Keprik, ma arvan, et sa eksid praegu. Orjad ja muud lambad olid vastupidavad ja kuulasid juttu, mis neile räägiti ja ka hiljem lisaks veel 12 aastat( mina mäletan masu 2008) et nagu viie rikkama riigi hulka ja muu selline ... mingid tõusikud muidugi kujutas roosamannat ette jne.
Labida võib kätte võtta, aga kui su palka ikka ei tõsteta, kuna orjapidajal on ju vaja maju osta hispaaniasse ja korralikult investeerida. Töötaja on alati ressurss.... rahaline väljaminek kapitalistile, kui vähegi saab, siit tuleb kokkuhoid. Siis mul on alati südamest kahju, kui siin tegijad mehed räuskasid, et tra, naised ''kerjused'' minge tööle. on küll tööd palju, aga 500-600 euri kätte ja sulle armu ei anta.... vaadake müüjaid, vaadake hooldajaid, vaadake lasteaiakasvatajaid. Mingi suvaline sots abi peal elav troll lihtsalt sõimab, et temale nikku ei anta.
kui sellest palgast ei piisa naisterahvale ja pärast pikka tööpaeva sõna seks ei motiveeri?
Eks siin neid vigastatuid on küllaldaselt. Mind on väga palju siin solvatud. Usun, et need mõnitajad- sõimajad näevad nüüd elu.
Oki, räägitakse asjast, kui keegi firmaomanik end oksa tõmbab. Arvad et labidamees ei tõmbagi kunagi, mis siis kui vaip alt ära tõmmatakse, tühine inimene... kes neid lugeda jõuab?