Foorum
2024-03-20 23:01
Peded vaxivad nahk sûstlaga
˅ näita rohkem ˅
2024-03-21 13:50
rein53- vist ikka nii, et ühed on vaksimata, teised surevad
˅ näita rohkem ˅
2024-03-21 15:49
Sain 2021 teise koroona pfizeri doosi juulis. Ülejärgmine nädal (9 p. hiljem) selline tunne, et kurat süda lööb rinnust välja ja valu oli suur. Pea lõhkus ja uimasus päev otsa tundide pikkuse päikese all. Sellist nõrkust polnud enne olnud, isegi kui päikesepistet saanud. Seega süstlafoobikud saavad oletada, et mingi põletik veenides südame ümber.
˅ näita rohkem ˅
2024-03-21 22:33
kuidagi tuttav jutt, korduvalt kuulnud. kel valutab jalg, et ei saa enam käia, siis kellelgi teisel käsi, on neid kes pimedaks jäänud, ning kellel on tunne et pole veel nii kõva pohmelli elus olnud. Lahkamisel leitakse pikki trombiniite.

Ent mitte miski ei ole ära suutnud mu sugusele lollile selgitada -- kui see nii hea kraam on, siis 1. miks seda SUNNITI peale ja tasuta, mitte et reserveeritud oli vaid parimate suude jaoks? -- pannes inimesi fakti ette et kas süst persse või sulg sappa. Ning ei tea mida teadsid miljonärid et kes käisid välja kõva raha vaksiku valepassi eest (et hoiduda sellest kraamist). NIng miilitsionäärid tänaval tatilappe toppimas ise ei kandnud neid, öeldes et "MEILE need reeglid ei kehti".
˅ näita rohkem ˅
2024-03-21 22:58
Ei tea, mina olen saanud kaks doosi ja peale kerge väsimuse ning peavalu muid probleeme ei esinenud. Vaktsiin on ju nagu ravim, kõrvaltoimeid võib alati ja igaühel esineda.
˅ näita rohkem ˅
2024-03-21 23:26
kas sa seda seagripiviiruse jampsi mäletad mis oli 2010 talv? Ja siis tuli "vaktsiin" kohe eriti kiirelt - kahe nädala pärast. Noh see oli vist eelnev proov, et kas minnakse hirmutuslainega kaasa. See oli samuti puha selge pettus.

Farmaatsiatööstuses on ka varem olnud pettusi ja topitakse suud kinni kui on suured rahad tulemas. Astma rohud, ning kolesterooli nivoo allatampimise "ravimid" (statiinid).

Tegelikkuses vaktsiini aretused võtavad ikka 10 aastat aega, ning seda protsessi ei saa kiirendada. mitte kohe läbi elusa koe, ning ei ole usutav et kui selle taga rahastaja on Bill Gates, kes ei oma meditsiinist mitte midagist tausta ja ega pole ka arvuti asjanduse osas midagi ausal teel teinud. Ammu enne seda karoonapläma oli selline juhtum Indias billi kambaga -- kah vaktsiiniskandaal -- juhtum et kus süstiti teetanuse vastu, aga ei lastud miskeid proove võtta vaktsiinist, süstlad purustati ja seegi segu viidi minema. Ent süstiti vaid just viljakas eas naisi ainult miskipärast, mitte mehi kes tegelikult tegelesid rohkem puutööga. See sodi ei olnud teetanuse vastu, see tegi naised viljatuks.



sellega on kahjuks 101 valet ja absurdi, mis ka maainimese paneb muigama.
taustal juba saab ära unustatud et tegemist on vaktsiiniga. Kirikus kus istub hajali 2 mammit, läksid miilitsad töllerdama, aga ebaoluliste filmide festivalil oli nii et miks mitte -- rahvast paksult koos. PCR testi autor ise kinnitas et see mida tehakse on et kasutatakse seda testi valesti. Suur-Britannias olid testi komplektid olemas juba ammu enne selle karoonavärgi jampsi algust olemas.
Piiriületusel Rootsist soome liikumisel nad tunnevad huvi et kuhu lähed ja kas sul on pilet, mitte aga et kas sul tervis korras. Ent Soomest Rootsi minekul polnud mingeid takistusi.

Hiinas seebiveega tänavate pesemise taustal tegelikkuses aga mängiti jura ameerikale et ei saa te midagi enam, ei tooda, ei saada... ning aktsiate kukkumise käigus osteti kõik majandus ja tehased tagasi, ning hakkas suurim majanduslik tõus.

Igasuguste piirangute liikumise käigus selgus ka et see loogika on puudulik -- samal ajal kui uudistes ütles et vot venemaal on palju karoonat, ärge minge sinna -- Soome avas ekstra lennuliini Peterburi.

see on midagist mille taga on kõige enam majanduslik mõju, siis poliitiline ning alles kõige lõpus meditsiiniline mõju. Teadlastel topiti suud kinni kel oli midagi vastu öelda et stopp, ajate jama, ning telekasse lubati vaid ühele poole pajukile arvamuse kinnitajad, kel polnud mitte mingit meditsiinilist tausta. Teaduses siiski on alati nii poolt kui vastuargumendid laual, ning ei tehta sellest palagani, ent sellega läks nõiajahiks ja suured rahad tulid.
Advokaadid ja Arstid kirjutasid apellatsioone Saksamaal, mille peale poliitikud vilistasid. Rootsis läks aega, ning pandi kirja lõpuks et see on kahjutu viirus mille tõttu pole ühiskonda mõtet sulgeda, Valgevene president rääkis et maailmapank pakkus talle raha selle eest et ta ühiskonna lukku paneks ja rahvale sanktsioonid kehtestaks (ning kui ta polnud nõus siis hakkasid lääne ajalehed pasundama selle peale et vot kus loll...).

neid kahjujuhtumeid on liiga palju, ning eriti naljakas et miks siis iga aastane gripp ära "kadus" ?
miks suur-britannias käsk oli et kõik hingamisteedega seoses olevad haigused ristiti ümber koodnimetusega CV19 ?

uuri andmeid ja statistikat, et kui palju on neid vaktsiinikahjustusi seoses AstraZenecaga juba, sellest on euroopas andmebaas juba, sai pool miljonit

Ja kõige lõpuks... Dragunov. mis sellest kogu karoonaplämast sai? MIllega see lõppes? Just nagu lüliti vajutusega klõpsti see läks lahti ja ka päeva pealt lõppes? Kas saadi terveks? Mis toimus? Inimesed unustasid! Torgin ja tuletan meelde et kas on ehk seoses 24 veebruariga...? Ei saada aru ka siis mitte... Putin vist igal juhul oli väga hea arst, lõi kogu läänes platsi puhtaks karoonast.
˅ näita rohkem ˅
2024-03-22 00:46
Internet teeb kõik targaks ja reaalseid kogemusi polegi tarvis omada.
˅ näita rohkem ˅
2024-03-22 00:50
mul riigipiiriületus oli reaalne piisavalt.

Ka mu reaalsed tuttavad on haiged ja invaliidistunud masendavalt kiiresti peale karoona süstimise kampaania algust kus igaüks neist teab oma tutvusringkonnas kedagist kel kahjustused, ja kõik olid enne targad et ei juhtu mitte midagi nendega.
˅ näita rohkem ˅
2024-03-22 00:57
Kurb kuulda, minul sellised kogemused puuduvad ja oma ringkonnast ma samuti kedagi ei tea. Probleem on pigem selles, et inimesed teevad üldistusi stiilis a la peale vaktsiini sain mingi ränga tervisekahjustuse, vähi või kurat teab mille. Kõik võib ka vaid lihtne juhus või lihtsalt halb õnn olla. Inimesed lihtsalt hakkavad midagi eeldama, et no kohe kindlasti tekitas see ja see tervisehäda, aga need on kõik arvamused, oletused ja eeldamised, aga mitte mingid faktid ja teadmised.
˅ näita rohkem ˅
2024-03-22 01:07
dragunov, sa ei pane tähele seda poliitikute tehtud kammaijaad mis oli terror, ning millega polnud meditsiinis mitte mingit pistmist, vaid oli ettekäänded -- terror inimese vabaduse suhtes. Samuti et miks enne poekassat peab hoidma vahet, aga peale kassat võib ilusti "jalgadega selga ronida" on ajuvaba See et gripp "unustati", ning polnud mitte kunagi õiget debatti toimunud. Alati kogu aeg TV kanalid tagusid palli ühte väravasse ju. NIng et see jamps kõik plaksti päeva pealt lõppes 24 veebruaril, ega sel polnud meditsiiniga mingit pistmist. Toimus nagu plaadi vahetus.

kuula parem kuidas märtsikassid laulavad öösel praegu .
˅ näita rohkem ˅
2024-03-22 01:15
Võtkem arvesse, et olukord oli nõnda uus ja lausa et pretsedenditu; keegi ei teadnudki, kuidas ja millisel moel sellele reageerida ja mis oleks parim variant. Tegutseda tuli koheselt, kiirelt ja seda ilma mingeid varasemaid teadmisi omamata. Kas saab selles siis kedagi süüdistada?
˅ näita rohkem ˅
2024-03-22 01:20
tervise osas -- kõige rohkem südameatakkide arv oli hüppeliselt kasvanud kuid just peale süstimise algust, ning kaamera ees müstilised jala pealt kukkumised, ka spordis. mul on mitu tuttavat sandistunud -- ühel ja samal ajal enamvähem.
˅ näita rohkem ˅
2024-03-22 01:23
Järelikult vastunäidustus, ravimite ja vaktsiinide puhul ei midagi uut siin ilmas.
˅ näita rohkem ˅
2024-03-22 02:36
Tegelikult toimib looduslik valik. Terved ja tugevad elavad need viirusepuhangud üle, nõrkasid ei aita ka vaktsiin. Ja kusjuures seda, kes tugev, kes nõrk pole palja silmaga näha. Pealtnäha võib küll tunduda täiesti tervisest pakatav isend, aga kuskil kromosoomis on mingi DNA jupike valesti ja juhuslik haigustekitaja murrabki ta maha.
Ja jutt karjaimmuunsusest on ka täielik jama. Gripp kiusab inimesi juba üle saja aasta, aga pole mingit karjaimmuunsust tekkinud.
˅ näita rohkem ˅
2024-03-22 09:17
Te olete ikka kõvad viroloogid.
˅ näita rohkem ˅
2024-03-22 10:40
Dragunov, ei ole midagi uut, vaata parem mis on EVENT202 -- see kõik "viirus" oli neil laua peal läbi mängitud enne kui hakati pihta, napilt paari kuulise vahega.
Ning kui see pihta hakkas, kuidas nii et iga asi oli karoova karoova, kuni selleni et gripp "unustati ära" nagu Kanal2 reporter ütles?

Ja miks enam ei kuule sellest? mis toimus 24 veebruaril et päevapealt plaksti kõik karoova unustatud?
˅ näita rohkem ˅
2024-03-22 10:56
Rahu, ka 1996 aastal oli meeletu gripihooaeg.Ei aidanud miski, tugevamad lihtsalt põdesid läbi kuid tüsistusi oli ka siis.
˅ näita rohkem ˅
2024-03-22 12:02
kiisuke75, just!
ning aastaid hiljem "rahvas" kes uskus teadust (s.t. televisserit) ei pannud tähele ja ignoreeris et 2018 gripp tappis rohkem inimesi kui paar aastat hiljem see karoova. Aritmeetika kohe lonkas. Statistika otseeetrist koristati ära samamoodi nagu nato ja "hästipäevitunute" laamendamiste
sündmuste kajastamine eetris.

Ka koristati ära terviseameti lehelt vaktsiinide statistika kopsuhaiguste osas aastaid varem et kui pigem sai juba järeldada et pole sellest
vaktsiinist miskit kasu. vaktsineeritute hulk suurem, aga nakatumiste hulk samuti. Ent miks rahvas ei uskunud kui PCR testi autor ütles et "te kasutate seda testi valesti!"

?
˅ näita rohkem ˅
2024-03-22 12:25
Poleks seda vaktsineerimist niipalju reklaamitud, oleksid inimesed tegelikult rohkem end süstida lasknud.
˅ näita rohkem ˅
2024-03-22 13:15
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_epidemics_and_pandemics

See Covid-19 on olnud üsna tappev siiski. Tõsi küll, üks oluline põhjus on selles, et täna elab meil kaugelt rohkem väga vanu inimesi kui kunagi varem.
Vaktsineerimine annab selliste gripilaadsete viiruste osas mingi kaitse, aga täisjõus inimestele on suhteliselt kasutu. Oma vanematel olen ma siiski vaktsineerida soovitanud.
Umbes 80% mu tuttavatest on vaktsineeritud ja ma ei tea ühtegi tõsist tagajärge, nii et seda loba hulludest vaktsineerimiskahjudest ma tõsiselt võtta ei suuda. Küll aga on igale ravimile ja vaktsiinile teatav väike protsent halvasti reageerivaid isikuid, see on üldteada.
˅ näita rohkem ˅
2024-03-22 13:34
Uued uudised..
˅ näita rohkem ˅
2024-03-22 14:52
Üsna tappev? Kuid väiksemate tagajärgedega kui 2018 aasta gripiviirus. veider.
˅ näita rohkem ˅
2024-03-22 23:11
Sry, ei leia jaburaid kuulutusi, pävateemaks kärab küll
Hei naised!
Keegi tallinnas veini soovib teha?
Investeerimine on suht mõtetu, turg küllastunud, aga julgete päralt on õnn.
˅ näita rohkem ˅
2024-03-23 07:19
Ma sooviks Tetale aanusesse teha
˅ näita rohkem ˅
2024-03-23 13:15
Ei tea, millal see "audentne" koroonavaktsiin siis tuleb, kui neil aastail pandi paugu pealt kokku mitu tükki.
˅ näita rohkem ˅
2024-03-23 13:30
Rahu, sul on selle asjaga üks suur probleem.
Sinu nö "teadmised" ja "faktid" tulevad väga ühest poliitilisest kanalist, millel pole viiruste ja tervishoiuga mitte midagi pistmist. Isegi, kui pisteliselt on midagi tõene, siis on see "cherry picking" ja ei anna üldpildist adekvaatset arusaama.
˅ näita rohkem ˅
2024-03-23 13:54
mis poliitilise kanaliga on see seoses et mismoodi ma ise nägin piiriületusel toimuvat? See on ju tegelik elu.
NIng kui testi autoril suu kinni topitakse, no halloo...
˅ näita rohkem ˅