Foorum
1
...
190
191
192
...
196
2026-06-12 19:05
Kas keegi teab mis on iha ajaloos max arv kümpse mis üks mees on naisele JÄRJEST pannud?
˅ näita rohkem ˅
2026-06-12 19:13
Seda ei tea aga üks ladus omale 150 mõnda aega tagasi.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-12 19:28
Raju reede, võtame!
˅ näita rohkem ˅
2026-06-12 19:28
Teiste naiste eest ei oska rääkida, kuid mulle pani üks mees paar aastat tagasi üle 700 kümpsi, kuid päeva vipiks ikkagi ei saanud🤭😃, olid alles ajad…🤣
˅ näita rohkem ˅
2026-06-12 19:33
700 maksab 462 eurot?
˅ näita rohkem ˅
2026-06-12 19:35
Vot ma ei tea mis see talle maksma läks, igatahes järgmine päev pani veel 500 kümpsi ja siis sai ikkagi oma tahtmise ning minu päeva vipiks tehtud.😃
˅ näita rohkem ˅
2026-06-12 19:47
Kümps ja sumps riimuvad.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-12 19:57
Mis ta vastutasuks sai, Karolina? Kui saladus pole?. 🙂
˅ näita rohkem ˅
2026-06-12 20:13
Karolina, see on ikka väga muljetavaldav hulk, ma ei oodanud midagi ligilähedastki....vau🔥🔥
Ma köhatan vaikselt oma numbri ka - 30 🫣😂
˅ näita rohkem ˅
2026-06-12 20:32
Robespierre, kas personaalse päeva vipiks tegemise eest peab mees kindlasti miskit vastu saama v?
Ma ise olen ka ihas sõbrannale üle 500 kümpsiku ladunud kunagi sünna puhul, seega ma küsin kus mu tordiviil selle eest küll on..😝😃?
˅ näita rohkem ˅
2026-06-12 20:34
Kui naised siin kümpse laovad, siis pole küll täheldanud, et keegi selle eest miskit vastu oodaks…
Huvitav miks mehed ootavad?🤔😅
˅ näita rohkem ˅
2026-06-13 07:11
Noh, sadade eurode kulutamine sellisel eesmärgil tundub mulle isiklikult veidi kummaline. Aga hobid on muidugi erinevad, ma ise kulutan ka paarile veidrusele.
See on natuke nagu lillede kinkimisega. Üksiku õie või paar võid igaühele anda, mis see mõni euro naeratuse eest. Aga 200-eurose kimbu suvalisele tundmatule vastutulijale andmine tekitab ilmselt küsimusi. 🙂
˅ näita rohkem ˅
2026-06-13 10:16
200 eurose kimbu suvaliselt kinkimine pole ju keelatud... järelikult kingi tegija saab sellest positiivse emotsiooni.
Aga hakata eeldama, et suvaline tundmatu peaks peale lillede või mõnesaja virtuaalse hinde saamist kinkijaga seksima hakkama, on pehmelt öeldes veider.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-13 10:28
Kunagi oli siin meeskodanik, kes iga päev 100 või 200 kümmet mulle ladus, ikka mitu nädalat järjest.....täitsa omal initsiatiivil.
Ning hiljem solvus metsikult kui ma polnud nõus temaga tasuta kohtuma.
Need kümned on ju nagu virtuaalsed komplimendid, mis ei kohusta millekski ning paraku ei tekita ka seksuaalset tõmmet.
Aga need 500 kümmet Karolina poolt oli küll tore kingitus, aitäh sulle 🙂
Kuna samal ajal ladus ingkris palehigis sadu kümneid bellale....suure hirmuga, et äkki ma saan päeva vipiks😁
Loomulikult olid ingkrisi pingutused asjatud😛
Aga selle tordiviilu teen igal juhul sulle kohvikus välja, Karolina 🎂
Seni piirdun tagasihoidlike kommikarpide saatmisega😁
˅ näita rohkem ˅
2026-06-13 10:32
Te unustate selle pisiasja, et paljude jaoks on iha lihapood.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-13 10:36
Jfjm, seda ei ole võimalik unustada, seda tuletatakse igal sammul ju meelde
˅ näita rohkem ˅
2026-06-13 10:49
jfjm, isegi kui see oleks nii....siis millises lihapoes saab maksta virtuaalsete meelitustega?😁
˅ näita rohkem ˅
2026-06-13 11:25
No minule isiklikult meeldivad veits sellised hullumeelsed mehed😏, kes on valmis naiste nimel nö kõigeks ja tänu sellele eristuvad ka üldmassist.
Ja kui võrrelda Robespierre rooside kinkimisega, siis paar kolm roosi saada on küll tore, kuid mingit erilist emotsiooni see minus ei tekitaks…samas, kui keegi terve sületäis roose kingiks, siis looks see kohe kindlasti erilisema tunde, kuna sa näed, et see mees peab sind järelikult eriliseks..
Sama kehtib ka siin ihas kümnetega, et kui keegi paneb sulle mõne kümne, on tore, kuid ei avalda sellist efekti, kui neid hulgim panna..
Muidugi Robespierre seda kõike ei saa siiski võrrelda tänaval suvalisele võõrale kingituse tegemisega, kes võtab lilled vastu ja kõnnib oma teed edasi, kuna ihas naised, vähemalt mina, panustan sel juhul päris palju aega ka suhtlemisele selle mehega ja aeg samuti teatavasti maksab…
Mehed tegelikult siin ihas ei taju, kui palju aega ja energiat igasugused kirjavahetused võtavad ja kui sa tuled nt töölt, oled niigi suhteliselt väsinud juba omadega ning siis hakkab siin nagu teine tööpäev otsa😃, kuna paljud mehed sellised, kui sa kohe paari minuti jooksul muudkui neile ei vasta, siis kohe hakkab mingi tänitus pihta😏.
Nii, et jah, veits naljakas kuulda aegajalt, mis ma vastu saan, kui 3 eurose vipi kingin..🤭😅😅
˅ näita rohkem ˅
2026-06-13 11:31
Caprichosa
Komplimendi osas olen ma nõus. Sellepärast ma tõingi näite, et lilleõie kinkimine ka võhivõõrale on igati okei tähelepanek. Aga kujutad Sa ette, et Tallinnat mööda käib ringi mees, kes vähe ilusamat naist nähes tormab ligi talle 500-eurost kinki tegema? Seda kõike ainult väikese tähelepanuavaldusena, mille eest ta mitte midagi ei taha.

Igasuguseid inimesi on ja igasuguseid rahalisi võimalusi leidub, aga veidi kahtlane ikka.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-13 11:36
Karolina
Ma saan Su mõttekäigust aru, aga mulle endiselt jääb segaseks, et miks edukas (kuidas tal muidu raha on?) ning eeldatavasti ka muul moel funktsioneeriv mees seda teeb. Mul ei ole kunagi olnud probleeme naiste, sh väga ilusate naiste, leidmisega ka ilma igasuguste kingitusteta. Loomulikult ma olen valmis väikesi tähelepanekuavaldusi tegema, kui keegi sümpaatne on, aga sadu eurosid pillata lootuses, et äkki naine paar rida kirjutab ...
Ma ei kritiseeri. Lihtsalt ei saa aru, milleks see vajalik on. Kui muidugi raha on liiga palju, siis võib seda loopida, kuid Eesti on kuulus oma elatisvõlgnike ja ihnuskoide poolest, samas kui netist võib lugeda müstiliselt heldetest kinkidest. Kummaline paradoks.
Ma eelistan raha oma lastele kulutada.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-13 11:46
Robespierre, siin ihas ikkagi suhteliselt palju selliseid mehi, kes oma kindla lemmiku välja valinud ja väga stabiilselt siis sellele naisele kümneid muudkui laovad..
On see siis veider või mitte, kuid osad mehed tõesti kulutavad kuus mitusada eurot, et oma lemmiku tegemistele siin kaasa elada.
Ja ma ei räägi hetkel endast, vaid mul on silmad peas ja esilehel jäävad sellised asjad tahestahtmata silma.😛🙂
˅ näita rohkem ˅
2026-06-13 11:57
Jah inimesi on igasuguseid. Räägitakse, et üks mees müüs maja, aia ja puud, müüs kõik, mis oli veel muud.
Ning, oma armsama ees hiilata otsustas mees. Ostis naisele miljon helepunast roosi.
Vot selliseid mehi on. Miljon kümmet olejs ikka vaja.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-13 12:03
Härrasmehed kingivad nelke.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-13 12:07
Käisn Kosovos ühes pulmas. Seal kingiti pruudile veoauto kastitäis nelke. Lasti automaadiga valanguid õhku. Päris võimas vaatepilt oli.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-13 12:08
Copy, ei pea miljon kümmet olema, kuid siiski tuleks osata selgelt eristuda üldmassist.
Vähemalt minuga küll…
Oletame, et mingi 20-30 meest saadavad sulle kirja, kus kirjas ainult Tere..
Sry, kuid mul nii palju nüüd ka vaba aega pole, et iga sellise mehe puhul hakata välja selgitama, et kas meil oleks miskit ühist v mitte..
˅ näita rohkem ˅
2026-06-13 12:11
Copy, järelikult Eesti meestel veel arenguruumi küll ja küll, kui Kosovos nii lahked ollakse naiste vastu..🤭😃
Ja no näed, isegi sulle avaldas muljet selline suursugune vaatepilt, mida nüüd meenutada..😉
˅ näita rohkem ˅
2026-06-13 12:40
Karolina sa ju tegelikult tead, et mitte keegi ei pane neid kümneid siin päris niisama. Kes on mõistuse juures, see ilmselt saab aru, et ta tõenäoliselt ei saa vastu päris seda, mida ta võibolla sooviks, aga mingi võimaluse nimel nad ikka teevad seda, eriti kui nende rahaline seis seda lubab. Ja kahjuks otsivad nad enamjaolt pigem suhet/kohtumisi kus peamiseks väärtuseks on lihtsalt seks, selleks on ju paljud siia lehele üleüldse konto teinud. Kui eesmärk on midagi enamat, siis kümnete panemisega üsna suure tõenäosusega mitte kuhugi ei jõua.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-13 12:52
Kusjuures on küll ka selliseid mehi, kes lihtsalt hindavad pilte ja isegi pole otsinud kontakti.
Kuid enamus mehi hindab siiski selle põhimõttega, et üldsegi jutule pääseda, kuna nagu ma ka juba seletasin, siis ei jaksa ja pole huvi igale suvalisele terele niisama vastata.
Ja kes on öelnud, et järjekindlus sihile ei vii ning kohtumiseni!
Kuid selge see, et on ka kindlasti muid võimalusi kuidas kohtumiseni jõuda…
Mees peaks ise ära tunnetama, et mis mingi naise puhul toimib ja mis mitte!😁
˅ näita rohkem ˅
2026-06-13 13:03
Tegelikult poleks abi ka miljonist kümnest, kui ikka mees ja tema suhtlusstiil ei sobi...ning virtuaalseid hindeid nähakse justkui mingi vahetuskaubana seksi eest.
Õnneks paljud mehed ütlevad, et kümned on vähim, mida ilusate ja erutavate piltide nägemise eest kinkida....nii et väärtustatakse ka lihtsalt emotsiooni. Isegi kui pole otsest plaani kohtuda. Ning enamus siiski ei kalkuleeri, mitu õlut endale või jäätist lastele oleks selle raha eest saanud😛
˅ näita rohkem ˅
2026-06-13 13:12
Mina panen küll kümneid niisama, midagi vastu lootmata. Aga ma ei pane neid muidugi sajakaupa, vaid max paar.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-13 13:14
Ah Eesti naistega on lillede osas üldse üks paras sitt lugu. Olen ka neid kinkinud. Neid on maha unustatud, silme all ära visatud, mõnitatud jne. Üks oli lahe, kuhu ma selle panen, mis ma nehele ütlen kui ta küsib.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-13 13:21
Ma ka lilli eriti ei eelista, oma pätist kassipoisi pärast..🙈😁
Kuid Copy, ehk on asi olnud selles, et liiga lahjad lillekimbud olnud…kas paar kolm roosi v siis liiga väikene tagasihoidlik kimbukene..
Kuna hästi ei usu, et ükski naine hakkaks tõeliselt võimsat ja ilusat roosikimpu prügikasti viskama..🤔😁
˅ näita rohkem ˅
2026-06-13 13:27
Targemad saavadki aru, et isegi sajad kümned ei täida kõiki soove. Aga niisama ei pane neid ikka mitte keegi. Ma mõtlen neid kes panevad korraga rohkem, ühe või isegi mõne kümne puhul ilmselgelt ei ole mingeid suuremaid eesmärke, isegi kui ma peaks mingil põhjusel VIP konto ostma, ikka kasutaks need kümned ära ja otse loomulikult ei arvaks, et ma peaks midagi vastu saama. Siin on ka selliseid kes tegelevad kalastamisega, saadavad sadu kirju ja kommentaare, panevad hulgi kümneid (kellel raha rohkem) lootes et nii ikka kuskil näkkab. Nemad ei lähenegi kellelegi individuaalselt ja otseselt ei ootagi ka et just sinult mingisugune vastus tuleks. Tegelikkus on see, et üks kümme võib olla suurem kompliment (ilma igasuguse tagamõtte või eesmärgita) kui sada kümmet.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-13 13:28
Asi on põhimõttes ja näitab suhtumist. Mõnes mõttes on see kohe hea esimene indikaator.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-13 13:29
Kas on hetkelise emotsiooni jaoks vaja planeeti hävitada ja ressursse raisata ,et kasvatada kimp lilli.
Looduslikud oleks ehedamad.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-13 13:35
No kuna mul endal on lahkus ja suuremeelsus veres, siis mina isiklikult ootan kindlasti sama ka mehelt.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-13 13:37
Vot jällekoos. Sellega ma olen küll nõus. Viia looduskoledasse kohta ja näidata seal peituvat ilu...
See on kunst ja annab võimsa emotsiooni. Aga see kõik tuleb ju hiljem. Ega kohe ju võõrast seiklusele ei vii
˅ näita rohkem ˅
2026-06-13 14:20
Ma olen võibolla valesti aru saanud, aga kas kingitusi on üldse mõtet teha igale suvalisele? Ma teeks kingituse ikka ainult neile, kes mulle midagi tähendavad, kui me räägime naistest, siis ma ei mõtle siinkohal et tegu peaks olema paarisuhte või üleüldse mingis mõttes seksuaalse suhtega, vabalt võib olla ka lihtsalt sõber, isegi hea tuttav kellega on tore. Lilledest või päris kingitustest rääkides. Siin kümne panemine pole kingitus, seda võib loomulikult teha kui lihtsalt keegi silma jääb.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-13 14:57
Oh jah,see hakkab jälle lihaleti moodi kõlama.Kes maksab rohkem ,see saab rohkem liha.
Te ikka teate et ühel roosil/kümnel on rohkem kaalu kui tagamõttega tuhandel?
˅ näita rohkem ˅
2026-06-13 15:03
2JZ,
kümne eest maksad sa ju saidile. Ning roosi kinkimine ka mingit materiaalset kasu naisele ei anna...Seega mis nn "liha" saamisest üldse unistada😛
Kümnega hindamise ja ilusa kommentaariga võid saada populaarsematelt naistelt tähelepanu, mida ehk muidu ei saaks. Kõik muud ootused kuuluvad pigem illusioonide valdkonda.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-13 15:12
2JZ, mismoodi saab ühel roosil/kümnel olla rohkem kaalu, kui tagamõttega tuhandel?
Kuna ole nüüd, siin lademetes ka selliseid mehi, kelle üks pandud kümme ongi omastarust nii väärtuslik ja hinnaline, et kohe peaksid kõik uksed avanema…😎😃
Sealsamas kui mõni paneb lademetes ja ei lenda taolise jutuga peale, et kas nüüd saab ka midagi v ei…😉
˅ näita rohkem ˅
2026-06-13 15:20
Ma ei pea silmas lahkust ja suuremeelsust seda saab 100 l erineval moel näidata.
Lihtsalt suuremas plaanis mõeldes kas peab seepärast niigi kahanevat ressurssi maailmas raiskama,et kasvatada sületäis roose mis varsti läheb prügisse. Sellised suurejoonelised žestid neid võib ka teisiti teha ja saate sama emotsiooni kätte.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-13 15:37
caprichosa, tõsi selle kümne eest maksan saidile, kuid arvad et tuhandete eest ei maksaks? Ja selle järgmise lausega ütlesid kõik mida mul polnud vaja öelda.
Karolina7777,kusjuures on, seda tuleb näha, lihtsalt vaatamisest ei piisa. Isegi see üks kümme tagamõttega on väärtusetu, olgu üks või tuhat, kui need pannakse selleks et midagi saada, siis väärtus on sama. Aga kui need pannakse et väärtustada naise ilu, siis sellel on hoopis teine tähendus. Aga ma ei arvagi et te peaksite sellest arusaama, vähesed saavad.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-13 15:46
kui aus olla, olen isegi kunagi raamatu vahel kuivanud roose alles hoidnud nagu paadunud romantikule kohane
aga siis oli suur armastus. mis andis igale pisiasjale hindamatu väärtuse...
suvalise tegelase poolt kingitud paar õit või kümmet ongi lihtsalt väike kena žest. mis ei kohusta kohe miskit vastu andma.
ning majasuurune lillebukett ebameeldiva mehe poolt tekitab näiteks pigem ebamugavust ja tüdimust.
seega on oluline, kelle poolt tähelepanuavaldused tulevad. vähemalt mu jaoks...
˅ näita rohkem ˅
2026-06-13 15:46
Illusioonide valdkonda tõesti🙂
˅ näita rohkem ˅
2026-06-13 16:00
2JZ,
enamus mehi väärtustavadki ju naiste ilu komplimentide ja nendesamade kümnete näol. minu pilte hindavad enamjaolt just püsikülalised....kellega kohtuksin ka siis kui nad piltide alla ülistusi ei kirjutaks või lilli ei tooks. seega nad otseselt ei saa midagi oma kümnete eest.
aga nagu Karolina mainis, siis mõni isend arvab jah, et peale paari kümmet peaks naine kõigega nõus olema ja iga sekund netis aktiivselt suhtlema.
need nn lihaletist unistajad vist lähevad päris turul ka lihamüüja juurde, kiidavad lihavalikut ja kingivad roosiõie ning siis loodavad priske lihatüki ilusa jutu eest kätte saada
päriselus siiski asjad nii ei toimi.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-13 16:45
caprichosa, Sa oled peaaegu õigel teel, kuid arvatavasti isegi rooside kinkija oleks aksepteerinud seda et kui need närtsivad, siis viskad need ära.
Kui Sa usud et enamus mehi väärtustab naiste ilu komplimentide ja kümnete näol, siis keegi ei keela Sul seda uskumast, usu mida soovid. Kuid reaalsus on vähe teine, hindavad pilte mis on 80% mummulised? Kümnete eest nad tõesti ei saa midagi, kui need pole just eurod. Ja ma jään oma viimase postituse viimase lause juurde.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-13 16:59
capri, ega lihalett ei tähendagi just seda, et igaüks peaks sealt poolmuidu saama, kui makstakse täishinda on tegu ikka lihaletiga. Ja siin on ju suur seltskond just nagu turul, naised soovivad tasu (ei pea just rahaline olema) ja mehed maksavad/annavad seda. Tegu ei pea olema üldsegi mitte seksiga, ükskõik mida naised siin tasu eest annavad ja mehed saavad, turg on ikka turg ja võime seda lihaletiks nimetada. Ei tasu tulla rääkima, et aeg on kallis ja selle eest peab mees kinke tegema/raha jagama, kümnete eest vastatakse kirjale jne. Kui see on nii, siis pakutakse/ostetakse lihtsalt teenust ja tegu on turuga. Olgu see siis niisama suhtlemine (kas või virtuaalne) või siis seks, kõike seda peaks nautima mõlemad osapooled, kummalegi ei tohiks olla vaja midagi lisaks. Kellega puudub ühisosa, kellega jaoks pole aega, kes ei tundu piisavalt atraktiivne jne, nendega ei peaks üldse suhtlema, siis pole ka kompensatsiooni vaja.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-13 17:23
Loeme ridade vahelt ,et raha soovitakse kingiks saada ,lilled ei maksa saajale midagi ainult saatjale🙂 aga see tõde ammu teada.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-13 18:06
Eiottegarott:
Ei tasu tulla rääkima, et aeg on kallis ja selle eest peab mees kinke tegema/raha jagama, kümnete eest vastatakse kirjale jne. Kui see on nii, siis pakutakse/ostetakse lihtsalt teenust ja tegu on turuga. Olgu see siis niisama suhtlemine (kas või virtuaalne) või siis seks, kõike seda peaks nautima mõlemad osapooled, kummalegi ei tohiks olla vaja midagi lisaks. Kellega puudub ühisosa, kellega jaoks pole aega, kes ei tundu piisavalt atraktiivne jne, nendega ei peaks üldse suhtlema, siis pole ka kompensatsiooni vaja

Kas sa ott selle peale ei tule, et siin võibki väga palju normaalse ja meeldiva jutuga mehi olla..
Kuid mind on sellegipoolest siin ainult üks eksole ja ma ei pea oma aega niisama kõigile jagama, ka meeldivatele mitte…
Nii, et kahjuks mitte atraktiivsetele nagunii aega üle ei jää ja loll on arvata nagu selliste meestega keegi 10te eest poolvägisi suhtleb…
Ja kui naisterahval on ankeeti märgitud kingitused meeldivad, siis nii on.
Kuid ega see ei tähenda seda, et mõlemapoolset sümpaatiat ei võiks olla ning isegi liblikaid kõhus!😍😁
˅ näita rohkem ˅
1
...
190
191
192
...
196