Osa 88
Mu närvid on täitsa läbi, kui Touch1 näen kurdab Vosss, lähen kohe närvi. Mitte et karjuks, aga sjuke tunne, et tahaks karjuda aaaah nagu ja siis muretsen täiega iga tema kirjarea peale. Ma ei tea, lihtsalt muretsen ja närvitsen nagu iga asja pärast ja mõtlen üle kogu aeg kõike variante asjadest.
Ja siis nüüd kuu aega tagasi hakkas mul nagu igalt poolt sügelema, vahel siit, vahel sealt jne... ja siis läksin nahaarsti juurde, kes tegi proovid jne, aga kuna mingeid näitajaid ei olnd ja kõik nagu okei ja siis andis kreeme asju ja uued Å¡ampoonid, aga see ei ole nendest ja arvan, et ikkagi Touch1 on selles süüdi.Küsisin siis aind, et kas närvidest ei või olla, et punne ja asju ka midagi pole, ütles vabalt võib olla, et just Touch1 seda põhjustab.. .
Ütles võtta üks kuur Kestine tablette ja need nagu aitavad seni, kuni neid võtad..ikka sügeleb, aga mitte siis nii palju, et magada ei saaks, aga nüüd olen neid juba söönud mingi 5 kuud, sest ilma nendeta ka olla ei saa, kratsin naha punaseks muidu ja ei saa magada normaalselt.
Mis nagu tegema peaks, sest nagu eluaeg ka neid süüa ei tahaks? Kas peaks foorumist lahkuma või keegi oskab miskit soovitada, juba ette tänades... 🤗
Elust enesest, elust foorumis 🤗
Äitäh!