Foorum
2020-04-07 23:24
Päriselus ollakse tavaliselt "mina ise" ainult omaenese seltskonnas, üksinda olles-elades. Kõik muu käitumine sõltub suuresti ka nendest, kes meid ümbritsevad ja kuidas teised meid näevad-tajuvad ja meisse seeläbi suhtuvad. Ülemuse võid alati ka mõttes persse saata, kuid see ei muuda olematuks fakti, et sa oled sellele mõtelnud või soovinud nõnda teha. Kui selleks peaks sobiv moment või võimalus avanema, siis tehtaks seda kindlasti.

Ma ei tea, kas Iha.ee või mistahes teine tutvus/suhtlussait nüüd kedagi nõnda suurtesse kõrgustesse suudaks tõsta, et reaalsus seeläbi unustada jõutakse, ent see on igaühe puhul täielikult individuaalne ning üldistada ei saa. Mina räägin siinkohal vaid omadest kogemustest ega hakka pikalt lahkama üht või teist siinset käitumismustrit. Üldjuhul on ikkagi nii, et nendel, kes siis kas anonüümsetena või ka omaenese näo alt hakkavad sitta loopima, jääb reaalses elus midagi vajaka. Nimetagem seda kibestumiseks või millekski muuks, kuid nii see on. Muidugi võiks nüüd hakata arutlema ka selle üle, et milleks üleüldsegi peab siis kusagil kontot omama, aga taaskord peab ka sellele iga inimese puhul individuaalselt lähenema. Kes otsibki vaid kiiret keppi, kes ajaviidet foorumis või jututoas, kellelegi sobib jällegi vaid kirjavahetus, mõni on avatud kõigele...variante on täpselt nõnda palju, kui on inimesi ja kasutajaid endid.

Üldiselt olen mina alati kõikjal eksisteerinud oma nime, pildi ja muu infoga, ja seda sel põhjusel, et mul pole kellegi ees midagi varjata ja mul pole vaja olla ka silmakirjalik. Valdav osa tutvusringkonnast teab nagunii mu siinse konto olemasolu ja kui ma millegi valgustkartvaga ei tegele, siis mispärast peaksingi oma siinviibimist salgama või eitama? Teod ja käitumisviis olgu need, mida häbeneda, mitte siinolek ja konto omamine.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-08 00:36
"Üldjuhul on ikkagi nii, et nendel, kes siis kas anonüümsetena või ka omaenese näo alt hakkavad sitta loopima, jääb reaalses elus midagi vajaka. Nimetagem seda kibestumiseks või millekski muuks, kuid nii see on. "

vägagi elutark tähelepanek. 12 points to Dragu!
˅ näita rohkem ˅
2020-04-08 00:45
aitäh, qwerty, heade sõnade eest. paluks siis täpsustust, kus ma olen kedagi laimanud või kedagi tema ameti pärast halvustanud, näiteks?

kusjuures on ilmselt kõigil kodus karantiinis istudes millestki vajaka, ka minul
˅ näita rohkem ˅
2020-04-08 01:26
Kuna ma austan varalahkunud härra Vabakuulaja mälestust, siis palun ärme tee sellest üht järjekordset ülemäärase läbuga läbiimmutatud teemat, kuna neid on siin liigagi palju. Palun keskendume ikkagi peaasjalikult teemapüstitusele ning arutelule.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-08 10:42
"kas mitteidioodistumine ning ka (vaieldavas anonüümsuses) iseendaksjäämine on karistatav/taunitav/häbiväärne?"

küsimus teemapüstituses, mis tekkis siinse keskkonna, foorumi ja jututoa jälgimise põhjal ning tundub, et endiselt aktuaalne....
vastaks lihtsalt: JAH.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-08 11:47
See on jumalast tõsi. Olen siin lugematu arvu kordi sõimuvalangu kaela saanud.
Tõsi on ka elu puudujääkidesse puutuv. Puudujääke pole mitte ainult nendel, kes siin suurest kibestumisest sõnnikut laotavad vaid kõigil, kes siin kontot omavad. Niisama siia ju kontot tegema ei hakata, ikka mingi augu täiteks. Isegi siis kui konto on tehtud tõesti vaid ajaviiteks on ju puudujääk - pole millega aega viita.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-08 13:14
Usun, et ajaviitmiseks on meil kõigil palju erinevaid mooduseid, siinne on vaid üks paljude hulgast. Vaevalt et keegi kogu oma võimaliku vaba aja vaid siin kannataks istuda.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-09 07:09
On möödunud mitu aastat ja Dragu ise, Aix64, madleen võtsid need kokku väga tabavalt. Kindlasti on muutunud palju. Vähesed inimesed julgevad arutleda, jagada oma mõtteid, omada seisukohta.. Ja olla valmis ka käituma vastavalt. Elu edenedes on muutunud mõistetest arusaamine.. Lööklaused on reklaam ja müük ( igasugune), kuigi selleks on meil kuulutuste rubriik.
Massiliselt on välja ilmunud kontod aastatest 2007, 2010..minimaalse vaadatusega vahel ka 0 vaatajat ja see trend on aktuaalne ka täna. Võiks küsida kes on need agarad paljunejad, miks nad paljunevad, et aastate pärast uuesti üles ärgata. Anonüümsus mõistele on lisandunud pseudoandronüümid, pseudogünüümid.. Ja mida kõike veel
Mõtlejad on loonud omad sõpruskonnad, sest idioodistumine kogub tuure..
Meeldiv on aga tõsiasi, et väga suur hulk inimesi on suutnud vältida idioodistumist aga aasta pole veel läbi..
˅ näita rohkem ˅
2020-04-09 23:36
Muutuda võivad ajad, ent nagu me kõik teame, on siinsel saidil aeg endiselt minevikku pidama jäänud ja seeläbi pole märkimisväärselt muutunud ka kasutajate mõttelaad. Mina isiklikult ei näe ühtki põhjust, miks ei võiks keegi meist siin oma kindlat seisukohta ühes või teises teemas omada, kõik sõltub vaid sellest, kuidas ja millisel moel me noid seisukohti ja arvamusi väljendame.

Subjektiivne arvamus ja mistahes teadmiste jagamine võib olla mõnes teemas äärmiselt sobiv, kuid teisalt ei pruugi see jällegi vahel sobida mõnda teise teemasse, kus erinevate kasutajate arvamused ei pruugi alati mitte ühtida, ja kahtlemata ei peagi see nõnda olema. Niipalju, kui on inimesi, on ka arvamusi, ja see on paratamatult fakt. Selleks avalik foorum ongi, et igaüks saaks oma mõtteid ja väljaütlemisi rahumeeli avaldada. Oponent saab ju alati arukalt argumenteerida ja selles ongi kogu targa väitluse - ja ma lisan, et kindlasti mitte vaidluse - võlu.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-09 23:43
Vaidluses peitub tõde, aga vaid siis, kui osatakse ka vastaspoolt kuulata. Kui vaieldakse oponendi mõtete, mitte tema isikuga.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-09 23:48
Vaidlus las jääb turumooridele, intelligentsed inimesed siiski väitlevad ja toovad välja ka põhjendatud argumente mistahes vallas, muutumata seejuures isiklikuks.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-09 23:58
Jäägu väitlus teaduse inimestele, aga seksisaidil teadust ei tehta ja maailmaajalugu ei muudeta. Lihtsate elutõdede selgitamiseks kõlbab vaidlus küll. Ega vaidlus ju tähenda vastastikust sõimamist.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-10 00:01
Härra Jott, kas pole just mitte teie öelnud, et siin on ennekõike seksikate inimeste kohtumispaik, ja mitte seksisait? Inimesed on ikka samad, istugu nad siis kas FB's, Ihas või kurat teab kus mujal, ja mõistus jääb neile endiselt pähe vaatamata sellele, kus nad hetkel viibivad.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-10 00:13
Just nimelt mõistus jääb pähe, aga siin vaidlevad tihti suguelundid.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-10 00:15
Sellega tuleb kahjuks küll nõustuda, ent vähemalt siinses teemas pole neid õnneks mitte eriti kohata...teatud määral, muidugi.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-10 00:20
Kòige jàledamad ongi oma riista eksponeerivad isased .Nagu ihafoorum. Kummaline et nii kirjaoskamatu julgeb ùldse mingit pilti ùles panna Kas logopeed pole òelnud et ta dùsgraaf on
˅ näita rohkem ˅
2020-04-10 00:24
Ka siis, kui riista eksponeeritakse, sõltub kõik suuresti ikkagi sellest, kuidas ja mismoodi seda tehakse. Aktifoto on ennekõike kunst, inimese paljast keha ei pea keegi pidama millekski koledaks ega rõvedaks, kaugeltki mitte. Oskuslik fotograaf oskab alati kasutada valgust, häid nurki ja paljusid teisi võtteid, ent kui mõni tegelane viskab letti kümme ühesugust ebakvaliteetset pilti oma perseaugust ja suguelundist, siis jah, tunnen ma talle küll kaasa.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-10 00:36
Vähemalt aus inimene, Teab enda väärtust ja ei häbene seda.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-10 00:42
Aususega pole siin nüüd küll midagi pistmist. Ikka ja alati saab tuua põhjuseks vaid rumaluse, idiootsuse, teadmatuse, nõrgamõistuslikkuse jne. jne. jne. Iga natukesegi aruraasuga inimene peaks ka ise piisavalt adekvaatselt suutma hinnata enamusi siinseid Iha.ee meeskasutajate riistapilte ja nende kvaliteeti. Kelleltki ei eeldatagi doktorikraadi kunstiteadustes.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-10 01:00
aususmuidugi
riistapiltotseütleb meesväntjamõrapeaon
˅ näita rohkem ˅
2020-04-10 13:15
jfjm : "Vaidluses peitub tõde, aga vaid siis, kui osatakse ka vastaspoolt kuulata. Kui vaieldakse oponendi mõtete, mitte tema isikuga."

ilus mõte. kahjuks mõni on veel valgusaastate kaugusel selle mõistmisest. mingeid arenguid selles suhtes oleks vist naiivne loota... aga lootus sureb viimasena
˅ näita rohkem ˅
2021-01-09 22:29
Nii...järjekordne uus aasta... kas on muudatusi?
˅ näita rohkem ˅
2021-01-09 23:11
,kui on siis ehk mingid pisikesed , suuri küll ei tundu olevat. aga ega suurt laeva äkitse ei pööragi . ümber läheb ja põhja . tegelikult ei pole miskit uut siin ilmas .
˅ näita rohkem ˅
2021-01-10 00:13
toome siiagi täna nähtu saidil-
vaasja01 - konto järgi tänaseks 25 , konto on tehtud 2009.a. - matemaatiliselt on ju selge, et oli 14, teadlikult valetas. Samas on kuskilt meeldejäänud - pilt on uuesti laetud ilmselt 4..5 a. tagasi, kuid varem oli sama pilt , kus - keegi siin foorumis kirjutas käekesed võivad olla seksikad pildil - jah, sel pildil poleks viga - kuid need käed kindlasti ei ole selle kodaniku omad( ei 25-lt , kindlasti mitte 18 ega 14 hoopiski).
Kas on tegemist nuhiga saidil(need põnevikkude loojad ja punktide kogujad ametite töö õigustamiseks läbi valetamise), mõnel topeltmänguks kontod või tegemist 2* vanemaga algusest .....

Seega , kuidagiviisi tuleb kord majja panna. Mõni võib ju jälle alpima hakata , olen kirjutanud kuskil teemas , et N kontodest võin ka teada või tähelepannud aga naised puhastagu oma sugu ise, valskuskontosid. Siin on juhtunud vastupidi, naisi lausa ärritab see "puhastuskuur", milline peaks toimima puhastuskuurina.

Püsige terved ja õndsad
˅ näita rohkem ˅
2021-01-10 00:19
Nuhke on meil palju siin ja nüüd ka kohalik netipolitsei , UPS hakkate kõik saama kui korra eksite
˅ näita rohkem ˅
2021-01-10 12:20
kiisuke75 - muidu ei kirjutaks neid lugusid, on hirmus pidevalt lugeda kui kriminaalsed on meie inimeste suhted. EV kriminaalsus läheneb igasuguste püünistega juba tasemele , et iga 2 on kriminaal ja võrdselt ühes pajas - 10 milj.varas, tapja, vägistaja, kiiruse ületaja, seksijad(aga mitte ahvatlejad alla lubatava vanuse) pere vägivald(mehi polegi avastatud?) naiste ahistamisel, laste peksjad, söögi varas, tulistaja.... jne. Kusjuures raskete kuritegude tegijad(laskjad ja tapjad) - neil on olnud kokkuleppeliselt menetluses kannataja osa ja tegu siis õige... Lisaks, keda avalikustatakse - tapjaid ja vägistajaid mitte, rahaga seksi või kingitustega - need on kohe avalikkuse ees kui suurimad kriminaalid.
Vot see häiribki ja on vaja püüda vähemasti muidu normaalsel ainsal Eesti saidil panna kord majja ning lõpetada seksi võrdlemine kui kriminaalsusega.
Muuseas sel on ka teine halb külg - Eesti rahva iive vähenebki, sest kogu riigis toimuva maania järgi ja ainult naiste toomine kannatajateks , pärsib pereelu loomist ja ongi iibe vähenemise põhjuseks- puudub kultuur, eetika ja juhuslikkuses puhtus(haiguste levik). Milleks pereelu kui peale seda on olla oht lähimal ajal , kriminaal? Kui vanematel (ka vanematel inimestel) juba puudub kultuur, pole ime - siia tulnud 18 aastane, kes kaebab vanemate ja õpetaja peale - kaebab ka siinkohtumise peale kui pealepressitud tegevusele ja ise kinke ning raha kuulutustes soovides. Täielik intiimkultuuri mandumine samuti.

Kas me tahame , et Eesti normaalne erootikasait muutub paremaks või mandub ? (rohkem küsimusi polegi selle pika aja jooksul tekkinud)
˅ näita rohkem ˅
2021-01-10 12:22
seda tuleb,kirjutada iha infosse kui sul on välja pakkuda ka kindlad kasutajad
˅ näita rohkem ˅
2021-01-10 12:45
kindlaid ei ole tavakasutajal kedagi ja oletuslikult ei saa kedagi sildistada, sest vastaspool ju ei tule välja - seega Eestis lasub ju veel üks pahe - kättemaks ja tuline.... Neid artikkleidki pole iha lehel kuskilt lugeda , kuidas nii iha lehe avastused kui ka muudelt saitidelt on olnud meedia katsed, muude ametnike katsed ja lõpuks kriminaalseks. Seega ohtude manitsusi pole - nagu see Tartu idioot siin mängis ja ..... (sellise võimaluse on andnud vastutusvõimetute idiootide ja autistide-nartsisside jms. integreerimisega ühiskonda - seega luues segaduse, veeretatakse pärast vastutus terve mõistusega kodanikule(mitte ainult siinses) ja Andmekitsed ei luba eelnevalt teiselt tervisetõendit küsida
Kõike neid asju näevadki saidi omanikud ja moder. , loevad foorumit ja kuulutusi ning konto kasutajate vanuse ning topeltkontode omamine(nt.osa vanusega ja osa ilma või erineva vanusega jne.) , see ongi nende IT töö - parandusi viia sisse, et välistada ........
˅ näita rohkem ˅
2021-01-10 12:55
Nad ju iti mehed, las vaatavad
˅ näita rohkem ˅
2021-01-20 12:34
vaata teema algataja Vabakuulaja pilti ja võrdle siis matkijat -Kommar, on ju tore - üks konto on kadunud ja teine on tulnud . Siis keegi kirjutab siin vanadest piltidest jne.

aga tänane juhuslik lappamine - järjekordselt ,
vaata konto

- yelawolf - on siis 15 aastasena konto teinud, siia



Huvitav on, et osa foorumi teemasid kaob ära - nt.üks hobusega noormees oli teema teinud ja enam seda pole ?
˅ näita rohkem ˅
2021-01-20 12:57
suur ajugeenius ,kirjaneitsi ja kunstikriitik ellips on rääkinud - hauu. kõik on avastatud matkijad , mõrrad , litsid , ühtede ladujad ,persekraapijad ja muud tegelintskid siin ihas. ainus õige ja väärikas ( väärakas) on pede ellips , sügav kummardus temale selg seina poole . miks te ülejäänud üldse siin olete ,piisab ellipsist, ise kribab ,ise vastab , omad pildid ise hindab jne .
tea siis ellips , ei ole mina ei dragu ega dragunov mina nii ka hr vabakuulajaga lood kuigi ma mõlemit tunnen aga see ei puutu üldse teemasse, ehk oleks sul vanake aeg arstionu-tädi poole pöörduda oma luuludega, nad jagavad ka sulle tablette ja vahest kui tunned end üksikuna panevad ka kalli-kalli särgi selga ja hoiavad sind pehmes toas hellaste . kas on üldse mingi asi siin ilmas ,ihast rääkimata mille kallal sul vigisemist poleks ?
˅ näita rohkem ˅
2021-01-20 14:40
ei tähelda küll mingeid kardinaalseid muudatusi. isiklik sopaloopimine, laim ja sõim jätkub hoogsalt nagu näha. loomulikult ka luulude ja valesüüdistuste levitamine. ju siis keegi tunneb end seeläbi õnnelikumana.

hobusega noormees tunnetas ilmselt ise ka oma teema mõttetust. või aitas keegi tal seda tunnetada piisab vast täiesti ellipsi halast igas teises teemas, kuidas kõik on halvasti, kuulutajad pole temast huvitatud, kellegi käsu peale hinnatakse tema vaimustavaid pilte jne....
˅ näita rohkem ˅
2021-01-20 17:01
Mida sa kiunud jälle! Muda pole mõtet sopaga loopida!!
Eriti, kui ta ise ennast pidevalt vastavalt esitleb
˅ näita rohkem ˅
2021-01-20 22:19
No nii, tahendab,koik teavad millised on vale vanusega kontod,st. Lubamatu vanus siia.
Olengi pidevalt kirjutanud,kuidas muuta sait puhtaks ja turvaliseks ning olen ka oelnud,et N kontosid peavad naised korrastama ja jalgima- see on ette araoeldud,et monel jalle nagu hobusel vahtu ei lahe.....💨😁

Kabjaline - sa ju valetad, mul ei olegi vanust margitud,seega pole midagi muuta olnud vaja.


Pori loopimine- kui mind valesti kupatatakse siin,tode ei meeldi , pole poriga loopimine; minupoolne margitud vale leidmine voi soov,et olukord muutuks ,kirjeldus teemas ka ilma nimedeta- on automaatselt pori. Kuidagi vaga amoobsed.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-20 22:22
Kommar- sa void Vabakuulajat tunda ja yhe sama arvuti taga samasuguseid pilte teha,kuid tana Vabakuulajal pole kontot , see on ka ihas tavaline.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-21 09:04
vat kus vanamehel kotka silm , kohe sama arvuti ja puha, sama on ainult taustapilt iha lehest aga jah see on tavaline lui üks nässakas hakkab jaurama siis enam pidama ei saa aga püksid võiksid ikka rebadelt ülesse tõmmata , seda palju vast kätes veel rammu on aga kui need püksid sul liiga väikesed ehk on pinss siiski nii suur , et jaksad omale uued trussarid osta mis mahuvad jalga
˅ näita rohkem ˅
2021-01-22 11:07
ma võtan alasti päikest ja ujun samuti, seekord tegin lihtsalt pildi jaoks ka nii. Ära muretse saidi teemale vastava pildi pärast.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-15 10:42
veninud kummiga trussikute üleval hoidmiseks kasutavad siivsamad härrasmehed trakse
˅ näita rohkem ˅
2021-06-15 12:47
Umbes nagu Borat
˅ näita rohkem ˅
2021-06-15 14:29
˅ näita rohkem ˅
2021-06-16 00:45
mismoodi see siia teemasse puutub? ja ketrab seda - udara mõjust piimaannile. Vastuseks: traksid olidki lõdvaks lastud.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-16 09:27
vägagi puutub ju teemasse. et kas veninud nöörstringide kandmine näitab iseendaks jäämist või hoopis märk seltsimehe idioodistumisest
˅ näita rohkem ˅
2021-06-16 11:15
veninud on sinul midagi kuskil, minul polnud seal midagi veninud vaid olidki sellisesse asendisse pandud ja seegi pole siinse teema arutelu ,
˅ näita rohkem ˅
2024-03-11 21:28
Aastaid on piisavalt mööda läinud ja uusi kasutajaid lisandunud...milline on nüüd nende arusaam ja mõistmine?
˅ näita rohkem ˅
2024-03-11 23:29
viimane Kuuurija võrukate kohta - 12 aastaselt pildistati ja nüüd 19 aastasena andsid peksa. Siin saidil on samuti , alakad teevad kontosid , vahetavad pilte , panevad ise valesid pilte ja siis kerjavad raha ning ükskord leiavad et peaks alustama väljapressimist (peksmine). Ja nii käibki ka siin setu elu edasi.
˅ näita rohkem ˅
2024-03-12 08:29
Roiskuv pedepensionär, sina ära pildista alaealisi, sina ei pea mitte alaealisi noormehi kõlvatusse meelitama, sina ära kanna veninud nöörstringe jne. Kui selliselt käitud, ei anta sulle ka peksa, võibolla
˅ näita rohkem ˅
2024-03-12 21:55
50+ onkud pole siiski alaealised. kui sa just ei mõtle neid "igipõliseid" kes on igal aastal vahemikus 18-23
˅ näita rohkem ˅