Foorum
1
...
191
192
193
...
196
2026-06-13 19:09
Ei Karolina, sa ei pea kõigiga suhtlema, ikka ainult nendega, kellega tunned ennast hästi, kirja saades peaks tekkima kohe positiivne reaktsioon, põnevus, oled juba oodanud seda kirja (sellelt inimeselt), aga kui see jätab ükskõikseks, või veel hullem tekitab mingi ebameeldiva tunde, siis need pole inimesed kellega peaks suhtlema. Ma ei mõtle siin mingeid sõimajaid või muid selliseid, vaid lihtsalt muidu viisakaid ja normaalse jutuga, aga kes lihtsalt jätavad sind ükskõikseks ja on pigem tüütud. Lihtsamalt öeldes - õige inimesega sa tahad suhelda ja ainult nendega peakski suhtlema, kõik teised on lihtsalt ballast. Ja kui sa väidad, et kõigiga ei jõua, siis on sul seda ballasti ikka omajagu.

See kümned ja kirjutamine on minu arust rõõmu valmistamise asemel tüütu ebamugava olukorra tekitamine. Kui ma paneks sulle hunniku kümneid ja kirjutaks, kas siis blokeerid mu ära? Ei vasta? Jah sul pole tõesti mingit kohustust, aga ma millegipärast usun, et midagi ja mingi aeg sa ikka vastaks. Ja nii raiskad siin lihtsalt oma aega ühe ja teise peale
˅ näita rohkem ˅
2026-06-13 19:19
Ah ma ei viitsi sulle eiottegarott asja rohkem lahti seletada😃, kuna mehed mõtlevad nagunii pooli asju hoopis teistmoodi, kui naised!😉😁
˅ näita rohkem ˅
2026-06-13 19:20
Tagumine aeg võtta! 🥃
˅ näita rohkem ˅
2026-06-13 19:21
jah mõtlevad

Vabatekstina Vanamehe multikast:

-Sa oled mind terve päeva jälitanud, ütle mulle mida sa tahad?
-Keppi tahan.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-13 19:22
Just, just!😝👌
˅ näita rohkem ˅
2026-06-13 19:24
Just, just oli Dragule mõeldud😏, kuid Rott jõudis vahepeal vahele juba trügida, nii nagu ikka…😃!
˅ näita rohkem ˅
2026-06-13 19:30
Ma ei usu, et seda varem on juhtunud, aga vahel juhtub 2 minuti jooksul rohkem kui oskaks oodata.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-13 19:33
2 minutiga olen saanud 4 orgasmi.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-13 21:00
Oponeerin. Ma ei näe küll mingit seost kümnete ladujatel ja headel suhtlejatel. Hea suhtleja ei pea mingeid kümneid laduma, temaga on ilma selletagi huvitav mõtteid vahetada. Minul küll sellest ajast kahju ei ole, sest see pakub ju mulle samuti huvi. Samas kui mõne kümne ladujaga paari kirja järel suhtlus kinni jookseb.
Minu huvi pälvib igal juhul pigem huvitav suhtlus.
Ma ei ole muidugi ka topi tegelane ja oma vip konto ostan samuti ise, palgatööga teenitud raha eest.
Seega puudub mul ka arusaam, et tundmatud mehed mulle midagi kinkima peaks üldse.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-13 21:11
Karolina7777, kullakene, aeg ei ole mitte kallis, vaid aega tuleb osata teha. Naised käituvad tavaliselt emotsionaalselt, seda on siin nähtud küll ja veel. Ma võin näite tuua, kas see meeldib Sulle, see on juba iseasi.
Mäletad kui ma ükskord hindasin ühe Sinust päeva vipis ette? Ma sain selle tõttu Sinult bloki ja mis tõttu?
Sa tegutsesid emotsioonide ajendil, see et ma ta päeva vipiks hindasin polnud selleks et ma Sind vihkan ja et Sa päeva vipiks ei saaks, vaid seepärast et mina enda lubadust ei murra. Kui ma luban midagi, siis seda ma ka teen. Ja see päev polnud lihtsalt Sinu päev.
Meest hinnatakse tema tegude, mitte jutu järgi. Eriti veel meest kes suudab oma sõnad tegudeks teha.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-13 21:13
Vastab tõele.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-13 21:18
Varbadliivas, ega minagi nii vaene pole ja jõuan iga kell endale vajadusel vip konto osta, kui ma jõudsin oma enda raha eest sõbrannale 500 10-t laduda😛, et sünnipäeva puhul päeva vipiga rõõmu valmistada.
Nüüd on meil muidugi juba uued süsteemid välja mõeldud, kuidas vahepeal teineteist meeldivalt üllatada🤭😁, kuid minujaoks on asi lihtsalt põhimõttes seoses iha meestega..
Ja ma ei tea palju Sul koguaeg uusi kirjasid peale viskab, kuid mul aegajalt jäävad isegi need kirjad märkamata, kellega ma stabiilselt suhtlen, kuna mitu uut lehekülge viskab isegi suhtlemise ajal peale..
Aga loomulikult ei pea kõikidele naistele kingitused meeldima tundmatutelt.😇
˅ näita rohkem ˅
2026-06-13 21:23
2JZ, siin ihas on üpriski tavaline nähtus ka see, et kui mehel on oma mingi kindel lemmik, siis osad naised blokivadki ta ära.
Nii olen ise teinud ja nii teevad ka osad naised jällegi omakorda minu austajatega.
Ja siin pole midagi isiklikku tegelikult kellegi vastu, vaid jällegi lihtsalt mingid omad põhimõtted mängus!
˅ näita rohkem ˅
2026-06-13 21:32
Nii nad kõik räägivad....
˅ näita rohkem ˅
2026-06-13 21:34
Karolina7777, aga palun ,Sa võid mulle siis seletada mis põhimõtted täpsemalt?
˅ näita rohkem ˅
2026-06-13 21:35
Türa küll, see on läbu, mitte mehikeste soigumine ja vigin!
˅ näita rohkem ˅
2026-06-13 21:36
sa ole kuss ja loe, äkki õpid midagi
˅ näita rohkem ˅
2026-06-13 21:38
Ja 2JZ, kuidas sa üldse viitsid nii vana asja veel arutada, millest vähemalt paar aastat juba möödas..😉😁
Ela rohkem olevikus ja tulevikus, kui minevikus, kuna seda mis olnud, me keegi nagunii enam muuta ei saa!😉😊
˅ näita rohkem ˅
2026-06-13 21:38
Sina tatt ei õpeta isa nikkuma. Kao oma lauta tööle tagasi.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-13 21:41
Karolina7777, minevik teeb meist kes me oleme, olevik kus me oleme ja tulevik selle kelleks me saame.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-13 21:53
Ma pean vist foorumis ka kehtestama uue reegli😝, et ilma 10ta enam ei vasta😃, kuna jubedalt võtab ka siin aega see meestega jauramine…🤣
˅ näita rohkem ˅
2026-06-13 21:58
Karolina7777, mitte meestega, vaid ainult minuga . Teistega saaksid hakkama, kuid mitte minuga.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-13 22:01
Mu eluteel on olnud selliseid mehi, kellega tõesti mitte ükski naine pole hakkama saanud, kuid mina sain täiesti edukalt nendega hakkama😎 nii, et sinusugune mees oleks minujaoks täiesti käkitegu!🤣🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2026-06-13 22:04
Arvad? Tead? Ma pakun et lihtsalt oletad.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-13 22:09
Oma kogemuste põhjal julgen väita jah, et pole olemas meest, kellega ma hakkama ei saaks.
Iseasi kas ma enam viitsiks selliste peale oma energiat kulutada.
Nooremana tekitas selline asi minujaoks põnevust, kuid enam mitte.😁
˅ näita rohkem ˅
2026-06-13 22:15
Probleem on selles et iga seeliku järgi ma ei jookse ja Sa saaksid minuga vaid siis hakkama kui mina seda lasen.
Ja asi pole energiakulus, vaid selles kui kiiresti Sa alla annad.
Ja noored mind ei huvitagi.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-13 22:21
No ma omastarust niigi juba kirjutasin, et mind ennast enam ei huvita sellised asjad ja mingid tõestused kellegile, et kas saan hakkama v mitte.
Nüüdseks olen ma ise juba sellises eas, kus mehed ise peavad ainult mulle ennast tõestama, mitte mina!🤣
˅ näita rohkem ˅
2026-06-13 22:21
LOL. 🤣
˅ näita rohkem ˅
2026-06-13 22:27
Tõestamine pole minu jaoks probleem, ma olen kogu oma elu seda teinud. Aga minu usalduse peate te väljateenima, mitte vastupidi.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-13 22:36
Mispärast meil seda tarvis oleks, for f.u.c.k.s sake...?🙄
˅ näita rohkem ˅
2026-06-13 22:38
sina jälle siin....
˅ näita rohkem ˅
2026-06-13 22:40
Olin siin juba enne sinu sündi.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-13 22:41
Mis mul sellest..
˅ näita rohkem ˅
2026-06-13 22:43
Tubli poiss, said asja käppa. 😁
˅ näita rohkem ˅
2026-06-13 23:06
Mis sul sellest
˅ näita rohkem ˅
2026-06-14 06:35
Mis Ellipsil sellest.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-14 10:52
Tükk aega mõtlesin, et kas kirjutan oma loo 10p väärtusest või mitte, aga suur psühholoogiasõber nagu ma olen, otsustasin kirjutada... kes tahab õpib midagi ( sh mehed).

Oma Iha algusaastail, kui mul suur huvi teada saada, kes on nö siinse saidi tüüpkunded ja käisin vaatlemas mehi kohtingute raames. Juhuslikult tehtud valimi käigus kohtusin mehega, kes mulle aasta hiljem ( ta ei mäletanud mind enam!!!) ladus järjest nelikümmend 10p. Kui talle tänusõnad edastasin ( kodune kasvatus ja lastetuba) ning meelde tuletasin, et tegelikult oleme kohtunud ja me ei suhestunud kuidagi, sain temalt seejärel ühtede laviini ja saateks sõimusõnad.
Ma olen ääretult tolerantne naine, aga sellele mehele oleks tahtnud öelda " läbi lillede" palun tee selle raha eest, mis sa Iha saidil kulutad oma hambad korda ( kollased ette eenduvad), selmet loobid 10neid õhku lootuses, et....
Ja siis teine mees ( ta pole Iha saidil naisi hinnanud ja pole põhjust tema sõnades kahelda), kinnisvaramagnaat. Siinseid naisi kohtleb kuningannadena ( sööma viib ainult parimatesse tärnirestoranidesse, seksima kutsub a la Mövenpicki või Telegraafi jne), seega inimesed oma arusaamistelt on erinevad ja erinevus rikastab.

Edukat kümnete jahtimist!
˅ näita rohkem ˅
2026-06-14 11:28
Ma saan Karolina mõttest selles osas aru, et kui ongi näiteks kaks või kakskümmend või kakssada võrdväärset kohtingukaaslast, siis kuidagi peab nende vahel valima. Hea küll, kahe vahel jõuab keskmine naine end jagada, aga kahesajaga läheb igaühel keerukaks.
Selles mõttes aitavad kümned, lilled jms mingit valikut teha. Härra X on 10/10, aga kümneid kunagi ei pane. Härra Y on 10/10 ja puistab kümneid ka. Valik langeb Y kasuks.

Samas väga tõenäoliselt selline edukas ja kümnetega tähelepanu otsiv härra võrgutab veel vähemalt kümmet naist. Kui eesmärk ongi vaid vahel seigelda, siis pole vahet - elukutseline playboy sobib hästi. Kuid tõenäoliselt nii ihas kui väljaspool naised eksivad, pidades seda meest oma austajaks. See mees austab kõiki, keda ta veel kätte pole saanud ning vahetab oma lemmiku välja kohe, kui temast tüdineb. Ehk siis naine on mänguasi, mida saab osta.

Ühe saab osta kümnete, teise raha, kolmanda prestiiži, neljanda Teslaga sõidutamise, viienda välisreisi eest. Jne. Mõte in aga sama - kõik sel viisil mehi valivad naised on sisuliselt ostetavad.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-14 11:54
Robespierre, ainult 10te põhjal ma kohe kindlasti mingeid valikuid ei tee..😁, pigem on nii, et kel huvi minu vastu ja jutule soovib saada, see võiks/peaks pilte ka hindama.
Ja sellel on tegelikult ka üks lisa põhjus, et vähendada võimalust ise lollitatud saadud meeste poolt, kuna need kes ei hinda ja nö varjavad sind avalikkuse eest, need reeglina kõige kavalamad seelikukütid😎😃, kes käivadki kõigile sama juttu ajamas…
Üks mees nt ütles otse näkku, et ta ei saa hinnata, kuna kardab ühte teist välja vihastada🤭.
Nii, et 10te panemine tegelikult suht vajalik, ma isiklikult ei kavatse küll olla kellegi ülisalajane armukene siin ihas, et isegi pilte ei hinnata ja varjatakse mind teiste eest.😛
Mulle meeldivad siiski julged mehed, kes julgevad igati ka välja näidata, et meeldin neile!
Ja siis vaatab edasi, et kuidas omavaheline klapp, põhimõtted ja muud asjad klapivad…👌
Kuid ma rõhutaks ka seda, et paljud hindavad niisama kenasid naisi, ka mind ja neil pole kindlat eesmärki kedagi vallutada.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-14 11:57
robespierre,
jah sa võid ajutiselt n-ö osta naise tähelepanu, aga mitte siiski teda ennast.
Kui teed naisele komplimendi, kingid lilleõie või sõidutad Teslaga, kas sul tekib siis kujutlus, et oled naise ära ostnud?😁 Võib-olla naine lihtsalt naudib korraks tähelepanuavaldusi.....samal ajal teisele mehele mõeldes. Ja tegelikult ei kuulu kellelegi, ka mitte peale koos reisi nautimist.
Nojah, mõnel mehel tekib selline naise "ostmise" illusioon ilmselt ka peale paari kümnega hindamist siin😛
˅ näita rohkem ˅
2026-06-14 12:02
Jah, nagu hoiatuste rubriigis üks härra edukalt tõestab. Tõsi, tema oma kümnete eest vist midagi ei saanud ja see ajas närvi.

Naine ei pruugi müüa, aga kinkidele keskenduv mees üritab osta. Selles mõttes oli naljakas lugeda, kuidas Hostinne kiitis mingi kinnisvaraärika paremaid kinke. Sisu oli ju sama - mees ostab naist.

Ja nagu ma kirjutasin, siis see on okei, kui naine otsibki vaid lõbutsemist või lühisuhteid. Aga ei maksa endale illusiooni luua, et see on armastus või hoolivus. Kes ostab üht, see ostab potentsiaalselt kõiki.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-14 12:07
Robespierre, ka neid naisi petetakse, kes ei saa meestelt kingitusi, seega ma eelistaks iga kell ennem olla see loll, kes saab kingitusi koos petmistega, kui puruloll ja mitte midagi saada, peale südamevalu.😃
Nagu me teame, siis lojaalsus ja truudus väga väga harv nähtus paraku.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-14 12:10
Robespierre palun selgita, mis mõttes ma kiitsin kinnivaraga tegelevat meest. Ma tõin välja oma loo 10 p hindamisest.
Pigem viitasin, et see emotsionaalselt tasakaalutu mees oleks VÕINUD oma raha otstarbekamalt kasutada. Ta laob neid 10neid siiani ( minu intelligentsustase ei luba öelda, et tee parem oma hambad korda).
Ma tõin näiteks kaks lugu. Teisel variandil on raha jalaga segada, aga tema põhimõtete vastu on naist HINNATA. Ka 10netega. Mõlemad mehed olid sel hetkel vallalised.
Ära otsi minu jutust seda, mida seal pole.

Edukat ihalemist ikka ka!
˅ näita rohkem ˅
2026-06-14 12:21
üritada võib palju, robespierre. võid üritada ka üle Atlandi ookeani Kariibidele ujuda, aga reaalselt see vaevalt õnnestuks. soovmõtlemine pole muidugi keelatud 🙂
muide, minu kogemuse järgi need kõige hoolivamad ja armastavamad mehed ei koonerda kingitustega....ka siis kui pole tegemist megarikkuritega, hellitavad siiski naist kallite kinkidega.
seega tõelised tunded ja materiaalne poputamine ei välista teineteist.
olen ka ise kingitusi teinud kui mõni mees eriti erutav või väga südamesse läinud.....
mitte kellegi "ostmise" eesmärgil vaid lihtsalt kinkimisrõõm on siis olulisem kui lootus tingimata miskit vastu saada.
kas sa pole kunagi miskit sellist tundnud?
˅ näita rohkem ˅
2026-06-14 12:22
Hostinne, pigem on see rikkam mees kavalam, ei muud, kuna ei taha jälge maha jätta, et kedagi siin sebib!
Eriti kui üritad samaaegselt mitut naist korraga sebida…
Mõtle kui mugav on ühe mehejaoks tuua välja vabandus, et minu põhimõtted ei luba mul hinnata ja käib muudkui kõiki naisi vaikselt postkastides moosimas ning tõenäoliselt sellise jutuga, et sooviksin ainult sind saada ja sa oled siit kõige kõige ilusam ning seksikam naine!🤣
Vb mõni usub ka sellise stiiliga mehi, kuid mina igatahes küll mitte.😛
˅ näita rohkem ˅
2026-06-14 12:25
eks need kellel ankeedis kirjas et kingitused meeldivad (iha kontekstis teadagi millega tegu) peavadki igasuguse kõntsaga suhtlema.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-14 12:35
õnneks ei ole kellelgi kohustust kõntsaga suhtlemiseks. seepärast ka nii palju blokeerimiste üle nutjaid mehikesi siinsamas foorumiski😛

see "ainult sind saada" ja "kõige ilusam/seksikam" jutt on pmts iga teise mehe kirjades....ka neil, kes usinalt kümnetega hinnata ja pilte kommenteerida viitsivad. nii et seda puhta kullana võtta pole vast üldse mõtet.
pealegi paljudel meestel mitu kontot ning iga konto pealt "pühendutakse jäägitult" erinevatele naistele😁
˅ näita rohkem ˅
2026-06-14 12:41
No nagu ma juba ennist ka mainisin, siis pigem olen loll koos kingitustega, kui tühjad pihud ja niisama mesimagus jutt meestelt!😉😁
Kuna puhta kullana ei võta ma ammu enam midagi siin..
˅ näita rohkem ˅
2026-06-14 13:00
Olen kümnega hinnanud ja ei ole tilkagi seksi saanud ja kui seda siin loen ei taha ka.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-14 13:04
Õigus räägid, oma naine on ikkagi parem.
˅ näita rohkem ˅
1
...
191
192
193
...
196