Foorum
1
2
2020-02-15 18:33
Ma olen päris kindel, et ma pole ainus, kel on pidev peavalu kohtumiseks sobiliku koha leidmiseks. Enamik hotellides check in peale 15.00, aga kui tahaks hommiku poole... siis on seis suht nutune.
Jagage kogemusi, kus oma salapartneriga kohtute.
˅ näita rohkem ˅
2020-02-15 18:57
Tuleb admin korralikult sissesööta ja kõik on võimalik.
˅ näita rohkem ˅
2020-02-18 23:22
Kuidas te siis kohtute,hotelli ja ja kohe panema ve,no tõesõna,peab ikka kiim olema.Olen paar naist omale sõidule kaasa võtnud,näevad ilma ja seltsiline tutvuseks .Peatuspaigaks jõuab otsustada
˅ näita rohkem ˅
2020-02-19 06:41
Tüüpiline nüri rekkajuhi iba.Elab kuudis,pesemata,naine kodus nikunälgas.Aga mingeid litse veetakse kaasa.
˅ näita rohkem ˅
2020-02-19 20:53
Ok,Lubri sul võib õigus olla aga miks sina nurud ?
˅ näita rohkem ˅
2020-02-20 04:27
miks ma peaks nuruma?idikas oled või?
sa ikka ei saa aru et ma ei taha sulle suhu anda,sa oled ebameeldiv ja arg ka veel.
˅ näita rohkem ˅
2020-02-20 19:07
Ei ole mõtet nuiamas käia sa ei saa minu käest midagi.Pane aga käbarad käima
˅ näita rohkem ˅
2020-03-28 18:15
Keprik pole küsimusest aru saanud .Abieluinimestel on vabad hommikupoolikud ja ongi püstitatud küsimus. Kuhu hommikuti peitu saab pugeda, et kella 17-neks korralikult kodus olla ? Täiest mõistetav mure Kodus pole ju eetiline selliseid asju toimetada alati on mingi pinge ja ebamugavustunne .Mind huvitaks ka kust on võimalik Tallinnas hommikuti privaatne tuba leida ?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-01 13:21
olgu või Maybachi tagaiste, võrreldes kehvemagi üüritoaga jääb ikka suht säästuvariandiks. sest pole seksodroomina piisavalt mugav.
aga jah.....kellel vahendid mitme naise ülalpidamiseks, võiks ju investeerida ka kohtumispaika- kasvõi väikse, aga hubase merevaatega stuudiokorteri näol. kui parajasti ise ei kasuta sihtotstarbeliselt, saab näiteks tunnikaupa rentida teistele haaremipidajatele...
˅ näita rohkem ˅
2020-04-01 18:06
Vot ei saa aru, kui suur see nikunälg peab olema, et hakata otsima naist, keda autos keppida.
Ega see tegevus mulleg võõras pole, aga juhtunud on see ikka rohkem eksprompt. Kui ikka mõlemal tahtmine peal, siis pole ükski koht liiga halb. Oma naisegagi on tulnud mitu korda ette, et ei jõudnud seda tunnikest kannatada, mis kojujõidmisele kulunuks.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-02 16:52
Sel juhul peaks ju hinnad just tõusma
˅ näita rohkem ˅
2020-04-02 23:01
Õigus Jott!
˅ näita rohkem ˅
2020-04-03 10:20
Miks tõusma, kui turg on nüüd üleküllastunud ja rikkad soomlased siin enam ei käi ja küllap kohalikudki istuvad rohkem kodus.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-03 10:56
Rikkaid soomlasi käis siin harva. Enamusele tegid isegi kalevipojad silmad ette. Paljud läksid koju ja laenasid raha, et palgapäevani äraelada.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-03 12:11
huvitav, kas see ostja karistamine toimib ikka eesmärgipäraselt? keelatud vili on ju teatavasti magus
˅ näita rohkem ˅
2020-04-03 14:07
Oi oi oi, kui magus. Spetsialist.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-03 16:03
Teenuse pakkujad, ei põgene mitte seaduste vaid vaesuse eest. Kala ujub ikka sinna kus sügavam.
Hiluti lugesin üht artiklit Nigeeria linnast, mis ehitatud peretütarde Euroopas teenitud rahadega.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-03 16:45
jäägem realistideks.....kas nt alkoholimüüki piirav või selle ostmist keelustav seadus kaotaks alkoholi tarbimise? pigem läheb kogu tegevuseks nö põranda alla. ega kellegi janu seepärast kustutamata jää. aga keelatud vilja ahvatlus lisab kindlasti põnevust
˅ näita rohkem ˅
2020-04-03 17:23
tänase liikumisvabaduse puudumise tõttu ilmselt peakski samakale ja põrandaalusele alkomüügile keskenduma- juhul kui alkohol äkitselt vabamüügilt kaoks. vaevalt et "et keegi ei julge seadust rikkuda" ja trahvide hirmus kõik täiskarsklaseks hakkaksid.
rikastes seksivaenulikes riikides pole olnud au pikemalt resideeruda, seega sealset kohalikku olukorda ei tea. aga usun, et neid seaduserikkujaid jagub igal pool ja igas valdkonnas
˅ näita rohkem ˅
2020-04-03 17:36
Keprik, no oleneb viljast ja sellest kui suur kellegi magusaisu on....
ma olen nt enda jaoks üritanud ära keelata Å¡okolaadi, vähemalt selle liigtarbimist. aga no kuidagi ei õnnestu. poes veel kuidagi kõnnid sealt ahvatluste riiulist mööda.......aga kui keegi toob kingiks karbitäie või kotitäie, maitseb seda paremini, mida rohkem üritad end tagasi hoida isu võib küllastumisel mõneks päevaks kaduda.
aga varem või hiljem hakkab jälle piinama.....kui ikka eriti hõrk ja kvaliteetne Å¡okolaad on

on üks hea ütlus, et kõige pikantsemad fantaasiad võikski jätta fantaasiate tasemele- kui on hirm nende realiseerumisel pettuda.
vbl ei pea püüdlemagi iga unelmate objektiga vahekorda astuda. kui on soov iga hinna eest seda ilu ja müstikat säilitada, mis täitumatute unistustega kaasneb
˅ näita rohkem ˅
2020-04-07 15:56
et kõik töötuks jäänud mehed, ainuke ja asjakohane teenimis viis on teie jaoks nüüd oma urvakile ajada ja raha tuleb nagu raba.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-07 16:46
"keha ohverdamine" on vast natuke ülepakutud väljend kehtib ilmselt naiste kohta, kellele igasugune erootiline tegevus loomuvastane ja ebameeldiv, nii oma kui võõra mehega...
kui langevad kinnisvara ja sealhulgas üüripindade hinnad ning toit, ilusalongid, sekspesu, massaažiõlid jms märgatavalt odavneksid, oleks teenuste hinnalangus põhjendatud. vähemalt hetkel pole kuskilt otsast sellist hinnasula täheldanud. lootmist ei saa muidugi kellelgi ära keelata
˅ näita rohkem ˅
2020-04-08 11:06
Keprik, ega sellest pole ju midagi, et neid "üürivõlglasi" siin juba aastaid tegutsenud......ja enamasti kuulutuse taga petisest "ärimees". ikka leidub kodanikke, kes sinisilmselt ülekandeid teevad, hiljem foorumis kiruvad ja kohe saabuvast hinnalangusest unistavad
˅ näita rohkem ˅
2020-04-08 13:56
jah, võib-olla ongi neile potentsiaalsetele "vägistajatele", kes valmis naise hädasolekut ära kasutama, paras karistus kui petistele ülekandeid teevad. karma kättemaks
˅ näita rohkem ˅
2020-04-09 10:43
Tänapäeval on inimesed lihtsalt nõrgad. Mis raskused need siis on mis praegu vaevavad. Pseudoprobleem.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-09 12:18
mitte ainult nõrkus pole paanika põhjuseks vaid ka elamine tänasele päevale. paljud justkui pole valmis ootamatuteks saatusepööreteks. kui pole ka ühtki toetavat õlga või rahakotti, ongi probleem käes juba paarinädalase elumuutuse järel.
iga sundpuhkusel juuksur ja kosmeetik kindlasti ei torma nüüd kohe odavalt intiimteenust pakkuma. paljudel on abikaasa, sponsor või hea sõber olemas, kes abistava käe ulatab. aga reeglina need naised, kes selliseid valikuid teevad vastutahtmist ja suure rahamure sunnil, küsivad pigem kõrgemat hinda kui suvaline liinitöötaja.
lahutuste arv olevat kasvanud küll ja ilmselt kasvab veelgi.

Keprik,
oleneb, mis vormis kogemuste jagamist sa silmas pead ja mis eesmärgil? kas kavatsed oma gigolo-bisnessi püsti ajada?
aga personaalse koolituse hinnakirja tuleks ilmselt privaatselt arutada samuti ei tunne vajadust konkreetsete kogemuste jagamiseks foorumis.
eeldades, et "üürivõlglane" reaalselt ka olemas on ja tegelikult ka valmis kohtuma, peaks ju kõik korras olema- üür makstud, maksja rahuldatud ja kui "vägistamine" polnudki nii vastumeelne, kordub sama stsenaarium ilmselt edaspidigi.
muidugi oleks positiivsem kui teenust ei pakutaks ainult korterist väljatõstmise või näljasurma hirmus. paraku pole elu alati roosiline..
˅ näita rohkem ˅
2020-04-09 15:31
sama paanika oli 2010 aastal kui kroon devalveerus ja masu aeg tuli ,tohutult oli töötuid ja mina samuti jäin töötuks ,abikaasa sai vihaseks selle peale et ma töötu ja hakkas asju pakkima et minema minna,paljud firmade omanikud poosid ennast üles tean kuna ei elanud seda krahhi üle
˅ näita rohkem ˅
2020-04-09 18:34
Keprik, ma arvan, et sa eksid praegu. Orjad ja muud lambad olid vastupidavad ja kuulasid juttu, mis neile räägiti ja ka hiljem lisaks veel 12 aastat( mina mäletan masu 2008) et nagu viie rikkama riigi hulka ja muu selline ... mingid tõusikud muidugi kujutas roosamannat ette jne.
Labida võib kätte võtta, aga kui su palka ikka ei tõsteta, kuna orjapidajal on ju vaja maju osta hispaaniasse ja korralikult investeerida. Töötaja on alati ressurss.... rahaline väljaminek kapitalistile, kui vähegi saab, siit tuleb kokkuhoid. Siis mul on alati südamest kahju, kui siin tegijad mehed räuskasid, et tra, naised ''kerjused'' minge tööle. on küll tööd palju, aga 500-600 euri kätte ja sulle armu ei anta.... vaadake müüjaid, vaadake hooldajaid, vaadake lasteaiakasvatajaid. Mingi suvaline sots abi peal elav troll lihtsalt sõimab, et temale nikku ei anta.
kui sellest palgast ei piisa naisterahvale ja pärast pikka tööpaeva sõna seks ei motiveeri?
Eks siin neid vigastatuid on küllaldaselt. Mind on väga palju siin solvatud. Usun, et need mõnitajad- sõimajad näevad nüüd elu.

Oki, räägitakse asjast, kui keegi firmaomanik end oksa tõmbab. Arvad et labidamees ei tõmbagi kunagi, mis siis kui vaip alt ära tõmmatakse, tühine inimene... kes neid lugeda jõuab?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-09 18:53
Ja kuna enne siit juba nn. ''vägistamise'' teema läbi käis, siis jutu jätkuks, et millest peavoolumeedia massihüpnoosi tehes ei räägi enam: koduvägivald on väga palju suurenenud ( ma ei ütle, et naised saavad peksa, ka mehed, kes on väga väga pühendunud , saavad väga palju psühholoogilist vägivalda kodus praegu) Ometi on need inimesed ju suhte loonud oodatult usalduse ja armastuse( kire peale) sobivuse peale. Või tõesti siis kalkuleeriti valesti ja tunnistada ei taheta ei julgeta? situatsioonid ja õhulossid loome me kõik siiski ise iseendale.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-09 18:57
Violiina on minust noorem ja tundub et màletab hàsti 2008a masu. See, mis ta kirjutab..on jumala òige. Minu jaoks oli suurim masu 1990- 2000. Aastal 2005 làksin Soome ja seda 2008a masu ma ei teagi. Praegune masu mind ei kòiguta. Kohe on suvi algamas ja pension paistmas. Kui mingi restorani ja modellinduse àrinaine juba 3 nàdalase masu jàrel nutab et pankrotis ja raha ei ole, kodu ka minemas? Aus olla..no ei ole neist kahju. Ju on nii saatus paika pannud ilmaelu, et iga pòlvkond masu ùle elaks. Ja siis veel suudetakse mònitada saarlasi, et istute seal kinni ja midagi ei tee..
˅ näita rohkem ˅
2020-04-09 19:09
Praegu ongi see aeg, kõigile on see õppetund ja kui me sellest väljume, pole paljud enam need kes olid ja paljudel pole enam seda, mis oli.
Lihtsalt tõin näiteid. Ma pole ekspert. Inimesed on erinevad, iga situatsioon on erinev. Ja suhtumine, et minul on kõik korras ja olemas ja võtan selle hauda kaasa, on väga vähestele antud.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-09 19:27
Ärme nüüd väga nostalgiasse lange Pole vist õige foorumiteema.
Teema on vist naiste kohtlemine
˅ näita rohkem ˅
2020-04-09 19:49
Jh. Violiinal òigus, Keprikul ka. Igal on oma elulugu. Ma ikka ja jàtkuvalt olen seda meelt, et naisi kohelda ei oska mehed, kel ei ole kodunt eeskuju antud. Kui ikka mees alandab..siis tuleb minna, et lapsed pààsta. Ja loogiline et mitte otse teise mehe kaissu vaid elada lastega koos mingi aeg.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-09 19:55
teema oli vist kohtumistest ja lootustest, et töötuks jäänud kodanike massid tormavad odavalt oma keha turule viima (milles ma isiklikult kahtlen).

Keprik, silma portree mõjub kindlasti sümpaatsemalt kui lõputu galerii rakvere viinerist, mida mõni mees väsimatult eksponeerib
muidugi eeldusel, et väheke vaimuteravust ka sealt silmast peegeldub.
aga tore kui suutsin kellegi päeva rõõmsamaks teha. tundub, et sinulegi pole palju õnneks vaja
˅ näita rohkem ˅
2020-04-09 19:59
Ma kaldun arvama et need seksilunijast mehed on igal ajal samasugused. Enamusel neist nagunii tòòd ei ole. Mòtlevad mingi haleda eluloo vàlja ja arvavad, et neist kahju hakkab
˅ näita rohkem ˅
2020-04-09 20:13
Keprik nii armas. Minult sa pole midagi nòudnud Aga ma vana ka. Ma lihtsalt oma elukogemuse ja 10 a.se iha kasutaja kogemuste pòhjal ùtlen..et ka reaalelus kohtad mehi, kes iial pole kuulnud iha kontost midagi ja siis selgub et juba aasta otsa ihas 10 erineva kontoga olnud Ainus ongi Jott, kellega kohtusin ihas. Me kumbki pole seda eitanud
˅ näita rohkem ˅
2020-04-09 20:16
miku..sulle kùsimus? Kas tundsid end hàsti et odavalt said? Normaalne mees annaks selle paarkùmmend euri niisama. Àkki oligi inimene meeleheitel?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-09 20:29
Ok..miku..aga ikka..kui oli nii jube ja said aru et meeleheitel naine? Andnud siis raha ja lahkunud.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-09 20:33
sest endal oli meeleheide veel suurem, kui sellel naisel
˅ näita rohkem ˅
2020-04-09 20:34
Ausalt.kui mina lubaksin end et maksan mehele kui ta hea gigolo on..Tuleb kohale guasimodo..ma maksan peale et ta kaoks kus kurat
˅ näita rohkem ˅
2020-04-09 20:41
vantsil jumala òigus. Ainult minusugune mutt ei saa teps mitte aru, kuidas meestel tòuseb ùkskòik kelle peale? Ja isegi minusugune vanamutt on olnud noor..aga ikka iga mehe puudutuse peale ei minestanud
˅ näita rohkem ˅
2020-04-09 20:46
tasuta on parem, aga ikka käiakse mingite ühejalgsetele invaliididele peale maksmas. kuigi võiks samal ajal kodus end ise rahuldada, täitsa tasuta
˅ näita rohkem ˅
2020-04-09 20:53
Mulle tuleb tihti vàga palju kirju just selle lootusega et kui 60 aastane on iha.s, siis ta on hullult meeleheitel Ma olen neid lunijaid prostituutide juurde saatnud. Kui keegi tòsist suhet tahab, siis ta oskaks olla atraktiivne ja huvitav, kellega viitsiks ka kirjutada. Aga siin on enamus kirjaga "kepime".
˅ näita rohkem ˅
2020-04-09 20:53
2020-04-09 20:46:49
tasuta on parem, aga ikka käiakse mingite ühejalgsetele invaliididele peale maksmas. kuigi võiks samal ajal kodus end ise rahuldada, täitsa tasuta😂😂😂😅
Kas sa räägid endast ühejalgne invaliid hei kas sa ise ka tead mida kirjutad 😂
˅ näita rohkem ˅
2020-04-09 21:00
touch, proovi rahuneda ja teemasse süveneda. kodanik just jagas oma kogemust invaliidiga ja samas väitis, et tasuta on parem.
kõik teemad ei keerle minu ümber, isegi kui see sulle meeldiks
˅ näita rohkem ˅
2020-04-09 21:01
Ma isegi juba imestan et mind pole hoiatuste rubriiki pandud Ma ka nalja pàrast olen kirjutanud, et palju maksad
˅ näita rohkem ˅
2020-04-09 21:07
Ma teengi ihas rohkem nalja. Minust pole kindlasti prostidele konkurenti. Las kiimas mehed maksavad..nende rahast mul ka kahju ei ole Kui ikka on maja, viimase peal auto, suvila Saaremaal ja rahaga ka pole mitte midagi teha- maksku kellele tahes,aga àrgu tulgu ihasse nutma mingit 20 eur taga
˅ näita rohkem ˅
2020-04-09 21:22
Sooda, usu ka maailm ei pöörle ümber sinu🤗
˅ näita rohkem ˅
2020-04-09 21:25
touch:
2020-04-09 20:53:55
Kas sa räägid endast

lugupeetud kanapea siiski millegipärast seostab igat suvalist teemat ja arutlust minu tagasihoidliku persooniga
˅ näita rohkem ˅
2020-04-09 21:34
Tead Keprik et mina teen ka 40.stele "silmad ette". Mitte et ma raha eest hakkaks kedagi meeleheitlikult imema v pededel laseks anaali teha? Aga làhme metsa marju seeni korjama? Minust 15 a.t noorem mees juba oigab ja ohkab et issand, ma ei jòua? Mis kuradi mees selline voodiski on?
˅ näita rohkem ˅
1
2