Foorum
1
...
22
23
24
...
72
2021-08-12 15:18
Tead, võta oma imelike nimedega rohud ära ja proovi selge peaga teemasse tulla. 🤣🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2021-08-12 15:53
Loomulikult on siin igasugu kekutisi ja muidu kloune, aga mulle ei mahu pähe, kui pestud peavad olema sinu ajud... Igatahes ürita järgmine kord uuesti😂😂😂
˅ näita rohkem ˅
2021-08-12 16:17
Ma arvan, et nüüd vist sai juba liiga palju rohte sul vist võetud. Ja alkoholiga ei tohi ühtegi rohtu vist võtta. 😬
˅ näita rohkem ˅
2021-08-12 16:24
Proovi uuesti😂😂😂😂
˅ näita rohkem ˅
2021-08-12 16:29
Touch1 mis lärmad,kas probla jälle,et noorte tölbakate munnid ei tõuse enam su veninud raami peale?80ntatel oli munne ja kluente rohkem?Tahad müün oma spermi sulle,pauk näkku tõmbab kortsud sirgeks Kuseleenul.
˅ näita rohkem ˅
2021-08-12 16:29
Tegelt on see päris huvitav, et kui muud enam öelda pole, siis kindlasti soovitatakse rohtusid võtta, või vähem võtta ja arvatakse, et asi on kindlasti alkoholis.
Ma mõtlen, Vosss, et sa ehk peaksid- võiksid seksida end korralikult vabaks, et siis ei oleks nii suurt vajadust kahe naise jagamiste vahele tulla.
˅ näita rohkem ˅
2021-08-12 16:34
Vajadused ei anna häbeneda 🤗 pole ju paremat kohta kui kahe naise vahel oma mune poleerida 🤗 mida Vosss ka ennastsalgavalt harrastab 🤗
˅ näita rohkem ˅
2021-08-12 16:39
Raulmell jälle platsis Ära põe nii hirmsasti.... sinu eest Toutch1 küll imemismaterjali ära ei võta. või mõtlesid, et kõigile siin meeldivad sellised tölbakad ja kööbakad, mis sinu ideaalid on.
˅ näita rohkem ˅
2021-08-12 16:40
Touch1 teeme spermi müügi diili,sulle annan alet,saad mehe lõhna juurde ja kortsus molli nooremaks.
˅ näita rohkem ˅
2021-08-12 16:43
Exole😅 läks just müügiks aga tarnija kadus.. ei tea kas läks välja lüpsma🧐
˅ näita rohkem ˅
2021-08-12 16:47
˅ näita rohkem ˅
2021-08-12 16:49
Osa 89

Kolm kanget päevateemas🤗..
Abrukas, suhtlete usinalt inimestega minevikust...
.. Ex ta ole jah, omal ajal ei olnud mul võimalusi, puudus internet ja kui aus olla polnud ka arvutit, telefoni.. foorumisse vaatama sattusin puht juhuslikult, kui reedeti Priidiku juures saunas käisin... Nüüd olen eluga edasi läinud, olen uhke arvuti omanik ja, et tasa teha kaotatud aega annan endast kõikjal teada eelkõige, et olen lugenud ja kaasaelanud, et olen kursis ja mul on kõige kohta oma isiklik arvamine...räägib Abrukas

Tölbakast raul, reklaamite oma kahte senti pissinahka vända nime all.. olete ikka kindel, et panete naised ahhetama kui nad teie väikest rippuvat nahajuppi jalge vahel näevad🧐..
No kuulge, elan vabal maal ja unistamine pole veel keelatud ja maksustatud, seega ikka kogu raha eest🤗.. annab tölbakast raul teada.

Esihoora jätkuvad tõmblused päevateemades ... Kas seks on oluline..
kindlasti on aga kõige olulisem on süüa ja sital käia... ega ma end muidu nii paaniliselt end ei müütaks, süüa tahan minagi 🤗
Seega iga hinnaga, ludistab esihoor läbi hõredate hammaste..

Elust enesest, elust foorumis 🤗
˅ näita rohkem ˅
2021-08-12 17:07
Näädsa siis, kell juba näitab tööpäeva lõppu... ja polnudki aega välja lüpsta . Vaja ju koju perekondlikke kohuseid täitma minna .
˅ näita rohkem ˅
2021-08-12 17:16
Iga tilk on arvel koduses majapidamises, sai suure suuga lubatud aga ülejääki polegi tilgutada.. Ela siis nii 😅
˅ näita rohkem ˅
2021-08-12 17:23
Vbl pole nii kvaliteetne sperma, mida tilgutada, vbl pole piisavalt " Härrasmees", et naised ihaleks . Aga räägitakse, et hakkab ajudele küll, kui paagitäit pole kuskile tügjendada ja kotid täis... mine sa tea mis tüki võis ette lüüa, kui poole tehingu pealt ära kaotakse.
˅ näita rohkem ˅
2021-08-12 17:32
Ega jah... 🤗kaasnevad terviseprobleemid ja riskifaktorid, mis vähendavad elukvaliteeti ja võivad ka elu lühendada...mõtle kui foorum raulist ilma jääb, mis meist saab... ei oska uneski seda ette kujutada, milline kaotus.. eelkõige spetmapangale, milline debiilikute defitsiit meid ootamas oleks..
˅ näita rohkem ˅
2021-08-12 17:39
Kuule violiina kas mulle tundub või on ka Vosss suu mulda täis võtnud, on kuidagi vaikseks jäänud või on see lihtsalt tagasihoidlikus🤗
˅ näita rohkem ˅
2021-08-12 17:45
Kulla Touch, see loomulikult ainult tundub sulle, kuna sa oled juba nii vana ja kulunud ja sinu silmad enam ei seleta, et Ihas on ainult erilised mehed, kes on täielikud vaatamisväärsused ... loomulikult puutumatud ja puudutada ei tohi... kahju muidugi, et sinu vanad silmad seda enam ei seleta.
˅ näita rohkem ˅
2021-08-12 17:47
Seda ma arvasingi, lihtsalt tahtsin kindel olla 🤗🤗

Aga oli ju nii puudutuse kaugusel😂
˅ näita rohkem ˅
2021-08-12 17:51
Te kanad kudrutasite nii usinalt, et ma ei tahtnud vahele segada. Aga tundub, et hakkasite puudust tundma juba. 😁
˅ näita rohkem ˅
2021-08-12 17:54
Muidugi! Ega vanaemadki ei arene ilma lastelasteta Nii armas juntsu ju.
˅ näita rohkem ˅
2021-08-12 17:56
Ja nüüd- Aplaus Aplaus- astub kukk kanakarja
˅ näita rohkem ˅
2021-08-12 17:58
Ei usu, see vagamees pole terve päev kirenud. Vbolla kaotas pea? 🤔
˅ näita rohkem ˅
2021-08-12 18:07
Vio😘 vaata nüüd seda rapitud kukenirakat, kuidagi hale teine äkki laseme veel elada, enne kui supi sisse läheb.. tal on veel foorumis toimetada ja sõnumeid edestada... Idioot, aga ikkagi elav ollus🤗
˅ näita rohkem ˅
2021-08-12 18:16
Touch, kui sa siin loed ja ka kirjutad, kas sa krigistad oma proteese või ei? 🤔
Lihtsalt hakkas huvitama.
˅ näita rohkem ˅
2021-08-12 18:20
Tatsu, ära ütle, et idioot. Ta seda kindlasti pole. Diagnoose siin panevad teised ( vt. "meie" ja "kõik". Mitte ükski mees ei ole nii idioot, et astub tähtsa noore kukena vanasse kanakarja.
˅ näita rohkem ˅
2021-08-12 18:23
Selle peale peaks ütlema.. " võtame"... nagu läbus kombeks.. 😅😅😅😅
˅ näita rohkem ˅
2021-08-12 18:28
Vosss näed nägemusi või lihtsalt arutled häälekalt 😂
˅ näita rohkem ˅
2021-08-12 18:34
Mul hakkas peas lihtsalt selline film jooksma kus sa vihaselt kirjutad ja seal sa siis krigistasid. Tahtsin lihtsalt üle täpsustada, et film võimalikult tõepärane oleks. 😁
˅ näita rohkem ˅
2021-08-12 18:36
😂😂😂😂Sa oled nii naljakas 😂😂😂😂
˅ näita rohkem ˅
2021-08-12 18:46
Naer pidi ju terviseks olema. Samas, kui vaadata siin arstide juttu viimasel ajal, siis ei saam milleski enam kindel olla. 🤔
˅ näita rohkem ˅
2021-08-12 18:58
Osa 90
Film Vossi peas...
Nii suurt piletiküsimist ei mäletagi, mis teeb ainult rõõmu, sest tegu on väga hea filmiga, "Touch1" räägib tölbakast Vosss...

Lisaseanss leiab aset 1. Septembril kell 16.15 ihas, foorumi 382-kohalises saalis ja on eesti-, vene- ja ingliskeelsete subtiitritega. Välja on müüdud ka varasem film peaosas Peenisevenitajaga«Hullumaja».
Otsas on piletid ka sellistele filmidele nagu «Kus sa oled raul ?», «Kuldsed hääled lüpsikojas », «Surematu esihoor», «Süsteemi-error», «Jänespüks Vosss», «Pikim laine ja tölbaka kokkupõrge». Paljudele seanssidele on saada vaid üksikuid pääsmeid...kiirustage seltsimehed..
Elust enesest, elust foorumis 🤗
˅ näita rohkem ˅
2021-08-12 19:24
Jänespüks Voss... 🤣🤣🤣
Fantaasia on sul hea. Kas kõik filmid lavastad ise? Kas minu tegelane on filmi peaosas? Kes mind filmis mängib? Nii palju küsimusi tekkis järsku. 😁
˅ näita rohkem ˅
2021-08-12 19:31
Osaled mälumängus😂 "tahan kõike teada"...
˅ näita rohkem ˅
2021-08-12 19:35
Kõike pole võimalik teada. Näiteks seda mida naised tahavad, sest nad ei tea seda isegi. Välja arvatud iha naised muidugi. Nemad tahavad sulli ja feimi. 😁
˅ näita rohkem ˅
2021-08-12 19:37
Ennustad lambist ja võtad sõna teemal... mida tahavad naised😂😂😂😂😂
˅ näita rohkem ˅
2021-08-12 19:42
Terve valitsus ja teadusnõukoda ennustavad, miks ma siis ei või. 😁
˅ näita rohkem ˅
2021-08-12 19:43
Neti avarusest... mida tahavad naised🤗
Esimene ja kõige olulisem on mõista, et kõik naised on erinevad. Neil on erinevad iseloomud, eesmärgid, ootused, vajadused, stiil ja erinevad eelistused. Küll aga ootavad naised meestelt suures plaanis samu asju, neile tuleb lihtsalt erinevalt läheneda. Sinu ülesanne on aru saada, milline lähenemine sinu naisele kõige paremini sobib ja ta õnnelikuks muudab.

Teiseks on oluline mõista, et naised ei ole mehed ja ei saa nendeks kunagi. Kui meestele on sageli lapsest saadik õpetatud, et nad peavad olema mehelikud ja mitte liigselt oma emotsioone (ja pisaraid) välja näitama, siis naistele õpetatakse pigem vastupidist.

Mida siis naised tegelikult tahavad?

1. Naised tahavad tunda sidet

Naiste jaoks on oluline teievaheline side, mille juures mängivad olulist rolli suhtlus, žestid, tähelepanu pööramine väikestele detailide ja emotsioonidest rääkimine. Kindlasti oled kuulnud väljendit, et mehed armastavad silmadega, aga naised kõrvadega.

2. Naised tahavad tunda, et nende eest hoolitsetakse

Naistele küll meeldib tunda, et nende eest hoolitsetakse, aga see ei tähenda, nagu peaksid sina kogu töö ära tegema. Kui arvad, et naise kõikide soovide täitmine on parim lahendus, sest siis ei saa ju midagi valesti minna, oled eksiteel. Ükski naine ei taha meest, kes täidab kõiki käske ja kellel endal üldse arvamust pole. Naistele meeldib, kui mehed oskavad neid üllatada. Kallista teda ootamatult või tee talle otsaette musi. Naised armastavad tähelepanu.

3. Naised tahavad austust

Kõikidest teistest asjadest kõige rohkem tahavad naised, et neid austataks. Naistele meeldib, kui mehed oskavad oma austust üles näidata nii sõnade kui tegude kaudu. Kui sulle tundub lillede viimine üleliigse žestina, siis naise jaoks tähendavad sellised väikesed asjad hoopis rohkem.

4. Naised tahavad olla armastatud

Hinges tahavad kõik naised olla tingimusteta armastatud. Nad tahavad olla sinu esimene prioriteet ja nad tahavad, et sa mõistaksid nende olemust. See võib küll kõlada võimatult, aga oluline on lihtsalt detailidele tähelepanu pöörata.

Naiste puhul on ka tähtis meeles pidada, et neil on kaks erinevat osa: emotsionaalne ja füüsiline, mis on omavahel seotud. Näiteks, kui mehed astuvad vahekorda lihtsalt füüsilise vajaduse rahuldamiseks, siis naistel ei ole seda nii kerge teha. Naiste ajus paigutuvad funktsioonid natukene teistmoodi ja sellepärast on ka füüsiline lähedus tugevalt seotud emotsionaalsete tunnetega...

Ja kindlasti ei ole see kuidagi seotud esihoora vajadustega🤗, õpi poju... 🤗
˅ näita rohkem ˅
2021-08-12 19:46
Sa peaksid nüüd selle jutu siin enamustele laiali saatma, sest nad ise ei tea veel mis nad tahavad. See ei puutu kõiki siin lehel. Siin on ka täitsa meeldivaid inimesi. 🙂
˅ näita rohkem ˅
2021-08-12 19:48
Voss, tee silmad lahti! Soori, ma vabatahtlik vanaema ei ole. Alati olen arvanud ja toetanud, et kui inime käib ise enda jalal. See ei ole jutumärkides
˅ näita rohkem ˅
2021-08-12 19:51
Mida tähendab, et "ei ole vabatahtlik vanaema"? 🤔
˅ näita rohkem ˅
2021-08-12 20:03
Ja seda räägib esihoor😂😂😂😂
˅ näita rohkem ˅
2021-08-12 20:05
Sa isegi ei parodeeri, sa oled lihtsalt lihtlabane rott rottimas😅...
˅ näita rohkem ˅
2021-08-12 20:06
Nunna kõrval on hooral helgem seista😂😂😂
˅ näita rohkem ˅
2021-08-12 20:10
Sa ju ronid suisa selga elama😂😂😂😂
˅ näita rohkem ˅
2021-08-12 20:11
Isegi kui teema sind ei puuduta ronid oma maltsase persega sisse 😂😂😂😂
˅ näita rohkem ˅
2021-08-12 20:12
Vosss🤗.. vabatahtlik tegevus tähendab, et inimene panustab millessegi oma aja, energia või oskuse. Sealjuures ei saa ta palka ega muud materiaalset kasu...🤗
˅ näita rohkem ˅
2021-08-12 20:16
😂😂😂😂😂 Lugesin pool ööd lambaid... Sulle on menopaus ikka täiega sisse sõitnud hoor 😅
Näed nägemusi?
˅ näita rohkem ˅
2021-08-12 20:17
Touch, selline väljend nagu "mittevabatahtlik vanaema" on debiilne. Ma ei saa aru inimestest, kes ei armasta oma lapsi/lapselapsi. Sellistel on peas ikka midagi väga valesti.
˅ näita rohkem ˅
2021-08-12 20:18
ma arvasin, et hobusetädid loevad unetutel öödel ikka kättesaamatute täkkude peeniseid
aaaaaaa selge siis, hilinenud menopaus tekitab hoorade suhtes nii suurt tigedust? arusaadav.... oleksid ju kohe võinud muret kurta, touch
˅ näita rohkem ˅
1
...
22
23
24
...
72