Foorum
1
...
20
21
22
...
34
2020-09-15 10:23
Mis meestest aga rääkida , 50- a on täitsa triksis traksis kindakäeline kes teab mida teeb ja kuidas , 40 -a üritab veel miskit naise tahtmiste järgi toimetada, 30-a viib sind hetkeks kõrgustesse võid aga kindlat arvestada sa pole ainus kes seal kõrgustes temaga käib
˅ näita rohkem ˅
2020-09-15 10:32
võiks teha ühe päeva, kus keegi ei kiusa touchi ja ütleb ainult midagi head või siis jätab ütlemata. 1 päevgi?
˅ näita rohkem ˅
2020-09-15 10:33
Trixu, pane nüüd kuiv mähe ja ole edaspidi naeruga ettevaatlik
˅ näita rohkem ˅
2020-09-15 10:33
Ja mis järgmine päev siis toimuma hakkab kui see üks päev möödas
˅ näita rohkem ˅
2020-09-15 10:39
Exole🤔
MA olen neil ju nagu pind perses😂eks nad kratsivad oma petsid edaspidigi, aga igatpidi lahe ettevõtmine mis vääriks isegi olla ka kõigi teiste kasutajate suhtes, kui läbu lapsed vaid suudaksid 😅kratsimata olla
˅ näita rohkem ˅
2020-09-15 10:44
ta on nõrgas seisus ja haavatud, kaitsevalmis, üksi ja sõpradeta, sellepärast tunneb koguaeg vajadust rünnata, las ta reageerib, see iroonia reaalselt ei tee sulle midagi ka,1 päev pole ju palju.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-15 10:46
Perse ügamine on üks ütlemata hea tegevus kui ikka kiheleb aga mul kaasa ütles ,et kärts peeru on ikka parem kui pauk n.. u
˅ näita rohkem ˅
2020-09-15 10:49
Ma tahan olla hea inimene aga mu suu ei tee minugalati koostööd
˅ näita rohkem ˅
2020-09-15 10:51
Oled nii abivalmis🤗 mõtetelugeja,
Aga mul pole kombeks ja tavaks võtta südamesse vanade pihkurit nõuandeid, seega ulata oma abistav käsi esmajoones endale🙃 või nagu lutsutajast caprichosa ütles, et sellest tegevusest jätkub sulle rõõmu kauemaks, minu pärast pole vaja südant valutada 😂
˅ näita rohkem ˅
2020-09-15 10:56
ei trixi, ilma irooniata. Olgu need värsid nagu on, aga iseenesest soov kirjutada luulevormis ei ole ju paha, isegi kui sisu pole ilus siis vormi ilustamine lisab ikkagi pisikese protsendi ilu sinna sisse eks.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-15 11:05
ok, ühineks siis ka kampaaniaga......

kallis touch, on ütlemata kena, et oma lutsutamiseluulusid avalikkusega jagad.....vbl isegi masturbeerides fantaseerid salamisi, kuidas mitte keegi masseerimisel käsi ei kasuta, ikka ja ainult keelt
ja otse loomulikult ei leidu su poeetilistes pärlites ja kaunites kõnekujundites kübetki sappi. kes üldse julgeks vastupidist väita
˅ näita rohkem ˅
2020-09-15 11:09
Keelemassaz , krt see on ju hea
˅ näita rohkem ˅
2020-09-15 11:11
Milline kaunis hommik Touch1, kasuta ikka võimalust ja soovi soovilugusid ja ehk lubatakse tervitada ka
˅ näita rohkem ˅
2020-09-15 11:29
Iha võik olla häälega Tea, mis siit siis kuuleks
˅ näita rohkem ˅
2020-09-15 11:30
touch, tõelise daami vääriline postitus jällegi sinu poolt, ning endiselt mitte grammigi sappi jätka samas vaimus.
kui saaksin, siis kingiksin sulle natuke seda mõnusat erutust ja õnnetunnet, mis tänast hommikut täidab, päriselt ka.
ole lihtsalt avatud ja võta vastu
˅ näita rohkem ˅
2020-09-15 11:38
Kas oled pede, kukk või kits
aferist või vana lits
sa inimene tühine
kuid peer meil kõigil ühine
koos me sitast suppi keedaks
seda süües aega veedaks
˅ näita rohkem ˅
2020-09-15 11:39
Öäkk, see ajaveetmine läheks pikaks ja vaevarikkaks
˅ näita rohkem ˅
2020-09-15 11:44
caprichosa, ma tõesti ei tea mida sa tarbid ja siin jagad aga usu, õnn ei seisne värinates ja pidevas erutusseisundis🤗 me näeme ja defineerime maailma erinevalt aga ühes võid kindel olla🤗
Ma vastan sulle ja järjekordne soovitus mida jagatakse vaid teistele, kuid oleks kena kui soovitaja vaataks üle oma lauseehitused ja väljendid..
Olen õnnelik ja seda ei saa antud seltskond mõjutada kuidagi, kuidas ka ei püüaks 🤗
˅ näita rohkem ˅
2020-09-15 11:45
kui igaüks lisab sitasuppi natuke miskit head, läheb sita kontsentratsioon väiksemaks sujuvalt. kui hommikust alates igaüks jätaks oma reageeringutest selle kõige teravama iroonia ja pilke välja ja vaataks mööda postide kõige labasemast tipust, oleks see supp juba natukese aja pärast tükkmaad selgem.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-15 11:56
Kirjutage seda sitta LÄBU lõimesse , solgite siin teemat - pasajandaiks võib teid nimetada
˅ näita rohkem ˅
2020-09-15 11:58
- hüljes ...
˅ näita rohkem ˅
2020-09-15 12:00
Aus ja õiglane Tsabovoitra jälle hädas Tohvelmannidega, nende paadunud parasiitide ja vastastega
˅ näita rohkem ˅
2020-09-15 12:03
õnneksleidubvähemalt ükskodanikTsäbovõitra kesonustav jaeiõõnesta
˅ näita rohkem ˅
2020-09-15 12:37
Googeldasin misasi see tsäbovõitra on. Saon teada, ja siis veel ühe tähtsa asja
Dokumendid: Carlos-Å aakal polnudki kuri geenius, vaid ülbe ja ebausaldusväärne terrorismiärikas
˅ näita rohkem ˅
2020-09-15 12:48
arusaadav, et mõne jaoks seisneb õnn pidevas proovimises ära panna, salvata, maha materdada.....et äkki seekord õnnestub
aga touch, peaksid proovima vahelduseks seda pidevat erutusseisundit.
et tarbid lihtsalt õnnehormoone, mida su enda keha toodab. ja näiteks 24 tundi ei tooda sappi ja ei aja okkaid püsti....oleks ju huvitav eksperiment?
˅ näita rohkem ˅
2020-09-15 12:52
Õnn on küll hetkeline kuid jääb kauaks meelde, see hoiab lausa päevi meele rõõmsana
˅ näita rohkem ˅
2020-09-15 12:57
ja isegi öid, kiisuke
˅ näita rohkem ˅
2020-09-15 13:47
"...aga touch, peaksid proovima vahelduseks seda pidevat erutusseisundit.
et tarbid lihtsalt õnnehormoone, mida su enda keha toodab"

Mammi õpib kiiresti ja soovitab Jumalannale juba midagi goonimisesarnast?!
Kauta veel sõna "endogeenne" ja saad mu jüngrikandidaadiks.

Õnn? Millest te räägite?
Õnn jaotub keskmisena (harmooniline, kaalutud või lihtsalt aritmeetiline) üle meie päevade. Kui teed midagi (primitiivsemad Ibiza reivipeol), mis su taevasse tõstab, järgneb pärast tavaliselt kuristikku langemine. Oluline on tabada püsivamat olekut, mis keskmise kestvalt üles viiks.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-15 21:44
Slave, õnneks pole palju vaja. Näljasele piisab leivatükist, armunule kallima suudlusest, aga mis teeb goonija õnnelikuks?
˅ näita rohkem ˅
2020-09-15 22:24
Tundub, et avatud on uus lõputu teema.
Parem ikka, kui väljanuiatud Ibizaseiklusi lugeda.

Kust mina pean teadma, mis goonija õnnelikuks teeb?! Kirjuta nende nurgakesse. Kui sa ennast halvustamisega täis pole teinud, siis mõni ehk vastabki
˅ näita rohkem ˅
2020-09-15 22:28
Aga ma küsin seda sinult
˅ näita rohkem ˅
2020-09-15 22:38

Huvitav väljend slave... " Kust mina pean teadma, mis goonija õnnelikuks teeb?!..."

Küsija suu pihta ei lööda.
Imelik, et müüdavate teema tahetakse pöörata ostmise teemasse. See viimane ei puutu Slave teadmatusse, mis goonija õnnelikuks teeb?

Teema on ikkagi välja käidud, et kes on müüdavad, mitte , et kes on parem ostja?
Krt läbus vähemalt aju ei plahvata, siin on täielik lühis, võtame!
˅ näita rohkem ˅
2020-09-16 11:38
See veel puuduks, et kellegi suu suhtes vägivaldseks muutuksin...

Imelik, et sa ei taipa asju. jott viitab juba ammu sellele, et müük on ok, kuid vaata see ostmine...
Imelik on see, et ma olen peaaegu sama meelt.
Osad müüjad muidugi ei saa enam aru, kes nad on...

Sa pead vist võtma jah.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-16 14:31
müük on ok, aga igaks juhuks peaks müüjaid tümitama.....et äkki muutuks siis maailm paremaks või kommunism saabuks?
osad ostjad ei saa paraku aru, et nad on lihtsalt ostjad, kes müüja privaatmaailma pole pääsenud. ega see maailm pole kummist ju
˅ näita rohkem ˅
2020-09-16 15:19
Teil ju läbus ometigi oma suure persega õnnehormoonide generaator😂😂😂😂 aga aru ma ei saa, kogu lastetuba on täis õelust, sappi kui teiste konte lutsutate, haiseb kaheperselisuse, kõhugaaside järele vaid ja see haisusaba käib teiega kaasas ka teemast teemasse
Õnnerikkad inimesed😂😂 klounid ja klounessid sinna läbusse kogunenud 🤗
Kõik nii sõbralikud😂😂😂😂
˅ näita rohkem ˅
2020-09-16 15:37
haisude vastu aitaks vast pesemine..või söetabletid? soovituseks neile, kes oma gaaside ja halbade aroomide üle pidevalt kaeblevad
˅ näita rohkem ˅
2020-09-16 15:46
Capri, sul on väga jutukas raamatupidaja ja turuanalüütik
˅ näita rohkem ˅
2020-09-16 15:47
isehakanud raamatupidajaid ja turuanalüütikuid on iha täis näe sirrukeselegi leidus
˅ näita rohkem ˅
2020-09-16 16:06
"...müük on ok, aga igaks juhuks peaks müüjaid tümitama.....et äkki muutuks siis maailm paremaks või kommunism saabuks?"

Suurepärane (ma ei mõelnud tagumikku) näide jälle, kuidas üritada tekitada laiemat vastasseisu ja kui palju üle postitada mölaga, siis kes seda vanemat juttu ikka mäletab.

Siis nüüd jälle kordaksin, et asi ei olegi seksuaalsfääri töös vaid inimese suhtumises sellesse ja ametisse kinnijäämises koos tekkivate veidrustega. Eetikate ja moraali kadu... jah, võib pihku naerda, kuid barjääride lagunedes võib sellistelt midaiganes oodata. Vale on kõige väiksem patt sealjuures.
Enda näitamine süütu lillekesena on sealjuures jälle selline... odavus.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-16 16:18
...väidab mees, kes on äsja mitme valega vahele jäänud. ei, ei ole müüdav mees, ei, kohe üldse ei ole võõra vituviha ori, mkmm, tõeline tõeapostel ja erapooletuse etalon on
˅ näita rohkem ˅
2020-09-16 16:22
Eksole... mitme valega vahele jäänud
Äsja...

Vaata, ega seda pläma siin enam paljud ei loe (kassikuse hais on siin su jutul liiga tugevalt juures) ja kellele sa seda jampsi nüüd postitasid, et valed ja müüdavus ja vituviha?!!?

Ma puhkan sellisest mölast küll silmi (ja haisust nina).
˅ näita rohkem ˅
2020-09-16 16:24
Slave, sina oled kinni enda arvamuses, et seksiteenuse pakkujatel pole eraelu. Kindlasti on, ainult seda ei reklaamita avalikusele. Ja miks peakski? Kas selleks, et jobud irvitada saaksid? Või turueided õpetada?
˅ näita rohkem ˅
2020-09-16 17:08
oi kuidas ajab vihale, et keegi teid läbi nägi
˅ näita rohkem ˅
2020-09-16 17:11
Ma ei ole müüdav mees, küll aga ostetav.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-17 01:40
Ma siin jälle mõtlesin matemaatika peale...et kui nooremad on vanurid ja...kui suur on touchi perse
˅ näita rohkem ˅
2020-09-17 01:58
no kõik touchist nooremad on vanurid ja raugad.......
aga küsimuse teisele poolele oskab ilmselt slave adekvaatselt vastata, kuna ta idee järgi peaks nagu selle kehaosa all oma orjakarjääri tipphetki veetma
˅ näita rohkem ˅
2020-09-17 02:24
Vanurid on tast ümmarguselt nii 10% nooremad, kas siis kui ta ütleb et kellegi perse on suur, siis see on tema omast ka nii 10% väiksem?
˅ näita rohkem ˅
2020-09-17 02:31
vbl pigem 50%, kui natuke ümardada
˅ näita rohkem ˅
2020-09-17 02:57
Et siis kui Kajaho talle kleiti laiemaks, tervelt ta seda vist tagasi ei saaks...
˅ näita rohkem ˅
2020-09-17 08:29
Endiselt toodab ventilaator sama s*itta, lihtsalt osadel on arvamus, et nende oma lõhnab kuidagi paremini ja huvitavamalt.

Aga kuna te siin kõik armastate andunult ühe käe näppudel arvutada, kui palju keegi kellestki vanem või noorem on, siis mul on ka üks küsimus, mille üle ma olen mõtisklenud....

Kasutaja C ankeedis on kirjas vanus 41, samas ta väidab, et on ühevanune oma sõbrannaga E, kelle ankeedis on vanus 92 (sama väärikas vanus, kui minulgi)? Kasutaja E tütar on oma ankeeti märkinud vanuse 27, kuigi veel mõned kuud tagasi oli ta 18 aga noh, me kõik teame, et lapsed kasvavad niii kiiresti ja siis on veel kasutaja L, kelle vanus on 24, kasutaja L seos eelnimetud seltskonnaga jääb hetkle lahtiseks, sest delikaatsed isikuandmed on delikaatsed isikuandmed.
Igatahes, minu küsimus on see, et kui kasutaja C on kasutaja S-ga kohtunud, siis miks tema ei tõuse püünele ja ei ütle siis, kui vana on kasutaja S? Kas seal on veidi omakasu mängus, et sina ei ütle, kui vana mina olen ja mina ei ütle, kui vana sina oled?

Või on mul mõni lehekülg foorumist lugemata jäänud ja seda on siiski tehtud.
Sel juhul ma tõesti vabandan, sest veetsin õhtuid himura härrasmehega, tegin inglimeditatsioone ja käisin pediküüris ning ei jõudnud lihtsalt järge pidada. Ah jaaa, ja Machiavelli II Principe on mul ka VEEL lugemata aga kui ma järgmine kord pediküüri lähen, siis ma võtan selle sinna kaasa, tundub huvitav raamat olema.
˅ näita rohkem ˅
1
...
20
21
22
...
34