Foorum
2021-05-10 14:37
Täpselt nii, tingimuslik luba. Ja kõik inimesed on “katseloomad”. Kus see teadus on? Teadus vaktaiinide puhul eeldab aega. Et näha mis ilmneb pikemaajaliselt näiteks. Siis saab sellest alles teha järeldusi
˅ näita rohkem ˅
2021-05-10 14:47
Kuna 20 tagasi alustati gripivaktsiinidega ja see pole kuskile viinud siis üritavad aga uuesti. Kuna aga 1,3 miljonist elanikust on kätte saanud vaid 300 tuhat esimese doosi ja teist korda mitmed ei lähegi sest jäid esimese järel haigeks siis läheb nii nagu 20 a tagasi ikka edasi ei mingit tolku
˅ näita rohkem ˅
2021-05-10 16:42
Teadust tehakse ja tulemusi saadaksegi läbi katsetuste, kullakesed.
Ka uute ravimite väljatöötamisel kaasatakse tasustatud vabatahtlikke, ainult et enne pead ära täitma hunniku pabereid ja vastutus lasub katseisikul endal. Kui keegi on kunagi juhtunud lugema mõne ravimi infolehte, siis on ka seal selgelt kirjas, kui paljudel inimestel teatud arvust on esinenud kõrvaltoimeid ja kui, siis milliseid. Kuidas siis need tulemused saadud on? Ikka tänu inimestele endile.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-10 16:50
Nii ka vaktsineerimisel kõik kõrvalnähud kirjas, ja kui arst on kutsunud siis valib tema millise sutsaka saad sest ta teab mis rohtusid ta patsient sööb ,et ei tekiks suuri kõrvalmõjusid
˅ näita rohkem ˅
2021-05-10 17:07
kiisuke75 - üldistad , sa peaksid Tartu Ülikooli akadeemilisse kogusse minema, nad saaksid teadmistega kullatud....


..........
teaduslikult - gripi põdemine on samuti vähenenud, üldse, pealeseda kui kunagi see tohutu laine oli.
ka praegune vaktsineerimine annab kindluse aga mitte 100% , ülejäänud jääb nagu kõikidel juhtudel inimese enda toimingud. Nagu praegu arvatakse, et peale vaktsineerimist on maski kandmine mõttetu....
Põdemine toimub nagunii aga vaktsiiniga saavutatakse sümptomite vähenemine. Tegelikkuses on üle 70 a. tervis automaatselt nõrgem ja seepärast ka surevus on suurem või nakatumisel, milline saab koheselt kopsupõletiku sümptomid ja halvab.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-10 17:31
See on fakt, et ükski vaktsiin ei taga kellelegi sajaprotsendilist kaitset, küll aga vähendab see haiguse kulgu ja raskust kui sellist. Omaenda tutvusringkonnaski on piisavalt neid, kes on lasknud end gripi vastu vaktsineerida, ent on sellegipoolest haigestunud. Nad on selle lihtsalt aga kergemalt läbi põdenud. Perearst või teised erialaarstid teavad muidugi oma nimekirjas olevate persoonide haiguslugu kõige paremini ja sestap on targem kuulata pädevate inimeste nõu, mitte aga otsida igasugust jama ja pseudosaasta kusagilt tundmatult netisaidilt. Mõni suunamudija võib ehk naljaviluks oma Instagramis kirjutada ka torusiilist kui imeravimist.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-10 22:25
Oled ka või mingisuguseid seemneid söönud?
˅ näita rohkem ˅
2021-05-10 23:20
Seemneid järagu need, kel mõistusest ja teadmistest väheks jääb.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-11 10:42
Täpselt nii, lihtsamalt öeldes tehakse teadust läbi katsete ja lisaks veel siia ajaga(aastatega). Seega - Kus see teadus siin sellel koroona vaktsiinil on?
˅ näita rohkem ˅
2021-05-11 10:55
Või teie arvates on elu nagu keemia tund, et 45 minutiga saab teha teadust? Viskad, aga koostisosad kokku ja ongi valmis. Uurige mida see tähendab, see tingimuslik luba. Muide, kui pisut uurida, siis on ka selle asja kutsumine vaktsiiniks tingimuslik. Sest vaktsiinil on oma kord ja kohus kuidas seda tehakse.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-11 11:06
Selles suhtes teadust muidugi praegu tehakse. Ja kõik kes vaktsineerivad on osa sellest teadusest(inimkatsed). Aga need, kes ei taha selles osaleda, ei ole mingid pseudoteaduse uskujad Ja mis iganes sõnadega te siin alandate. Igal inimesel on õigus ja peab jääma see õigus ise otsustada kas ta tahab olla ravimi eksperiment või mitte.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-11 11:09
Terehihello - tutvu kõigepealt tagasiulatuvalt 100 aasta jooksul toimunud massviiruste levimisest ja vaktsineerimisest, millised on olnud tulemused. Muuseas kui saabus EV - siis just tatikad oma arvamustega teadustasid - pole vaja mittemidagi - hakkasid levima kõik saastad : lastehalvatus, leetrid, sarlakid, läkakõha, tiisikus-tuberkuloos jne. Ka hiljutine linnugripp - sellest saime mööda - sest siis meil veel iga 5 minuti tagant ei tõusnud või maandunud lennuk. Mida avatum ja vähem kasitakse, pestakse käsi - seda suurem on levik. Juba mõnikümmend aastat tagasi oli ka nt.Saksamaal , ostad banaani ja kohe sööd tänaval(mustus+keemia). Üleeilsed liibüalased tulnuks lasta uppuda - mis puhaskultuur see on kui haigustega(ja kindlasti ongi) pressivad Euroopasse, kogu laevast oli vaid 10 naist lastega - ülejäänud on need tagasilõigatud mehed, kes peaksid oma kodumaad kaitsma). Keegi ärgu võrrelgu siinkohal nüüd Eestit - eestlased lahkusid alles siis kui venelane oli sõjaajal väljalöödud korraks ja oli nähtud, mis nad inimestega tegid. Sinnamaani kaitses eestlane oma kodu, ka Soomes abiks olleks. Seega on tolleaegsed haigustelevikud ja tänapäevased hoopis teiste tingimustega, samuti immuunsuse(karja-) teke on erinev ja tüvede muundumine. Selle kohta näide lindudest - mine peksa vareseid kasvõi 100km eemal ja sa saad nende käest tappa hiljem hoopis ka mujal. Seega toimib looduses kõik kindlas järjes, ka viirused ja targutada, miks keegi enne ei teadnud. Teati küll- linnugripi sarsa viiruse baasilt saadi alus, mida erandada ja saada vaktsiin.
Peale nende vanemate- nüüd lumehelbekesed , sünnitavad uusi ja kui sünnivad värdjad - siis nõuavad et haigekassa peab neid ülalpidama. Kõik on aga tüsistused järgnevasse põlvkonda.
Seega tuleb usaldada kindlat infot, mitte online paska või suleseppade poliitilist mängu.
Üksosa kirjeldab Karjaküla juhtumit kui parastamist ja et vaktsiin ei aita , tegelikkuses - vaktsiin aitas!
˅ näita rohkem ˅
2021-05-11 11:14
What?
˅ näita rohkem ˅
2021-05-11 11:23
kirjutasin sinule 5 erinevas vaates, mis tinglikult on üldse haiguste leviku põhjus ja miks on vaktsineerimine vajalik

Seega, tudeeri, mitte pole vaja What? Kui on What - siis see ongi kokkuvõttes küsimus sulle kui täiskasvanule ?! , ära lahista ehk külva arutelu , võinuksid ju käia Ülikoolis ja teha teadust , seganud seal siis oma doktoritööd .....
˅ näita rohkem ˅
2021-05-11 13:08
Teadust tehakse muidugi kellegi garaažis ja nendeks tegijateks on ju eluülikooli lõpetanud inimesed, kes saavad oma teaduskraadid ikka tänu Youtube'i videotele ja Facebook'i postitustele.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-11 17:57
Teadust ei tehta garaažis. Teadust tehakse tÅ¡eljabinski ülikoolis. Kõik normaalsed inimesed teavad, et koroona mõtlesid välja reptiilid, et saaksid inimesi vaktsineerida ja maailma valitseda. Hr terehihello pole viimaste teadusuuringutega kursis. Vaktsineeritud inimesed kiirgavad. Nüüd on juba hilja nimkatsest kõrvale nihverdada. Täna avaldati teadusajakirjas delfi, et ühel daamil oli valulik menstruatsioonitsükkel, mis ilmselgelt tõestab, et vaktsineeritud inimesed kiirgavad.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-11 18:11
Misteril on igati õiged andmed.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-11 18:49
Misterixxs -on täis tarkust, TÅ¡eljabinsk on tühine koht, tegelik koht on Ozersk -Majak ning KõÅ¡tõm , millised on Vene tuumakeskused ja tuumafüüsika laborid, instituudid. Olen seal olnud ja näe, suudan kiirgamist siingi. Mul ei meeldi, kui inimesed tähendavad asju, millest ja kus , pole teadlikud. Loodetavasti on vähemasti kirjutanu seda taanlaste filmi näinud etv2 -s mõned aastad tagasi.
Praeguse viiruse katsetus - on võimalus,et see on nii ja sellisel juhul oli see mõeldud tolle riigi rahvastiku vähendamiseks , siinkohal aga MÕISTUSEGA eurooplane tahtis seda saada ja kihutas kohe ja praegugi, keelatud kohta - toome meile ka!
Mis piiras Vene ajal ja enne II maailmasõda selliseid levikuid - rahvas ei sõelunud ringi ja kui millegi kohta esitati reeglid, siis peeti - see oli kasvatus!
Nüüd tatikad irvitasid ja haigestuvad ise - ehmatusest on neil psühholooge vaja .... Minul on üks vastus: tõmmaku ennast oksa kui soovivad, sest vägisi ei saa lumehelbekestel lubatud sugutatud mõistuseta loomi ümberkasvatada. Need peavad lahkuma ja alles jäävad normaalsed(nt.iha lehel väheneb suuga, putsiga ja persega töötamine). Arenenud riikides pole ka lõbumaju- selle asemel kasutatakse nö.saatjaid ja seda ei tehtagi raha eest. Seega on meil vaktsiinivastane liikumine ning siinsed pakkujad(teavad oma hinda või omahinda) üldjoontes käkerdised, ajutud. Normaalne tutvus arvesab nii praegust koroonaaega kui enda väärikust ja tutvumisi mitte ühe korra jaoks.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-11 19:05
Ellips on vist oma doosid kätte saanud.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-12 10:58
kiisuke75 - rahulda ennast nüüd , ilmselt oleme , ka Dragunov saanud oma doosi , liigselt rihid alati mulle. Jah, mina olen vaktsineeritud ja sellegipoolest nt. poes , kannan maski. ÜT ei kasuta , sest oman autot ja töökoht on selline , kus ei lävi - vähim kaugus 0n 5 m
˅ näita rohkem ˅
2021-05-12 11:04
Saladuskatte all võin öelda mul on ammu käes kuna kuulun riskigruppi kes jääb haigeks aga nähtusid pole
˅ näita rohkem ˅
2021-05-12 11:09
... no, selge , EnsV ajal olid sellised pideva haigusega hoiul Paldiski mnt. ja Taageperas või Jämejalas (Pätsu palatirw)
˅ näita rohkem ˅
2021-05-12 11:22
Eks ole , tundub sul kogemused
˅ näita rohkem ˅
2021-05-12 14:12
Täna öösel nägin ise, kuidas ma teki all helendama lõin, siiani värin sees.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-12 16:44
ja kindlasti lõi piksenolo ka välja
˅ näita rohkem ˅
2021-05-12 16:50
Keravälk roomas mööda tuba ringi.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-12 22:01
See on tase omaette, et peened küünetehnikud ei võta vaktsineeritud inimesi enam jutule, et hoolivad oma tervisest, vaktsineeritud ju kiirgavad
Ja löövad tsükli ka sassi

Kuigi see tsüklijutt on selles mõttes huvitav, et ma olen kunagi lugenud, et nt pikalt ühes ruumis töötavatel naistel pidigi menstruaaltsükkel ühtlustuma aga ma pole kindel, et see samamoodi ei olnud mingi "teadusuudis" ja jutt oli ikkagi pikalt koos töötavatest naistest, et selge, et paistakse õhku ju hormoone jms aga see, et keegi läheb riietett juurvilast mööda või seisab tema kõrval 2 minutit kassasabas ja juba on tal tsükkel sassis ...
Kõik on tänapäeval suured spetsialistid tervise alal, imelik, et autoteeniduses ei taha keegi eriti nõu anda, mida tegema peaks, seal usaldatakse spetsialiste ...
˅ näita rohkem ˅
2021-05-12 22:43
Sa oled siis vähe autoteeninduses käinud
Nii lolli inimest pole veel maailma sündinud, kes õpetada ei mõistaks.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-12 23:20
No teeninduse näide ei olnud jah vist kõige parem aga no pmliselt, isehakanud autoremontijaid ja ehitusspetsialiste tundub olevat vähem, kui tervisegurusid. Või ei paista siis need muud "spetsialistid" nii palju silma.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-12 23:56
Loll pole see, kes räägib lollusi, vaid see, kes ei märka, et ta neid räägib.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-13 07:34
Targad õpivad lollidelt palju rohkem kui lollid tarkadelt.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-13 22:58
aprilljuuli - nüüd sain su tekstist selguse , kuna naistel läheb tsükkel ühel kohal töötades sassi , siis seepärast nad räägivadki midagi meestega võrdõiguslikkusest - no tahavad näiteks allmaakaevanduses töötada ja teistpidi olla võrdsemad - tahavad pidevalt keppi uuega ..., mitte nagu mehed - et sobiks üks ja vahel kõrvalehüpe

Põhiline segadus on naistel tegelikult tablettide söömisest, pidev vein ja suitsetamine
˅ näita rohkem ˅
2021-05-13 22:59
kiisuke75 - ma saatsin vahel sinna ravile ..... ja vahel ka Raba tänavale
˅ näita rohkem ˅
2021-05-15 18:50
Tselluliid emiseid ei vaktsineerita,neid märgistatakse tulerauaga nagu loomi ikka.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-15 21:43
kelle doktor ellips ravile saatis, iseenda?
ja homoseltsimeestel on naiste elust loomulikult parem ülevaade kui naistel endil...........või ongi kokku puutunud ainult ringikeppivate veini- ja suitsunäljaste kaevurdaamidega
˅ näita rohkem ˅
2021-05-18 12:59
Digitaalse vihkamise vastu võitlemise keskus ehk CCDH kirjutab hästi sellest, kuidas kogu valeinformatsiooni viirusest ja vaktsineerimisest levitavad vaid 12 inimest. Kes oskab inglise keelt, loeb ise lähemalt.

https://www.counterhate.com
˅ näita rohkem ˅
2021-05-18 13:38
Määrige hanerasva parem
˅ näita rohkem ˅
2021-05-19 23:41
ellips
puht huvi pärast küsimus, kas eesti keel on sinu emakeel või siis mitte?
˅ näita rohkem ˅
2021-05-19 23:44
Aga tegelikult on küsimus, et mis tagajärgi põhjustab Billi lahutus vaktsineeritutele.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-20 09:47
aprilljuuli, kuidas sa ei taipa siis. mitte ellipsi tekstid pole segased....vaid naised on lollid ja segi pidevast veinijoomisest, suitsetamisest ja tablettide söömisest
˅ näita rohkem ˅
2021-05-20 12:48
Kes see shrek on, kes sust pilte teeb
˅ näita rohkem ˅
2021-05-20 12:48
Naised on hullud, hullud ja uhked on nad.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-20 17:24
aprillijuuli - selle küsimuse peaksid esitama mitte isikuliselt, see küsimus on nii lõustaraamatule, vitturile, inisejagrammile, iha.ee ja kõigile online - ka meedia lehekülgedele.
Tänan viite eest, kuid valel aadressil.
Ametlikke tekste kirjutan tööalaselt täpselt- said ehk oma kiimale nüüd vastuse.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-20 17:57
aprilljuuli on kindlasti ellipsi peale metsikult kiimas, pole kahtlustki

mister,
kahjuks minu külalised ja pildistajad on enamasti siiski heteromehed.......seega pole sul erilist mõtet neist unistada
˅ näita rohkem ˅
2021-05-20 20:15
Kallis tütreke, mina ei unista mitte ühestki mehest. Sina ikka unistad, et kingiga sulle külla tuleks.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-20 20:24
ellips???

wtf?
˅ näita rohkem ˅
2021-05-21 20:00
isake mister......mis sinu jaoks unistus, see mulle reaalsus
˅ näita rohkem ˅
2021-06-26 16:18
COVID-19 & tegelikkus Covid-positiivsetel meestel: peenise düsfunktsioon
https://tervis.postimees.ee/7248248/koroonaviirus-voib-peituda-peenises-kuid-parast-nakatumist-ja-pohjustada-impotentsust (lisainfot inglisekeelsest artiklist MedicalXpress lehel- https://medicalxpress.com/news/2021-05-coronavirus-lingers-penis-impotence.html?fbclid=IwAR0rjVTcWuHi0tla8Q7Ofwe0xIiM04pIoP2gT9fWW8QiQYulhRjJrWp-qMc )

https://health.clevelandclinic.org/yes-covid-19-can-cause-erectile-dysfunction/

https://www.mayoclinic.org/diseases-conditions/coronavirus/expert-answers/sex-and-coronavirus/faq-20486572
etc.
˅ näita rohkem ˅
2021-12-20 22:57
täpselt aasta hiljem, kui 62% elanikkonnast vaktsineeritud, võiks juba mingeid kokkuvõtteid teha....
kas viirus või vaktsiin on põhjustanud impotentsust või muid häirivaid kõrvalmõjusid?
või vaktsineerimata jätmine...
˅ näita rohkem ˅
2021-12-21 14:03
Nagu mainisin, siis kolmas jalg helendab... muid mõjusid pole täheldanud.
˅ näita rohkem ˅