Foorum
2016-12-14 17:36
Mis sellest teatamisest, kui näiteks teine pool ei taha? Ja kui ühine kinnisvara, kui palju neid rikkaid, kes uue ostavad või kolivad kuhugile mujale? Neid küll, kes lahku ka ametlikult läinud, aga elavad teine teises toas, aga mis lahendus see on?
˅ näita rohkem ˅
2016-12-14 17:36
Suhe pidavatki olema nagu kaks kõrvuti kasvavat puud (idamaa tarkuse järgi).
Nad peavad kasvades paiduma teineteise järgi nii, et ei varjaks teise valgust ega ei kalduks teisest puust eemale.

Minu arvates ei tohiks suhet üldse kääsitleda ühepoolselt - see on ikkagi kahe inimese vaheline koostöö ja nende endi kokkulepped, mida nad teevad. Kui mees ütleb, et naine on ära tüüdanud, siis see ongi ilmselge fakt sellest, et keegi on varjanud teise päikse ära või siis on areng läinud eri suundades. Paar toetuspulka ja rohkem omavahelist suhtlemis ja küll nad taas õige suuna võtavad.
Palju hullem on muidugi see seis, kus teineteist kardetakse ja ei juleta välja öelda, kuhu areneda tahaks. Sellest hetkest algabki see lahku kasvamine, kui üks pool Vasakule" kasvama hakkab
˅ näita rohkem ˅
2016-12-14 17:42
On olemas ka niisuguseid inimesi, kes haiglaslikult armukadedad, neile ei aita mingid seletamised ega paindumised, aga muidu võivad heasüdamlikud inimesed olla.
˅ näita rohkem ˅
2016-12-14 17:42
13, Neid normaalseid, teiste naiste mehi, nähakse tänaval ja siis tullakse siia neid otsima, aga siin ongi vaid oma naise poolt ärapõlatud mittenormaalsed.
Mis aga ostmisse ja müüki puutub, siis tihti ei osteta mitte seksi, vaid allumist. Mees maksab, et saaks tunda võimu naise üle, et saaks tunda, et on ka keegi.
˅ näita rohkem ˅
2016-12-14 17:44
Raha pärast koos elada, igapäevaselt üksteisele valetades ja kahtlustades ja üksteise elu mürgitades, on hullem kui prostitutsioon.
˅ näita rohkem ˅
2016-12-14 17:45
Huvitav mõte.. ma isegi näen seda, jah. Naine sõltub mehest rahaliselt, teenib selle raha välja.. huvitav, ma pole niimoodi vaadanudki seda
˅ näita rohkem ˅
2016-12-14 17:58
Ega ilmaasjata ei öelda, et oma naine on kõige kallim prostituut.
Ja eks prostituudid olid esimesed iseseisvad naised
Ega see naisõiguslus ka pole midagi muud, kui et miks naine peaks laskma ennast ühel mehel keppida, et see teda ülal peaks, kui võib ise teenida, enda kulud maksta ja keppida kellega tahab.
˅ näita rohkem ˅
2016-12-14 17:59
Mina küll nii kardinaalselt ei üldistaks, et siin kõik ebanormaalsed on (see ei tähenda, et neid siin ei oleks)
Siia tullakse ju ka selle pärast, et paljudele on tänapäevases nuti-maailmas, silmast silma suhtlemine raske ettevõtmine. Ja kusagilt tahaks ju alustada, et uut suhet luua - iha on selleks samasugune variant nagu FB või twitter Peaaegu õige temaatikaga kah
˅ näita rohkem ˅
2016-12-14 18:02
Ma ervan, et naistel, kes seksiga raha teenivad ei ole mingeid psüühilisi probleeme. Jätame narkarid kõrvale, eks. Pigem on mingi psüühiline probleem nendel naistel, kes 500 euro eest kusagil saapavabrikus rügavad. Küsimus neiu 13le. Kas seks on ainus töö, mida sa pole nõus raha eest tegema? Ja mis teeb seksi sinu jaoks nii eriliseks võrreldes teiste tegevustega?
˅ näita rohkem ˅
2016-12-14 18:13
Kas sa tõesti paneksid vabrikutöö ning prostitutsiooni ühte patta? Kui see üks ja sama sinu jaoks on, töö nagu töö ikka, miks seda siiski väike protsent naisi harrastab? Maksab ju tunduvalt rohkem tunnis kui teised töökohad. Ometi enamik naisterahvaid ajab õõvastama idee tööst prostituudina.

Jah, seks on ainuke töö, mida ma ei tee raha eest, sest ma ei taha, et mingi suvaline rõve tont tuleb topib oma riista minusse just nii nagu tema tahab ja palju tahab. Ma ei taha sattuda potentsiaalsetesse ohuolukordadesse, ma ei taha suguhaiguseid, ma ei taha, et mu tuss on välja veninud, ma ei taha, et ma teeksin ühiskonnas sellist tööd, mis asetab mu kõige madalamale astemel, mis võimalik. Kui ma seevastu töötaksin saapavabrikus, milliseid nendest probleemidest mul esineks?


Ja öelda, et 500 euro eest töötavad inimesed on psüühiliselt haiged - töökoha valimisel lähtutakse muust ka kui palgast, nt. vajadus töö leida, võimalus kuskile mujal minna (eeldame, et saapavabrik on kuskil maakohas, kus muud tööd ei ole), oskuste piiratus või õpiraskused millekski suurema töö tegemiseks. Eesti valitsus lihtsalt pigistab ettevõtjate mune nagu poleks homset, maksud on liiga suured = palgad väiksed. Me ei saa elada utoopias, kus me kõik oleme tippjuhid 2k euroste palkadega, tähtsad näod ees.
˅ näita rohkem ˅
2016-12-14 18:25
On muide ka mehi, kes siin täpselt sama kapriissed on - ilmselgelt on asi ebareaalsetes ootustes, olenemata soost. See, miks ootused reaalsusele ei vasta, on aga laiem ja detailirikkam teema.


Muidu huvitav arutelu, aga mulle jäi tunne, justkui oleks kaks võimalust - naine kepib ühe mehega, kes teda üleval peab (seksi eest siis vist) või kepib paljudega raha eest ja peab end ise üleval .Täiendan loetelu kolmanda variandiga - naine teenib piisavalt, et seksida tasuta ja mehega, kes talle päriselt meeldib.
˅ näita rohkem ˅
2016-12-14 18:25
Tulgem teemasse tagasi.
Profiilide täitmise osas olen ma küll teemalgatajaga täiesti ühel nõul.
Omal ajal oli mul ikka päris pikk tekst ankeedis ning see vähendas kordades kirjade hulka nii meestelt kui naistelt. Ning läbi sõelus ainult mõni üksik, kes ei viitsinud lugeda või siis ainult need, kellega on juba ennetavalt tunda sarnast maailmavaadet.
Küsimus on pigem viitsimises ja eelarvamuses, et ankeete ei loeta. Mina arvan aga, et just see nn "normaalne mees" ei hakkagi kirjutama tühjale ankeedile, kuna ta ei viitsi oma aega kulutada ühtede ja samade küsimuste esitamiseks 100-le naiskasutajale (kes lisaks kõigele ei pruugi veel vastata kah).
˅ näita rohkem ˅
2016-12-14 18:27
Mis kummalist ja imelikku on naises, kes töötab 500, 600-se palga eest?? Vahet siis pole, on see saapavabrik või lehmalaut! Pigem töötan laudas, kui mingeid kiimas mehi peaksin rahuldama! Nüüd ma tean, et tuleb vastus, et oi, sa vanamutt ja mis sul muud üle jääb! Mulle on ka siia tulnud pakkumisi,,ma saan iga päev palju kirju.. Nii et jätame vanuse kõrvale! Aga ma küsiks parem--MIKS miljonärist tööandaja ei maksa oma töötajale normaalset palka?? Ma ka töötan tõesti 600 eur eest kuus ja mul jääb raha isegi üle peale laenumaksmise.. Mina kahjuks olen elus kohanud just mehi, kes töötavad veel väiksema palgaga ja on tublid töömehed..Igatahes pole nad vähemalt vargad ja pagulasi sissetoovad vahendajad, kes miljoneid taskusse topivad.. Nii mõtlevad siis 500-euro inimesed Mulle 1 tuttav, kõrgahridusega mees ütles, et 500-eurosed ei mõtle nii nagu meie-rikkad..Ja selle jutu peale ma seda inimest enam näha ei taha.. Ja minu arust pole ma psüühhiliselt haige..Haiged on rikkad, kes oma miljonid kaotanud ja ei oska nüüd 500 euroga kuus toime tulla..Naeruväärne
˅ näita rohkem ˅
2016-12-14 18:29
Su tuttav ei öelnud tegelikult midagi valesti.. Sa ei mõtlegi ju nagu tema? Sa ei mõtle, kuidas saaksoma rahavoogu ise suurendada, vaid kirud miljonärist ülemust..
˅ näita rohkem ˅
2016-12-14 18:29
Ankeete ei loeta väga sageli - sotsiaalne eksperiment isiklikult tehtud . Ja kui loetakse, siis pead ikka kõik üle seletama...
˅ näita rohkem ˅
2016-12-14 18:31
Mis mõttes ühte patta? Saapavabrikus esineksid sul kõik need probleemid v.a. välja veninud tutt ja suguhaigused. Aga sul oleksid muud haigused. Ja palun, ära mõista mind valesti. Loomulikult ära hakka prostituudiks, vaid hari ennast ja tee normaalset tööd. Aga ära kunagi ütle, et sina ei ole müüdav naine. Kõik naised on müüdavad. Eranditult, ainult hind on erinev.
Ja ükski tippjuht ei saa 2k palka
˅ näita rohkem ˅
2016-12-14 18:33
Mitu kasutajat eksperimendis osales?
Ma tegin kah kunagi eksperimendi, mitu naist reaalselt vastavad sisukale ja viisakale kirjale. Minu omasse valisin 100 naist
Tulemused olid muidugi õõvastavad
˅ näita rohkem ˅
2016-12-14 18:33
Mismoodi ma seda rahavoogu suurendama peaks?? Vargile hakkama või?? Mina tulen sellega toime.. Ja kui enam ei tule,siis tagasi Soome tööle..Võimatu on nõuda ülemuselt suuremat töötasu..Eriti, kui teda ei huvita oma töötajad üldse.. Mina pole oma ülemust mitte kordagi veel näinud ja kirun jah ja kõik me tööl kirume
˅ näita rohkem ˅
2016-12-14 18:35
Heh, olgu nii, misterixxs. Meie reaalsus on meie perspektiiv ja vastupidi, ju siis sinu ümber ongi müüdavad naised..
˅ näita rohkem ˅
2016-12-14 18:37
Tead misterxxxx--ma olen tervise poolest tugevam kui 20-sed meil.. Ja ma ei tahagi muud tööd..Mulle meeldivad loomad, meeldib põllumajandus.. Igatahes kordi rohkem ,kui näiteks Hispaaniast veini toomine..Ei ole mul mingeid vererõhuhaigusi ega midagi.Ma käin metsas, sõidan rattaga kilomeetrid maha, käin rahvatantsus.. Ma olen füüsiliselt tugevam kui mingi paksuks söönud ülemusest miljonära, kes oma lehmi vaid arvutis on näinud..
˅ näita rohkem ˅
2016-12-14 18:38
Luc, mina loen ankeete. Ma vaatan pilte, mis avalehele satuvad ja paraku on tõsi, et paljud ankeedid on täidetud nii, et ärge mulle keegi kunagi kirjutage, sest te kõik olete hälbega
˅ näita rohkem ˅
2016-12-14 18:41
Sirru, ma ju pole midagi muud väitnudki. Ma sain nüüd teada, et sa töötad lehmalaudas. Üks mõttetera sulle. Kui järgmisesse kohta tööle lähed, siis ära seal ütle, et sitt ülemus oli
˅ näita rohkem ˅
2016-12-14 18:43
Päris mitu inimest on tegelikult jõudnud selle teema juures ivani, et pole asi ei teenimises ega üldse selles, et kas ollakse seksi või millegi muu peal väljas ja siis põrgatakse probleemi otsa, et keegi on liialt pirtsakas, kui ollakse ta poole pöördutud..... See iva on lihtsas inimlikus suhtlemise oskuses, mis paljudel on puudulik. Samaselt on puudulik enesekriitika, et süüdistatakse koheselt teist, aga ei taibata, et ise ollakse väheke konarlik selleks, et mingitki rahuldavat vastust saada.
Kui mees pöördub naise poole, kui prosti poole ja küsib temalt just vastavat teenust, siis on väga vale solvuda, kui talle hinnakiri ette selle peale lükatakse.
Kui inimene kasutab ebaselgeid eneseväljendusi või seab ritta hulga kollaseid, vilkuvaid pallikesi ja tahab selle peale rõõmust rõkkavat vastust saada siis ka see on suur eksimine tal.
Mina pooldan seda arvamust, et saame seda, mida ise väljastame. Vahel kolistame ka mööda ämbreid ja eksime, aga ka see on loomulik.
Ja muidugi on tark tegu otsida võimalikult endasarnast ja võrdset. Muidugi see eeldab jälle tugevat enesekriitikat jne..
˅ näita rohkem ˅
2016-12-14 18:45
Mul pole vahet..Me ülemus nagunii meid ei tunne Ja mulle meeldivad loomad..Nii kassid, koerad, hobused, lehmad jne..Agronoomi haridus ei toida ja joodikute meestega on hullem koos töötada kui lehmalaudas.. Mulle meeldib mu töö ja nagu ma ütlesin--me ülemus pole mind iial näinud,..Mina teda olen telekas näinud.."Pealtnägijas" nägin esimest korda
˅ näita rohkem ˅
2016-12-14 18:45
Mis vahe on saapavabriku töölisel ja prostituudil? Tegelikult pole ju mingit vahet. Me ise mõtleme selle vahe sinna juurde, sest seda on meisse sajandeid sisendatud.
Võtame nats lihtsama varjandi. Mis vahe on massööril kes teeb ravi massaaži ja teisel massööril kes sama massaaži lõpetuseks teeb ka käega õnneliku lõpu? Vahe on selles et viimast loetakse prostituudiks. Minnes veel edasi selle naise juurde, kes teeb kliendi autos ainult õnneliku lõpu. Selle teenuse pakkujat peetakse ju täielikuks prostituudiks, kuigi tema enda keha ei müü, müüb ainult käte tööd.
Mis vahet on, kas sa topid enda kätega saapavabrikus nahatükke masinavahele, või lihvid nendega kliendi peenist?
˅ näita rohkem ˅
2016-12-14 18:48
dude, eksperimendis osales aasta jooksul... no pakun, et tuhandeid osalejaid, nüüd mõned kuud - kolm umbes - on olnud täiesti lage profiil ning ma pole viitsinud vaatamisi kokku lugeda, aga julgen arvata, et üle tuhande vast on ikka. Vahe täidetud ja täitmata profiili vahel on üsna väike. Same shit, different day .
˅ näita rohkem ˅
2016-12-14 18:50
Jfjm tõi ka väga aktuaalse asja välja, et me ise eelistame ju mõelda kõikidele mõtted pähe ja ridade vahele seame oma peas välja mõeldud lauseid ja üleüldse, ega me eriti ei viitsigi kellegi teise teksti süveneda, me ju ise ilu tegijad ja tarkade mõtete sepad.
Nii me mõtleme ja arvame ja jagame hinnanguid ja siis oleme hämmingus, et mis pagan küll toimub meie ümber ....
˅ näita rohkem ˅
2016-12-14 18:51
Sa jott ka ära pööranud?? Aga jah,,teemasse tagasi tulles..Siin on normaalseid kasutajaid, kellega ma olen kirjutanud juba nii 4, 5 aastat..Ei ole iial rääkinud kohtumistest ega seksist isegi mitte..On ka selliseid, kes sõimavad, et kui kohe seksi ei taha--mis siin üldse oled ja et seks iha saidil on kohustuslik.. Keegi lubas mu isegi kohtusse anda, kuna ihas ja temaga kohtuda ei tahtnud..
˅ näita rohkem ˅
2016-12-14 18:56
Jah jott, just nii on. Ja prostid on muuseas erinevad. Ühed mõnekümne euro eest kopli korteris, teised käivad härrasmehe käevangus presidendi vastuvõtul
˅ näita rohkem ˅
2016-12-14 18:58
Sirru, kas need, kellega sa 4,5a kirjutad ja kohtumisest ei räägi on sinu normaalsuse skaalal normaalsed?
˅ näita rohkem ˅
2016-12-14 19:01
Prost nagu siis uhkem amet kui lehmalaudas oma tööd teha või?? Ma ausalt ei tahaks isegi oma lapsi tunda, kui nad prostina leiba teeniksid..Õnneks mul on teised prioriteedid.. Iha on minu jaoks vaid ajaviite ja huumorinurk ja ma vastan ka viisakusest enamusele kirjadele..Kasvõi 1 sõnaga... Aga mulle tundub, et mehed profiili üldse ei vaata. Pole ju normaalne, kui kirjutab mulle mingi 17-aastane, et õpeta teda seksima Ma ei oska seda isegi
˅ näita rohkem ˅
2016-12-14 19:07
misterxxx--on jah normaalsed..Minu jaoks on normaalsed..Nad ei mangu ei kohtumist, ei seksi, ega veebikat..Nad on mulle head kirjasõbrad, kellega ma jutustan-kirjutan maast ja ilmast.. MINU jaoks jumala NORMAALSED!. Ma ju ei hakka iha kasutajatega kohtuma..Iha on ajaviite ja huumorinurk minu jaoks..Tegelik elu toimub ikka reaalmaailmas..Ma olen päris kultuursete huvidega inimene ja ma leian ka reaalmaailmast suhteid--kui ma seda vajalikuks pean Tantsutrennid, tervisejooksud jne..Igal pool leidub inimesi.. Virtuaalmaailm on peale väsitavat tööd ajaviide--ei muud..Anna kohtusse,nagu mind on ähvardatud
˅ näita rohkem ˅
2016-12-14 19:08
Sirruke, ei ole ma kuhugi pööranud, ma olen kogu aeg nii mõelnud, aga see ei tähenda veel, et ma sellist teenust kasutaksin.
Ja mis hindadesse puutub, siis näiteks Soomes algab töömehe töötunni hind kliendile neljakümnest eurost. Sul on vaja pilt seinale riputada. Tellid töömehe, kes augu seina puurib ja konksu sisse kruvib ja ta kirjutab sulle just sellise arve. Sama raha eest võib sul mõni piiga ka autos paugu lahtilüüa.
˅ näita rohkem ˅
2016-12-14 19:09
Kuidas sa neid ameteid uhkuse poolest võrdled. Ma millegi pärast sügavalt kahtlen, kas mõni prost on nõus oma tubase töö lehmalauda vastu vahetama. Vaba maa ja iga inimene teeb seda tööd, mida tahab.
˅ näita rohkem ˅
2016-12-14 19:18
Mmisterxx--vastus sulle! Laudast tulles ma pesen oma lehmalauda hais´u maha, aga ma olen kindel, et pakkudes teenust prostina--ei pese vesi ka seda jubedust maha.. Ma ausalt arvan, et mingit paksu, koledat, ilast miljonäri teenindada?? No ei--pigem ma töötan oma laudahaisuga kohas, aga ma olen hingelt puhas.. Mis on kerget prosti töös?? Ma kujutan ette, et ma oksendaks end surnuks--teenindades mingit vanameest Vaba maa..andke aga minna! Mina olen nagunii ihas vaid kõrvaltvaataja.. Ei huvita, mis keegi siin teeb ja samas--pole mul ka kahju meestest, kes nutavad, et on tünga saanud Tublid naised, kes lolle, kiimas mehi õnge oskavad võtta..Mehed, kes nutmas käivad--vot need on allapoole igasugust arvestust nagunii..
˅ näita rohkem ˅
2016-12-14 19:21
Või mõtle kui pead pesemata mehe riista imema? Labane küll, aga meeste arvates nemad ja nende riist ongi jumala kink naistele, mis see siis ära ole teenindada, eks...
˅ näita rohkem ˅
2016-12-14 19:22
Sirrukene, sa oled proletaarlase musternäide. Ülemused on vastikud, miljonärid on ilased.
˅ näita rohkem ˅
2016-12-14 19:23
Ja mina ka teen seda tööd mida mina tahan! Mille poolest lehmalaut on prosti teenusest parem?? Ma ka tulen laudast, pesen end puhtaks, teen soengu, meigi ja lähen siis tantsutrenni Ja ma olen vast ilusam praegu, kui need prostid tulevikus minu vanuses..Ülemeigitud ja krohvitud ilu kaua ei püsi..Mina ei meigi end pea üldse..Vahel harva..Ma ei pea iga päev olema "krohvi all"..Ma olen iga päev oma normaalse näonahaga..
˅ näita rohkem ˅
2016-12-14 19:29
Sirruke , ma täielikult aksepteerin seda mis ameti sa oled valinud ja teed seda rõõmuda. Kuid mul tekkis sinu kriba lugedes küsimus ,et mis tööd sa siis teeksid kui poleks neid nn vastikuid ülemusi ja miljuneere kes töökohad loonud. kas siis korjaksid metsat juurikaid aga mets ju ka mingi miljuneeri oma .
˅ näita rohkem ˅
2016-12-14 19:31
Kas ma mainisin et ülemused on vastikud?? Ma ju oma ülemust ei tunnegi..Ma teda vaid telekas näinud.. Miljonärid on vargad..vast mõni ka ilane--ei tea..Pole proovinud ja ei proovi ka.. Ju ma siis olen proletaarlane--mis sellest?? Vaba maa--olen laudas, olen prost, olen nunn, kui tahan.. Aga 13-ga ma olen sama meelt..Ma olen kindel, et enamus kiimas mehi end enne ei pese, aga tahavad end imeda lasta... Kogemusi ei ole, aga ma arvan nii. Nagu jott siin mainis, et saapavabrikus töötades oled samasugune prostituut?? Huvitav--naised, kes töötavad tavatöölisena, on nagu rostid--aga kui mees teeb kellegi alluvuses tööd?? Kes tema siis on??? Kas ta pole samasugune prostituut??
˅ näita rohkem ˅
2016-12-14 19:36
Pesemata peenise suhuvõtmine võib tõesti ebameeldiv olla, aga kas pestud peenis oleks okei?

Õigemini peaks küsima, et kui ühiskonnas hakataks prostituuti suhtuma lugupidavalt, umbes nagu füsioterapeuti, siis kas see töö muutuks vastuvõetavamaks?
˅ näita rohkem ˅
2016-12-14 19:37
Kommar! Mul pole nende miljonääride ja tööandjate vastu midagi, kui nad kasvõi NATUKENEGI oleks huvitatud oma töölistest! Aga kui tööandja isegi oma töölisi ei tunne?? Vot seda ma olen nüüd Eestis kogenud ja olen mõelnud Soome tagasi mineku peale..Soomes tuleb talunik IGAL hommikul lauta..Küsib, kuiad läheb, näitab ette töökohustused ja peale tööd kutsub tuppa hommikusöögile..Siin aga me ülemus teab vaid, kust sebida EU toetusi..Mida rohkem lehmi, seda suurem toetus neile ja seda väiksem palk töötajale..Mina ei karda midagi.Ma leian alati omale uue tööandja..Ja suvel on mets mustikaid, maasikaid täis..Lähen metsa, korjan oma rikkuse sealt..Oleks minu teha--ma korraldaks streigi..Lihtsalt jätaks lehmad lüpsmata, kui me palk 1000 eur.kätte ei ole..
˅ näita rohkem ˅
2016-12-14 19:40
Brilla--kui minult see vastus, siis nagunii--EI!!!!!!!!!!!!! Ma olen iha saidi jaoks kiiksuga..Ma ei teeninda iial mitte kedagi..Ma seksin vaid armastatud..või siis äärmisel juhul meeldiva mehega..Meeldimine PEAB kindlasti olema
˅ näita rohkem ˅
2016-12-14 19:41
Muide mehed, kes abikaasasid ülalpeetavateks nimetavad võik peeglit vaatama minna.
Ise olete omale ju koju sellist naist soovinud.
Palgake lapsehoidja, koristaja, kokk ja pesunaine ning las naine pühendubki ainult oma tööle. Kõik need teenused on teil ju abikaasa puhul üldiselt tasuta käes+ tasuta seks.
Väga harva kohtab majapidamisi, kus mehed tõsimeeli majapidamisega tegelevad.
˅ näita rohkem ˅
2016-12-14 19:50
anonyym järgmine musternäidis, ma sellest ammu aru saanud, et hoopis mehed on naiste ülalpeetavad.
Sul vedanud ano, sest mina pole selliseid mehi isegi kohanud mitte.
˅ näita rohkem ˅
2016-12-14 19:50
seega parim tööandja on inimene ise omale ja siis ei pea kiruma ülemaid ega kaklema alamatega. samas need kes teistele tööd annavad annavad ka ühiskonnale midagi seega tahan jõuda sinna ,et amet on amet ja kui ei meeldi millegi pärast siis tuleb omal teha või minna sinna kus parem. prostituuti suhtumine on ikka eelkõige prostituudis kinni ja tema olekus . mõistuses jne . nagu keegi juba eelnevalt kribas siis need kõrgseltskonna prostituudid on väga haritud ( mitte kõik ,mõni on lihtsalt bari) ja nendega on millest rääkida jne . kuid ka see selleks .teema algusse tagasi siis on ju ihas igat sorti rahvast . skaala lai ja pikk ning neti maailm on illusioon mis luuakse esmalt ikka oma peas ja minnes labaseks siis küsida võib kõike on siine arusaam aga siis tuleb ka sellele mõelda ,et ka vastata võib mis iganes .
˅ näita rohkem ˅
2016-12-14 19:50
anol on niiiiiiiiiiiiiiiiii õigus! Miskipärast iha-s ongi jäänud selline mulje, et mehed on pomod ja rikkad ja teenivad ja naised istuvad kodus ja ootavad meestel oma ülalpidamist.. miskipärast mina reaalelus tean vastupidiseid asju..Enamus mehi--noored,nii 30 ja pluss..on jube väsinud oma päevatööst... Isegi oma töö juures ma näen, et mida noorem mees, seda saamatum on.. Kui ikka 40-ne mees on kogu aeg väsinud ja tahab peale suurt pidu magada nii 24 tundi ööpäevas+? Mis mees selline ka on?? Ma näiteks läksin eelmisel aastal otse firma peolt oma tööd tegema..Noored tahtsid puhata, sest nad olid niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii väsinud..Ja siis alahinnatakse minuealisi naisi..Et nagu vanamutt..
˅ näita rohkem ˅
2016-12-14 19:50
Ano, kas sa tunned palju selliseid mehi, kes oma kallist kaasat ülalpeetavaks nimetavad.
˅ näita rohkem ˅
2016-12-14 19:54
Siinsel lehel neid ikka omajagu.
Reaalses elus õnneks tean vaid mõnda üksikut sellist. Kusjuures enamasti maksab nende ülalpeetav naine oma tunduvalt väiksemast palgast enamuse pere ülalpidamiskuludest
˅ näita rohkem ˅
2016-12-14 19:56
Ok, Kommar! Ega tööandja olegi süüdi..On poliitikud, kes lubavad üldse nii väikest palka maksta.. Normaalne tööandaj ei osta omale helikopteri ja laevu, vaid eelkõige tunneks huvi oma töötajate vastu, kes talle need miljonid sisse toovadki! Hea öelda--hakka tööandjaks!! Heameelega hakkaks--aga kust ma varastan selle esimese miljoni oma firma tegemiseks..Aga samas--ma tunnen ka vahel heameelt, kui mingi 1990-ndal aastal miljonitega tegelenud ärikas ühel hetkel ka ilma koduta on! Mina tavainimesena ei stress, kuna ma harjunud juurikaid sööma ja mitte millesti lapsi koolitama..Mul pole kahju, kui eksmiljonära oma maja on sunnitud maha müüma..Sai miljonäri elu nautida--nüüd nautigu, kuidas elada eimillestki
˅ näita rohkem ˅