Foorum
1
...
24
25
26
...
34
2020-09-19 22:56
Mina paraku ei otsi siit odavaid kellasid, mulle kõlbab mu vana hea Tissot küll.
Miku, juba teise maailmasõja aegsete mürskude sütikutes oli mõnes lausa kaks kellamehhanismi. Kui tänapäevasest laskemoonast rääkida, siis on kvartskell poisike.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-19 22:57
sa räägid konveieri toodangust ja mina käsitööst
˅ näita rohkem ˅
2020-09-19 22:58
Aga võrdlus oli igati hea sest igas naises võib peituda viitsütikuga pomm.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-19 23:00
Kas sa magama ei peaks minema. Homme hommikul vara hakkab tööpäev jälle pihta.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-19 23:03
pole mõtet otsida midagi profondot seal kus seda pole, see pold mingi võrdlus, ja kui oleks olnud siis sitt võrdlus ja isegi siis oleks selle taga juba kõik siin sada korda läbi nämmutatud ja mitte kuskile jõutud. Ma lihtsalt ajasin iba
˅ näita rohkem ˅
2020-09-20 01:06
slave, täna on selline päev, et inimesed on kõik ilusad ja head ja taevas on maa peal; kirumiseks täitsa sobimatu
isegi keharentijate kirujaid ei viitsi kiruda

aga see suur võtmehunnik viitab ilmselt kollektsionääri hingele. ja eks mõne võtme puudumine võib vist meele mustaks teha ja kiruma panna küll
˅ näita rohkem ˅
2020-09-20 01:08
enne kevadist koroonat oli võtme hind 120 euroopas käibel olevat rahaühikut.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-20 01:11
jaa mina ka sekundeerin. Kui kiruda siis ainult puhta lõbu pärast ja kellad ja võtmed on puhas kunst, neist võib teha midagi kastanjetitaolist
˅ näita rohkem ˅
2020-09-20 01:13
qwerty, tore kui oma hinnakirja siin avalikustad. sobib teemasse.....
kantud trussikute hind oli su onlyfansi lehel 70 vist? 50 juurde, siis saab poolpehme viineri boonuseks juurde või?
˅ näita rohkem ˅
2020-09-20 01:14
Ega jah ei peagi kirjuma, kui saab õelamaigulist teksti ajada...

Kollektsinäär? Ei, ma olen ikka lits rohkem... põhjalikult polügaamne, kuni Jumalanna lubab nii olla. Lakun altruistlikult ja ei nimeta enda tegevust masseerimiseks vaid ütlen otse, et mu keha on perversseks kasutuseks.

Vaata kunagi olid margikogujad ka sellised erinevad. Osa neist ostsid poest marke omale ja teised võtsid ainult saabunud kirjade pealt. Viimane oli palju põnevam.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-20 01:26
no arusaadav, qwerty, et kui bisness pankroti äärel, pead oma hinnakirja igal pool foorumites promoma

hmmjah. aga mis siis kui mõnele mehele keegi ei kirjuta? saadab ise endale kirju nagu naksitrall muhv?
või saabuvad kirjadega ainult igavad ja korduvad margid.......siis ju mõttekam ise osta ja saab täpselt valida, mida hing ihkab

ja lits olemine välistab kollektsionäärikire?
˅ näita rohkem ˅
2020-09-20 01:40
qwerty, meil sinuga on vast veidike erineva orientatsiooniga sihtgrupp siiski......härrasmeestest rääkides minu härrad kalduvad pigem sinna heteroseksuaalsuse suunas
˅ näita rohkem ˅
2020-09-20 01:42
Tead, siis tuleb teha nii, et kirjutataks, eks?!
Kui sa ei oska, siis otsi sõpru... ütle, et sulle meeldib kirju saada ja kirju saata ning marke koguda ja vahetada. Saada sisukaid kirju, et sulle ikka vastataks. Ühised huvid... ja margid tulevad nagu iseenesest...pluss kirjad.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-20 01:44
tänapäeval vist pole postmarke enam olemaski?
˅ näita rohkem ˅
2020-09-20 01:45
Ostetud mark jääb ostetud margiks. Hing ei ihka kollektsionääril seda tutikat uut marki poest vaid midagi universaalset, mida lettidel pole. Kas või 120 eest.
Poeasjad on olemuselt odavad.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-20 01:47
ma lugesin teema päist, seal on kirjas, et siin võivad kirjutada kõik kes mujale ei sobitu, millest pole oluline. Mida tänapäeval kollektsioneeritakse, nii nagu vanasti marke. Mul üks idee oli, et võiks hkata välja lõikama ja koguma neid pilte sigarettide ja tubakate pakkide pealt. Ei tea kas keegi juba teeb ka seda
˅ näita rohkem ˅
2020-09-20 01:50
kollektsionääride jaoks on küll margid olemas. talvel ja kevadel sai Tenerifel ühe sõbra jaoks otsitud hispaania lipuga marki, mitu kuud ja lõpuks ei leidnudki. pidi suht haruldane olema. nii et rariteete ei pruugi ka raha pakkudes saada. kuna neid lihtsalt ei jätku kõigile....
˅ näita rohkem ˅
2020-09-20 02:04
Ei, mis ei jätku. Paku rohkem ja kõigel on hind. Ükski mark ei jää ostmata, kui õiglast väärtust pakud.

Aga kui seda tobedat metafoori veel tobedamaks keerata, siis kirjasaajad ei osta üldse marke vaid omavad kirjasõpru, keda ei pea ostma.
Kollektsionäärid on erinevad, aga seda poest markide kokkuostjat pole kunagi päris kollektsionääriks peetud.
Nende kellavõtmetega ma ei tea kuidas on. Friike on igasuguseid. Saab kella ja viskab selle ära ja võtme jätab alles? Või mis see point oligi?Naiste üleskeeramine? Ja me kirjutame markidest, kusjuures egotripi varjundiga, sest "rariteete" ei jätku kõigile. Mis teha jah, ega IGA massöör ei saa endale kvaliteetorja lubada

Vesist ööd ja tulevikku.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-20 02:06
Minu albumid pooleteise tuhande margiga koguvad juba 45 aastat kapinurgas tolmu. Kui naise võtsin siis polnud enam vaba raha et jätkata.
Kui ma neid marke oleks tahtnud kirjade pealt kokku saada siis, palju neid kirjasõpru oleks pidanud olema? Pealegi olid margid seerias erinevate hindadega. Kes see loll oleks pannud 2rublase margi 4kopikase margi asemel kirjale. Õigel kogujal olid olemas nii puhtad kui kustutatud(templiga) margid ja puhtaid marke sai ainult poest. Oli ka minu kogus ise ümbrikult lahtisulatatud marke, need olid tuttavate läänest tulnud kirjadelt, aga need olid üksikud margid ja polnud lootustki seerjat kokkusaada.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-20 02:11
päris kollektsionääride kogusi vist ei hinnata koguse järgi. kunsti võib ju ka koguda nii et ostad kuskilt laadalt pilte kokku.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-20 02:16
vot see "paku rohkem, siis on kõigel hind" ei kehti alati. eriti kui mitte ainult markidest rääkida

ja kuidas üldse kirjasõprust saaks pidada ilma marke ostmata? kirja saates pead ju ikka margi ostma, kui just tuviposti ei kasuta....
˅ näita rohkem ˅
2020-09-20 02:25
võiks koguda võltsitud maale, marke, valeraha. Räägivad et mõni hea võltsing on originaalist kallim, sest ta on võltsing
˅ näita rohkem ˅
2020-09-20 02:27
See olenes kõik, millele keegi spetsialiseerunud oli. Poisikesed alustasid tavaliselt massi kokku ajamisega, aga varsti hakati vaatama ka väärtust. Kogus võis olla samast margist 4 või 5 eksemplari ja kõigil erinev väärtus. Näiteks Eestis oli liikvel väga palju Hitleri profiiliga sõjaaegseid saksa marke, aga kõigil oli peal ületrükk "ostland". Vähestel oli samu marke ilma ületrükita ja klubis küsiti nende eest hingehinda.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-20 02:29
ja keegi siis ei osanud seda ületrükki sealt ära kustutada ve
˅ näita rohkem ˅
2020-09-20 02:32
mina kogusin loomapiltide ja lennukitega marke, ausalt öelda täitsa savi see hitler
˅ näita rohkem ˅
2020-09-20 02:38
rikas mees
˅ näita rohkem ˅
2020-09-20 02:42
Algkooli ajal sai ka liblikaid kogutud. Mõned aastad tagasi käis meediast läbi, kuidas üks mees müüs avastatud liblikaliigile nime panemise õigust. poisikesena sai temaga koos küllalt öösiti kvartslambi kõrval varitsetud. Temal lihtsalt jätkub seda kirge siiani.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-20 02:49
väga altruistlik sinust
˅ näita rohkem ˅
2020-09-20 03:00
nüüd palub jott iga õhtu su elu eest, vähemalt ootab sind pikk elu
˅ näita rohkem ˅
2020-09-20 03:05
Hea, et ta veel puujalgasid ei kogu
˅ näita rohkem ˅
2020-09-20 03:05
ei hooli, lihtsalt si kollektsioonist hoolib veel vähem, see läheb suga krematooriumisse kaasa. Hauda ei saa panna, saastab.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-20 11:12
Ja mida sina touch oled püüdnud tõestada siin foorumis,
seitsme ihas elatud aasta jooksul?Inimesed on pidanud su sappi ,nuttu,odavaid vabandusi,nõmedat poolehoidu taluma.Normaalne naine sa pole ja kas naiseks saabki sind nimetada.Sinu siinoleks koosneb blokeerimistest,kümnetest ja tati pritsimisest.Mul sinust isegi kahju et sinusugune kibestunud vanapiiga ei suuda oma eluliini kätte leida.Kogu parem marke või Maxima kleepse,oleks parem tegevus sulle kui peldiku selmat siin mängida.Võlts ning valelikkus on su elu.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-20 11:17
Sina mine paraskile ludri, sitta pritsima.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-20 11:19
aga saame kokku ja läheme vaatame kes läheb?
see et sa vangis paraskil istusid ei luba sul teisi nii solvata,kukk selline.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-20 11:23
Ise oled solvaja, pede kukk.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-20 11:31
tahad sa silmast silma minuga arutada kes meist kukk on?Olid ju vangis kukk,siin inimene kelle libu sa olid seal
˅ näita rohkem ˅
2020-09-20 17:17
kes kogub marke, kes liblikaid....mõni öid ööliblikatega. või ilusaid kuketeemalisi komplimente (kukesupi isu tuli nüüd )

ma kunagi kogusin kingi, aga need ei mahtunud lõpuks enam mitte kuhugi ära. ilusat pesu ja põnevaid sukki on palju kavalam koguda. võtavad vähem ruumi ja pakuvad midagi nii ihule kui hingele ja üldse pole vahet, kas kingitud või ostetud, pesukandmise nauding on täpselt sama.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-20 17:22
Kui suure hinna eest Capri mulle end müüa võiksid? Sa oled mu ära blokeerinud ja ma ei näe tingimusi, aga milline on võimalus?
˅ näita rohkem ˅
2020-09-20 17:22
No kas siis pole tunda, kui selga paned, kuidas kinkija käed libisevad üle keha
˅ näita rohkem ˅
2020-09-20 17:36
Kivipallur, ma arvan, et tean vastust. Sul pole sellist raha.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-20 17:42
Oleme momendis, kus kapitalism on ka inim-, sealhulgas intiimsuhted raha vastu vahetanud.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-20 18:13
pallur, logi oma kontost välja ja näed kõiki tingimusi. siis lihtsalt mõtle, kas sa kvalifitseeruksid. raha ei puutu üldse asjasse, isegi pesu mitte. kui on põhimõte kohtuda ainult naisi respekteerivate intelligentsete inimestega, siis ei näe põhjust erandeid teha.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-20 18:42
Millest selline üldistav järeldus, et ma naisi ei respekteeri?
˅ näita rohkem ˅
2020-09-20 18:53
Kivipallur, sa esitasid ennist vale küsimuse ja nüüd hulbid mööda torusid merepoole
˅ näita rohkem ˅
2020-09-20 19:17
Ega mööda toru enam tagasi ei roni, vaid tuleb lähima väljalaskeavani liuelda.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-20 19:18
Nii ta tikkub olema jah
˅ näita rohkem ˅
2020-09-20 20:22
Kui ma juba suurem poiss olin, siis vanaisa ikka rääkis huvitavaid lugusid. Kuidas ta oma kahe vennaga Dunkri Lonnit keppimas käisid ja kuidas ikka Lonnile meeldisid suured riistad. Kolmekesi oli hind siis odavam.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-20 22:15
Naiskad tahtma suurt nokut siis saama tasuta
˅ näita rohkem ˅
2020-09-20 22:25
mõne jaoks väljendub respekt naiste kaubana kohtlemises? nojah siis.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-20 22:27
"Nõrgad ja odavad on need mehed kes tulevad siia kurtma kui naise käest on korvi saanud.
Selliseid "lödipükse" ei taha ükski naine."

*Capri kas arvad ära kes too "suur sõnameister" oli?
˅ näita rohkem ˅
1
...
24
25
26
...
34