Endiselt toodab ventilaator sama s*itta, lihtsalt osadel on arvamus, et nende oma lõhnab kuidagi paremini ja huvitavamalt.
Aga kuna te siin kõik armastate andunult ühe käe näppudel arvutada, kui palju keegi kellestki vanem või noorem on, siis mul on ka üks küsimus, mille üle ma olen mõtisklenud....
Kasutaja C ankeedis on kirjas vanus 41, samas ta väidab, et on ühevanune oma sõbrannaga E, kelle ankeedis on vanus 92 (sama väärikas vanus, kui minulgi)? Kasutaja E tütar on oma ankeeti märkinud vanuse 27, kuigi veel mõned kuud tagasi oli ta 18 aga noh, me kõik teame, et lapsed kasvavad niii kiiresti

ja siis on veel kasutaja L, kelle vanus on 24, kasutaja L seos eelnimetud seltskonnaga jääb hetkle lahtiseks, sest delikaatsed isikuandmed on delikaatsed isikuandmed.
Igatahes, minu küsimus on see, et kui kasutaja C on kasutaja S-ga kohtunud, siis miks tema ei tõuse püünele ja ei ütle siis, kui vana on kasutaja S? Kas seal on veidi omakasu mängus, et sina ei ütle, kui vana mina olen ja mina ei ütle, kui vana sina oled?
Või on mul mõni lehekülg foorumist lugemata jäänud ja seda on siiski tehtud.
Sel juhul ma tõesti vabandan, sest veetsin õhtuid himura härrasmehega, tegin inglimeditatsioone ja käisin pediküüris ning ei jõudnud lihtsalt järge pidada. Ah jaaa, ja Machiavelli II Principe on mul ka VEEL lugemata aga kui ma järgmine kord pediküüri lähen, siis ma võtan selle sinna kaasa, tundub huvitav raamat olema.