Foorum
2010-08-05 18:54
Aike- täit tõde siin polegi.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-05 19:33
Just siin kohas olen Sinuga ühel nõul. Seda püütsin ka öelda aga jah...
˅ näita rohkem ˅
2020-06-22 13:26
Eesti naised mandunud degenerandid petavad mehi. Õige võtta venelane või tuua naine Taist. Saate usaldusväärse ja naiseliku naise. Eesti kiilakad feministid.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-22 13:30
Tahavad rahha ja suurt niksi oma mees ei viitsi ühte naiskat panna kokuaeg
˅ näita rohkem ˅
2020-06-23 01:01
Ma pole ühtki litsi petnud! Kõik on rahul!
˅ näita rohkem ˅
2020-06-23 09:23
Pàris hull peab olema kui siit leitud isasele truu peaks olema
˅ näita rohkem ˅
2020-06-24 14:47
Oi, päris nii ei saa kõigi kohta öelda. Sõltub ikka, mis põhjusel isane leitakse
Kingi eest truuks ei jää kumbki osapool
˅ näita rohkem ˅
2020-06-24 17:17
Kingi eest saab truudust osta. Näiteks Capri oma.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-24 17:21
vaene veltsikene, sul pole kingi tegemise võimalustki, oi kus kipitab
˅ näita rohkem ˅
2020-06-27 17:17
Sirruke, miks ei võiks siit leitud isasele truu olla?
˅ näita rohkem ˅
2020-06-27 19:30
Selleks et siin enamus mehi petjad nagunii. Kui mind nàiteks petetakse...ma teen kindlasti tagasi. Nii naiivne ma ka ei ole et arvan et siit leitud isane mulle truu on.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-28 11:58
Ma vist olen liiga naiivne, kui arvan, et siit leitud inimesega truuduses kokkuleppimine on võimalik.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-28 13:18
See kokkulepe on ju siis nagu tehing. Inimesed muutuvad oi kui palju.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-28 13:32
Sirruke, aga kui sa peaksid endale truud meest tahtma, siis kust sina kõigepealt otsima hakkaksid? Tead ikka, kus suunas minna, et ta leida?
˅ näita rohkem ˅
2020-06-28 13:34
Ma lihtsalt ei otsigi. Nii on kòige kergem ja ma liiga laisk otsimiseks
˅ näita rohkem ˅
2020-06-28 13:41
Kergem, miks? Kardad pettuda?
˅ näita rohkem ˅
2020-06-28 13:59
Nii pettuda kui seda et minus pettutakse. Aga tegelikult pole mul meeste jaoks aega oma hobide pàrast.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-28 15:31
truudust saab ainult näiliselt osta. õigemini illusiooni sellest....
et mis mõte nagu sellisel tehingul peaks üldse olema? ja suhe ning armastus, mis põhineb mingitel diilidel ning sõltub solvunud ego ettekirjutustest, toitub pigem enesearmastusest kui tõelisest hoolimisest teise inimese vastu.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-28 16:01
Kuidas sa saad armastada inimest, kui sa kepid kedagi teist?
˅ näita rohkem ˅
2020-06-28 16:03
Isegi degenereerunud ja moraalist mittelugupidavad hipid peavad petmist kõige hullemaks solvanguks oma partneri poolt.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-28 16:51
Nii hea et mina muinasjutte ei usu. Armastust pole olemas. On vast armumised, kiindumused...aga mitte armastus.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-28 17:06
sirruke....eks võib ju ka nii suhtuda. et kui pole maakerale tiiru peale teinud, siis järelikult pole ümmargune. või pole orgasmi kogenud, siis pole seda olemaski.
armastus on nagu ilus ja haruldane lill, mis iga aedniku aias ei kasva. võib-olla mõne jaoks õitseb ainult kord elus....ja tuleks sellegi eest tänulik olla.
ning äratundmisele jõuda on lihtne- kui avastad, et kellestki isetu hoolimine on järsku saanud olulisemaks omaenda egost ja mistahes reeglitest.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-28 17:21
Ma hoolin isetult oma lastest ja lastelastest.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-28 23:25
Jaak Joala abikaasa ütles ühes hiljutises telesaates: armastus on teadmine, et ei suudetaks ilma teise inimeseta elada.

kõlab mõistusevastaselt? aga ehk teekski pisut ebamõistlikkust selle üdini ratsionaalse mustvalge, paragrahvidele ja lepingutele rajatud maailma kirkamaks..
˅ näita rohkem ˅
2020-06-29 05:41
No nii ongi. Mina ka ei suuda ilma oma perekonnata elada Kui minul on teised prioriteedid..see ei tàhenda veel seda et kòik on mustvalge. Ja kui ongi..ma olen rahul. Ma ausalt ei vaja meest. Jube kui keegi hakkab mulle ette kirjutama, et ma nàiteks ùle pàeva lapselastega tahan olla ja mitte mingi isasega aega veeta
Pàike, heinamaa, oma perekond, loomad, linnud, meri...siis tuleb tùkk tùhja maad..ja kui aega jààb..vòib mòni sòber vahel olla, kes mind austab.. Ja kes kohe kàperdama ei hakka.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-29 11:35
sirruke, seda just silmas pidasingi. et tõelist hoolimist ei peaks mingid ettekirjutused, diilid ja paikapandud tingimused reguleerima.
aga paljudel pigem vastupidine seisukoht.......
et kui partner teeb ühe eksisammu, ei käitu ootustele vastavalt ning ei vasta nn ideaalkujutlusele, siis kohe visatakse uksest ja oma elust välja nagu kurjategija ning armastus hetkega otsas.
minu arusaam armastusest lihtsalt natuke teistsugune. ega ei eeldagi, et kõik seda jagama peaksid.

ja muide, ka mees võib olla perekonna liige. isegi feministlikus maailmas, kus isaste olulisus näib järjest kahanevat
˅ näita rohkem ˅
2020-06-29 13:19
capri..ma osaliselt nòustun sinuga. Aga pigem on asi arusaamises, et sind on àra kasutatud ja mehe poolt pole iial armastust olnud. Loogiline, et ka minul kaovad kohe tunded. Nii hea ja naiivne ma ka ei ole, et hakkan veel koos edasi elama Lisaks..vabaduse maitse on suus ja nii kuramuse hea on olla.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-29 13:26
capri..kas sinu arusaam on selline, et annan kasiinosòltlasele andeks, et ta kogemata kuu palga kasiinosse viib? Vòi et kaob pàevadeks armukese juurde, jàttes oma làhedased./ema, òde/..ootama ja politsei kaudu otsima? Vot see on jh tòeline armastus, kui keegi seda teeb. Kahjuks mina ei ole selline.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-29 13:53
sirruke, vabaduse maitse on tõesti parim......ja sõltuvusttekitav
muide, vaba saab olla ka armastades, kuigi alguses võib see veider või ebaloogiline tunduda. ärakasutamise tunne tekib siis kui loodad midagi vastu saada, oma aja, tunnete, pühendumuse eest- ning mingil põhjusel ei saa.

aga hetkel, kui andmise rõõm saab saamise rõõmust suuremaks, pole sind enam võimalik kuidagi ära kasutada
piisab vaid sellest, et on olemas keegi, kes paneb sind nii elusana tundma, et seda raske sõnadesse pannagi.........siis muutub kõik mõistuspärane ja oma egost lähtuv tähtsusetuks.
ning andestada polegi midagi, kui sinus pole viha ega pettumust. on vaid rõõm sellest Tundest, mis muudab elu igavikuliseks. üksainus puudutus paneb kõik unustama ja igasugused solvumised muutuvad mõttetuks.
vbl tundub suurte sõnade tegemisena, aga ma tõesti tunnen niimoodi.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-29 14:16
Minus pole juba aastaid solvumisi ja pettumusi. Ma olen lihtsalt endale aru andnud, et ju siis mind ei taheta, kui inimene minu vastu pole 3 pàeva huvi tundnud. Loogiline et ma taandun.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-30 19:55
solvumiste ja pettumuste vältimiseks paljud ei loogi suhteid, eriti kui juba korra rängalt pettunud. aga ega armastusse mitteuskumine seda olematuks tee...
aga kas on mingi reegel, et iga 3 päeva järel peaks suhtlema? sisuliselt ei muuda ju ka 3 nädalat midagi, kui tõeliselt hoolida.
meremeeste naised ei näe abikaasat vbl pool aastat või rohkem. kas siis iga reisi järel peaks meremees uue naise leidma? pealegi ei saaks ju kuidagi kontrollida, kas ja kui paljude võõraste daamide otsa mees vahepeal komistas
˅ näita rohkem ˅
2020-06-30 20:07
Loen caprichosa sinu kirjutisi ja alati koorub tõde meestest, litsid, petjad, mitmenaisepidajad.. Jne.. See kõlab taas imelikult, kuid tõele au andes teevad seda naised kordades rohkem.. Komistades pidevalt rahakoti otsa.. Seega loen ja imestan jätkuvalt sinu luulusid tõe pähe, äkki tõukus millestki muust... Võtke mind mitte minu tegude vaid minu sõnade järgi... No ei mõju enam
..
˅ näita rohkem ˅
2020-06-30 20:16
touch, ma ei tea, kelle kirjutisi sa hetkel kommenteerid. aga erinevalt sinust pole ma mitte kunagi kedagi litsiks sõimanud. ning mingi rahakott polnud üldse teemaks hetkel.
aga kui sulle jutu mõte segaseks jäi, jätaksid vestlusesse mitte sekkudes ehk pisut targema mulje, kas sa ei arva.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-30 20:27
Äkki caprichosa, kui sa ei laulaks igas teemas luigelaulu, müüdava mätta otsast, jätaksid vahest ka targema mulje, vähemalt võiksid üritada..
˅ näita rohkem ˅
2020-06-30 20:41
äkki proua ajuhiiglane selgitaks lihtsurelikele ka täpsemalt, kuidas seostub millegi müük või rentimine käesoleva diskussiooniga armukadedusest, andestusest ja armastusest?
foorumis on sadu või isegi tuhandeid teemasid, nii et milleks need liialdused "igas teemas" sõnavõtmise kohta?
ja sõna "luigelaul" tähendusest pole proua oma otsatus tarkuses endiselt aru saanud. äkki vikipeedia abiks?
˅ näita rohkem ˅
2020-06-30 20:50
Oh ei kullake, lihtsalt lugedes sinu südantlõhestavaid sõnavõtte igas teemas tekib tahtmatult tunne, et üks kajakas üritab luige pähe igas teemas muneda, nagu oleks see viimne pesa loomine...
˅ näita rohkem ˅
2020-06-30 20:54
tunded on jah toredad asjad. samuti on mõnelgi tekkinud tunne, et üks hobune üritab igas teemas kabjaga vehkida, nagu oleks keegi tema kaerakotti proovinud ärastada
˅ näita rohkem ˅
2020-06-30 20:59
Lammas sina või? 😇
Minu kaerakotini sinu ilane lõug ei ulatu pead leppima sellega mus maha pudiseb, seega lahmi rahulikult, et kurku kinni ei jääks
˅ näita rohkem ˅
2020-06-30 22:00
Kle äkki puhkad jalga, mõttetegevus on sinu jaoks ilmselge pingutus🤗
˅ näita rohkem ˅
2020-07-13 23:04
üks tark mees on öelnud, et armastus on hinge ilu.
minu arust sirrukesel võib olla küll piisavalt ilus hing, et armastuse olemasolusse uskuda
˅ näita rohkem ˅
2020-07-13 23:33
touch1 on tõekspidamistega petta saanud ja iseseisvalt teemale vastust ei leia.
Inimeste tõekspidamised muutuvad ajas ja kogemustes. Ehk tuleb ka tema kapist välja ja näeb vikergaares kõiki värve. ( Värvipimedad! Ütluse mõte on pseudole kallutatud.)

sisterTrixy!
touch1, ütlemisi ei pea alati tõena võtma, ongi selline sarkastiline tegelane, kes teemast teemasse otsib ütlustele salvavat vastukaja.
Endal teemaga mõte puudub, lihtsalt proovib kedagi halvustada aga teemale vastust ei anna.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-13 23:37
Kui noormees on mind 5 kuud süütuna hoidnud, siis tuleb vaadata tõelise alfaisase poole, kes julgelt mind näpib.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-13 23:49
Näpuga nelzja a munniga možno
˅ näita rohkem ˅
2020-07-13 23:50
Kohe näha vanad sõbrad
˅ näita rohkem ˅
2020-07-14 00:02
Kes hommikuti külas käib, see asjata ei longi, sest hommik selleks ongi
˅ näita rohkem ˅
2020-07-20 11:03
Tavaliselt on nii, et kui midagi suhtest vajaka jääb, minnakse seda väljaspool suhet otsima.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-23 09:12
Nii on ja võib küll mõelda, et võiks ju suhte siseselt seda küsida mis ei pruugi toimida. Petmine ei ole ühepoolne.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-23 12:16
Keprik, sarkasm ja õelus on vist natuke erinevad nähtused siiski. kuigi võivad muidugi ka ühes inimeses harmooniliselt koos eksisteerida
aga ilmselgelt nõuab kellegi personaalne halvustamine vähem ajupingutust kui teemas kaasamõtlemine ja -rääkimine....
mida tõestavad need pidevad kabjaga vehkimise katsed

ideaalset suhet vbl polegi olemas....mis oleks iga hetk täiuslikku õnne pakkuv.
nii et pmts alati võiks öelda, et midagi jääb vajaka. muidugi, regulaarsed ning elutähtsad vajakajäämised muudavad kindlasti uued marjamaad isuäratavamaks...
vaadates nüüd tagasi ühe 7-aastase 100% monogaamse kooselu peale, siis ilmselt tõesti ei jäänudki midagi vajaka. kuna teisi mehi nende aastate jooksul nagu ei märganudki. kindlasti polnud asi ülikõrges moraalis......mu meelest igasugune moraal (mis sisaldab pähetambitud ettekirjutusi) kipub võlts olema.
mis siis oleks õnneliku ja monogaamse suhte retsepti peamine koostisosa? mees, kes on alati ja iga hetk valmis kvaliteetset seksuaalset rahuldust pakkuma?
˅ näita rohkem ˅
2020-07-23 12:29
Mida sina tead suhetest? Sinul iga päev erinevate härrasmeestega suhted.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-23 12:46
hea küsimus, misterj. kui peaaegu terve elu abielus olla, pluss palju muid erinevaid suhteid, siis mingi aimdus suhetest peaks ikka tekkima ju
hetkel tundub härrasmeeste haarem kõige rahuldustpakkuvam suhtevorm. aga ega see eelnevaid abielusid ja kogemusi siis olematuks muuda
˅ näita rohkem ˅