Foorum
2010-05-17 17:40
raha ja seks kütab kirgi
˅ näita rohkem ˅
2010-05-17 17:40
hea,kui ise seda tunnistad
˅ näita rohkem ˅
2010-05-17 17:41
olge mõnusad
˅ näita rohkem ˅
2010-05-24 12:14
ikka oleme
˅ näita rohkem ˅
2010-05-24 15:38
aamen.
˅ näita rohkem ˅
2010-05-24 15:45
ok,püha mees
˅ näita rohkem ˅
2023-01-22 09:34
jaaaa ikka ja ainult raha pärast seksisid naised ka ammustel hallidel aegadel
vähemalt selline mulje jääb tolle aja teemadele korraks pilku heites.
˅ näita rohkem ˅
2023-01-22 11:59
Millistel hallidel aegadel
˅ näita rohkem ˅
2023-01-23 02:39
Nussimajandus
˅ näita rohkem ˅
2023-01-23 11:53
2010-05-16 püstitati käesolev murelik teema, jallekoos.
seega 13 aastat tagasi murdsid naiste seas ebapopulaarsemad härrad samamoodi pead küsimusega, et kas naised seksivad seksi pärast või raha pärast.
mõned asjad ei muutu ajas
˅ näita rohkem ˅
2023-01-23 13:54
"naiste seas ebapopulaarsed härrad"?
Ega sa midagi nüüd sassi ei aja?

Need, kes on siis populaarsed, peavad millegipärast endale raha eest seltskonda ostma?

Midagi ei klapi selles loogikas...
˅ näita rohkem ˅
2023-01-23 16:39
Slave, isegi väga hästi klapib. Naiste seas populaarsed härrad ei pea siin nimelt tasuta seksi nuruma. Nad teavad kuidas seda saada ja neil pole põhjust nutta, et teised selle teenuse eest maksavad.
Probleemiks on see vaid neile, kellel kas pole raha või on nii lollid, et ei saa isegi raha eest.
Muidugi lisanduvad siia veel kadedad naised.
˅ näita rohkem ˅
2023-01-23 18:24
Raha eest seksi läbi aegade töötanud ja lahendus hädasolijale, seda mõlemapoolselt. Üks osapool tahab seksi ja teine raha. Siin pigem tahetakse lihtsamalt, et labane kuulutus, ma täna kiimas ja vaata profiili jne. Reede öhtul mees vindine ja kiimas, ei viitsi pingutada ja ongi lohku tõmmatud, et äkki saab kasutatud pesu Seksi osta mõtet ikka siis kui muidu ei saa no kiire või taolist.
˅ näita rohkem ˅
2023-01-23 21:25
Ka seksiga teenitud raha on ausalt teenitud, sest põhineb kahe poole kokkuleppel.
Mitte kellelgi pole kohustust seksida, rääkimata siis veel seksi eest maksmisest. Isegi abielupaaril pole kohustust omavahel seksida. Mitte kellelgi pole ka kohustust seksi teenust pakkuda, sõltumata sellest, kas tasulist või tasuta. Kõik toimub poolte kokkuleppel. Need on inimeste vabad valikud ja kõrvalistel pole siin midagi kobiseda, sest see ei riiva nende õigusi.
˅ näita rohkem ˅
2023-01-23 23:05
Tõsine arutleja oled, kui teisel arvamusel inimesed sinu meelest "nutavad". Hoorale pugemine on nii DNA-s juba, et stiil on kinnistunud.

Ja siis muidugi see "tasuta seks"... nagu peaks eraldi rõhutama, et loomulikult koostöö vormis tehtav asi on "tasuta". ja muidugi "nuruma" ka takkaotsa

Aga ikka ei klapi. Häma palju tahad. Hooraloogika on sulle ka pähe juurdunud.

Naiste seas populaarsed härrad ei pea tõesti nuruma, ega ka maksma. Vaid natuke isiksuse osas pingutama ja iseendaks jääma.
Mis on siis probleem üldse?
Keskkonna solkimine, kus naised ei taha suhelda, sest tunnevad endal automaatselt hinnalipikut küljes ja mehed ei taha suhelda, sest igasugu ossnaised hakkavad selgitama hooraloogikat, et "tasuta lõunaid ei ole". Vahest ongi muidugi parem debiilikud kohe eos elimineerida sel moel, kui selgub, et nad suhtlemisest midagi saada ei oska.

Nüüd võid kahjurõõmsalt väita, et ju mul pole midagi siis pakkuda... noh, eks on ikka, kuid kõigile ei saa meele järgi olla. Nagu sina selgrootu enne hoorale pugemist siin kõigi naiste advokaat püüdsid olla. Mees peab heas mõttes iseendaks jääma, mitte haledalt vingerdama.

Seega ma kordan uuesti väidet, et naiste seas populaarsetel härradel puudub vajadus endale seltskonda raha eest osta. Kui see populaarsus ei põhine maailma kõige odavamal populaarsusel, ehk rahal.
˅ näita rohkem ˅
2023-01-23 23:09
Veidi paotas ust su mõttemaailma ka see, et kirjutasid "...nad teavad, kuidas seda SAADA..."

Läbi aegade, alates Casanovast, on populaarsed just need mehed, kes oskavad asju teha nii, et naised saavad. Ja mitte raha.
˅ näita rohkem ˅
2023-01-23 23:54
Jah Slave, naiste seas populaarsed härrad ei pea seksi eest maksma, aga seda ainult juhul, kui nad ikka on naiste, õigemini küll selle naise silmis, populaarne. Kui seda pole, siis süüdistada saab see härra ainult isennast, mitte naist.
Minul pole siin vajadust mitte ühegi naise ees pugeda ja ma ei tee ka seda. Hoopis sina ise, Slave, püüad siin ju hoorade kirumisega pugeda, et äkki siis mõni halastab sinu, kui vooruse verstaposti peale. Aga verstapostide saatus on see, et neist minnakse lihtsalt mööda, ainult koerad käivad jalga tõstmas.
Mis Casanovasse puutub, siis tema ajal internetti ja iha lehte polnud, aga kui ka oleks olnud, siis tema poleks enda aega sellele raisanud.
˅ näita rohkem ˅
2023-01-23 23:58
Mis sa vennas ussitad siin
˅ näita rohkem ˅
2023-01-24 10:29
Valesti arvatud jott. Ma pole vooruse verstapost Ja halastust ka ei vaja seda enam

Muidugi su jutukeerutus on päris hale, sest püüad paari ilma loogikata lausega selgitada, et naiste seas populaarsed mehed ei olegi naiste seas populaarsed?! Ja siis veel lähed ainsusesse... et mingi "selle naise"... ja siis tuleb veel süüdistamise teema ka ajuvaba mõttelõnga lõppu? Ega sa veits kinni pole kuskile jäänud?

Kui ma annan mõista, miks Casanova oli naiste seas populaarne, hakkad sa mingist internetist soiguma. Kui sa vihjad, et internetti kasutab mingi kibestunud hälvikute kamp, siis olen nõus, et siia tõesti koguneb neid palju... mis tingib ka massilise raha pakkumise ja naiste kaubaks muutmise, millest omakorda püüavad normi luua hooramõtlemisega tegelased. Aga see kõik ei tähenda üldse, et populaarsed inimesed siia üldse ei satuks või omal moel siin ei suhtleks.
˅ näita rohkem ˅
2023-01-24 11:31
Slave, ma võin ju sulle haledana tunduda ja enda põhimõtete külge olen ma jah kinni jäänud. Räägin siin ju juba üle kümne aasta põhimõtteliselt sama juttu. Väike areng on kindlasti toimunud, aga seda detailides, mitte suures plaanis. Minu põhimõtted ei sõltu sellest, kellest parajasti jutt käib.
Mina ei näe Caprichosas probleemi. Tema käib kindlalt oma rada ja julgeb häbenemata seda ka tunnistada. Probleem on, Slave, sinus endas. See polegi ju nii ammu, kui sa kirjutasid, et oled Capriga kohtunud ja et onaneerid tema pilte vaadates. Sulle polnud ju siis ka saladuseks, millega Capri tegeleb ja see ei vähendanud sinu vaimustust tema suhtes. Siis aga tuli kannapööre ja jumalannast sai saatan. Põhjust tead sina ise, mina võin seda vaid arvata. Ja nüüd püüadki enda isikliku probleemi serveerida teiste probleemina.
˅ näita rohkem ˅
2023-01-24 14:17
Põhimõte saab olla ka see, et põhimõtteliselt põhimõtteid ei ole. Või siis on need, mis pugemiseks sobivad.

Capri ei tunnista midagi. Misasja sa jälle sokid?! Ta nimetab ennast igat muud moodi peale selle, kes ta tegelikult on. Vahepeal lausa võõra mõisa mõisapreiliks... Samamoodi oled sa ise nii selgrootu, et ei julge teda hooraks pidada, sest "sa pole ise näinud või teinud" või midagi sellist. Libe ja odav jutt, mis ei sega sul teiste kohta oma lollusi kindlana esitada.

Selleks, et Capri olemust tabada, tuleb tema postitusi lugeda ja ühtäkki võib taibata, kellega tegu. Kui ma ütlen, et ta on allakäigus, siis tähendab seda, et ta on kunagi natuke paremal positsioonil asunud. Veidi isikusse süüvides ei ole mingit tahtmist enam sellise ärakeeranud eneseimetleja peale onada. Pööre tulebki siis ja seda enam, et ta lihtlabaselt valetama hakkab ja sisuliselt ka alatuks muutub. Et miks alatu? Vaata, ma ütlesin kunagi tema kaitseks välja, et ta oli võrdlemisi kena kunagi ja siis hakkas ta mingeid lugusid veeretama... Millest on näha, et peast hooraks muutunud eneseimetlejat pole vaja toetada, sest ta pole seda väärt. Veelgi enam, ta näitab enda olemust.
Mul ei ole isiklikku probleemi, kui jätta välja see, et ma pean seda tohmanit maavillaseks ahnitsejaks, kes ei hoia mitte milleski tagasi, et aga rohkem saada. Ja esitab siin oma lugu, nagu elu ja tegevused oleksid lihtsalt kaup. Sina jott, jutlustad ka mingit "tasuta lõunate" ja "taksojuhtide" teemat aga need metafoorid on küündimatud ning alandavad nii naisi, kui mehi. Sest mehed ei pea naisi ostma ühe funktsiooni jaoks ja ja naised ei pea ennast igal juhul müüma. Keegi ei keela seda teha, kuid suhtumine kogu sellesse protsessi on meil üksteisest ülepunnitamisega ja lugupidamatusega seotud. Nii enda, kui teiste vastu.
Maavillased muidugi ei oska lihtsalt lustida ja isikulisel tasandil asjadele läheneda. Hoor ja sina olete selle hooraideoloogia esimesed haipijad ja mul ei ole tõesti muud isiklikku probleemi, kui ma ei jaga seda seisukohta ja mulle ei meeldi, et te kohalikku keskkonda oma ostureligiooniga üle valate.
Lisaks muidugi teie isiksused, mis paistavad päris hästi välja ning on sellised... väikese inimese omad ning mul pole mingit probleemi seda teile korduvalt öelda, kui jälle kõiketeadvalt targutama hakkate.
˅ näita rohkem ˅
2023-01-24 14:29
Slave, seni kuni sul veel Capri juures mingit lootust oli, pugesid tema ees, sest mida see avalik kiitmine ikka muud oli, Siis aga tuli kannapööre ja hakkasid tema mahategemisega kellegi teise ees pugema. Nii lihtne see ongi ja selles, et sa enda sõnu sõid, pole sul kedagi teist süüdistada
˅ näita rohkem ˅
2023-01-24 16:40
Sa vaatad natuke oma mätta otsast "Capri juures lootust..."
Capriga on lihtne - maksad ja saad. Peale selle olen ma pervert ja mind tema imalromantilised imemised tõesti ei huvita.

Ja eks ole. Lihtsalt kellegi eest millegi ütlemist pole sinu jaoks olemas? Ikka pugeja pilt lööb läbi ja sa ei suuda muud mõista. Nagu ka pööret, kui isik ennast alla laseb. Mul pole mingeid sõnu süüa, kui keegi ise ennast idioodiks teeb. Lisaks tean ma tema olemise ja tegude kohta oluliselt rohkem, kui siin kirjutan.

Et siis kui kirjutad mingit täiesti segast teksti kellegi populaarsusest ja süüdistamisest, siis peaks sellest nagu aru saama ridade vahelt lugedes?! Sa oled ikka täiesti eit! Ütle, kui sul midagi öelda on ja ära vihja umbisikulistes vestlustes, kus mina räägin üldiselt ja sina juhid jutte isiklikeks.
Samamoodi võiksid nüüd teada anda, kelle ees mina poen Saaks natuke naerda jälle.
˅ näita rohkem ˅
2023-01-24 18:00
slavetodomme
2023-01-24 16:40:13
Capriga on lihtne - maksad ja saad.
----------------------------------------------------------

millest selline teoreetiline üldistus?
kas sa maksid ja said, slave?? ilmselgelt mitte.
või tahaksid sellest konkreetselt rääkida, kui palju sa siis maksid ja mida täpsemalt said?
muidu jääb su jutt tavapärase turumuti fantaasia tasemele....

arusaadav, et tegi sul meele mõruks kui ei pääsenud ka tasulisele kohtumisele.
hoolimata mitmetest sellesisulise sooviga kirjadest
nüüd pakub sulle lohutust luul, mida pidevalt esitad....nagu sina oleks mingi äratõukaja rollis olnud omast arust.....
et hoopis mina siis saatsin sulle kohtumisesooviga kirju ja masturbeerisin sinu piltide peale või?
suht jabur.
aga tundub, et slave igava elu vürtsitamiseks sobib see aastaid kestnud närimine/laimamine/urgitsemine/halvustamine täitsa hästi.
ääretult mehelik käitumine, eksole
˅ näita rohkem ˅
2023-01-24 19:33
Slavetodomme ja Caprichosa suhtlus siin foorumites sama nagu paari halb lahutus.
Kõigile ja aegade lõpuni.
˅ näita rohkem ˅
2023-01-24 19:47
Nad läksidki kunagi lahku, siis kui slavetodomme Soome tööle läks.
˅ näita rohkem ˅
2023-01-24 19:51
impala,
kas jfjm pihta slave poolt suunatud solvangud on ka nagu halb lahutus?
ja kõigi nende "pugejateks" või "koerakesteks" nimetamine, kes slave kirumiskampaaniatele pole takka kiitnud, siin viimase paari aasta jooksul....
või on häda selles, et slave saab rahulduse kõigi verbaalsest alandamisest, kes julgevad temast erinevalt asju näha?
(nendest, keda ta sõnasõja käigus isiklikult rünnanud aja jooksul, saaks kena nimekirja teha. praeguseks siit enamus terve mõistusega erapooletuid foorumlasi paraku kadunud....).
˅ näita rohkem ˅
2023-01-24 21:23
Mina onan rõõmuga teie kõigi peale ja ei näe selles mingit probleemi.
˅ näita rohkem ˅
2023-01-24 22:21
Jott, kas sa ma tegin su teemas lolliks, et sa mingit äranämmutatud intriigi vedada püüad?

Kuidas nende populaarsete härradega jäi?

Ja loomulikult Capri... sina ja sinu lakei on "kõik"
Tee see nimekiri või ära plädise niisama!!!

Aga jah, populaarsed härrad, kes millegipärast peavad seltskonda ostma, oli teemaks.
˅ näita rohkem ˅
2023-01-24 22:38
slave, kuna sina seltskonda ei osta....eksole? oled järelikult nii populaarne, et naistehordide rünnakute tagajärjel väändunud uksepiida remont kuulub igakuiste väljaminekute hulka.
või mis
˅ näita rohkem ˅
2023-01-24 22:44
Mõtiskle edasi, mul ükskõik.
"hordid"? - su sõnakasutused on äratuntavalt üksluised. Ilmselt minett ka...
˅ näita rohkem ˅
2023-01-24 23:05
miks nii tagasihoidlik nüüd, slave?
kui jutt korraks mittepopulaarsete meeste peale läks, olid küll kohe tagajalgadel nagu kiimlev härg, kelle nina ees punaseid trussikuid lehvitatakse
naiste hordid, massid, pataljonid, misiganes.....kõik nad ju su onnikese ust ründavad, onju
sel ajal kui sa siin virtuaalseid sõdu pead ja uneled minettidest, mis saamata jäid.
˅ näita rohkem ˅
2023-01-24 23:08
Slave, ma vist juba ütlesin, et populaarsed härrad reeglina ei vaja iha lehte ja kui mõni siiski satub siia meelt lahutama, siis selleks meelelahutuseks pole naiste sõimamine.
See on poisikeselik käitumine. Nemad sõimavad, sest üritavad teiste poiste ees kõva meest mängida.
˅ näita rohkem ˅
2023-01-27 08:23
Mõnedes stripiklubides pidi olema kõige hinnatum võimalus just vaatajate vaatamine.
Siin saab mõni vist paguneid sõimlejate sõimamise eest

Jah, väga võimalik, et populaarsed härrad (huvitav, miks nad peavad siiski vanamoeliselt mingid "härrad" olema? C märg unenägu?) seda iha lehte ei vaja. Nagu ei vaja nad ka prostituute...

"Hordid" on millegipärast levinud sõnakasutus, "masside" ja "pataljonide" ees. Viitab ennast pidevalt peeglist vahtiva kasutaja silmakujule?
Aga näha, et ikka kripeldab. Uskumatu.

"kiimlev härg" on järjekordne Å¡edööver sõnaühendite leiutamises. Umbes nagu "teenuse rentimine" juba. Hoor on sassis.
˅ näita rohkem ˅
2023-01-27 08:37
See Joti mõistukõne on nii tobe, et vajab ilmselt lausa lahtivõtmist...

"Slave, ma vist juba ütlesin, et populaarsed härrad reeglina ei vaja iha lehte ja kui mõni siiski satub siia meelt lahutama, siis selleks meelelahutuseks pole naiste sõimamine."

Vist juba ütles, aga ei öelnud ka, sest sa eeldad, et sinu nihkes mõtteid tuleb ridade vahelt lugeda.
"härrad" ei vaja, aga lahutavad siin meelt? Nagu prostituutidega?

Ja siis naiste sõimamine? Enamasti sõimavad mingid tegelased siin ühte ennastimetlevat hoora, kes on adekvaatsuse minetanud. Mitte keegi ei tea, kui "härrad" nad tegelikkuses on. Teatud asjad kipuvad tihti räpast sisu varjama...
On isegi üks tüpaaž edasijõudnud naistevihkajaid, kes ennast prostide peal välja elavad. Ja neid pole vähe.

Joti jutu puhul ei ütleks isegi mitmuses "naised", sest teiste kohta pole viimasel ajal olulist kriitikat märgata. Aga hoorale meeldib enda isikust pidevalt mitmuses rääkida, nagu annaks see tema plämale kaalu. Eks siis lakei hoiab "meid on palju" - stiili.

Ja ma ei saa üldse aru, miks sa mulle seda kõike nina alla hõõrud?! Ma ei ole mingi "härra" ja ei pretendeeri ka erilisele populaarsusele, sest mul on omad teemad. Aga noh, sa mainid ju nii umbisikuliselt eidelikult jutu sees
˅ näita rohkem ˅
2023-02-06 10:22
"On isegi üks tüpaaž edasijõudnud naistevihkajaid, kes ennast prostide peal välja elavad. Ja neid pole vähe."
---------------------------------------------------------------------------------

see lause võib osade trollide sõimlemisekihku põhjendada küll.
kas see kehtib teatud mõttes ka slave kohta? võimalik......
kuigi ta üritab teha näo justkui saidil tegutsevad kümned prostituudid ja sajad muud teenusepakkujad teda absoluutselt ei häiri.
(naistevihkajalik vihakõne oli siiski tema kontol mingil ajal kõigile imetlemiseks näha...).
kogu kibedus on siis suunatud ühe võõra inimese vastu? kes pole muide slavele mitte midagi halba teinud
ainsaks põhjuseks teadmine, et see naine on oma valikutega rahul ning naudib hobi ja sissetuleku ühendamist?

tundub, et mingi psüühiline nihe on siiski seda "edasijõudnud naistevihkaja" stiilis meelelahutamist põhjustanud- rääkides slavest.
või koosneb päriselu meelelahutus 99% goonerdamisest?
natuke üksluine, ilmselgelt
ja vahelduseks on hea ning turvaline läbi ekraani kedagi hooraks sõimates vaimset orgasmi kogeda, eksole.
˅ näita rohkem ˅
2023-02-06 11:21
Vaidlen Rahule vastu. Mul on tulnud palju käia erinevate inimeste kodudes ja pole need naised parandamiste suhtes nii abitud midagi. Vastupidi, hoopis meeste kodudes kohtub neid logisevaid asju rohkem. Ja mitte mingitel paadialustel, vaid just lipsuga härradel, kelle korterist ei leia isegi teravat nuga, haamrist ja kruvikeerajast ei tasu unistadagi. Istuvad need härrad enda mullis, tegutsevad mingil kitsal erialal ja kõik ülejäänu on nende jaoks ulme. noh ja paljude meeste kohta kehtib ütlemine, et kingseppa lapsed käivad paljajalu.
Üksikute naiste korterites olen kohanud korralike tööriista komplekte ja need naised on ikka osanud neid kasutada ka. Ja kui neil puuduvadki oskused millegi korralikult parandamiseks, siis nad vähemalt üritavad ja on sealjuures väga leidlikud.
Mis koristamisse puutub, siis siin ei suuda keegi võistelda vanatüdrukutega.
˅ näita rohkem ˅
2023-02-06 13:30
Capri esituses taas mitu valeväidet.

"(naistevihkajalik vihakõne oli siiski tema kontol mingil ajal kõigile imetlemiseks näha...)"

Naistevihkajalik - on täiesti meelvaldne tõlgendus. Kiirelt refereerides oli sisu selles, et tänu looduse poolt antud suguorgani tüübile ei ole ühed teisest paremad või ei pea ennast seetõttu automaatselt ülimuslikuks pidama. Ei mehed naistest ega ka vastupidi.

Minu elu ning meelelahutused ei koosne goonerdamisest, ma ei ole "edasijõudnud naistevihkaja", ma ei koge mitte mingisugust orgasmi lollaka hooraga vaieldes, mu elu ei ole üksluine, ma ei ole kibestunud ja suhtlen täiesti vabalt ja võrdlemisi palju erinevate naistega.

Nii lihtne see ongi. Kirjutagu see edutult hobi ja tööd ühendanud hoor, mida tahes

Miks edutult? Sest tema mõttemaailmas on siin nähtavalt toimunud pöördumatu allakäigu nihe.
˅ näita rohkem ˅
2023-02-06 13:42
jfjm,

ei tea, kus kohas sa siis külas käid.

See millest mul jutt on, on kogemused naistega kes on sündinud vahemikus 1963-1980, et kes tahavad arvutit koos arvutiparandajaga, klaverimängijat koos klaveriga, või taksot koos taksojuhiga, selle asemel et endale ise soetada arvuti, klaver, auto. Ning kui ei saa midagist korda siis pigem kogunevad need lagunemised ja tegemata tööd.
˅ näita rohkem ˅
2023-02-06 13:59
olgem ausad, slave.
kui sinu meeleheaks etendaksin edutut ja õnnetut, siis oleks sul ju süda rahul ja ehk sõimamise ihagi väiksem
kunagi mainisid, et kui tunnistaksin "ameti pöördumatut negatiivset kõrvalmõju eraelule" vms, siis oleks rahu maa peal

sulle kohe meeldiks uskuda, et suheldes paljude inimestega intiimsel tasandil peaks muutuma tuimaks ja hirmus õnnetuks?
kindlasti leidub teenindajaid, kes liinitöö käigus tunnevadki tülgastust ja tüdimust ja mingit head energiat oma tegevusest ei saa.
katsu aru saada, et on ka neid, kes naudivad.
vahel liigagi
minu jaoks on see edukas hobi ja ameti ühendamine.
ka reaalselt külastanud inimesed on muide sellel arvamusel.
seega sinu oletamised miskit ei muuda. küll aga jätavad sinust kibestunud mulje.

aga selle vihakõne võiksid ju uuesti oma kontosse või foorumisse üles panna, slave.
siis saaksid teised ka arvamust avaldada, kas on tegemist naisi respekteeriva ja vaimset stabiilsust näitava kõnega...
või siiski pigem vihkajalik tekst.
˅ näita rohkem ˅
2023-02-06 15:30
ah capri sa oled pigem ise üks "vihakõne", lihakõne, sest ega su suhtumine meestesse pole kiita. Eriti kui sa selliseid sõnamoodustisi kasutad, mida pigem kanakarjakambaka tegijad kasutavad.

Kui sulle meeldib "liinitöö", elu on mõnus ja lill, edu sulle siis ja naudi, lipp kätte ja marssima! Kuid räägi enda eest vaid, mitte et teiste eest,
See on mõni erandjuhtum et kes tunneb "liinitööst" mõnu. Statistika ja uurimused näitavad et enamikele naistele on siiski see suur partnerite arv ja/või vahetumine laostav.
˅ näita rohkem ˅
2023-02-06 16:43
Minu heaks pole tõesti vaja mitte midagi etendada.

Suur partnerite arv ei pruugi olla laastav. Oleneb suhtumisest asjasse.
˅ näita rohkem ˅
2023-02-06 16:47
Ja mul ei ole ühtegi vihakõnet uuesti panna, sest vihakõnet selles tähenduses pole.
Sul on halb komme asju, tegevusi jms nimetada mingi viltuse, põikleva või sogastava nimetusega. Lõbunaised, teenuse rentimine, vihakõne - kõik on mingi kergelt vääraka rakursi all. Isegi härg, vaeseke.
See näitab sind lihtsalt ebakindla ja ebausaldusväärse susserdajana.
˅ näita rohkem ˅
2023-02-06 20:03
Slave, serveeri seda kuidas tahad, aga kui sa nimetad kedagi hooraks või litsiks, siis paaku on tegemist vihakõnega.
˅ näita rohkem ˅
2023-02-06 20:58
Tissidega ussid ja munadegamaod siin koos
˅ näita rohkem ˅
2023-02-06 23:13
mina nii valiv ei ole. strapiga kõlbab kõigile
˅ näita rohkem ˅
2023-02-06 23:46
ega sul capi jah suurt valida ole enam midagi
˅ näita rohkem ˅
2023-02-07 00:00
Aga Okil on - parem ja vasak. Valik missugune
˅ näita rohkem ˅
2023-02-07 00:04
Vihakõne on liberaalsete buumerite jaoks lihtsalt yks värdsõna, millega justkui epateerivalt kaitstakse sageli mannetult seda osa yhiskonnast, kes seni saanud ja ilmselt saab ka edaspidi oma asjade ja tegevuse eest vastutusega hakkama.

Mille poolest siis lits või hoor on naisi solvavad sõnad?

Kas lõbunaine ja prostituut kõlavad paremini???

Ma pole intiimtöötaja, kuid see, et suhtun tabude ja kompleksideta sexxxi, vb minust vabalt luua sotsiaalses kontekstis libu või isegi prostituudi...
Kuigi ma ei tegele prostitutsiooniga.

Ja samas loomulikult ärritab see, et massaazhi ostjad libisevad teemast välja s t et üpris suur osa massaazhi soovijatest eeldavad, et küsida vb kõike, ning isegi fb vm võrgustikes, mitte sexxx teenuste või sexxx suhtluse saidil.



Mind ausalt ei huvita võõra inimese intiimsed vajadused, kuid inimkeha tunnetan hästi.

Ja austan.
Kuid austuseni on vaja jõuda!

Mida pakuvad ja teevad teised naised siin saidil, mind ausalt öeldes ei huvita.
Igayhel oma lõbud ja huvid!

Kuid intiimtöö ei sobi kindlasti igale yhele, see on selge.

Kui naisel v mehel on hirmsasti vaja nimetada asju ilusa või softi kõlaga, siis ei muuda see asja olemust või sisu, mida täiskasvanud inimene ei peaks häbenema.

Kas tõelisel hooral või libul on kompleksid???
Kahtlemata leidub isikuid, kellel need kompleksid puuduvad. Ja selliste isikutega on väga lahe kohtuda ja mängida.

Ja õnneks on selliseid kinky sid vähe, kes haakuvad. See loob eeldused, et pyhenduda saab valitutele ja loomulikult on see vastastikune!💃🧘‍♂️👉💝💋💝🙏🙏🙏
˅ näita rohkem ˅
2023-02-07 00:46
rahastamise reklaam pidi olema keelatud aga ometi pilt , mil pole erootikaga midagi pistmist ja reklaam pildil viitab nö.ostmisele , on üleslastud ....
https://www.iha.ee/index.php?mode=picture&id=959919
˅ näita rohkem ˅