Foorum
2026-06-16 18:41
Otilt mõistlik mõtisklus aga ei jää nõusse sellega, et tegemist oleks seksisaidiga.
Kirbuturg või taolist, kus palju pakutakse aga huvilisi sellel vähe. Tagatubades midagi vaevaliselt toimub aga seksisaidi nime ei vea välja.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-16 19:15
tegelikult siiski vastupidi, impala.
huvilisi on rohkem kui suudaks suhelda ja kohtuda.....stabiilselt ca 600 uut kirja postkastis ootel, mida kahjuks enamasti läbigi lugeda ei jõua.
ja ei ütleks, et reaalselt toimuv kuidagi vaevaline oleks vägagi nauditav, lõbus ja mänguline pigem
sajad kohtumised mõnusate ja seksapiilsete inimestega......nii et vähemalt mu jaoks igal juhul tegemist seksika saidiga
aga eks igaühe arvamus lähtub personaalsest kogemusest.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-16 19:22
600 Kirja postkastis on suur segadus, palju seal kvaliteeti on?
Tavakodanik saab aastaga aru, mis on mis?
˅ näita rohkem ˅
2026-06-16 19:35
segadus tekib kui vahel harva üritada kirjadele vastama hakata....siis tuleb kohe uusi lademes peale ja kogu see ettevõtmine tundub suht mõttetu
kuna enamasti postkasti ei jõua ja suhtlen pigem reaalselt ning telefoni teel kohtumisi kokku leppides, pole ka erilist segadust. pigem rahulik naudingute voolus hõljumine
sisukaid ja meeldivaid kirju muide ca 80%. täpset arvestust pole pidanud.
ja need, kes kohtumiseks kvalifitseeruvad, pakuvad enamasti kvaliteeti nii füüsilises kui vaimses mõttes.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-16 19:53
Räägime erinevatest, mina ütlen, et see pole seksisait vaid platvorm teenuste jne kontaktideks.
Suures pildis, erisusi on.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-16 19:55
Nii ta on jah, et lihatükid supi sees kogunevad kõik ühte kohta kokku ja satuvad ühe kulbitäiega kellegi taldrikule. Kõik teised sööjad väidavad, et supp on lahjavõitu ja see üks ei kurda selle üle, tema jaoks on rohkemgi kui rammus. Aga võibolla polegi seal supi sees liha kunagi olnud, ta on lihtsalt vegan, sellepärast ei kurda. Eksta siin ole samamoodi.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-16 20:05
Toiduga ja ka supiga on vahest nii, et pead mõtlema ta paremaks kui päriselt on.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-16 20:26
nii liha, iha kui seksikaid kontakte on siin supi sees piisavalt...ning ka teenusteväliselt.
on olnud ka eriliselt armsaid inimesi, kellega nautida randa, restorani, teatrit, troopikareise- ilma mingi tunnitasuta.
muidugi võib süüdistada saiti, vabariigi valitsust või halba ilma, kui pole õnnestunud kellegagi siin armsaid erilisi suhteid luua ja teenuste jaoks finantse napib.
...kui see süüdistamine kuidagi enesetunnet tõstab
˅ näita rohkem ˅
2026-06-16 20:37
Armsaid erilisi suhteid?
Kes on siin loonud, tõstke käed.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-16 20:39
mis või kes on sul takistanud neid suhteid luua, impala?
siinkohal tõstaks nii käed kui jalad ka
˅ näita rohkem ˅
2026-06-16 20:54
Ei usu.
Sul kalduvus ülivõrdes rääkida.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-16 21:01
ilmselt parandab ka see mitte uskumine kellegi enesetunnet.
aga sellest hoolimata ei näe põhjust, miks ei tohiks positiivsetest kogemustest rääkida...
kuigi mõnele vist meeldiks uskuda nagu oleks teenusepakkujate elu täis depressiooni ja koledaid mittearmsaid külastajaid
˅ näita rohkem ˅
2026-06-16 21:14
10 aasta jooksul pole korda ka ühtegi ebameeldivat kohtumist olnud läbi iha saidi.
Ja ette on tulnud ka erilisi ning armsaid suhteid, nii uskumatu kui see ka pole..😛😁
˅ näita rohkem ˅
2026-06-16 21:21
Kümne aasta jooksul pole korda ka olnud kohtumist?
˅ näita rohkem ˅
2026-06-16 21:22
Impala, kas sa lugeda ei oska v?
POLE OLNUD ÜHTEGI EBAMEELDIVAT KOHTUMIST!
AINULT MEELDIVAD, SINU KURVASTUSEKS!🤭😁
˅ näita rohkem ˅
2026-06-16 21:25
Mul pole ka ebameeldivaid olnud kui juba kokku on saadud.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-16 21:31
Ei ole kurvastuseks, tahan lihtsalt tuua adekvaatsust siia.
Mitte nägemust, ka piisavalt korratud vale muutub tõeks kuulutajale.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-16 21:43
Ei no arvata on, et kui kohtumiste eesmärk on masseerimine, siis on kõik meeldivad
Ma ei saa öelda, et mul lausa ebameeldivaid oleks, aga mõni veider on küll sekka sattunud
Ja no ühine omadus oleks, et siinsed tutvused ei kipu eriti kestma. Paar tükki siiski v.a.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-16 21:50
varbad,
kas sul on infot, et nt Karolina kohtumised on massaaži eesmärgil toimunud?
no mul on õnnestunud ikka muude tegevustega ka kohtumisi sisustada.....ei saa liiga ühekülgseks muutuda
aga jah, piisavalt intensiivne soovmõtlemine näib ilmselt impala jaoks tõena......
kui tal endal pole siit meeldivaid kaaslasi õnnestunud leida, siis järelikult need on valetajad, kelle paremini läinud
˅ näita rohkem ˅
2026-06-16 22:16
Huvitav milleks küsida arvamust, kui seda ei usuta…
Ja Varbad, ka mul on ette tulnud kohtumisi minust väga erinevate ja omamoodi inimestega, kuid kindlasti ei saa ma sellepärast kohtumisi ebameeldivaks nimetada.
Minu pikim tutvus on olnud umbes 7 aastat, kus suheldi ja käidi läbi kõik see aeg aktiivselt.
Kuid on ka selliseid, kus enam küll ei suhelda, kuid tähtpäevadel aastaid ja aastaid endiselt peetakse meeles ja see on eriti meeldiv, kuna järelikult on ka teisel poolel jäänud minuga meeldivad mälestused kohtumistest mis kunagi aset leidnud.😊
˅ näita rohkem ˅
2026-06-16 22:23
Karolina...
usutaks ainult negatiivset arvamust
kuna mõnel ilmselt kurb lugeda, et teised oma kohtumiste või eluga rahul......no ei saa ju ometi olla nii, et ei kurda ja hädaldagi ja isegi ei kiru iha saiti, mis kõigis mittetutvumistes ilmselgelt süüdi
˅ näita rohkem ˅
2026-06-16 22:33
Capri, ei mu sõnum ei olnud Karolinale isiklikult suunatud. Üldistasin teenuse pakkumist.
Kuna minu eesmärk siin on olnud tutvumine ja ma ei ole muidugi ka mingi turuliider, siis minu kogemus on vo ligemal lihtsalt Harju keskmisele. Lisaks loen ma foorumit ja hoiatuste rubriik on päris koloriitne minu hinnangul. Ei usu, et seal ainult laim on.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-16 22:42
varbad....olen kindel, et toredaid kohtumisi on siis olnud paljudel, mitte ainult teenusepakkujatel.
hoiatuste rubriigis pole 10 aasta jooksul silma jäänud ühtki hoiatajat, kelle kohta oleks kindlasti teada, et ta reaalselt üldse olemas on. samuti mu üpris suurest tutvuskonnast pole seal keegi kunagi hoiatamas ega kurtmas käinud.
muidugi leidub igas meepotis tõrvatilku.
aga enamasti saab neid vältida juba eelneva virtuaalse suhtluse põhjal.
nii et minu kogemus suures plaanis seksikas ja nauditav- nii uskumatu, kuid siiski tõsi
˅ näita rohkem ˅
2026-06-16 22:55
Kirju Sa ei loe, ma saan aru, mine loe siis kuulutusi nalja viluks. See rubriik näitab väga selgelt, kui palju siin prügikala ujumas on...
Ma ei ole öelnud, et siin toredaid inimesi ja kohtumisi ei ole võimalik leida. Pigem on mu sõnum, et kõike võib siit leida. Pole mõtet idealiseerida.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-16 23:03
Ma olen pigem seda usku, et sarnane leiab siit siiski sarnast..ja nii pole võimalik eriti mööda panna..
Ja kui kohe suht esimeses v teises kirjas selgeks teha oma ootused siin saidil, siis prügikala ujub kohe ka ära edasi järgmise juurde.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-16 23:07
Ja kuidas see ütlus oligi, saad vastu seda, mida ise välja kiirgad..👌
˅ näita rohkem ˅
2026-06-16 23:15
Klišee
˅ näita rohkem ˅
2026-06-16 23:20
Impala, mina ju pole teenustepakkuja, miks on sellegipoolest sul raske uskuda, et mul ainult meeldivad kohtumised on olnud?
Jah, siin suhtlemis tasandil on küll suhteliselt palju jama ka olnud, mis närvi mustaks teinekord on ajanud, kuid õnneks tark ei torma ja juba siin paljastub iga inimese tõeline pale üpriski kiiresti.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-16 23:25
Ei oponeeri ja ei taha vastanduda.
Lihtsalt panna aatate jooksul üks pos kogemus reegliks on mage.
Räägin üldiselt, alati tuleb näpuga viibutajaid ja muidu "mul kunagi oli" asjatajaid.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-16 23:31
Mismoodi üks kogemus?
See, et ma pikima iha tutvuse eraldi välja tõin, ei tähenda nagu teisi kohtumisi ennem seda ja peale seda poleks olnud ja meeldivaid.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-16 23:34
Ja pealegi kui sa leiad pikkadeks aastateks kellegiga väga hea tutvuse, siis see ongi ju väärtus omaette.
Või peaks siis koguaeg erinevatega ringi laskma ja see on hoopiski väärtus?😏😃
˅ näita rohkem ˅
2026-06-16 23:35
Ma ei räägi sinust ja kohtumistest.
Räägin pointist, et halva juures tulevad alati keegi ei ta kust oma imelisi kogemusi pajatama.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-16 23:40
No nagu ma aru saan, siis siin erinevad naised jagavad oma kogemusi seoses kohtumistega ja mina olin lihtsalt üks nendest.
Väga vabandan, et mul reaalist ühtegi ebameeldivat ega halba kogemust pajatada pole.
Küll on neid aga lõpmatuseni pajatada iha saidi siseselt, kus toimubki prügi väljasorteerimine.
Kes aga sellega ise tegeleda ei viitsi, siis pole ime kui halvad kogemused ka reaali kaasa suunduvad!
˅ näita rohkem ˅
2026-06-16 23:48
Ah ei te ju siis nii on.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-16 23:53
P.S Meestel on siin saidil tõenäoliselt palju enam halbu kogemusi, kuna satuvad suures kiimahoos🤭😃igasuguste petiste otsa, kus naisterahvaga konto taga pole üldse tegu!
Ja siis vist ongi raske uskuda, et naistel endil tunduvalt paremini siin läheb, kuna meil reeglina rohkem kainet mõtlemist ja kaalumist.😊
˅ näita rohkem ˅
2026-06-16 23:58
Tundub, et kaks täiesti erinevat teemat. Jah, igasuguseid kogemusi võib olla, eriti nendel, kes on siin 10+ aastat igapäevaselt toimetanud, aga see ei muuda fakti, et see koht pole tõsiseltvõetav. Vanemal seltskonnal on kindlasti siin välja kujunenud oma sisering, klubiüritused jne. Aga see ei tähenda, et see leht toimiks nii nagu ta võiks. Kujutage ette, et siia tuleb keegi täiesti uus. Kui ta on mees, siis esimese asjana saab kohe igaks juhuks siit ja sealt bloki ja edasi ei hakka rääkima, kujutlusvõimele peab ka natuke ruumi olema. Naised saavad tõenäoliselt kohe hulga huvitavaid pakkumisi, a la suhuvõtmine autos, 100 euro eest põõsa taga sahistamine jne.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-17 00:06
Ei toimu siin siseringi üritusi, vanast teemast nostalgia sõnavõtud.
Sisering siin foorumis veel sahistab ja see ka kõik.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-17 00:06
Rott, ma olin 6 esimest aastat pilditu ja ei tea mina kas need mehed piltidega topi naisi ka jahtisid v ei, kuid minul igatahes samamoodi kirjade puudust polnud ja tegelikult kõige paremad tutvumised ongi olnud just sellest ajast, mis on jäänud püsima.
Seega ma ei saa aru, et miks praegust samamoodi mehed ei võiks üritada pildita kasutajatega tutvuda?
Enamus mehi on siin samuti pildita, kuid mul näed samaoodi sobib küll ja küll pildita kasutajatega tutvuda..
Ja ausalt öeldes on see minu silmis lausa eelis, kui mehel siin pilte üleval pole!
Jahite valedel alustel naisi ja siis muudkui hädaldate…😁
˅ näita rohkem ˅
2026-06-17 00:16
Karolina, seda kindlasti. Kui sooviks tutvuda, siis kindlasti ei alustaks sellega esilehelt. Pilt ei ole samuti püha, nii et ma nagu peaks olema asjast õigesti aru saanud?
˅ näita rohkem ˅
2026-06-17 00:21
Avalikult pandud pilt ei too jah minu silmis plusspunkte üldiselt mehele😉.
Pilditutega rohkem salapära ja isiklikku avastamist, kas pole mitte nii?😛😁
˅ näita rohkem ˅
2026-06-17 00:34
See pilt on siin muidu üsna püha, nagu olen aru saanud. Ma muidugi väga täpselt ei saa aru, mis vahet on mõnel mittemidagiütleval pildil või üldse ilma pildita, aga ju siis ikka on vahe. Ja enamus pilte siin on sellised, millel nagu erilist mõtet ei ole. Mis on muidugi arusaadav, suur enamus ei soovi, et nad oleks siin äratuntavad. Tegelikult mulle see roosa küsimärk ei meeldi, nii et kunagi võibolla mingi mittemidagiütlev pilt tuleb, kui ma enne siit ära ei kao.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-17 00:39
Ma olen kohtunud 4-5 tõesti üliägeda naisega, mida ei usuksi, kui poleks juhunud. Siis on olnud mõningaid niisama toredaid, ka paare ja üsna palju. Päris mõttetuse otsa polegi sattunud, sest ma üldiselt valin ja ei torma.
Siinkohal tervitan kõiki, kes ennast ära tundsid
Üks hea nipp on, et need naised, kes andmisest räägivad tuleb välistada.
Capri ei lähe arvesse üheski kategoorias, sest temaga tutvudes oli veel rate-aeg. Esialgu poleks seda ka üldse altminekuks pidanud, aga nojah...
˅ näita rohkem ˅
2026-06-17 00:41
Eks siin erinevaid koos, osadele on pilt üleval oluline ja osadele mitte.
Minujaoks pole see oluline.
Kui pole pilte, pole ka hindamiste draamat ja kergem tutvumisi naistega sobitada ma usun.
Nii, et mehed, ärge jahtige ainult keel ripakil piltidega naisi!😁
˅ näita rohkem ˅
2026-06-17 00:54
Ometigi mingi mees julges ka tulla rääkima positiivsetest kohtumistest!👌
Tubli, Slave!😁
˅ näita rohkem ˅
2026-06-17 09:30
Selles suhtes slavel õigus, et kohtudes valikuliselt, on tunduvalt väiksem võimalus ämbrisse astuda.
Mõned siin tormavad ettemakse tegema paari päeva eest vorbitud petisekontodele....või moosivad elu eest tegelasi, kel pole reaalis kohtuda plaaniski ning voodikaaslane tglt olemas. Ning loomulikult siis pettuvad....alumise ajuga mõeldes😛
Mind olekski jah raske kuskile kategooriasse toppida kui kohtumine toimus ilma kingitusteta...ning meeldiv suhtlus jätkus veel aastaid hiljemgi. Aga nojah...
˅ näita rohkem ˅
2026-06-17 11:53
Kui ma kusagil 2010. aastal esimest korda siia saidile sattusin, siis oli siin märksa värvikam ja huvitavam seltskond. Sellist ostu-müügi rallit nagu praegu ei toimunud, palju oli tõepoolest seksi- ja seiklushuvilisi või vähemalt neid, kes tahtsid lobiseda. Tehti pidusid ja saadi eraviisiliselt kokku, vahel seksiti ja enamasti olid kõik kogemused meeldivad.
Umbes 2012 läksin ma eemale ja korraks 2014-2015 tagasi tulles olid olud juba märkimisväärselt muutunud. Suhtlemishuvilisi oli vähem, ostjaid-müüjaid rohkem. Edaspidiste siia vaatamiste ajal on iga kord asi üha hullem olnud. Täna torkab esmaavastajale silma eelkõige seksi ostmine või millegi (kümnete, vippide) nurumine. Kõige aktiivsem rubriik foorumis on hoiatused.

Sellega ma ei taha öelda, et kõik on ainult jube halb, eks siin leiab ka täna huvitavaid inimesi. Aga minu isikliku tähelepaneku järgi on iha leht muutunud rohkem turuks kui kunagi varem. Keskmine vanus on tõusnud, intellektuaalne tase on langenud. See on keskmine ega puuduta üksikisikuid.
Paraku keskmine määrab muljest palju ja ma saan aru, miks seiklusaltid naised oma tutvusi pigem mujalt otsivad.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-17 12:11
Robespierre,
Reeglina 10te ja vippide nurujad on siiski ka kohtujad siiski, lihtsalt see mäng käib paljudel asja juurde..
Kuid mu meelest on uus ja palju suurem probleem onlyfansitarid, kuna enamus nooremapoolseid naisi otsivad läbi iha saidi sinna ainult omale jälgijaid juurde.
Nii, et iha sait pole kohe kindlasti jah enam see, mis ta kunagi oli.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-17 18:40
Mõned üritavad siinsamas mingit OFi teha, ehk siis küsida mittemillegi eest raha. Kas keegi maksab ka, seda muidugi ei tea, aga võib arvata, muidu see tegevus siin nii laialdane ei oleks. Isegi petised on selle teemaga haakunud. Nii see kõik siin alla käibki.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-17 22:46
Laialdane tegevus on ühes suunas, proovitakse ja kõik. Naine meest kuulutused teretamist ja head soovimist täis.
Konkurents tihe ja alati on turusolkijaid, kes ei suuda teenuste alt end müüa.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-17 23:03
Lugesin ka üle pika aja kuulutusi, isegi on vaiksemaks seal jäänud
˅ näita rohkem ˅