Tundub, et 10 aastat tagasi oli kõik juba samamoodi. Ma ei räägiks kitsalt ainult idioodistumisest vaid üleüldiselt muutumisest, mis siin lehel võib kasutajatega toimuda. Sellel muutumisel on kindlasti rohkem väljundeid. Miks see juhtub, neid põhjuseid on kindlasti erinevaid, aga ühe ja ilmselt üsna olulise põhjusena näen ma seda, et kui keegi kunagi siia tuli/tuleb siis on tal mingid eesmärgid ja ootused. Mingi aja pärast saadakse aru, et reaalsus siin on siiski hoopis teistsugune ja päriselt pole võimalik (või on äärmiselt keeruline) siit leida seda mida ehk algselt loodeti (tõenäoliselt puutuvad selle probleemiga kokku isegi raha eest seksi otsijad, nendest räägin hiljem veel). Seejärel toimub osaline või täielik käegalöömine. Ja kas siis lahkutakse siit? Mõned kindlasti, aga mitte kõik - need kes jäävad nende puhul toimubki mingisugune muutumine. Seda kohta enam tõsiselt ei võeta ja kes siis kuidas käitub.
Teisi on raskem analüüsida, aga omast kogemusest saan öelda, et minu jaoks ei ole see koht oma algse mõtte poolest enam ammu tõsiseltvõetav. Pole siin kunagi väga aktiivselt toimetanud, olen isegi pikki perioode olnud täiesti eemal. Imestangi ühe asja üle, miks ma ikka ja jälle siia tagasi tulen, nagu praegugi. Tegelikult puudub mul ju igasugune eesmärk, ei otsi siit midagi, aga ometi olen jälle siin. Üks põhjus on kindlasti see, et vahel on vaja lihtsalt kohta kus aega veeta ja olgem ausad, see aeg on möödas kui internetis oli palju foorumeid jututubasid ja muid selliseid kohti, tänapäeva internet on teistsugune ja minu jaoks on interaktiivne meelelahutus kindlasti selline vanakooli värk, ei ole nende uute asjadega kohanenud. Aga ilmselt pole ma siiski seda kohta oma algse mõtte poolest ka päris maha matnud. Aga kui nüüd muutusest rääkida, siis jah, käin siin lolli mängimas, inimesi üldiselt isiklikult ei tüüta, peamiselt foorumis. Päris idioodistuda ei tahaks, pole ka mulle omane käitumine, aga vahel jõuan võibolla ka sellele piirile lähemale.
Mis siin siis valesti on? Tegelikult mulle tundub et selle olukorrani viivad peamiselt kiire sekskohtumise otsingul mehed, kes üritavad eesmärki saavutada üliaktiivse askeldamisega, ja neid siin on palju. Lisaks muidugi igasugsed jutumehed ja ka naised, petised ja niisama tolad, kes on juba alla andnud. Viimati mainitud tegelased on muidugi kurjast, aga seda ei saa tegelikult ju pahaks panna et seksisaidil seksi otsitakse, kuidas seda peaks tegema, see on muidugi omaette teema. Aga lõppkokkuvõttes tekibki olukord, kus paljud ei võta enam midagi siin tõsiselt ja tekiad "muutunud isiksused", kes omakorda jälle vähendavad uute/teiste jaoks selle koha tõsiseltvõetavust.
Muidugi lisaks sellele ongi olemas igasuguseid idioote, kes on seda alati olnud ja eks neid satub ka siia, nagu igale poole mujalegi.