Foorum
1
...
17
18
19
...
72
2021-07-17 11:25
kas tänapäeval pole juba kõikjal lüpsirobotid?
˅ näita rohkem ˅
2021-07-17 11:56
Mida touch1 lüpsab kogu aeg,viimane kord pauku lahti ei saanud,oleks võinud aktiivsem olla,mitte lebada kortsus auk laiali.Vähem möla,rohkem putsulihaste trenni Touch1!
˅ näita rohkem ˅
2021-07-17 12:17
Vanaema touch, kas täna minust luuletust ei tulegi? Kui sa igapäev ei harjuta, siis sa ei saagi selgeks seda luulekunsti. 😁
˅ näita rohkem ˅
2021-07-17 12:53
ehkkiluuleandtalkasin
ikkaluuletabkuimasin
˅ näita rohkem ˅
2021-07-17 13:08
voss ja raulmell on korgi saanud homokusikud,naisi ei saa siis teevad neid maha.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-17 14:13
Noh härrased läbuliputajad saite oma kusenahka esikal efektiivselt venitada 😅😅 ja intellektiga hiilata 🤗🤗🤗 loed ja ei jõua ära rõõmustada😂 käib nn. läbula renoveerimine ja kloonimine, nimed on uued aga jutt kordub nagu lauluraamatus.. 🤗 Esihoora tugiisikud🤗🤗🤗 peab ikka mannetu olukord olema kui kõik täiskasvanud vanurid läbust välja aeti 😂😂😂😂
Juba pikemat aega luusib foorumi ümbruses ringi pilditu kass, kes on ilmselgelt välja visatud, kaelas vaid kummipael sildiga Jeesus..
Eesmärk on innustada aitama kodutut kassi ja miks mitte mõnel vanapoisil võtta loom siit foorumist🤗
Seega kui juhtud lugema neid kirjaridu, äkki oled just sina kes saab seda kassi aidata ja pakkuda talle kodu. Kui endal pole võimalik, räägi tuttavatega äkki on neil soovi ja võimalust kassile leida kasvõi ajutine peatuskoht kuuris, garaažis või keldris..
Enne kui otsustate kassi kodustada, proovige temaga enne sõbraks saada, ärge kõndige niisama mööda vaid paku talle midagi maitsvat, näiteks pasteeti. Selgitage välja mis temaga saab teha ja mida mitte ning pidage meeles, et tegu on siiski vana kassirajakaga. Kui plaanite kassi kodustada, tõstke kass turjapidi üles ning perse ees lükake autosse, ärge unustage kasutada kindaid. Kui aga olete õbluke ja vanem härrasmees kes looma tõsta ei jõua kasutage kavalust, pange istmele purgike pasteeti ja ta ronib ise, teil jääb vaid ruttu uks sulgeda. Ärge ehmuge kui ta alguses rabeleb ja sõimleb.. Ah jaa aa katke istmed kinni veekindla alus linaga, juhuks kui kass peaks sõidu ajal pissima, oksendama vms..
Koju jõudes pole soovitav teda kohe tuppa lasta, alustuseks sobib näiteks vannituba, kus tema jaoks on pandud liivakast, söök ja jook,seniks kuni harjub uue peremehega.
Esimesel võimalusel külastage loomaarsti, et teha parasiiditõrje ja anda ussi ja kirburohtu. Hiljem võite kassile lubada ronida diivanile ja kapi taha.. kes toob teie halli argipäeva kassikarvu ja kusehaisu..
Hetkel jõlgub päevateemas🤗, seega härrased on saabunud teie võimalus🤗
˅ näita rohkem ˅
2021-07-17 14:22
Loen siin juba mitu päeva , kas teie Jeesus mitte ei paljune ? Nagu ühetasane möla mitme konto alt.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-17 14:49
Kuidas aru saada, et JeesusKassil on jooksuaeg?

Antud kõnealused trollid on pärit kevadisest pesakonnast🤗
Inna ajal on JeesusKass rahutu, häälitseb rohkem päevateemas, otsib enam kontakti, rullib ja nühib end mööda teemasi ning võib valedesse kohtadesse ning sagedamini urineerida. Kui kassi selja pealt sügada, siis võib ta võtta paaritumisasendi – kummardub ning lisaks pöörab saba küljele,
jooksuaeg on tülikas periood kogu foorumile, kassikusehais võtab sõna otseses mõttes silmad veele . Kassil on taas innaaeg ta on muutunud närviliseks ja mõnikord isegi agressiivseks ning kräunub häälekalt, eriti Touch1 teemas...
Olete võrratud😂😂😂😂
˅ näita rohkem ˅
2021-07-17 14:53
Ahaa... Sina touch oledki see hull kassitädi sealt loomade varjupaigast.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-17 14:54
Esimene haavatu saabus 😂
˅ näita rohkem ˅
2021-07-17 15:49
Tädi touch, pane üks äge luule ka vahepeal. Teemaks võiks olla suvi ja meri. 😃
˅ näita rohkem ˅
2021-07-17 16:02
Raulmell, unes nägid seda we?
˅ näita rohkem ˅
2021-07-17 16:09
Naiste märjad unenäod unistada uinudes teisest naisest
˅ näita rohkem ˅
2021-07-17 16:13
Vanajnikub, endast räägid?
˅ näita rohkem ˅
2021-07-17 16:24
2JZ kas olete täna naine või mees?

Proua touch1 , olete ilmselt olnud aktiivne tegelane ja tekib küsimus kas olete lesbi ? Naiste unistused teist on mäletusväärsed millest sellised raskekujulised läbi elamused
˅ näita rohkem ˅
2021-07-17 16:36
kui arno väljus oli roberto uksel ootel
˅ näita rohkem ˅
2021-07-17 17:03
Pean valima we?
˅ näita rohkem ˅
2021-07-17 17:17
Osa 77

Onu Vaaanjaaaaa 🤗.. Vaatamata kõrgele vanusele on onu Vanja jätkuvalt õpihimuline ja uudishimulik foorumlane, elulised küsimused ja küsimused KES, KUS JA KELLEGA on Vaaaanjaaaale eriti olulised, et hoida end foorumieluga kursis🤗 nagu ka läbukatele, kes nagu kodutud supiköögi sabas seisavad🤗 ja vastuseid otsivad..

Ootan põnevaid ja vaimukaid, pigem loogikal ja ootamatutel seostel kui kuivadel faktidel põhinevaid küsimusi 🤗
Elust enesest, elust foorumis 🤗
˅ näita rohkem ˅
2021-07-17 17:28
Mis sa moor sokid siin seosetult. Sokki pidid ju kuduma. Egas talv taeva jää. 😁
˅ näita rohkem ˅
2021-07-17 17:36
https://youtube.com/watch?v=LwVGhZjpgKo&feature=share

Vosss sina või😂😂😂😂
˅ näita rohkem ˅
2021-07-17 17:50
Vaatasin videot ja niiii kahju hakkas sinust, ausalt, milline kaotus ja lein ja mitte keegi ei oska kududa peale minu, äkki oma ema või vanaema koob sulle või ei oska nemadki?
˅ näita rohkem ˅
2021-07-17 17:54
🤣🤣🤣🤣 video oli küll hea.
Aga ole nüüd tubli ja koo mulle sokid. Pliis. 😁
˅ näita rohkem ˅
2021-07-17 18:21
Woss kuule, et see sokiteema lukku läheks sulle infoks, kuna lõnga on piisavalt olen viimastel aastatel kudunud jõuluks mõned labakud ja sokid ka kodutute ja abitute tarvis, Jaani kirikus saavad jõulude ajal ka sinusugused 38.aastased noormehed abi ja kui sul veab saadki minu kootud sokid🤗.. unistada tuleb suurelt 🤗
˅ näita rohkem ˅
2021-07-17 18:33
Ma tahan ikka spetsiaalselt mulle tehtud sokke. Ühe soki peal peab olema kiri touch1 ja teise peal forever. 😁
˅ näita rohkem ˅
2021-07-17 19:48
Mingi maani kestab noorus ja mingilt maalt algab vanadus, nende vahel ja kõrval elab alati ka rumalus 🤗.. Oled jätkuvalt segaduses 38.aastane tatikas😂.. mina tahan ja mul peab olema..??? miskit on kuskil valesti läinud
˅ näita rohkem ˅
2021-07-17 19:54
Vanaduses kolige Abrukale annate mulle tööd
˅ näita rohkem ˅
2021-07-17 20:04
Juhtamm, va pederass. Uue kontoga.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-17 21:12
Touch1 sokkimise asemel hakka putsulihaseid treenima,muidu järgmine koird läheb jälle valesse auku.Tra seda lõtva auku ausalt enam ei viitsdi pumbata sul,suur nagu heernga haisuga Eurotunnel.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-17 21:15
Vbolla on asi selles, et seda auku kasutatakse sama tihedalt kui eurotunnelit. 😁
˅ näita rohkem ˅
2021-07-17 21:34
Krt teab kui tihedalt nüüd,vanasti oli seal Touch1 tunnelis kõva liiklus,kord kiitles et viis vänta päevas tühjendab vabvalt ära.Miski 10 aastat tagasi oli asjalik muti,rohkem imes ja vähem mölises.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-17 22:00
Te poisid hoolitsege parem enda aukude eest, Juhtamm on tulemas.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-17 22:16
Osa 78

Ka sel suvel tuuritab ihas ringi lõbustuspark nimega
" Lüpsikoja karusellid.." kümnendat korda toimuv Lüpsikoja tuur on läbi aegade suurim..
Sel suvehooajal korraldab Läbu OÜ koos Peenisevenitajaga, kes on ka ühtlasi suurem atraktsioonide omanik, uut meelelahutustuuri, uue nimetaja all... Wonderlandi läbi eurotunneli.. 🤗

“Püüame sel aastal Tivoli Tuurile konkurentsi pakkuda, räägib Peenisevenitaja vaatame, kuidas välja kukub, mis puutub atraktsioonidesse, siis peaksime olema Tivoli Tuuriga võrdsed lisas ta. Uue lõbustuspargi atraktsioonid ja karusselid on pärit lüpsikojast , esmakordselt tiirutab koos lõbustuspargiga ka tsirkus, milles osalevad lüpsikoja erivajadustega lüpstavad, meile juba varasemast ajast tuntud tölpa ja mõhk 🤗 samuti lööb kaasa pool-toopi Tartsi ja noormees Vosss🤗

Veerev Wonderland alustab 20 juulil Tartust ja lõpetab 28. augustil Tallinnas, kokku läbib tuur 15 Eesti linna, sealhulgas ollakse Pärnus ja Paides kaks korda ning esmakordselt jõuab lõbustuspark ka Hiiumaale.
Peenisevenitaja tõdes, et mõne linna puhul juhtub nii, et kui üks lõbustuspark on just oma asjad kokku pakkinud, tuleb teine peale. “Midagi pole teha, Eesti on nii väike. Siiski paistab, et turgu on. Kui inimene saab aasta jooksul vaid korra lõbustuspargis käia, siis tuleb tal ehk tahtmine ka teist korda minna.”
Ühe atraktsiooni pilet maksab tema sõnul 30 eurot viiekordne pilet 140 eurot ning kümne korra pilet 250 eurot. Tsirkusepileti hind on 55 eurot ning selle eest saab etendust vaadata tund aega.Lisaks uutele atraktsioonidele pannakse igas linnas püsti lausa kaks lüpsikaruselli ja kavas on korraldada “Eriti lõbusate lüpstavate konkurss” ja “Lüpsikoja superstaari” lauluvõistlus, mille parematest karaokelauljatest pannakse tuuri lõpuks kokku bänd, kellega sõlmitakse plaadileping. Bändidest teevad kaasa Laaa - mmas, Espinad ja Jeesuskrais ning paljud teised. Lisaks on käesoleva aasta tuuril kavas püstitada Guinnessi kestusrekord pikima virtuaaldisko näol. “See näeb välja nii, et DJ Sammalhabe on ise raadiojaamas, kuid pilt ja heli on üleval lüpsikoja videoscreen'il. Samas näeb DJ kõike seda, mis toimub üritusel. Sellist asja pole varem tehtud, seda enam, et see kestab 90 päeva,” märkis Peenisevenitaja 🤗

Tivoli Tuur saab konkurendi🤗
Wonderlandi läbi eurotunneli.... on avatud iga nädal ja igas linnas neli ja pool päeva. Neljapäevast pühapäevani ollakse avatud kella 12-st südaööni. Kolmapäeval, olles lõpetanud atraktsioonide ülespaneku, avatakse uksed kell 16 ja pakutakse ümbuskonna kodututele ja abitutele noormeestele võimalust tasuta sõita karusselliga. heategevust toetab Läbula ja ürituse lõppedes on ilutulestik...
Elust enesest, elust foorumis 🤗
˅ näita rohkem ˅
2021-07-17 22:17
Spicegirl tuleb oma varikategs las läheb kaebama kohe annan tema ka üles mul tema postitused alla tõmmatud kuidas teiste nimesid ja kodu aadresse välja on kirjutanud ja pärast kustutanud loll käib oma varikategs siin tuleb kõik välja mina olen oma ainukese kontoga mul pole rohkem ma pole Tuts lollakad
˅ näita rohkem ˅
2021-07-17 22:19
Ma tean siin paljusid naiskasid ja spicegirl mulle ei meeldi vana paks ja kole peaaegu minu pikkune Ülemiste keskuses näen teda tihti
˅ näita rohkem ˅
2021-07-17 22:36
Virussa, palun õpi eesti keel ära. Pane vähemalt mõni kirjavahemärk, mitte ära tulista jutti. Päris valus on lugeda.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-17 22:40
Sa ole ka kuss
˅ näita rohkem ˅
2021-07-17 22:58
Sinu jaoks , sibul, "sa ole ka kuss, härra". 😁
˅ näita rohkem ˅
2021-07-18 00:33
Touch1 läks leili tunneli jutu peale,kukkus paska pritsima nagu purgeeni narkar.Tra tehku siis putsumusklitele trenni,muidu jääb töötuks,hakkab telefone kerjamna nagu PussNoWay.
Muidu rimmib enamvähem normilt,purjakil peaga lasi ennem suhu kuldset dushi teha.
Rapla kuulsus Kuseleenu.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-18 09:29
Sa varikas ole vait oma mölaga
˅ näita rohkem ˅
2021-07-18 09:36
Pekise vanaeide varikas Virussa pole siin ütleja,kes rääkida tohib.Ime kotte pekivaal.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-18 23:04
raulmell, pole ju raske aru saada, kes siin kontol Touchi sõimab räigelt. Kunagi 5, 6 aastat tagasi panid oma õigelt kontolt mullegi madalaid hindeid, hoobilt kui uue pildi panin ja loomulikult blokkisid ära. Nüüd siis lahmisid hulgim 1-si mulle raulmelli kontolt ja siis tulid touchi siia räigelt sõimama. Me ju täiskasvanud inimesed, mitte pubekad, võiks ju selle provotseerimise, manipuleerimise lõpetada, lihtsalt maha rahuneda, peace.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-19 00:26
Kiizukas, ta ei saa ju, tal jäi midagi kinni minevikku(loe mõistus)
˅ näita rohkem ˅
2021-07-19 08:02
siin ju ongi kõik endised ainult kontod vahetuvad,nii olnud nii jääb aastast 2007
˅ näita rohkem ˅
2021-07-19 13:45
Exole😅 demograafilised probleemid ihas, kus kõrgelt kukkunud teist noorust läbi elavad kontode vahetusega🤗
˅ näita rohkem ˅
2021-07-19 15:49
Loed ja imestad kuidas esihoor kassi tolmuimejaga puhastab ja pussu kassile friikaid Hesburgeris sisse söödab😅 anna mõistust nii ühele kui teisele🤗
˅ näita rohkem ˅
2021-07-19 16:05
.. tuttav tunne tekib, kui vaadata kuidas esihoor igas teemas tõmbleb, keda ta küll meenutab🧐... no muidugi tölbakast rauli kes samuti kõik teemad ära situb, et pildis püsida 🤗🤗🤗
˅ näita rohkem ˅
2021-07-19 16:21
kiizukas
2021-07-18 23:04:57
raulmell, pole ju raske aru saada, kes siin kontol Touchi sõimab räigelt. Kunagi 5, 6 aastat tagasi panid oma õigelt kontolt mullegi madalaid hindeid, hoobilt kui uue pildi panin ja loomulikult blokkisid ära. Nüüd siis lahmisid hulgim 1-si mulle raulmelli kontolt ja siis tulid touchi siia räigelt sõimama. Me ju täiskasvanud inimesed, mitte pubekad, võiks ju selle provotseerimise, manipuleerimise lõpetada, lihtsalt maha rahuneda, peace.

Mitte alati pole taustalauljaid käepärast võtta, seepärast tuleb nad konstrueerida. On keda tsiteerida ja kelle abil õnnistust teistele jagada.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-19 17:30
Osa 79

.. Tõdesin eile, et Capri ei peagi uusi pilte tegema, kui ta nooruslikus ja naiselikus edasi säilib. 😘... andis häbelikult pool - toopi - Tartsi teada just nüüd foorumis📻🎙️📺📸..
Milline sensatsiooniline uudis 🗞️.. kas tõesti sai lõpuks kokku õnnelik paar🤵👰 ja on oodata ka järeltulijat?.. Hoiame kätt pulsil, seni aga kibe, kibe.... ❤️
˅ näita rohkem ˅
2021-07-19 17:37
osa 79737662788990000055999

tõdesin eile, et touch ei peagi uusi pilte tegema, kui ta vanaeidelikkus ja vituviha edasi säilib. 😘... andis häbelikult sperma - pihku - slave teada 📻🎙️📺📸..
milline sensatsiooniline uudis 🗞️.. kas tõesti said lõpuks kokku õnnelik ori ja iginoor jumalanna🤵👰 ja on oodata ka hobusevarssa?.. Hoiame kätt püksis, seni aga sapiselt kibe, kibe....
˅ näita rohkem ˅
2021-07-19 17:38
Oled tõesti hale 😂😂😂😂😂
˅ näita rohkem ˅
1
...
17
18
19
...
72