Foorum
2014-11-12 21:54
Vaadates veidi kuulutusterubriigis ringi, just naine meest osakonnas, siis hakkasid silma just kahte tüüpi kuulutajad.
1. Tasulised - litsid, sponsori otsijad, massazi pakkujad, burgeri-suitsu-rohtude lunijad.
2. Tüsedad, eakad naised kes oma nõudmistes soovivad ilusat-edukat-rikast printsi.
3. Mõni üksik erand eksib vahel harva ka nende tüüpkuulutajate sekka

Ok, enamus naisi ei vaja kuulutusi, kuna niigi postkast meeste kirjadest umbes.
Aga lugedes neid naiste soove, siis jumal jumal, oleks nagu mingi kolmas eesti laudast linna lastud
Või siis mõni arvab siiani et on issi printsess, mis sest et juba 30+ ja >90

Raudselt tuleb nüüd Juta siia kilkama, et Nature jälle vingub
Aga no ei ole reaalne et keegi koledatele naistele seksi eest ulme summasid maksab ja et ideaalne mees omale mõne keskmisest kehvema naise valib
˅ näita rohkem ˅
2014-11-12 22:06
milline ideaalne mees?
˅ näita rohkem ˅
2014-11-12 22:18
Natureboy, kas sa oled mees????? See et sul riist on ei tee sinust veel meest
˅ näita rohkem ˅
2014-11-12 22:29
mõni pestud-kustud-kammitud härrasmees on oma sõnakasutuse poolest rohkem "laudas" kui keegi reaalselt rasket maatööd teinu
˅ näita rohkem ˅
2014-11-12 22:35
Kas keegi peletisele übersummat maksab?!(näit 300-500) ........mine tea, imesid juhtub.
........pakun välja ühe võimaluse. Reedeõhtuse orjalaevaga tuleb Soomest kamp "kipsimehi", kes just on palga kätte saanud. Õlu hakkab firmale kuuluvas kaubikus libisema juba teel Tamperest Helsingi poole ja laevale jõudes on hammas sedavõrd verine, et laeva baaris on mõni topka juurde tulema juba loogiline jätk. Enne laevapoe sulgemist kahmatakse mingi kangem joogipoolis sooduspakkumiste hulgast ja elu ruulib ning veri vemmeldab! ........Läheb kauplemiseks purjus seltskonna ja kaine kaubikujuhi vahel, kes peab hommikuks(või juba öösel) tööandjale bussi kuhugi teisele poole Jõgevat ära viima. Lõpuks juht autoga lahkub linnast ja hetke elunautijad jäävad vanalinna Karja tänava kanti kakerdama ning üha kasvavale sugutungile leevendust otsima. Mõnes ettejuhtuvas pubis maandudes haarab "kipsimees" kokteili kõrvale oma nutiriista, sest liigse joodud alkoholi tõttu kedagi mõistlikku enam baarist leida ei õnnestu, kuid midagi mälusopis ju ütleb, et olen mees ja kui on pidu, siis peab ka sexima! Leiabki siis poolautomaatselt ja alateadlikult see isand üles portaali IHA tutvumiskuulutused ja kuna alkohol on selleks ööks eurosid enneolematu hooga devalveerinud(ja ka mehe välimust ja olekut), siis on täiesti võimalik, et ükskõik mille ja kelle eest ka 500 euri välja käiakse.
........mis siis, et hommikul suure pohmakaga kuskilt võlgu võtma kojusaamiseks peab!
Aga kurat sai mehetegusid tehtud, pidu läks korda ja on millest järgmise Soomesatsi ajal õhtuti Eestist kaasa võetud õlle kõrvale teistele affidele rääkida!
˅ näita rohkem ˅
2014-11-12 23:00
Luu Päris hea multikas jooksis hetkel silmeeest läbi
Kusjuures nali naljaks, selline on paljude kalevipoegade reaalne elu. Pealegi paljud teenusepakkujad on nende samade kalevipoegade naised
˅ näita rohkem ˅
2014-11-12 23:05
............ohhh eks ta ole, et vahest on oma vaimse tervise huvides kasulik klapid peas elada. Minul pole see paraku alati õnnestunud
˅ näita rohkem ˅
2014-11-13 00:00
Jaa nii need müüdid saavadki alguse kui palju maksab öö tasulisega. Tegelikult on uskumatu milline peab olema ühe mehe joobe aste või ajumaht, et maksta selliseid summasid. Kui ca 25 prossa kolmenädala teenistusest oled tädile ära andnud siis milline peab olema järgmise päeva kass, seda kõike meenutades, vist ei tahagi kaineks saada.
˅ näita rohkem ˅
2014-11-13 09:30
"hinnates pilte, panin tähele"
"vaadates veidi kuulutustes ringi"

... ja et ideaalne mees omale mõne keskmisest kehvema naise valib.

Tule taevas appi, ütleks Ansip ja õigus tal olekski. Enamus nendest üle neljakümnestest naistest ei otsi nooremat (especially long term võtmes), sest neil juba on laps(ed). Ja kui Ants (51 a, kaks täiskasvanud last, lahutatud) hindab sinu "vaala" kümnega, siis on see tema hinnangul siiras ning täiesti arusaadav ka teistele.
Ka veteranidele korraldatakse maailmameistrivõistlusi.

Ideaalne mees, keskmisest kehvem naine... Täiskasvanud inimene peaks häbi pärast ära lämbuma, kui pea selliseid mõtteid toodab.
˅ näita rohkem ˅
2014-11-14 18:32
paljamunniga
2014-11-14 17:42:53
MA KORDAN,VOLÜÜMIKAD NAISED VÕTKE OMA ÕLIPUDEL VÕI SEARASV SUUPEALT ÄRA JA MINGE KORRUTAGE PEELI EES;ET MA OLEN IKKAGI RASVANE HANI HOORAD MINGE TÖÖLE dudvun uvoka,ges dahap nigu

marco1987
VIP 2014-11-14 15:36:01
tutvun tln või selle lähedal elava naisega. eesmärgiga autokohting sponsoreerin.

Ja teemaalgatajal on kaks varikontot. paljamunniga valab ta oma kibetat viha naiste peale, sest marco1987 ei võta kuidagi vedu ..
Kas ma eksin Natureboy?
Sa pole tõesti mees, võiksid orientatiooni vahetada, saaksid omade hulka.
˅ näita rohkem ˅
2014-11-16 01:29
No see ühe kuulutuse värk on ikka täitsa jama. Meestel ei ole ültse mõtet kuulutada, sest esilehelt oled tunniga kadunud ja vaevalt naised viitsivad seal lehitsema hakata.
˅ näita rohkem ˅
2014-11-16 14:48
Ja peamiselt kuulutavad ühed ja samad,hoorad võiks ikka oma kuulutusi teenuste alla panna.
Eraldi võiks olla ka kuulutuste rubriik Paks(volüümikas),laisk ja tahan süüa.seal võiks need nälgas üksikud eluheidikutest krõbid,kes mõtlevad,et on printsessid.tegelt nõmedad emised oma copypaste kuulutustega.
˅ näita rohkem ˅
2014-11-16 15:34
Naine -meest osakond on nagu lihalett, seal on 99 prossal hinnalipik küljes. Tasulised võiks suunata teenuste osakonda, see hakkab juba ajudele. Mees-naist osakonnas vist saavad tagasisidet ainult kes rohkem pakuvad, mitte need kellel on muud plaanid näiteks kuhugi minna midagi teha. Väga kommertsiks on kätte ära läinud.
˅ näita rohkem ˅
2014-11-16 16:28
mis lolli juttu sa siin kirjutad vook? vaata ikka mees-naist ja siis näed milline aktisaibörs siin käib ja otseloomulikult on mehed ise selle olukorra tekitanud ja nüüd pole muudkui ,välja kannatada. see et sina ei soovi sekis seest raha välja käia, äkki peaksid mõtlema et oled hoopiski vales kohas. kohti küll, kus tegelikult ka naine meest ja meest naist otsib.
ära tiku kasiinosse kui sul raha pole panuseid teha, ütleb kaasaegne uussõna
˅ näita rohkem ˅
2014-11-16 16:57
Muidugi. Kui MEES raha pakub, siis tõeline naine KOHE PEAB selle raha vastu võtma ja PEAB seksima hakkama. Muidu pole mingi tõsiseltvõetav naine, eks ju.

Aga kujutage nüüd ette, mida need tõelised naised siis peale peavad hakkama, kui enam neile seksieest raha ei pakutaks. Ulme aga proovige seda ettekujutada. Mis need naised ilma meeste rahadeta oleks? Mingi äkane kassapidaja 500 euri eest? Parem on sota eest munni imeda, või mis?
˅ näita rohkem ˅
2014-11-16 18:26
Selliseid naisi on ka veel olemas kes ilma seksivad, meeste ülesanne on need naised lihtsalt üles leida samas jätab see pidev meeste virisemine saamatute meeste mulje.Ole mees ja tee midagi, muuda midagi aga ära vingu alalõpmata. Aga eesti mees ei oskagi muud kui ainult vinguda, küll on naine paks või siis on liiga vana, või hoopiski liiga kergete elukommetega.
Tegus ja nägus mees ei pea seksi eest maksma aga ta koht ei ole siin ihas. Roosa iha on ammu mitteametlik virutaalne pordell ja kõik kes siin viibivad on kas kliendid või siis teenindajad
˅ näita rohkem ˅
2014-11-16 18:30
Mingis teemas ma väitsin ka kunagi, et kõik siinsed naised on litsid.
Sai vist oma paarkümmend lehekülge, vihaste naiste vastuväiteid.
Hea, kui mõni naine seda litsileheks nimetab. Kohe kergem hakkas, et mul oligi õigus.
˅ näita rohkem ˅
2014-11-16 18:52
Vähemalt aus ülestunnistus ju
˅ näita rohkem ˅
2014-11-16 19:20
njah, tõesti teenuserahvas võiks kuskile koonduda. mitte temaatilised (loe: seks sulle raha mulle) kuulutusi enam ei kuulda ega nähta. ja kui nähakse siis ikka kleebitakse hindasid. ka lugemisoskus on tugevasti kahjustada inimestel saanud. Mis puutub sellesse, et tunniga kuulutus esilehelt kadunud, see on OK nähe.. kui see mees kustuskas siis kolmandalt või neljandalt lehelt oma kuulutuse ära oleks isegi OK, et saaks rohkem kui korra päevas kuulutada. ise ma paneks pigem sellise piirangu, et 1 aktiivne kuuluts korraga. ühe kustutamisel uue lisamine. vahel isegi sellest puudust olen tundnud, näiteks satub miski viga või muidu apsakas sisse, siis ongi nii, et jääb valikutesse kas vigane kuulutus või kustutada samas on tujude muutumine ja idiootlike vastuste peale kargab vahel oluliselt iroonilisem ja lahedam kuulutus pähe, kuid seda lisada ei saa, kuna kuulutamise limiit täis.
huvitav kas seda lokkavat lihaturgu ei saa kuidagi ohjata ja piiridesse ära panna?
˅ näita rohkem ˅
2014-11-16 22:05
saab, aga saidile see majanduslikult kahjulik. pluss, et eks ta paras nusserdamine ole, pealehakkamist nõuab. aga miks midagi teha, kui sent tegematagi kukub eksole.
˅ näita rohkem ˅
2014-11-16 22:56
Üks kõik mida kirjutad ikka leidub kas või üks naine kes tõmbab vingumise teema ülesse, no see nüüd küll vingumine ei olnud. Ja raha maksan nagu nii, sest kui naine välja viia koos lisadega läheb oluliselt kallimaks kui pruukida tasulist nii, et ÖÖSEL astu reaalsesse ellu tagasi ja võiks ka teenenduspunktist vahepeal väljas käija. Tahaks inimesega lähemalt tutvuda enne kui asjaks läheb, see tunnine tutvus ära tüüdanud ja varjamise vajadust ka enam ei ole. Kobige oma vooditesse ja maha ja taha saitidele tagasi kus on teie koht. Tahaks suhelda mitte käntsakat liha osta.
˅ näita rohkem ˅
2014-11-16 23:48
tembeldad kõik naised rõõmsalt letil olevateks lihakäntsakateks ja siis hädaldad, et tahaks normaalselt suhelda?
ja see polegi vingumine?
˅ näita rohkem ˅
2014-11-17 00:11
Neti loe teemata enne kui suu lahti teed, ja siis virisete, et mehed on kirjaoskamatud ja pimedad.
˅ näita rohkem ˅
2014-11-17 00:17
lugesin teemat, kuid kirjutasin oma kommentaari konkreetselt sinu kommentaari viimase kahe lause põhjal. loed ehk ise ka?
˅ näita rohkem ˅
2014-11-17 00:23
Ja mis siis viltu läks. Kas väidad vastupidist, et 99prossal naine-meest kuulutustes ei ole hinna silti küljes või.
˅ näita rohkem ˅
2014-11-17 01:08
Neti pakub ka teenust aga kuidagi ei vea tal.eks enamus keskealisi kes teenust pakuvad loodavad veel midagi omale leida aga unustavad,et kui korra juba raha eest teed jääb litsi nimi kauaks külge.eriti julged on piltidega kanad,ei tea mida nad mõtlevad.ja mis seal imestada kui 150-200 eest saas lodevat pekitünni paugutada.teab mis haigusi veel saad.
˅ näita rohkem ˅
2014-11-17 09:55
Kõigil ei ole hinnasilti kohe küljes. Enamjaolt tuleb hinnakiri postkasti.
Kuulutusse pannakse ainult märksõnad.
Näide: Teeme keelekat või midagi. Kohtumisi? Igav on, tutvun.

Ja hinnakiri tuleb siis vastavalt näole. Erinevate kasutajatega, saad erineva hinna. Ikkagi personaalne lähenemine ja puha.
˅ näita rohkem ˅
2014-11-17 13:13
ikka ja jälle, samad hädaldavad mehed undavad siin ära ei väsi juba?
naine meest kuulutuste lehel on üks tuhat korda vähem teenusepakkujaid kui lehel meest naist teenuseostjaid ! millest me räägime?
aga ma saan teist ka aru,kui ikka koguaeg püksis pakitseb ja isegi raha eest ei saa kedagi ära sebitud, teeb ikka tigedaks küll.
hoidke selle undamisega eesti mehe lippu kõrgel
˅ näita rohkem ˅
2014-11-17 15:21
Nu teenusepakkujatele osutatakse liiga suurt tähelepanu või?
˅ näita rohkem ˅
2014-11-17 17:55
Põhimõtteliselt laheneb see probleem vähehaaval 2017a Iseasi kui paljud sellest slummist välja tahavad tulla.
http://www.fin.ee/eesti-majanduse-uhtlane-kasvutempo-pusib-lahiaastatel/
˅ näita rohkem ˅
2014-11-17 18:57
Ei olnud neid proste siin algusaastatel vähem midagi, nad lihtsalt esinesid tagasihoidlikumalt. Kindlasti ei olnud siis sellist varikontode armeed.
Varikontode kuldaeg hakkas koos vipindusega. Ei oska öelda, kas need kaks asja omavahel seotud on või mitte.
Huvitaval kombel naine-meest kuulutuste arv jäi peale piirangu kehtestamist samasse suurusjärku.
˅ näita rohkem ˅
2014-11-17 20:29
t4na66sel, sa täitsa meeldid mulle
˅ näita rohkem ˅
2014-11-17 21:02
Kle t4na66sel, sa kuidagi väga tuttava sõnavaraga tegelane, "undavad", "eitmehed" Eks siin tuleb sul ka peeglisse vaadata ja tsiteerides sind ennast "kordub teatav käekiri ja parasiitsõnad"
Selle kohta võiks kohe eraldi teema teha, et miks on vaja teha omale kümme eri varikat? Kas tõesti pole niipalju mune ja julgust, et oma tegeliku isiku ja piltide tagant kommenteerida. Nõrk oled
˅ näita rohkem ˅
2014-11-17 21:05
Täna natuke parem seis naine-meest osakonnas. Aga nagu näha siis kaks kibedat tädi on teineteist leidnud. Ja nüüd on juba raske kahurvägi käiku lastud ,, TÕELINE MEES,,. Kui te ise ka teaksite milline see tõeline mees on siis te ei sitsiks siin vaid poputaksite oma tõelist meest.
˅ näita rohkem ˅
2014-11-17 21:23
Brilla, ihas on meeste, naiste vahekord kuskil 1:5 ja kui veel arvestada vähemalt kolmveerand naistest pole valmis kohtuma ilma põhjalikuma tutvumiseta siis on lootust otsa märjaks saada viiel mehel sajast. Pole just eriti lootust andev olukord.
˅ näita rohkem ˅
2014-11-17 21:28
brilla ja jott, teie meeldite mulle ka
˅ näita rohkem ˅
2014-11-17 21:43
Ja seega tüüpiline iha naine on naine keda muidu keegi panna ei taha, et peab siit otsima Sest muidu ei tohiks ju naistel meeste leidmisega probleeme tekkida
Või siis lihtsalt lits, kes otsib siit kliente
˅ näita rohkem ˅
2014-11-17 22:12
utor:
ahvike29
Saaja:
tadisohvi
Teema:
Saadeti: 2014-11-11 12:59:57
Loeti: lugemata
kustuta kiri

Tere kas neelad spermat

Märgi kiri


Oled sellele kirjale vastanud! [vasta kirjale] - [teie kirjavahetus]


Ja te nimetate ennast meesteks? Magu tahaks tühjendada teie peale. Mingisugused natureboyd tulevad siin näpuga naiste suunas vibutama aga vaadake milline kõnts teile peeglist vastu vaatab. Kõnts!
˅ näita rohkem ˅
2014-11-17 22:14
Kuskil viimati kirjutati, et Eesti naisi rohkem mitte vähem, aga see oli seotud kuidagi vanusega. Võiks kuidagi teenuse pakkujad ja ostjad oma nurga saada või midagi sellist. Kui praegu paned mõistliku kuulutuse siis mees-naist osakonnas kaob see tunniga esilehelt ja rohkem samal päeval panna ei saa. Loota, et need vähesed kes ennast ei müü sellele peale satuvad on suht väike. Ja naine-meest osakonnast midagi leida peale tipp sportlaste kes sponsoreid otsivad on ka suht kesine. Peab olema järjepidev, aga peale sajandat kuulutust ka enam ei viitsi pikki lugusid kirjutada ja hakkavad tulema sellised a-la keppi teed vääääää, kuulutused.
˅ näita rohkem ˅
2014-11-17 22:18
Kle aga vaata milline sa oled. Sinu jaoks ei muutuks kahjuks mitte midagi. Sina jääksid ikka ennast ise silitama.
˅ näita rohkem ˅
2014-11-17 22:25
Sohvi said auru välja või. Vähemalt tegelane ütles kohe otse ära mida tahab, palju piinlikum oleks sellist küsimust kuulata näiteks kohtingul. Ajab siin mesi juttu ja siis kui juhuslikult jõuab asi kaugemale siis selline jama.
˅ näita rohkem ˅
2014-11-17 22:29
Mida te jahute? Mind ei huvita mingi suva tondi fetishid ja on ütlemata selge, et sellisele matsile vastust ei laeku. Mis ausus? Matslus on.
˅ näita rohkem ˅
2014-11-17 22:30
Kasutan ikka otsingut ka.
˅ näita rohkem ˅
2014-11-17 22:31
Aga vähemalt aus mats.
˅ näita rohkem ˅
2014-11-17 22:32
Palun, kust otsast siin mingisuguse aususega tegu on?
˅ näita rohkem ˅
2014-11-17 22:43
Tadisohvi, ütle nüüd ausalt välja millise autoriteetse ja muidu auväärse kasutaja "teine mina" sa oled?
Hui ma usun et sul siin teist ja palju tuntumat kontot pole

Elad ennast siin varjatud maski taga välja
˅ näita rohkem ˅
2014-11-17 22:47
OK tegelikult on kodusest kasvatusest vajaka jäänud ning viisakusest ei ole aisugi. Aga sellistega asi lihtne, alati saab ju vastata ja välja öelda mida sina temast arvad. Sama ju raha lunijatega.
˅ näita rohkem ˅
2014-11-17 22:58
Miks on mulle vaja mitut kontot? Saan oma mõtted ühe konto alt edasi antud. Üldiselt usun, et minu esmased arusaamad ei erine sugugi teiste naisterahvaste omadest ja teie üllatusel ei ole kaa nii suuri silmi, nagu siin ette teete.
˅ näita rohkem ˅
2014-11-17 23:18
Sohvi saab siit 12 punkti.
˅ näita rohkem ˅
2014-11-17 23:22
siit ka!
˅ näita rohkem ˅