe on vaid selles - et nood kirjutajad on juba ammu kontod kustunud või lahkunud ja tegelikkuses peaksid 5 aastat ja vanemad teemad kustuma ära.
˅ näita rohkem ˅
2022-01-22 22:49
Millised siis on siinsele saidile kohased pildid??? Stringides mehed?
˅ näita rohkem ˅
2022-01-22 22:57
miks mehed ei võiks kanda stringe? kuidas saab trikotaaÅ¡ muuta meelsust? ah okei, äkki need stringed mehed ei viska teile nutsu, arusaadav, kogu naine elu ongi ju rahale baseeritud. haledad olete te naised.
˅ näita rohkem ˅
2022-01-22 23:01
Küsimus OLI millised on saidile kohased pildid??? Mitte nutsu loopimine.
˅ näita rohkem ˅
2022-01-22 23:03
pole kirjas millised on saidile kohased pildid. aga arusaadav, kui mees ei viska naisele nutsu, siis on ta pede. sellest sain aru. mine tööle madleen, sind ei pea keegi ülal pidama
˅ näita rohkem ˅
2022-01-22 23:07
Seda ma ju ellipsilt püüdsingi küsida, enne kui sa kärsa teemasse pistsid
Ja mind pole vaja üleval pidada, saan kenasti hakkama, mida ei saa sinu kohta öelda
˅ näita rohkem ˅
2022-01-22 23:15
Naine tahab kodus raha, kas ta on prostituut. Kuradi jobud.
˅ näita rohkem ˅
2022-01-22 23:18
madleen, kui mees tahab kanda stringe, siis on see tema õigus eks, pole sinu asi kureda.
˅ näita rohkem ˅
2022-01-22 23:21
madleen, üldse, vanad naised peaks mõistma oma positsioone, teist pole enam mingeid tegiajaid, kuguge oma sokke lapselastele. naist teist mehele ammu enam pole ja miks ka peaks? mida teil peale irisemise mehele on pakkuda? midagi, mitte kui midagi. meie mehed pole süüdi kui naise best before on kuni 30 ja sealt edasi on ainult tagasilöök. saite ju tähelepanu nautida, nüüd on see läbi. enda valik mida valik.
˅ näita rohkem ˅
2022-01-22 23:41
madleen ei lugenud järjekordselt algsest tekstist, seal oli näide , mis pole .... ja nii on alati , madleen aina summib . Summimise asemel, pane omal pilt ja lehvi siin arvustades , kus pole midagi arvustada. Muuseas minu pildid on saidile vastavad ja ka minu konto sisule vastavad.
˅ näita rohkem ˅
2022-01-23 00:02
Mäletamist mööda peaks Madleen muhedast onklist noorem olema. Muidugi võib vanainimese mälu vimkasid visata, aga kindlasti mitte oluliselt vanem.
Pealegi on naine ju siis vana, kui või enam suus ei sula.
˅ näita rohkem ˅
2022-01-23 00:20
ma näen ka oma vanuses välja nagu kortsudega tatikas, vaevalt mind iha tädid üle löövad. isegi 2 päeva nägin barbwiret telefoniga tänaval jutustamas, elab ta vist kusagil mu lähedal
˅ näita rohkem ˅
2022-01-23 11:25
caprichosa

Ma ei sõima naisi PROSTITUUTIDEKS vaid ma nimetan naisi, kes ON PROSTITUUDID ( nagu sina ), PROSTITUUTIDEKS.

Suure vahe, tee see endale selgeks.
˅ näita rohkem ˅
2022-01-23 11:33
Just just, julgelt prost tõmbleb siin. Tõmmaku jee siit lehelt.
˅ näita rohkem ˅
2022-01-23 13:07
" Dragu,
nentida võib palju. aga vaadates korraks 12 aastat tagasi foorumis laineid löönud teemasid, jäi paari minuti jooksul silma täpselt samas stiilis hädaldamine kui naiste prostituutideks sõimaja käesolevas teemas on algatanud.
vaata ja loe, kui ei usu.. "
õigustab capricosa oma üliaktiivset elustiili antud keskkonnas..

........

vaadates selle aasta " hoiatuste " teemat siis paari minuti jooksul jääb silma, et meie Peenisevenitaja lööb laineid 45 teemas e. pooltes teemades ,vaata ja loe kui ei usu ja see on vaid üks näide..
tehes silmad ette ka kõige agaramatele jutukatele jopskitele.. millest küll selline mölapidamatus🤔
˅ näita rohkem ˅
2022-01-23 13:10
Nightcrow
2022-01-22 21:08:23
Tuleb aga ära mainida, et psühholoogias on selline nähtus, et tihti ( MITTE ALATI, aga tihti ) inimesed, kes teistele omistavad mingeid iseloomujooni või käitumist, et tihti on nad ise tegelikult sellised või praktiseerivad sellist käitumist mida nad teisele etteheidavad.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

hmm. kas teema autor tunneb end siis ise prostituudina või ihkaks oma tagumiku meestele rentimisega raha teenida?
seepärast tunnetab prostituutides konkurente ja unistab nendest lahtisaamisest?
psühholoogia selgitab kõike
˅ näita rohkem ˅
2022-01-23 14:15
"onuMuhe
2022-01-22 23:21:36
madleen, üldse, vanad naised peaks mõistma oma positsioone, teist pole enam mingeid tegiajaid, kuguge oma sokke lapselastele. naist teist mehele ammu enam pole ja miks ka peaks? mida teil peale irisemise mehele on pakkuda? midagi, mitte kui midagi. meie mehed pole süüdi kui naise best before on kuni 30 ja sealt edasi on ainult tagasilöök. saite ju tähelepanu nautida, nüüd on see läbi. enda valik mida valik"

Vastus on käes miks on meestel vaja raha välja käia. Kui 46aastane mees tahab vaadata ainult kõlblik kuni 30 aastaseid naisi. Siis miks peaks selles vanuses naine üldse endast. 16a vanemat tahtma ja veel tasuta????
˅ näita rohkem ˅
2022-01-23 14:28
Iha naised on enamus raha peale maiad, väljaarvatud madleen
˅ näita rohkem ˅
2022-01-23 14:39
Lp. kodanik Nightcrow, eks muidugi igaühel on õigus oma arvamusele ja keegi ei keela seda avaldada. Sõna on vaba nagu öeldakse Samamoodi ei käse Sul ju mitte keegi siin saidil siis figureerida, kui siin nähtu nii totaalselt närvi ajab. Igaühe vaba valik Kui ei meeldi, siis minnakse mujale lihtsalt, kogu lugu
Vaadates kuulutuste rubriiki, siis meestepoolne nõudlus naiste järele on kordades suurem kui naistepoolne pakkumine. Et kui siin hakatagi massiliselt midagi kustutama jne, siis tuleb kindlasti midagi uut asemele ja nii see asi muudkui läheb.
Võimalusi naiste vaatamiseks ja otsimiseks on ju ka teisi. Ja kui veidi kannatust varuda ning viisakas olla, siis leidub ka siin saidil igati huvitavaid inimesi, kellega tutvusi arendada. Tuleb lihtsalt kannatlik olla ja õigesti asjale läheneda, veidi vaeva näha ja selekteerida jne. See ei pruugi alati edu tagada, võib minna aega, aga eks tulebki otsida ja tegutseda, muidu teada ei saa. Viisakus on siinkohal ülioluline märksõna
Alustada tuleks muidugi kõigepealt iseendast, sest ma olen täiesti veendunud, et üksi selline viisakas naine ei ole suhtlusest absoluutselt huvitatud, kui talle vaatab profiililt vastu kellegi suguelund. Minu isiklik arvamus on see, et just selliste piltide eksponeerimine tuleks siin ära keelata. Mis küll toimub selliste meeste peas, kes liputavad siin oma fallosega? Selles suhtes päris koomiline lugeda Sinu pahameelt siin, et nõuad justkui lilli ja liblikaid siia, aga enda profiililt vahib mingi riist vastu Ja samal ajal veel sõimad siin teisi madala IQ-ga ahvideks

Selle veebikaamera teema osas, eks paljude jaoks ole see emotsioon oluline, et saad ise justkui showd juhtida ning teiselpool ekraani ikkagi kodumaine piiga. Eeldusel muidugi, et tegemist pole mingi tünksiga, mida siin vist tundub väga palju olevat. Jällegi, valikute küsimus
Ja kuidas see, kui keegi müüb oma kantud pesu, siia kuidagimoodi rohkem prostituute toob? Las siis ostavad, kui soov on. Miks see Sind peaks kuidagi torkima?
Igatahes on siin mõttekoht Sulle, et miks küll mingist sellisest saidist niimoodi leili minna. Ja mis Sa siin ikka oma arvutiga kekutad Puhka jalga
˅ näita rohkem ˅
2022-01-23 15:01
MrViisakas ilmus äkki välja. Pooldab ka prostitutsiooni siin lehel.
˅ näita rohkem ˅
2022-01-23 16:37
MrViisakas- su tekst on just selline, milline viitab keelule- väljendada, arvata. Kui keegi on midagi arvanud- on sinulgi võimalus mitte nimeliselt teist tänitada ja kasutada võimalust täiendada arvatavaid puudusi saidil.
Hoopis imelik on sul suhtumine - et mehe riist ei peaks olema suures pildis aga naiste ämber - see peaks olema? Et sa targutama ei hakkaks, ütlen oma arvamuse: mõlemate erinevate sugupoolte suguelundid ei peaks kargama suures pildis, näkku.
Hullem on siin variant, kus osa mehi emastena hauguvad ja osa naisi meestena - st. need hulgikontod ja mitte muud erinevad liigitused.
Toetudes sellisele hulgi toodangule siin, ei tea nõustuda- kas on siin ja milliste sugupoolte arvukus suurem või jagumine-sinu mõistes. Kui seda vaatlust laiendada, on lisaks mängivad heterod=geid ja lesbid? , kuidas just soov ja vajadus õllerahaks või naisele lilli osta jne.
Nightcrow teema minu arust puudutabki sellist lollimängu. See lagastab saidi, muudab suhete mõiste - just nii nagu mõnele ei meeldi nimetamine aga mäng meeldib,lolli mängida.
Lisaks need kuulutajad, kelle kuulutused mitu korda päevas on läbiläinud või kiitlemine siin - kuidas 10-d panna nö."hääkimisemoel" või mõni paneb reeglijärgsete piltide asemel - nagu e-kaarte pühadeks jne., kus pole kuju nähtav või pole üldse - tegemist reklaamiga pigem, nt. 15 cm kaela koos tättoga, selline pilt peaks olema tätto ateljee lehel või palmipuud loojuva päikesega või vaade Paldiski tuulepargile jne., - ei ole saidi pildid. Eriti mõttetud on kontod - kus loomise ja sünniaasta järgi oli konto tegija 7 aastane , ja nii kuni reeglistiku 18+ vanuseni, on need prostiks kallutajad just need või mängijad siin - mis põnevust siis loodetakse ? Põnev peaks olema kui sellistele koheselt tehakse sulgemine, nagu need vanuse 93 märkijad . Eestis on teada keskmine eluiga - seega vanuse määrang peaks olema iha lehel kuni 70 ja edasi võib igaüks oma konto esilehel märkida tegeliku vanuse või kirja teel vastata.
Praegu tundub siin foorumis lugedes ja osa kuulutajaid- omavad hulgi kontosid või kirjutavad ja sulgevad, blokivad jne., on need mainekujundajad kodanike osas - ehk siis mölakandjad, kes kellega sobiks või ei sobi....
MrViisaka väljend - ... mis kedagi torgib .... või ei torgi , pole üldse teemas oluline. Eksisteerib , viisakus ja see nõue oleks hea kui nimi pandud, olenemata kohast on -viisakas. Ja ka teistel juhtudel. Nii on ka muude nimedega - algus; aus... , eelis..., - ja tegelikkuses on nimedega taga kõige ehtsamad, iseloomustavad isikud võltsid ehk olenemata soost , kiimlejad siin. Vahet pole , kas nad hindavad 1-ga või blokivad või panevad nad peale esimest nädalat oma konto suletuks. Selliste kontode arvukus on paisunud liialt ja tegelikkuses oleks hea - kui Otsingus panna vanus sisse ja määrang - konto blokeeritud, jätaks näitamata kõik need kontod. Selline lihtne lahendus on ju olemas VIP ja pildi määranguks olemas. Nüüd võiks olla veel 1 võimalus, kas IT omad on tõesti nii täissöönud , et enam mõelda ei jõua ?
˅ näita rohkem ˅
2022-01-23 18:25
misterJ, kuskohast loed välja nagu ma pooldaksin prostitutsiooni? Lõppude lõpuks on see igaühe enda valik ja kui seda siin ei saa teha, tehakse seda mujal. Aga see ei tähenda, et ma pooldaks midagi sellist. Lihtsalt me ei saa sinna miskit parata.
Avaldasin siin ka lihtsalt oma arvamust. Ja jälle - kuskohast ellips selle välja luges nagu ma peaksin naiste "ämbri" eksponeerimist normaalseks? Ma pole ju seda väitnud. Ja endal jällegi riista pilt kohe profiilis...
Ei soovinud siin neid erinevaid variante hakata lahkama, et mehed naistena või vastupidi, hulgikontod, geid jms tegelased. Pole aimugi, kui suur on nende osakaal siin, ei huvita ka. See seltskond siin on kirju. Aga siiski olen üsna kindel, et laias laastus on siiski mehi siin rohkem kui naisi.
Olen nõus, et eks siin ole need asjad lappes. Ja ellipsi ettepanekud ka asjalikud. Küsimus ongi siin ilmselt selles, et kas selle lehe omanikel ongi üldse huvi neid asju korrastada siin.
˅ näita rohkem ˅
2022-01-23 20:03
Vbl on rumalad need inimesed, kes otsivad mingit ideaali ja kui seda ei leia, siis hakkavad nõudma ja süüdistama, et nende elu on rikutud, kuna teised inimesed ei ole sellised, nagu nemad tahavad.
Siin on prostituute- nii mehi, kui naisi... miks see peaks kedagi häirima. Prostitutsioon ei ole keelatud ei avalikult, ega ekraani taga mitte. Liputamine on avalikult keelatud...et võiks siis rõõmu tunda, et siin lubatakse seda teha.
Teema-algataja natuke pahandab, et kui proste poleks, siis oleks lihtsam kepinäljas normaalseid naisi saada .... LIHTSAM.... eks neid mehi on teisigi, kes tahavad maru lihtsalt kõike saada. Vbl on see ainult minu arvamus, aga siis kindlasti survestatakse neid väheseid " normaalseid, kes suvalise munni peale põlvili langevad ja ahhetama hakkavad", niivõrd, et kaoksid neidki, kes siin pole raha pärast.
Võta- või jäta, ega kedagi ei sunnita midagi ostma! Kindlasti on inimesi, kes naudivad siinsete naiste pilte, ega mõtle, kas see naine on ostetav. ja kuna see on seksikate sait, siis IHA kaotaks, kui naised siin ennast enam ei näita.

Ärge mind nüüd selle jutu peale võlla tõmmake, palun!
˅ näita rohkem ˅
2022-01-23 20:52
Tooge nüüd palgid,naelad, lauad, nöör ja haamrid, kohe läheb kohtumõistmiseks
˅ näita rohkem ˅
2022-01-23 21:20
Ma ei ole nii tugev ajalootundja, et teaks mis tegelikult oli 1000 aastat tagasi.... kas naised seksisid tõesti nagu loomad, kui innaaeg peal oli..( nii näiteks aastaringselt), või siiski valisid kellega seksivad nt. kes tõesti puid lõhkus ja tuld tegi ja kündis seitse vagu maad oma kõva riistaga. Või seksisid ainult seepärast, et järglasi saada, ja valiti tugevamat meest, kes suutis terved järglased anda, kes suutis neid ka kaitsta ja toita.?
Tänapäeval seksitakse küll ja küll lõbu pärast, aga naised kes seda teevad ilma rahata, siiski valivad meest, mitte munni.
vbl ongi vahe nüüd niisuur selle tuhande aastaga, et ongi virtuaalne maaailm arenenud nagu teema-algataja mainis, et tema arvuti juba on nii kõva sõna ja üldse võiks seda porri netist vahtida tasuta. Kuigi ta ei arvesta, et pornotööstuses liiguvad rahad ja seal on ainult näitlejad, kes saavad selle eest tasu.... aga, et see illusioon siia üle kanda, et ka päris reaalselt saab ilma maksmata kõike seda illusiooni, et naised on siin ainult, et mingi saamatu vajadusi rahuldada, mida ta netist on näinud. No anna olla!?
Tuhat aastat tagasi vbl olid mehed, kes said palju naisi ja siis olid samamoodi mehed, kes ei saanud mitte ühtegi naist. Mingid asjad ei muutu kunagi, kui vaadata suuremat pilti!
˅ näita rohkem ˅
2022-01-23 21:29
2JZ, tegelt on lihtsam kividega surnuks loopida- ei mingeid erilisi kulusid , kui naine on lits ja võib vabalt võtta endale 4 naist. Ainult seal on agad ja tingimused.
˅ näita rohkem ˅
2022-01-23 21:41
Violiinakene, me ei ela Lähis-idas et loobiks kividega surnuks. Me oleme paganad ja põletame hoopis tuleriidal
˅ näita rohkem ˅
2022-01-23 21:51
Pühasid neitsisid põletasid viikingid tuleriidal, et saada jumalatelt kaitset ja õnnistust ja need neitsid tegid seda milleks? mõttepaus....
˅ näita rohkem ˅
2022-01-23 21:54
Vabandust- mitte pühasid, vaid süütuid neitsisid*
˅ näita rohkem ˅
2022-01-23 22:08
Violiina, vot ei tea, pole kunagi viiking olnud, äkki harid mind sellel teemal?
˅ näita rohkem ˅
2022-01-23 22:10
Loll pole kaua niksi saanud mina maksan teen kingi ka ja capri annab niksi
˅ näita rohkem ˅
2022-01-23 22:11
Kes niksi ei tee lähema segaseks
˅ näita rohkem ˅
2022-01-23 22:31
2JZ, mina ei ole õpetaja. Aga keda ajalugu huvitab, see leiab selle tee, et ennast harida. Minul on ka küsimused ja olen vastuseid leidnud... mõned... aga mõnesid mitte.
˅ näita rohkem ˅