Foorum
2023-02-07 04:35
Kert70 ehk qwerty112 reklaamib alati raha. Tehku oma paksu perse all puus korda kuradi sant selline. Ihasponsor.
˅ näita rohkem ˅
2023-02-07 08:25
Hmm jott... kas orjaks nimetamine on ka siis vihakõne? Selline ühesõnaline vihakõne...
Sest mina olen nagu olen ja pole sinu asi mind kuidagi nimetada... kui nüüd capri mõttelaadi peegeldada.

Eriti hea on see, et sa pole tekstiga kursis aga eeldad, et sisaldas sõna "hoor" või "lits".
Taaskord teed järeldusi või võtad sõna asjas, mida sa faktiliselt ei tea aga igaks juhuks viskud muusale poolehoidu avaldama.

Ära siis imesta, kui sind lakeiks pean. Oma pidevas "vihakõnes"
˅ näita rohkem ˅
2023-02-07 09:39
ellips, oma kehaosade reklaam ja liputamine avalikus ruumis on ka keelatud Selliseid lolle nagu sina on siin ihas küllaga, mine ravile!
˅ näita rohkem ˅
2023-02-07 11:52
natukeneveel ja ellips, tore on lugeda, teie muinaslugusid kirjutage ka politseisse avaldus, kuidas kert70 teid ahistab ihas
˅ näita rohkem ˅
2023-02-07 12:13
"hoor on sassis"
" Enamasti sõimavad mingid tegelased siin ühte ennastimetlevat hoora"
jne. jne. jne.

umbes igas teises postituses kasutad sa "argumenteerimisel" sõimlemist, slave. ka käesolevas teemas.
pigem reegel kui erand sinu puhul, eks
tundub üllatav, et jätad sellega vihkava mulje? ja mitte ainult minule....

kui hetkel rääkisid "muusast", siis ega see paar aastat kestnud sõimu ja laimu olematuks tee
aga miks sa kõiki lakeideks, lipitsejateks, tallalakkujateks, nõrkadeks, koerakesteks oled tituleerinud, kes sinu sõimukampaaniaga pole kaasa läinud?
kas su nartsissistlikult õrn ego ei suuda leppida, et mõni inimene mõtlebki sinust erinevalt?
ilma et kellegi taldu lakuks või mingit personaalset kiindumust minu suhtes tunnetaks.
˅ näita rohkem ˅
2023-02-07 12:22
aga kui julged, võiksid siiski vihakõne moodi teksti (mis sinu väitel polnud vihakõne...ehk hoopis austusavaldus naistele ja vagiinadele? ), uuesti avalikkusele imetlemiseks üles panna, slave.
et igaüks saaks omad järeldused teha....kas tegemist "edasijõudnud naistevihkajaga" või psüühiliselt stabiilse ja viisaka mehega.....

keegi "täiesti uus" tegelane mainis siin kuskil väidetavalt suurt partnerite arvu.
slavel on selles suhtes õigus, et ei pruugi see tingimata laastavalt mõjuda....
kui inimene ise naudib ja pole sunnitud kellegagi seksima, siis aktiivne suguelu peaks just õnnehormoonide hulka suurendama.
ilmselt rohkem kui ekraani taga seene poleerimine
˅ näita rohkem ˅
2023-02-07 13:19
Jah, aga praktiliselt kõik märgid siin näitavad, et sina nende õnnehormooni ahmijate hulka ei kuulu.
See väike kingituse asjaolu, mis muudkui tagant pressib... seesama, mis su siin tõmblema ja turundama paneb... see on sul asja untsu keeranud. Nagu ka suhtumise meestesse.
˅ näita rohkem ˅
2023-02-07 21:28
tõesti ei tea, mis märkide või kohvipaksu pealt slave läbi ekraani ennustab.
aga õnnehormoonide suhtes panid küll pehmelt öeldes põõsasse
suhtumine meestesse?
on alati olnud vägagi positiivne. eriti viimastel aastatel, kui palju rohkem on meeldivaid kohtumisi erinevate inimestega ette tulnud kui kogu eelneva elu jooksul kokku.

ja unustad ühe pisiasja, slave.
sinuga kohtusin ilma mingi kingituseta.
kuna tol hetkel tundusid ise natuke nagu kingitus.
hiljem enam mitte
lihtne tõde, mida nii raske aktsepteerida?
minu huvid ja suhtumised on üldjoontes siiski samaks jäänud.
˅ näita rohkem ˅
2023-02-07 23:38
Aitäh capri et veelkord siis kordad et mis minevikus kirjutasid, kuid oma teises sõnastuses-

"ja unustad ühe pisiasja, slave. sinuga kohtusin ilma mingi kingituseta.
kuna tol hetkel tundusid ise natuke nagu kingitus.
hiljem enam mitte lihtne tõde, mida nii raske aktsepteerida?
minu huvid ja suhtumised on üldjoontes siiski samaks jäänud."

Ent miks mitte siis selle mineviku pärast mis siis ilus oli, teha rahu? Eriti kui suhtumine on sama (mitte et oma hüüdnimele viitaks ). See oleks ka ehk
su tervisele parem? Sest sedasi jätkates pigem mõtted jätkuvad sul endal nõiaringis, selle asemel et millegi parema peale mõelda ja energiat anda.
See teema sul siin ammu ammu juba käärib ja ütleks et asi on läinud üle piinlikkuse piiri, ent hilja selle ütlemisega kõrvalseisjana siin. Kuskil aasta jagu
vähemalt.


JA et sul on ALATI olnud vägagi positiivne, eriti viimastel aastatel ja palju rohkem meeldivaid kohtumisi erinevate inimestega... aga virised 1 mehe kallal siin?
Seega, Ei usu, ei usu ei usu, vastasel juhul oleks sul ehk mõtted huvitavate ja meeldivate inimestega hõivatud... Oled lihtsalt kiindunud ja ei saa üle minevikust?

Ka ei ole keegi sinu suhtes miski vihalembeline (saunas ehk? ), ja need on suht mõttetud pseudoprobleemid millest sa jahud või üritad lõkkele puhuda
mis on isiklikku laadi pigem, ning ei lähe teistele absoluutselt korda. Inimesed lihtslat "vahetavad kanalit" kui kostab sõna lihakõne.. ei.. vihakõne, mis on pigem miski kanakarjakambaka kampaania korras.

Sulle on ka seda varem öeldud ja korduvalt ning mitme erineva inimese poolt et 1. naudi siis kui sul mõnus; 2. sul on mõnus klientuur ja saaksid ka ravimassaaziga tegeleda; , ning naudi siis. Ent sul neid ka foorumi postitusi tuleb vops ja vops ja muudel teemadel eriti nagu pole sõnavõtte olnud eriti just viimasel ajal sinult? Sina kui ravispetsialist ehk võiksid pigem kirjutada ehk häid massaaziraviartikleid (no ma loeks lausa huviga!)... või anekdoote.
ja see oleks kõrgem väärtus kui siin kirjutada vihakõnekõnevihalihaihakõnekõne. Ehk ka su tervisele parem??
NIng mul endal tekib kah tunne et kõik on ringiratast (ei, paigaltammumine) ja kui midagi uut ei teki lõbusamat peale anekdootide lehe, siis ka mina tüdinen sellest foorumis lugemisest.

Minevikust meenutades seda et olen ka üritanud neist naistest aru saada kes on pehmelt öeldes nn. "seksilembelised"... tahtsin aru saada ja tegelikkuses on väga vähe neid kes on et "vou jess, mõnna - suhtumisega" hüperseksuaalsuse puhul. Pigem ikkagi on selle taga et nad on õnnetud. Ja miks nad seda teevad? Ka need kes seda ei teegi üldse raha pärast, nende jaoks seks on pigem nagu stressi maandamise allikas. Kui seda võimalust poleks, siis oleks neil pigem alkohol selleks. Jälle hakkab jutt pihta et vot mis toimub ja mured, ning jälle jutt et vot lihtsalt teine ei jõua elada, ning ei olegi seks sellepärast et ülimeeldiv oleks. Seetõttu need naised teevad kah mind vägagi ettevaatlikuks pigem ja neile pigem nagu vaja hoopis sageli üllataval kombel pigem kedagist kes kuulaks ja ka niisama kaisus hoiaks, kui "rautaks" ja korraliklut koju läheks peale paari tundi. Ning siis üllatus on see et neile tekib tahtmine tulla külla ka et lihtsalt niisama olla ja käsi käes käia, olgugi et tutvumise algul vaid hargivahe teema olekski olnud.
˅ näita rohkem ˅
2023-02-08 00:02
rahu,
see postitus polnud sinule suunatud ja ei tohiks sind ka kuidagi isiklikult puudutada, vist?
sorry, et ei viitsi su pikka lohisevat teksti läbi lugeda.
aga ilmselt ma ei mõtleks slave peale ega "viriseks" kui tema ühel hetkel obsessiivse huvi mu eraelu vastu kaotaks ja sõimlemise lõpetaks.
ükskõik mis teemal diskuteerida....seksfantaasiatest, sokikudumisest või ilmast, hüppab mingil hetkel kohale slave oma müüdava hoora joruga. nii umbes paar aastat juba.
lisaks natuke laimamist ja teenuse halvustamist (mida tal tarbida ei õnnestunud).
piinlik tõesti, et täiskasvanud mees nii käitub.
mina lihtsalt vastan talle, viisakusest
mis ei mõjuta kuidagi suhtumist ega suhtlemist kõigi ülejäänud meestega
˅ näita rohkem ˅
2023-02-08 00:50
2023-02-08 00:02:11
rahu,
see postitus polnud sinule suunatud ja ei tohiks sind ka kuidagi isiklikult puudutada, vist?
sorry, et ei viitsi su pikka lohisevat teksti läbi lugeda.
aga ilmselt ma ei mõtleks slave peale ega "viriseks" kui tema ühel hetkel obsessiivse huvi mu eraelu vastu kaotaks ja sõimlemise lõpetaks.
ükskõik mis teemal diskuteerida....seksfantaasiatest, sokikudumisest või ilmast, hüppab mingil hetkel kohale slave oma müüdava hoora joruga. nii umbes paar aastat juba.
lisaks natuke laimamist ja teenuse halvustamist (mida tal tarbida ei õnnestunud).
piinlik tõesti, et täiskasvanud mees nii käitub.
mina lihtsalt vastan talle, viisakusest
mis ei mõjuta kuidagi suhtumist ega suhtlemist kõigi ülejäänud meestega

.......

viisakas silikoonist imur, kes vastab ja suhtleb igas teemas, lihtsalt mölapidamatusest 😅
˅ näita rohkem ˅
2023-02-08 01:07
Capri! Piinlik on sinu käitumine hoopis. Eriti see sinu musta pesu pesemine avalikus foorumis. Ise kasutad sõna "viisakus", aga ma ei loe küll kuidagi viisakust või "viisakusest vastamist" sinu kirjadest välja slavetodomme aadressil, et kui see on lausa ka poriloopimist sisaldav samas kirjas. Pigem olnuks viisakas arutada privaatselt sedasorti probleeme mitte avalikult foorumis, või laotada isikliku kohtingu detaile, või kiskuda teisi sellesse?

-- ütled et see ei olnudki mulle suunatud, ja ei tohiks mind puudutada. Kuid siiski. Esiteks sa ju kirjutad AVALIKUS foorumis ju siin ja pigem asjadest mis on privaatset laadi ja tulnuks rääkida privaatselt asjaosalisega. Ning teiseks ma olen isik kel on madal valulävi selliste juhtumite osas kui märkan midagi sellist.
Ning selge see et pani sulge haarama su inetu komme arvete klaarimine või "musta pesu pesemine" avalikus foorumis ning veel hullem -- aastast aastasse! See on inetu, piinlik. Ning minu sõnum on et tee seda temaga PRIVAATSELT rääkides.
Kujuta ette -- tulin foorumisse, uustulnukana ja siis näen mingit kassikaklust ja ikka on teemalõimed et kus slavetodomme ja capri on siis omavahel ketramas, ning neid teemasid palju! Mis mulje jääb? Nagu seebiooper mis 2305-nda episoodi juures, kuid teema on rohkem privaatset laadi, ning selle lahendamise asemel sa norid ja nokid ning venitad... Mu jaoks pigem üle mõistuse, eriti kui avalikus foorumis, et noh võta aga kah sõna sekka...


Muidugi ma ei hakka eks ketrama siin kaasa seda aastast aastasse, sest ma näen et sa oled võimeline puurima läbi mitmete lehekülgede ja tundub siin lihtsalt oma energia raiskamine siin kaasarääkimisega mu jaoks.

ÜKS asi peaks sind mõtlema panema -- miks nii on, et vaatamata kõigi nende paljude meeldivate kohtumiste põhjal mis sul on klientidega... selle asemel et neile keskenduda, kasutad seda foorumit liivakastina kirudes ikka vaid ÜHE JA SAMA härra kallal kõik see aeg? Aastaid.
˅ näita rohkem ˅
2023-02-08 10:55
capile enam raha ei taheta anta, sest tahab vaid pimedas toas toimetada. kuradi ahv näita nägu ka ükskord. ainult silikoon perse ja kummitissid
˅ näita rohkem ˅
2023-02-08 11:07
kohe täitsa "uus" kasutaja rahu99..........kelle eelnevad kontod on siin moderaatorite poolt blokeeritud, nagu nüüd selgus.
huvitav, mis põhjusel

mu meelest võiks ka isiklikud probleemid omavahel lahendada.
seepärast korra kirjutasin slavele postkasti, sõnasõja algperioodil. paraku tal polnud julgust või soovi privaatselt vastata....
ju siis tema eesmärk oligi avalikult mind halvustada ja laimata. mitte tegelik arusaamatuste selgeks rääkimine.

kui mõnele pikema juhtmega tegelasele pole kohale jõudnud, siis-
mul pole mingit soovi slave kiruda. isegi solvumist pole kõigi nende laimukampaaniate peale.
ega vihaenergia pole niisama pisiasjade ja tobedate vaidluste peale raiskamiseks

erinevate eluvaadete üle saab muide ka täitsa neutraalselt arutleda. heaks näiteks jfjm postitused..
rahu99 võiks natuke empaatiat arendada ja mõelda, kas tema suudaks neutraalseks jääda, aastaid kestnud isiklike rünnakute peale....
kui üks isend võtab oma missiooniks teda sõimata hooraks ja igal muul viisil maha teha.
halvustades teenust, mida ta pole proovinud.....lisaks jutud "seksuaalsest küündimatusest", isegi laim tablettidest ja alkoholismist. no milleks nagu??
laimamine on muide ka foorumi reeglite järgi keelatud.
et peaks nagu kõike seda tolereerima ja vaimse vägivallaga leppima?
noh, mina nii ei arva.
madala valulävega "uustulnukad" võivad rahulikult minu postitused lugemata jätta ja neile vastamise kohustust ka pole.
foorumis on tuhandeid teemasid, kus ei slave ega mina pole sõna võtnud
˅ näita rohkem ˅
2023-02-08 23:10
capri! Kuid sa tegeledki ju laimamisega! Noh ja ongi sinu tegevus kah keelatud ja reeglite vastane. Juba see on laim väites et ma miski muu kontoga olen siin olnud ja et mul oleks neid kontosid lausa palju palju olnud.

MUide, kui isegi kui sa poleks olnud oma jamade algataja, aga sa hoopis "vastad samaga", siis see ei tee sind paremaks, vaid tõestab et oled sama masti.

Pigem aga vägivaldne oled sina, ning et kes laimab, lahmib ja loobib poriga. Eks touch1 teemalise lõime venitasid sa 200+ lk pikaks oma kassikaklusega,
on ise selle illustreerimiseks ja kinnituseks. Väga kena või soliidne tegu?!


Ahjaa ja veel... kirjutasid:
[b]
""et peaks nagu kõike seda tolereerima ja vaimse vägivallaga leppima?
noh, mina nii ei arva.
[/b]""

mina ka nii ei arva, ja sellepärast ma sule haarasingi ja kukkusin kirjutama. Sest see on rõve mis sa siin teed.


caprichosa:
[b]""madala valulävega "uustulnukad" võivad rahulikult minu postitused lugemata jätta ja neile vastamise kohustust ka pole.""[/b]

... aga antud juhul sina oled see vaimse vägivalla tekitaja. Seega mispärast selline vastuolu et sinu kirjutised on erand ja peaks olema immuunsed teiste kriitika osas?!


Ahjaa... väljaspool foorumit on ka elu. Saab katsuda kah.
˅ näita rohkem ˅
2023-02-14 18:46
Täna on pakkumine nagu eriti intensiivne, ainult mida soovid pesu, autokohting, lihtsalt seks, kõike mida hing ihaldab.
Nagu tavakaubandus kasutab sõbrapäeva ära nii ka siin, isegi soodukaid pakutakse
˅ näita rohkem ˅
2023-02-18 21:59
Raha ongi seks
˅ näita rohkem ˅
2023-02-19 08:01
Kulutad oma pensioni kah seksi peale.
˅ näita rohkem ˅
2023-02-19 21:35
Mul selliseid probleeme pole aga siinset meeste hala kuulata on halb
˅ näita rohkem ˅
2023-02-19 22:46
Enjoyable3
2010-05-16 22:09:22 Raha ja seks.
Mulle tundub, et siised naiskasutajad on üsna suures enamuses raha eest kõik võimalikke asju tegema.
Mis arvate, kas naised on siin enamsti raha või seksi pärast, kuid rohkem vist selle esimese pärast.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mis püha lehm see mees on?
Kas on siin ainult kooselu eesmärgil, või otsib kiiret lahendust enda rahuldamiseks?

Pakun, et üle poolte on naised kodus olemas.
˅ näita rohkem ˅
2023-02-20 08:10
Näiteks mina mul naine kodus ja teadlik, et siin kolan. Oleme asja arutanud ja ta täiesti mureta. Teab ju et naised enamasti tahavad omada ja teise naise meest ei taha. Naisi keda saaks on nn lühikese jutuga ja tahavad konkreetset pakkumist aga see pole minu huvi.
Ühesõnaga nokk lahti, saba kinni
˅ näita rohkem ˅
2023-02-20 08:33
Sa oled sellega alles poolelteel
˅ näita rohkem ˅
2023-02-23 09:22
Ei pigem ikka lõpusirgel
˅ näita rohkem ˅
2023-02-23 09:30
loodetavasti on siis lõpp õnnelik, impala
˅ näita rohkem ˅
2023-02-23 20:51
Naised võiksid anda mulle raha ja seksi
˅ näita rohkem ˅
2023-02-23 20:51
Seksiga on vahel kitsid, aga raha ei anna üldse.
˅ näita rohkem ˅
2023-02-24 13:25
kes see jälle pani tolmuimeja käima? Kes võttis suukorvi capri küljest ära? paha lugu. enne päris hea rahulik vaikne nädal.
˅ näita rohkem ˅
2023-02-24 13:52
Ex ikks nõudlus ja ceitering caprihosa tööpäevad
˅ näita rohkem ˅
2023-02-24 13:53
Ma arvan et ta käis reisil, nii et kui tahad rahu, siis maksa kõik ta reisikulud kinni.
˅ näita rohkem ˅
2023-02-24 14:00
Ei mina tea, ma lihtsalt pakun.
˅ näita rohkem ˅
2023-02-24 14:02
caprichosa suukorv foorumis oli tõesti ümbermaailmareis
˅ näita rohkem ˅
2023-02-24 14:03
Ju siis oli, te olete tema eluga rohkem kursis kui mina
˅ näita rohkem ˅
2023-02-24 14:11
Aga nagu sa näed, pole s..... muutunud
˅ näita rohkem ˅
2023-02-24 18:54
caprioosa juures saab 50-100 ga hakkama ilusti
˅ näita rohkem ˅
2023-02-24 20:09
sulle üle 50 ei antagi
˅ näita rohkem ˅
2023-02-24 20:19
savir, selle kohta on sügavamõtteline ütlus: nõudlus määrab hinna
kui nõudlus täielikult puudub, siis loogiline, et keegi sentigi sulle ei anna
˅ näita rohkem ˅