Foorum
2010-07-07 16:40
coya - ära mine seda teed, et sa hakkad tegema millestki ennatlikke järeldusi (nt sellest, mida mina ütlen)
kui see ei puututanud minu kommentaari, siis on sinu suhtumine arukas ja see peaks kehtima ka teiste teemade puhul
˅ näita rohkem ˅
2010-07-07 16:43
oo main gaad,ära tee ennast jällegi niiii tähtsaks,avaldasin vaid oma arvamust,miks tundsid sa end jälle puudutatuna..tapa mammut ja ela oma elu
˅ näita rohkem ˅
2010-07-07 16:45
Mis te kaklete. Minu arust ei ole teema algatajal mingeid probleeme peale selle, et otsib ahvatlevat ja ilusat naist. Ka see ei tohiks ju probleem olla. Naisi on kõik maailm täis Üks ahvatlevam kui teine jne.
See, et ta oma sõbrannaga vahepeal riidu läks pole vist väga suur probleem ... või on Teema tegemisega püüdis ta antireklaami teisele sama portaali kasutajale teha ja see vastas paar postitust hiljem samaga. Asi lahendatud juba. Asi lõppes viigiga nagu ikka Üks mustas ja teine mustas vastu, nüüd nad on seal porised aga reklaam on hea Ja rahvas turuplatsil toriseb ja raputab pead veel kaua kaua.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-07 17:23
coya - jälle puudutatuna? tundub, et probleem on olemas, kui see sind frustreerib ja tulemata ei jäänud ka teised ennatlikud järeldused
minu suhtumisest, tähtsusest jne. paras ennustamine. see saaks huvitav olema, kuid jätaks vähemalt selle teema muudest probleemidest puudutamata.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-07 17:36
Lahe! Seebiooper siin . p2ikesepai avalikusta muidugi! Ei ega ma ässitaja ei ole aga verd tahaks küll näha !
Ja sina mees71 ära jäta seda asja sinnapaika! Pane täiega!

Rahvas kutsuge mujalt foorumitest kah publikut seda tsirkust pealt vaatama!
˅ näita rohkem ˅
2010-07-07 17:44
juuksur,kui mul on spets teadaanne sinu jaoks,siis panen kommi sinu nime,kui seal seda pole,siis kõnni rahus mööda ja tegele iseendaga
˅ näita rohkem ˅
2010-07-07 18:17
coya - jumal tänatud. mis mul üle jääb, kui sulle sama ütelda
˅ näita rohkem ˅
2010-07-07 18:33
teema algatajal mure,mis täitsa mõistetav kõigile,kuid ei ole ilus foorumis tuua välja kasutaja nime ,millega ei saavutata kunagi head ja see lausa kisub parajaks tsirkuseks ja lahmimiseks ja läheb foorumis suhtlevate inimeste palaganiks,üks targem kui teine.edasi minna püstitatud teemaga ,kuid jätaks ära kasutajanimed ... teema üldmõistes hea-naised miks te petate oma mehi....
˅ näita rohkem ˅
2010-07-07 18:37
Ja järgmisena tuleb keegi lagedale teemaga miks petab mees naist ..ja jälle nimed ..palagan missugune jälle..džiisus ..igav siin ikka pole
˅ näita rohkem ˅
2010-07-07 18:40
elu on ilus ja igavust polegi vaja tunda
˅ näita rohkem ˅
2010-07-07 18:59
Mis seal vahet on? Kõik nagunii petavad kõiki.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-07 19:41
põhjuseid palju sama võiks küsida miks mehed petavad omi naisi
˅ näita rohkem ˅
2010-07-07 19:58
to kiisuoma- sa defineeri mõiste "oma naine" , on see abielunaine või elukaaslane või toa,-voodinaaber?
˅ näita rohkem ˅
2010-07-07 19:59
tegelt huvitab mind rohkem kumb alustas vasakule panemisega, mees või naine, vahet pole aga huvitav ikkagi
˅ näita rohkem ˅
2010-07-07 20:54
Kui paar läheb lahku olgu nad siis abielus olnud või vabalt koos, Vahet pole kas olid koos pool aastat või 20 aastat kunagi ei ole süüdi üks pool. Ei ole nii et, üks on saatan ja teine ingel kuigi jah seda üritatkse nii näidata.
Alati on süüdi mõlemad. Üks ehk rohkem teine vähem aga süüdi on mõlemad. Kui lahuku minekus ültse süüdlasi on?
˅ näita rohkem ˅
2010-07-07 22:10
vaat ma ei küsi kes süüdi on, ma küsin kumb alustas, et mees nagu tegi veits ja naine sai teada ja tegi ka pikk ja segane lugu, et kumb nagu alustas ?

sellest võiks isegi seebiooperi kirjutada- ricardo pettis mind, ai kurja, nüüd petan mina vastu, äge
˅ näita rohkem ˅
2010-07-07 22:12
Elu ongi üks paras seep vahel kõrvalt jälgides, võtta ja naera ainult. Kes lõi keda, oh ütle seda?
˅ näita rohkem ˅
2010-07-07 22:25
jan28 - naine on ütelnud, et saab temalt uurida. kui tahad teada, kes millega ja kuidas, tee naisele pakkumine ja ehk räägitakse sulle, mida richardo teinud on
˅ näita rohkem ˅
2010-07-07 22:41
ma lepin temaga kohtumise.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-07 23:22
Tule taevas appi!!!...nagu lasteaed
˅ näita rohkem ˅
2010-07-07 23:43
Ei ei taevast siin küll appi vaja ei ole! Ütle mulle parem millal tuleb Maria ja kellellega Martenz parasjagu käib? Ja kas Joanes on Maria ema või Oscaro poeg?
˅ näita rohkem ˅
2010-07-08 00:34
...hea küsimus...kui teada saad,valgusta mindki...
˅ näita rohkem ˅
2010-07-08 00:40
See on nüüd kindel, et Martenzil on kaks last ja tema endine kallim Juliana lööb üle aisa! Ag lahkuminemise kibestumus on nii suur, et kumbki ei saa teineteist s*taga ülekallamatta jätta! Aga siiski kellega käib praegu Martenz?
˅ näita rohkem ˅
2010-07-08 00:43
...just,just...huvitab mindki
˅ näita rohkem ˅
2010-07-31 15:19
Sõimake mind nüüd nooreks ja rumalaks, kui tahate, mul on kama kolm, noorus on nii või naa hukas, onju kallikesed...
Aga arvamus on kõigil - nii kaua kui kahel hingel on ühesugune suhtumine suhetesse ja see suhtumine on aus, valetamata endale ega teistele, on kõik lubatud, ükskõik milline reetmine või petmine see ühiskonna normatiivide järgi võib olla. Kohe, kui põhimõtted lahku lähevad, on asi mäda ja tuleks oma teed minna, lapsega või ilma, ei ole vahet. See teooria ei tee kellestki halvemat inimest, me oleme lihtsalt erinevad ja erinevad siinkohal ei täienda teineteist. Võivad erineda inimesed ükskõik mis kandi pealt aga suhtes tuleb olla üksmeelel, ei saa teisiti. Seega, kiitus päikesepaile kes tegi õige valiku ja säästis ennast ja ka oma meest ja ka oma last millestki, millest oleks võinud saada üks kole lugu, mida me kõik lehest loeme... rubriigi all "Krimi" või kuskil mujal. Selle eest tuleb tänulik olla. Ja mehele, kes hüljati, su oma endine kallis kaasa ütles sulle, ole õnnelik, et lahti said. Ole jah õnnelik, see on ainus mida teha saad ja ära nuta taga midagi, mida sul pole olnud. Ja õppige kord eristama armastust seksist, jah mõlemad ühes pajas on kõige parem supp aga eraldi on nad praad ja magustoit.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-31 15:46
Meha,kui sa oleks enda naist natukenegi armastanud,siis poleks sa tulnud siia avalikult nutma.Sinu suur ja kibestunud ego on nüüd teie suhte lõplikult lõhkunud.Proovi endast võitu saada,siis ehk suudate veel koos eksisteerida.Pole ju õiglane,kui lapsed kannatavad vanemate tülitsemise pärast.Lahkuminek on neile isegi suureks katsumuseks,milleks siis neile seda veel hullemaks teha?
˅ näita rohkem ˅
2010-07-31 18:36
mina olen ikka õelnud, et lapsed kannatavad haiget abielu pealt nähes veel rohkem, üleüldse ei tohiks lapsi mehe-naise suhetesse kaasata, ega neid ei positiivses ega negatiivses mõttes ettekäändeks tuua....
üks haritlane ütles kunagi, et pole tähtis, kas naisel on mees või ei ole, aga laps peab olema - see näitab, et naine on terve....
muidugi on alaarenguga inimestel ka lapsed, aga siin ei oma enam mingisugust tähtsust see, kas elatakse koos või eraldi - nagunii on kõik aiataga ja jääb üle vaid soovida, et nende lapsed elus kuidagi hakkama saaksid....joodikute neljas põlvkond sureb välja, aga debiilid sigivad edasi........
˅ näita rohkem ˅
2010-07-31 19:24
Kui inimesed on lahku läinud,ei tähenda see,et ülejäänud elu aiataga oleks...ühe vana on teise uus...ja elu läheb edasi
˅ näita rohkem ˅
2010-07-31 20:14
loomulikult lahku minemine ei tähenda,et elu on aia taha läinud,kindlasti oli kooselus meeldivat laste nimel ei ole samuti kihva läinud kooselu jätkata. Kui ikka suhtel puudub edasine mõte,siis ei ole vaja piinata end ja teisi.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-01 08:31
Nagu kõik asjad, siis ka lapsed ja nende vanemate suhted on kahe otsaga asjad... enda vanemad just üsna hiljuti lahutasid ja õigesti tegid, loomulikult. Kuigi kõik meil suureks kasvanud, ikka on valus vaadata kuis inimesed iga päev üksteisele "jalaga tagumikku annavad"... aga kui see lahkuminek juhtub varem, siis väide, et laste nimel ei ole mõtet... on väga suure kaaluga, sest üks täis eluterve laps vajab nii ema kui ka isa ja siinkohal lähevad asjad keeruliseks.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-01 08:46
Jah vanemad võivad küll laste nimel mängida normaalset kodu,aga kuidas mõjuvad nende vahelised pinged lastele.Vale on mõelda,et lapsed seda ei talu.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-01 09:43
Mina isiklikult nüüd kindlal veendumusel ,et laste pärast koos punnitada pole iial mõtet kui see omavaheline keemia ammu kadunud ..siis tuleb oma kapid ja oma lusikad või kott pesuga näpu otsa ja otsida uus teeots..ega elu selle kõige pärast elamata jää ,et ühega ei sobinud ...jõudu tuleb endas leida ja uus hingamine ja pärast tänad ennast ,et tegid paganama õige otsuse ta vabaks anda ...
˅ näita rohkem ˅
2010-08-01 10:14
Asi pole niivõrd keemia kadumises,sest pingevabalt saab ka ilma keemiata koos eksisteerida.Hulluks läheb asi siis,kui egod möllama hakkavad.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-01 10:19
nu ei ole ikka nii.pingeid siis enam polegi kui pole teineteisele miskit õhtu jooksul öelda ja silm nii tuhm..nii tuhm...siis peab ikka otsuse tegema ..et kas nii tahad jätkata ...kala ka kuival ahmib õhku ja loodab et varsti vette tagasi aga kas läheb õnneks ..ei lähe ..nii elus ki...võid arvata et ma veel loodan...aga sinna see jääbki
˅ näita rohkem ˅
2010-08-01 10:25
Aus lahku minek ei ole ju petmine. Teema aga on petmisest, see on tõesti asi millest mina kah aru ei saa. Oma arengupeetuse tõttu ei kujuta ma ka seda muideks ette kui tahetakse vahepel teisega olla ja seda otse teisele öelda. Lähen täna sexin temaga homme hommikul kohtume ja elame tavaliselt edasi.
Samas ei ela me ju enam kiviajal, väidetavalt on kõigil õigus olla sellega kellega tahab juhul muidugi kui soov on vastastikune. Polegi nagu muud teha kui pette ja olla valmis saada petetud.
Parem olla juba üksi ja olla kogu sellest jamast prii. Tahan olen sellega tahan olen teisega ja kellegi ei ole põhjust olla solvunud või tunda ennast petetuna.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-01 10:37
Vahet pole,kas petad teist või iseennast.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-01 10:46
see iseenda petmine vast veel koormavam...mõtled ,et kõik saab veel korda ja ega ma pole ainuke ,kel selline seis ...aga kes neist teistest sulle kaasa tunneb ja lohutama tuleb ..ja siis see kõik kasvab ja kasvab ja kui sa õigel ajal seda punast nuppu ei vajuta ja ei ütle stopp ,et siit maalt enam edasi ei saa nii minna ,siis vahest võib olla juba lootusetult hilja ..oled üdini ennast ära küpsetanud...ja jõud kaineks mõtlemiseks on ka otsa saanud...
˅ näita rohkem ˅
2010-08-01 12:04
mina olen mõnda aega üksi elanud - võigas.....ikka loodan kellegi leida - kellega koos vananeda jne...igaüks pole suuteline elama, et täna üks ja homme teine ja ma ei usu iialgi, et nii end inimene vabana tunneb - rahu ja armastus südames, siis on inimene vaba.....
˅ näita rohkem ˅
2010-08-01 15:29
lisett-rahu saab inimene siis kui kõik maised toimetused tehtud naudime veel elu ja armastust
˅ näita rohkem ˅
2010-08-01 15:33
risto - elu Sa ehk omamoodi naudid, aga armastust?????
˅ näita rohkem ˅
2010-08-01 15:45
lisett-kõige rohkem ma armastan ennast varem kahjuks selleks oli aega vähem
˅ näita rohkem ˅
2010-08-01 23:35
Aga miks keegi selle teema küsimusele ei vastanud? Naised, miks te siis petate mehi?
˅ näita rohkem ˅
2010-08-01 23:38
Samal põhjusel,miks mehed naisi petavad...
˅ näita rohkem ˅
2010-08-02 13:54
Teineteisele valetamisega muutub see petmiseks, vastasel juhul saab seda ehk isegi teistmoodi nimetada... ühesuguse maailmavaatega inimesed üldsiselt selle pärast oma suhet lõhki ei aja, nii kaua kuni hea nägu ei ole ponnistatud vaid siiras. Üks on siiski armastus ja abielu (selle sõnalises vormis, mitte õigusliku terminina) ja teine miski muu, kui need oskad eraldi hoida ja teisest inimesest aru saad, miks ka mitte. Aga lastega vist kõige ideaalsem variant, kui jah inimesed säästavad teineteist ja lõpetavad selle suhte mis neil on, samas võttes olukorda kainelt ja suutes seega suhelda edasi täpselt nii palju, et laps ei peaks puudust tundma ühest või teisest vanemast. Kõige hullem ju kui naine mehe maha jätab ja tõrjub isafiguuri nii kõrvale, et väike laps oma väikses maailmas ei saa arugi, mida see tüüp teistel lastel kodus töllerdab ja kes ta selline on... olen näinud sellise kasvatusega kahte noort inimest, kelle vanemad varakult lahku läinud ja ema on keelanud lapsel isaga suhelda siiamaani. Täiesti kohutav.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-05 17:40
....aga Sina meha71,äkki oli asi Sinus?
˅ näita rohkem ˅
2010-08-05 17:51
Kui naine ütleb mehele või mees naisele,et ma ei taha sind enam,siis pole see mitte petmine,vaid karmi tõe väljaütlemine.Petetakse sellepärast,et seda ei julgeta teha.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-05 17:59
...ma ei tea kumb kummale ytles,et ma ei taha sind enam! või kas yldse niimoodi ytles,aga meha 71,loodan,et Sulle enam niimoodi liiga ei tehta
˅ näita rohkem ˅
2010-08-05 18:20
Sellele küsimusele Miks? Ei saagi üheselt vastata. Nii palju kui on inimesi on erinevaid elusid ja aru saamasid elust ja vajadustest.
Kui tekas konkreetset juhtumit mõlemist otsast siis ehk võiks eeldada kaugelt et, ja vist on nii või naa. Kuid siiski ainult oletada.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-05 18:33
Miks petetakse meest?...Sellepärast,et mitte iseennast petta.Üks vale ikka parem,kui kaks valet.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-05 18:49
Jah üks võimalikest varjantidest kui kaugeltki mitte tõde.
˅ näita rohkem ˅