Foorum
1
2
2020-04-09 21:46
Aga Keprik.. huvitav tàhelepanek et mehed nagu ei vananekski? Kas ainult naised vananevad? Vaata maailma! Mehed on nòrgemad..nad on haigemad kui naised. No aga neil oma pòhjendus nagu mehed peaks naisi ùleval? Mina oma laste ja tuttavate perekonnad ei tea meest kes ilma naise abita toime tuleks. Loll jutt, et naised elavad mehe kulul.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-09 21:48
Keprik..ma ei ole kaugeltki kena naine. Ma olen kole naine. Ma tean seda ise ka ja mingid iha perverdid ei pea seda mulle kogu aeg meelde tuletama.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-09 21:56
Ja siis mingi alaarenenu teeb lausa teema, kus mind AIDS.ihaigeks nimetab ja arvab et ta vòib anonùùmsena loll olla? Selline meeshing ongi nagunii haige debiilik ja impotent v kapipede. Tànapàeval saab kòik sellised netist tuvastada ja kohtusse anda.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-09 22:17
Ma ei tea kas ma olen ikka sinuga seltskondlikult kohtunud? Seda tead vast sina. Minul tàna sùnnipàev ja olen pudeli shampust joonud..koroonasùnnipàev
˅ näita rohkem ˅
2020-04-09 22:34
Keprik. Sul on òigus. Aga kui mingi vangist vabaks saanud jobu, kes on teise inimese tapnud ja end tapetavaks lavastanud? Ja siis teeb veel lisaks ammustele kontodele 30 kontot? Surgu sellised debiilid kòik koroonasse..keda huvitab
˅ näita rohkem ˅
2020-04-09 22:39
Palun mitte hakata mind siin maatasa tegema. Selle totaka ònge làks ihast vàhemalt 5 naist. Seda ma tean. Need naised on kòik oma varasemad kontod bloķkinud. Miks kùll?
˅ näita rohkem ˅
1
2