Foorum
1
...
23
24
25
...
34
2020-09-17 23:34

Ei oska midagi ära võtta.
slavetodomme... ole nüüd mees ja julge tunnistada, kui te oleks,

oleks, touch1 -ga
-ga suur paar, imetlusväärne, kiimane, tõsine, ihaldav, kindel ... , paar või ori, või ükskõik miskit ... ?

1 küsimus?
üksainus küsimus, mida kuradid, see iha.ee
teid veel huvitab? Või saitegi sellepärast kokku, et õhtul seebikate asemel iha.ee foorumit lugeda?
˅ näita rohkem ˅
2020-09-18 08:47
Üks ainus küsimus veel keprik.. mida see sinu perset torgib, kes kus kellega käib või on?mida kuradit see iha.ee sind veel huvitab? Pole telekat, et seepe vaadata😂
Ja mida sa siis meil siin ihas teed😂? Demonstreerid kleiti igas teemas?
Ja teed lõualihaste harjutusi, kuna muud lihased ei funktsioneeri? Kes sa oled lauaalune? 🤗
˅ näita rohkem ˅
2020-09-18 10:07
pluti-pluti, räuskav muti
˅ näita rohkem ˅
2020-09-18 20:07
touch1!

Näed ei olegi nii lihtne kõigil, mind tõesti ei torgi kes kellega käib
Vastupidi, ma austan kõigi valikuid.
Minule ei meeldi lihtsalt leim, väljamõeldised, külajutud, mida halvustavalt edasi kantakse.
Jah, slave on samuti ohver, sinu staatus ka ja kes alustas?
Kes lõpetab?

Nagu peretüli hakkab väikeste vihjetega peale ja siis valatakse end välja
Mõtle touch1, mille üle, siin teemas vaidlus käib?
Müüdava rahulolu või mittemüüdava rahulolu?

Kui rahulolu on kõigi osapoolte poolt aktsepteeritud, siis ei ole vahet, milline tehing selle saavutas
ost, müük, tasuta, vahetuskaup.... kohustus puudub kolmanda isiku(kupeldaja) ees.
Kui soovid end tasuta müüa, pole probleemi, kui keegi on iseend müüdav, siis miks peaks mittemüüdavust peale suruma?
Tahad kupeldaja olla või?
˅ näita rohkem ˅
2020-09-18 20:19
see oli päris hea point, Keprik
aga tõepoolest, mõni end mittemüüdavaks kuulutanu ei paista kuigi rahul olevat maailma ja oma valikutega. õnnelik inimene üldiselt ei tunne ju tungi teisi solvata ja maha teha.
vaielda peaks olema võimalik ka ilma isiklike kaklusteta......materdades põhimõtteid, mitte oponenti või tema eraelu
˅ näita rohkem ˅
2020-09-18 20:24
Mina ka.
küsimus ei ole solvamises qwerty112.
Paljud naised siin iha.ee lehel on üldises meeste kvaliteedis pettunud.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-18 20:31
Vastan ise qwerty112.
Mehed on sitad, kui vaatad kuulutuste tabeleid või üleüldist maailmavaadet, siis usu, Qwerty.
Iga naine on võimeline rahuldama kõvastanud peenist 15+ korda päevas
ja iga kõvastanud peenis, suudab rahuldada ca15 % naist aastas
2 valikut qwerty112, Kas hakkad naiseks, või õpid.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-18 20:44
Suvalise india spämmi tarbeks, lähevad eesti naiste südamed härdaks, kui mõnd haiget kutsikat/kassipoega näidatakse ja annetatakse raha.

Eesti mees võib pildi panna, just valushokis autoõnnetusest lahtiste luumurdudega.

Keda kotib, kuigi annetus kutsika ja kassipojale, läks mehe kontolt.
Ma nüüd oma näitega riivan pärismaailma vaatega inimesi, ei teid ei pea see puudutama.
Pigem jään algupärasesse liivakasti.
Eesti mehed on ülistavalt kasvatatud pehmod. Naist alavääristavalt, isade kombel.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-19 06:34
Hommik lauaalune🤗 ka minule ei meeldi lihtsalt leim, väljamõeldised, külajutud mida halvustavalt edasi kantakse.
Lauaalune otsib ohvreid? Äkki kiikad alustuseks oma läbu tuppa, sealt leiad kõik mis sulle ei meeldi ja ometigi laulad ja sügad keele villi..
Et siis sinu Eitmehe loogika järgi on müüdavad eelistatud liik? Ja nii tugevalt käib kõrva pihta kui mittemüüdavad julgevad ka arvamuse välja öelda? Müüdavale loengut pidada ei tule sulle kohe mõttessegi aga laua alt mittemüüdavale pead terve nõretava loengu? Päevast päeva on see mittemüüdav teie mõtetes ja kirjutistes, isegi kui läbuhaisvast toast eemale hoiab
Veelkord sinna laua alla.. Jutt ei käi müüdavaks olemise kohta, et see on paha või hea, vaid konkreetselt ühest müüjast 🤗ja tema tegemistest..
Väljavalitutel läbust kipub see kroon juba üle silmade vajuma.. see on muidugi parim lauaaluse mõttelend..
.. Müüdava rahulolu või mittemüüdavad rahulolu🤗, selles on küsimus😅
... Jutt käiks justkui hauarahu
rikkumisest ja kadunukesest.. laske litsil rahus tööd teha, teda ei tohi häirida 🤗 ja kui sina lits pole, hoia suu kinni?
Sellel müüdaval on omal suu peas, et enda ja oma tegemiste eest vastutada.. Ja kui talle sekundeerib kaasa paar vanaldast ideekaaslast on see mis? Ja jälle võtan sinu oma sõnasabast kinni🤗
.. Tahad kupeldaja olla või?
Mina ei taha ja ei ole🤗, aga tekib küsimus, äkki oled sina hoopis? Vanuritest reklaamigurud kiidavad realiseerimisaja ületanud kaupa kooris üle iha?
Näed, ei olegi kõik nii lihtne, kui vaadata laua alt..
˅ näita rohkem ˅
2020-09-19 06:46

touch1, ei lase sa pelgalt kepi pärast endale meest ligi, niiet vahet ei ole kuidas teisi kritiseerid.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-19 08:51
"... slave, selles olen ma endiselt veendunud, et nii on, aga sina seda lihtsalt ei tunnista - kui capri sind touchi kõrval ja üleüldse täiesti külmaks jätaks, siis ei jääks ta sulle kogu aeg ette ja 99% sinu postituste sisust ei oleks tema pihta suunatud"

Ei, arva, mida tahes. Sellest pole ju midagi. Aga seda ei peaks absoluutse tõena kuulutama, mida see tegelikult ei ole.
Annan oma sõna, et see Capri on minu jaoks alla käunud ja ei paku mulle huvi!

Kas on midagi veel vaja?
˅ näita rohkem ˅
2020-09-19 08:58
Kajaho, sa puudutasid huvitavat momenti: ... ei lase pelgalt kepi pärast ligi...

Siit ilmneb nagu oleks naistel mingi muu plaan ja kepp on lihtsalt vahend selle saamiseks.

Hetkel ei välista, ega lükka ümber.

Kas keppi saavad nautima hakata alles need naised, kellel on muud vajadused enam-vähem täidetud?
Kas tekib jäädav muster mõtlemises ja tegutsemises, kui nende vajaduste täitmiseks on kasutatud keppi?

Kui naine on oma olemuselt täitmatu (maksimeeritud edevus jms pahed olenemata pahede algallikast), siis kas ta jääbki mehi ära kasutama?

Seda väärtuslikumad on naised, kes oskavad keppi jms. ka kepi enda pärast teha. Need, kes on tõelised nautijad.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-19 09:04
"...vaielda peaks olema võimalik ka ilma isiklike kaklusteta......materdades põhimõtteid, mitte oponenti või tema eraelu"

Seda sa ei suuda, sest sa pead ennast nii palju teistest paremaks.
Ja näiteks kogu see "härrasmeeste" jutt... kas sa pead teisi siin kõiki pooletoobisteks, et sellist jura ajad?
˅ näita rohkem ˅
2020-09-19 09:08
"..Kui rahulolu on kõigi osapoolte poolt aktsepteeritud, siis ei ole vahet, milline tehing selle saavutas
ost, müük, tasuta, vahetuskaup.... kohustus puudub kolmanda isiku(kupeldaja) ees.
Kui soovid end tasuta müüa, pole probleemi, kui keegi on iseend müüdav, siis miks peaks mittemüüdavust peale suruma?"

Kui suur on inimese allakäigu ulatus, kui ta seksis vms tegevuses IGAL JUHUL müüki näeb?
Kui sul puudub teistsugune kogemus (kahjuks), siis pole mõtet üldistada. Tee ennast paremaks, et ei peaks loomulikke asju ostma.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-19 10:54
Väga õige slave...
Selleks, et nautida seksi, ei pea iga mehega seksima, et teada saada milline mees kõige suurema naudingu annab.
Alati saab vibraatorit kasutada.
Kahjuks ei tea ma ühtegi inimest, kes teist inimest kätega masseerides orgasmi saaks veel vähem on mul endal selline kogemus.
Jah, paljas naine on väga meelierutav, katsumine samuti, aga see on ka kõik.
Siis ei ole mul mingit alust arvata, et massaaž kellegist automaatselt litsi teeb,
Isegi siis, kui selle töö eest raha küsitakse.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-19 13:57
Tüüpiline Slave. Et siis naise muud vajadused piirduvadki ainult raha ja kingitustega. Selliste tühiste asjade, nagu tähelepanu, hoolimine, meeldimine, lõbus seltskond, armastus, turvatunne, .... peale ei tasu mitte aega raisata. sest neid saab ju vajadusel rahaga kompenseerida.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-19 14:47
noh, slave on ju oma ankeedis ära märkinud, et romantika jahutab sama palju maha kui mustad küünealused
võib-olla ta pole lihtsalt selle peale tulnud, et naisel võib peale seksihimu ja materiaalsete vajaduste/soovide üldse mingeid tahtmisi eksisteeridagi.
aga samas hoolimise/armumise/romantika kompenseerimist kingitusega peab häbiväärseks.....
mulle isiklikult imponeerib siiski mees, kes romantika või suurte tunnete puudumisel materiaalselt ei koonerda, olgu siis gooner või mitte.
järelikult olen ahne materialist mõne jaoks, no mis siis sellest.
igal juhul halastuserootika pakkumist ei kavatse niipea oma missiooniks võtta, tümitagu kurjad keeled nii palju kui jaksavad
˅ näita rohkem ˅
2020-09-19 20:02
Pole mõtet oma labaseid mõtteid minu kaela kirjutada. Et rahaga saab hoolivust kompenseerida jma. Need rohkem c ampluaast.

Kui mind ei huvita romantika, siis ei tähenda see automaatselt hoolivuse puudumist, olgugi, et jott need erinevad asjad tuimalt ühte nimekirja virutas.
Kas sellist keerutavat eite saab veel oponendiks nimetada?
˅ näita rohkem ˅
2020-09-19 20:15
Sorry Slave, et ma unustasin romantika sinna ritta nimetamata.
Naistele on seks kirsiks tordil. Sina Slave pakudki vaid seda kirssi, sest oled ise huvitatud vaid sellest, aga naine sööb kõigepealt tordi ja siis mõtleb kas tasub ka kirssi võtta. Ja sedasi teevad just need naised, keda raha ja kingitused ei huvita.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-19 20:20
Ära jahu jälle. Sa paned ühte nimekirja asjad, mis ei kuulu ühte nimekirja. Ja siis tood justkui mõjuva metafoori, mis jälle ei klapi.
Lõpuks lükkad selle kõik välja, nagu oleksid minu olemust kirjeldamas.
See on selline poliitikute arsenali kuuluv retoorika, millega siin proovid tarka panna.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-19 20:25
mõlemad teete sama asja, sisu siin enam pole, retoorika ongi jäänud
˅ näita rohkem ˅
2020-09-19 20:38
Mees on nagu vibraatorgi, kui patareid täis, siis vajuta ainult nuppu ja töötab. Naine on aga nagu vana hea seinakell, millel tuleb vedru üleskeerata, et tööle hakkaks. Kõige raskem on leida üles võti, millega keerata.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-19 20:49
See oli nüüd küll liiga lihtsakoeline üldistus. Proovi veel.
Sa tahad anda meile teada, et mõistad naisi kohutavalt hästi. Saime su mõttest aru juba... Peale minu ehk mõni veel.
Mis ei tähendaks, et teised ei mõista.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-19 20:49
metafoorid on head asjad, aga ei tööta kui teine pole samal sagedusel
˅ näita rohkem ˅
2020-09-19 20:51
Ja ei tööta, kui võrreldav mõte ei ole samal sagedusel
˅ näita rohkem ˅
2020-09-19 20:58
Jah Slave, see on tõesti probleem. Vahest piisab ainult õigele jaamale häälestamisest, aga kui on AM vastuvõtja, siis sellega polegi võimalik FM saatjaid kuulata.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-19 21:04
Kui kõik saatjad kinni keerata, kuuled õndsat vaikust ja kui neid on, siis iseenda mõtteid.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-19 21:08
see oli ilusasti mõeldud ja öeldud, michanito

jfjm.....eks need, kes võtit ei leia ja võlusõnu ei tea, kiruvadki kella
˅ näita rohkem ˅
2020-09-19 21:09
Te olete lollakad te ei tea midagi
˅ näita rohkem ˅
2020-09-19 21:11
Miku, kas sul on siis midagi targa inimese mõtete kuulamise vastu Aga ma eelistaksin vahest ka teiste omi kuulata.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-19 21:18
sina ka vana lollakas
˅ näita rohkem ˅
2020-09-19 21:21
Ja mõni tark mõte, mis oleks kuulamist väärt? Kui vaht kõrvale heita, siis igaüks kirjeldab oma silmaklappe ja ja filtreid, kuidas ta asju näeb ja tõestab kuidas muud nägemused sinna maailmapilti ei sobitu. See on niigi selge, kus seal tarkus on?
˅ näita rohkem ˅
2020-09-19 21:22
No oled lollakas
˅ näita rohkem ˅
2020-09-19 21:23
Sa oled ise siin lõllakas.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-19 21:24
Sina ei tea midagi
˅ näita rohkem ˅
2020-09-19 21:25
Õigust räägite.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-19 21:30
Sorry Miku, sa pole vist seda vana head ütlemist kuulnud inimese kohta, kes räägib omaette. Või pole sa sellele, kui käibefraasile tähelepanu pööranud
˅ näita rohkem ˅
2020-09-19 21:32
Eee...võibolla ei ole, värskenda mu mälu
˅ näita rohkem ˅
2020-09-19 21:34
"...jfjm.....eks need, kes võtit ei leia ja võlusõnu ei tea, kiruvadki kella"

Ja keda sina lilleke nüüd kirusid ja miks?
˅ näita rohkem ˅
2020-09-19 21:35
Ja miks sa leiad et ta kedagi kirus?
˅ näita rohkem ˅
2020-09-19 21:37
Miku, vanasti öeldi, kui mõni omaette kuuldavalt arutles, et räägib targa inimesega.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-19 21:43
Loe, uuesti. Mida see sinu austatud meelasõel keharentija nüüd öelda tahtiski?

Eks need, kes võtmeid müüvad, peavadki üleskeeratavaid kelli promoma. Aga mõnel on juba kvartsid... ja võtmeid ka kapp täis.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-19 21:45
Sinu jutu on kui pollu peal lehmapask mis jäämagi sinna kodunema
˅ näita rohkem ˅
2020-09-19 22:02
Aa. Noh, ma lihtsalt mulisen nats omaette.
Slave vbla tahtis, vbla tahtis et sina seda nii välja loeks, vbla ütles lihtsalt jutujätkuks. Mis vastust sa ootasid?
˅ näita rohkem ˅
2020-09-19 22:20
Huvitav, kui olemas kallis kvartskell, siis milleks neid odavaid hiinakaid, mis vaid ühe hooaja kestavad, jahtida. Ja milleks seda kapitäit võtmeid veel vaja on?
˅ näita rohkem ˅
2020-09-19 22:28
kui te nüüd metafooridega jätkate siis jube sassi keerate asja. Kui kelladest räägid siis pommile taimerit ju ei tee oma kallist kvartskellast
˅ näita rohkem ˅
2020-09-19 22:35
Hiinakate jahtimise pead enda teha jätma ja ise selle üle arutlema.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-19 22:45
Vahest on nii, et tõelist kalliskivi ei tunta ära, ja ollakse hiina rämpsuga rahul. Kui pole juveliiri silma, siis pole.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-19 22:52
Virussa - näe minu musi on ka väljailmunud üleaja
˅ näita rohkem ˅
2020-09-19 22:55
Sina minu sober jah ok
˅ näita rohkem ˅
1
...
23
24
25